Min dyraste och finaste ägodel i hela värl...

dsc00133 (MMS)

Min dyraste och finaste ägodel i hela världen fyller 1 år idag! Min lilla prins :) han ska få pannkakstårta till middag och en ny leksak! :)


Ännu en kall dag som bevisar än en gång...

Ännu en kall dag som bevisar än en gång att vi går mot vinter. En god frukost och en kall cykeltur senare sitter ja nu på en ersättningsbuss till övik istället för tåget, som var inställt. Känns riktigt pissigt faktiskt. Vi kommer till övik tidigast halv 10 och ska åka hem 10 i 12. Det känns som en otroligt ovärd dag. Men hemma i umeå igen runt 1 (förhoppningsvis) och då ska ja till djurmagasinet och köpa mat till lilleman och en leksak:) ikväll nalkas innebandy! Tjoho! :) rock on


PALTKOMA

GAH så gott det är med palt!!! DAMMIT. Det blev ett par stycken till middag.. nu sådär innan träningen. Men det kanske hinner smälta innan vi nått vindeln.

Efter den långa timmes lektionen åkte ja å ronja hem. Ja cykla till mamma å vi åkte på lite ersboda-roadtrip. Utan nån större lycka men. Sen blev det jonasmys på stan och sen palt!

NU BLIRE INNEBANDY!

28 September

Igårkväll hade vi planerat att köra lite kondition men Jonas fick jobb och mina ögon värkte så det kändes innerst inne ganska skönt. Efter en god middag jag lagade till mig själv och fick två matlådor på köpet slängde jag mig i soffan och såg mitt missade ensam mamma söker-avsnitt följt av massa facebookande. En skönt kväll som avslutades med 24 när jonk kom hem.

Idag var det faktiskt ganska lätt att ta sig upp, men att man sen frös till is direkt man satte fötterna på golvet var ju en annan sak. Temomentern visade minusgrader vilket resulterade i mysiga och varma kläder.
Nu har vi tagit oss till Övik för en kort dag. Lite puls och blodtrycks praktik innan tåget 11.50. Vi går längre men det är innebandy ikväll så man får prioritera!

WELL. Ha en bra dag gott folk.


Från arkivet.

rock on

(Grattis Pia på din födelsedag :-) )

Nyast




Promenad runt vindelälven i helgen

Lilla familjen Varvsgatan tog en prommis när vi var i Vindeln i helgen. Den tog längre än väntat dels för att jag skulle fota allt och dels för att vägen var avstängd. Men fint var det!





















MYCKET mysig dag :-)


Bekämpning: Steg ett √

10.00 steg karln som jobba på anticimex in genom lägenheten och jag visade direkt bilden på den lilla rackarn. Han var osäker på va de kunde va men antingen en orientalisk, å då är allt lugnt för den överever inte vårt klimat. Men om det är en tysk, som han tyckte den såg ut som på ryggen, så äre åt helvete. Om en hona som är befruktad kommer in och lägger ägg så föds typ 30-40 nya äckel som blir svåra att bli av med.
Men vi har ju trots allt inte sett fler än 4 i huset (som ja vet) å man man ju hoppas att det förblir så.

HÅLL TUMMARNA!


Ligger just nu i sängen och ska försöka...

Ligger just nu i sängen och ska försöka somna. Jag har letat igenom hela sängen med sängkläder, madrass och allt. Det är iallafall inga kackisar vad jag kan se i sängen, hoppas dom inte hänger under och klättrar upp när vi släcker lampan. Blir nog att sova med lampan på inatt....


Jag vill inte bo här

Många gånger sedan vi flyttat in har meningen "jag vill inte bo här" förekommit i mitt tal. Men det har mer varit beroende av att jag inte hittat kläder för lägenheten äter kläder. (?!) Eller att det bara går möblera på ett sätt. Men jag tycker ändå om den innerst inne.
Men nu vill jag inte bo här!

Jag fasar att:
-Gå innanför ytterdörren
(för det var där vi hittade den första)
-Gå in på toaletten
(för det var där vi hittade den andra)
-Städa
För att jag är rädd att hitta fler
-Ställa saker på golvet
För jag är rädd att dom ska krypa in i det
-Lyfta på saker
För jag är rädd att dom ska springa ut

Jag är rädd för det mesta här i lägenheten nu sen vi insåg att det kryper omkring kackerlackor här. Vi har visserligen bara hittat en uppe i själva lägenheten men vafan de räcker gott å väl för att man ska känna sig äcklad! BLÄ. Det är våran kära granne som hälsat på hemma i Afrika som fick med sig dom hem, och jag är "glad" för det, å veta att dom inte kom från typ väggen eller nåt.
Jag fasar att jag måste dammsuga nu för ja vill inte ha minsta hörn smutsigt där dom kan gömma sig. Jag tycker synd om mig lilla vovve! Han är ju nästan samma size!
ÅH det kryper överallt och jag vill inte bo här.

(JA det känns lika illa som det låter!)


Bild tagen på toagolvet igårkväll...


UPDATE:
Aftonbladet:
"Det är en myt att kackerlackor trivs i smutsiga miljöer, 
tvärtom trivs de i välstädade och rena hem"
Jag ska INTE alls dammsuga!

I'm with the sk8er boi







Jag älskar dig


En kväll med älgkött



Älskade mormor



Morfar och storebror



Mamma



Mamma, morfar och Alma



rock on

Innebandycup

Här kommer den utlovade bildbomben från helgen.



















Och massa andra fräna bilder. Njut!

piggare

Jag och ronja smet idag tidigare från skolan och OJ så skönt det var att somna på tåget! SOM jag längtat!
Jag tog med mig baby på H&M för han hade kollat på en tröja och jag på leggings, båda fyndade och det blev super. Imorgon ska jag inviga dom!

Nu äter jag mariekex i soffan sen ska ja försöka somna om igen.
Jag behöver energi!

Rock on

Trött som ja vet inte vad

Alltså imorse kändes de som kroppen och mest ögonlocken vägde 3458734657 kg och det va ruskigt tungt å ta sig upp. Sen cykelturen till tåget ska vi inte tala om.. Jag tog mig till skolan i tid men är inte vaken än. Ska de va såhär varje onsdag efter en sen tisdags-innebandy-träning vet jag inte vad jag ska göra. Jag behöver mina sovtimmar.

Är i skolan nu tack å lov en kortdag men ja..

Rock on

Tisdagen som gav mig skavsår i öronen

Imorse var första morgonen på över en vecka som vi skulle åka till övik igen. Jävligt bittert, alltså när klockan ringer och man inser att man ska åka dit känns dagen tung. Men när man vet att man hinner med 3 tåget och är hemma före 4 blir man glad igen. VERY GOOD.

Igår blev det sista grupparbete gjort på bibblan sen åkte ja runt på stan och team sportia och sen åkte vi upp mot IKSU ja å jonk för å bränna lite fett, de gick bra.
Vad avslutades kvällen med sen? 24 såklart.

Idag äre skola med massa redovisningar och det är intressant men jag får sår i öronen, så tråkigt å bara sitta å lyssna. Men nu äre bara 1.5 timmar kvar sen äre träning ikväll. Denna kära innebandy!

Om jag sen finner mirakelork kommer bilder ikväll :-)

ROCK ON

Söndag efter en mycket lyckad helg.

ÅH vilken mysig helg vi haft i helgen! Hela laget åkte igår morse till skellefteå för att spela cup. Det blev totalt tre matcher och på två av dom var vi helt jävla grymma.

Lördag 14.00: Vindelns IF - IBK Dalen= 1-1 (!!!!!!!)
Lördag 18.00: Vindelns IF - Ankarsvik= 3-5
Söndag 08.00: Vindelns IF - ? = 8-3

På sista matche i sista miuten fick ja in en jävligt skön assist också! GAH så rolig säsong detta kommer bli! Innebandy är de bästa ja vet just nu :-)

(bilder kmr imorgon)

När vi kom åter till Vindeln idag stannade vi och hjälpte å paketera kött från jakten å sen när vi kom till ume igen skyndade mor å far att åka å rösta å ja åkte sen. Ja kom till vallokalen 19.46. Inte en minut för sent! Men ja hann.

ROCK ON

Första matchen på cupen var mot ibk dale...

Första matchen på cupen var mot ibk dalen som spelar i elitserien och resultatet blev 1-1 och vi är i himlen. Nästa match är klockan 18 och det är bara att ladda om!


Friday, I'M IN LOVE

Idag har jag hunnit:
cykla till bibblan för grupparbete 10.00
vara klar med grupparbete och skickat in 11.30
köpa en drömhalsduk på stan
göra klart hemtentan, utom en fråga
vara på team sportia och köpa nya målishandskar
Åka upp på umedalen
Vandra till Jonas jobb
GÅ PÅ SYSTEMET!!!!
äta på max
packa inför helgen
se idol
se 24
fota


Rebecca och Ronja på bibblan förut i veckan. © Sandra

SHIT vilket effektiv dag! Det känns som att det INTE va imorse ja satt på bibblan med tjejerna inte. Men de vare! En ruskigt bra dag om man får säga det själv. DESSUTOM stötte vi på finaste Anna påväg över tegsbron och bytte massa ord med henne. ♥ mwah!

Imorgon kl 09.00 kommer algot å hämtar upp mig innan vi åker till vindeln och bussen som går mot skellefteå för en helg som kommer bli minst sagt rolig! Innebandy, lagmys, "hotell"sovning, träffa ida. ja YOU NAME IT! Och vad är det bästa av allt? JO, jag kan FOTA allt!!


© Ronja

Kommer bli dålig update i helgen, men jag kör en bildbomb på
söndagkväll! Ha en bra helg :-)

`ROCK ON´


FÖRSÄLJNING

Maila [email protected] vid intresse !



Använda en dag, från din sko, strl 37, 250:-



Aldrig använda, från skopunkten, strl 38. 200:-



Använda ytterst få gånger, från skopunkten, strl 38, 50:-




Kort skinnjacka från Monki, aldrig använd, strl 34, 200:-




Hög kjol från H&M, använd en gång, strl 36, 100:-





blå klänning från H&M, strl 38, sparsamt använd dock en liten lagning
på en söm på framsidan men inte så tydlig. 200:-

FRÅGOR? MER BILDER?
FÖR DYRT? LÄGG ETT BUD! jag är prutbar :-)

[email protected]


Tvätt..... och även tork

FÖRE:



EFTER:







Har man en liten lägenhet med ett torkställ och ännu sämre tvättstuga,
så får man ta vad man har... Även om det medför lite kaos ibland.

besök



Idag fick jag besök av en väldigt fin vän. Som man ser allt för sällan
  ♥


Torsdag

Alltså jag blir så sur. När man väl flyttat hemifrån och måste tvätta själv, måste allt gå emot en då? först och främst är våran tvättstuga typ minst i världen och vi har jordens sämsta torktumlare. Om man har på lägsta värmen och typ 5 par kallingar i den så dör den ändå efter 5min för det blir för varmt. Så om man vill att ens underkläder (för det är de enda som går ha där inne) ska torka så får man gå ner 3 trappor var tionde minut för att den ska hålla igång. Och det finns inget torkskåp och typ 5 torklinor så det enda är att försöka torktummla.. Vi har iallafall fått en ny tvättmaskin nyss och den är bra! Tack å lov!
Men sen äre alltid, ALLTID nån som lämnat tvätt kvar på tork på de få linor som finns å hänga på! Ja förstår inte hur man kan göra så, ja skäms om ja råkar lämna min tvätt en kvart efter tvättiden gått ut?! Men idag var iallafall första gången jag drog tummen ut röven och tog bort den personens kläder, jag vek inte ihop dom men ja la dom fint i en hög. Jag har en klump i magen och känner mig som en surkärring.

MEDANS detta har jag hunnit tona Ronjas hår iallafall!









SNYGG vart hon då!

                                                                                    Rock on

Imorgon

Imorgon ska ja börja me å ta sovmorgon. (Vilket blir tills Jonas vaknar) Sen ska jag hinna under dagen att:

Tvätta
Göra hemtenta
Tona Ronjas hår
Gå på stan med Jonas
Åka till vindeln å träna

å säkert lite smått å gott.

Inte behöver vi tvätta inte?


Lunchat

Lunchen idag:







JAAAAAAAA!!!!!!!

HELVETE! JA KLARA OMOMTENTAN! Känns som att det inte var en omtenta senare att klara det! JÄVLAR! Jag är bäsT!!!!!!!!!!!!!!!!




Lunchen på stan blev på hedvigs hörna idag och det var riktigt smaskigt med fläskfilé och pompa! Jag var tillåme så generös att ja bjöd älskling :-)
Sen gick ja lite på stan utan resultat och gick hem för att hämta bilen och hämta jonas på jobbet och åka på boom och mio där jag hittade det ja leta.
på promenaden till, på och från stan ändrade mina jeans nyans.
Ganska obehagligt.

NU ska jag åka på rep och sen mot umedalen för tårta eftersom tvillingarna Johannesson fyller 21 idag :-)



GRATTIS pojkar

Rock on

Fotat

.. Med den som alltid är med i väskan from now on!






Umeå by night, fotat från teg, @ Sandra



Ett litet hjärta
, @ Jonas



Nya ringar, @ Sandra



Världens finaste människa, @ Sandra



Ett lite redigerat foto taget av Johanna !
Tycker verkligen det finns en härligt charm i detta kort :-)


Kort och gott, jag tycker verkligen om min kamera!

Världens bästa människa

Idag fyller min älskade Jonas 21 år :-)
Det firade jag med att fota han imorse.


present-öppning


fika som jag gjort :-)


nyvaken, jätteFIN älskling !!



hans present tillsammans med Han :-)

JAG ÄLSKAR DIG !


Åh! Jag sitter en jävligt fin hyrbil på...

Åh! Jag sitter en jävligt fin hyrbil påväg till innebandy i vindeln. Den nyaste, dyraste som finns typ. Och stor är den också. Och en söt fågel flög just in i rutan och dog:(


Underbart liv

I fredags åkte vi till stugan efter repet och sen på natten vakna ja  först halv 5 och kunde inte somna om för ja var så taggad(!!!!) Sen somna ja om och drömde om festen, sen vakna jag 7 och startade bert å han hade såklart födelsedagsfest på filmen och sen gav ja upp å steg upp. Hela dagen blev det fixning och trixning och runt 4 började folket droppa in och sedan började maten grillas och lekarna starta. Lekarna blev lyckade och likaså kvällen, tack alla inblandade! Bilder kommer senare när jag lånat igen kameran.



Här ser ni håret också, dock ser det typ längre ut här.

ROCK ON

darkbrown

Nu har mami tonat håret och det blev precis som jag ville! Precis den mörka fina bruna tonen jag suktat efter :-) Nu är jag bara övertaggad på klipp imorgon! SANDRAA!
Först blire bibblan kl 10 för plugg, sen handla inför lördag sen klipp!

Tagga :-)



Godnatt, rock on!

Jag svävar på rosa moln!

Åh jag känner mig som så glad! Det är typ 13 timmar tills jag får komma hem idag men alltså! Ikväll äre innebandy sen ska ja tona håret hos mamma. Imorgon äre inget övik utan några timmar i umeå grupparbete, sen storhandla inför lördag, sen klippa mig hos Sandra, Sen repa och åka till stugan. Hela lördag blir det att göra fint och gott och bra inför kvällen och runt 4-5 komer alla och gör min kväll bäst! På söndag vaknar jag med mina bästa vänner och fyller år och sen hem för att äta tårta och mat med släkten.

just nu finns det verkligen inget att klaga på! Jag går i världens bästa klass, jag har VÄRLDENS bästa pojkvän, världens finaste hund, världens snällaste och hjälpsammaste föräldrar, bästa vänner, bästa allt!
Jag är så lycklig just nu :-)



Rock on!!

menvärk?

Jag funderade nyss och kanske fler funderar vad menvärk betyder? Rubriken i förra inlägget. SÅKLART skulle det stå mensvärk! Det är inte att leka med alltså. Inte ens i en form av huvudvärk.

Nu sitter jag på skolan i övik och väntar på att lunchen ska ta slut. Jag fördriver den med att försöka ordna så att alla kan ta sig till festen i helgen :-) JAg är så taggad och förväntansfull att jag spricker snart!!!

Ikväll blev det ingen frissa, så det blir iksu förmodligen med min andra halva.

Rock on

Menvärk i hjärnan

En lång dag har det varit idag. Började med gröt såklart! Sen en cykeltur upp på Sports medicine på Iksu sport för skola 11-15 och det var en lång dag. Sen gick jag ner på stan en snabb sväng och hittade kläder till på lördag!!!!!!!!!!!!! Tagga. Sen hem och snabbt värma pannkaka och slänga i mig inna träning i vindeln. Efter den var slut stressade vi så mycket och eftersvettades så mycket att jag fick svettnoja. Haha. MEN jag hann precis sätta rumpan i soffan när idol började så jag var nöjd! NU fick huvudvärken komma fram genom avslappning och nu måste jag sova.

Imorgon:
Tåget 08.02
Skola 10-16
Tåget 17.30
Umeå 18.20
Frissis 19.30

Det blir inte en lugnare dag då..

Rock on

Måndag - Nya tag!

Ja kan ju inte påstå att det var tråkigt att vakna på morgon när solen sken och vinden INTE blåste! OJ vad härligt! Nu ska gröten kokas och ätas sen ska jag plugga det sista innan vi åker till skolan för en kort dag mellan 13-16. Ikväll ska vi äta tacos och är det fint väder tänker jag inte va inne ikväll :-)

Igår va vi på iksu på eftermiddan och
DAMMIT. Det känns idag! Skönt :-)


Håret kanske ryker snart igen..

Ha en bra dag! Rock on


Söndagsmys

Nu ska jag och mina älsklingspojkar avsluta söndagskvällen med 24 och paprika med dip :-)



Rock on

Önskelista


systemkamera


riskudde



På ex. Village, Lagerhouse, H&M, GinaTricot, Stadium


ansiktsbehandling

jordgubb från the body shop



pengar


blommor

Kärlek och myskalas med nära och kära
Sen blir jag glad för precis allt och ingenting ♥


 


Seven Days

Alltså om en vecka har min superfest varit och jag sitter och väntar på födelsedagsmiddag. Jag längtar inte riiiiktigt.. Längtar mer till om 6 dagar! Igår låg jag å jonas å planerade lekar och jag köpte serpentiner, tävlingsredskap, tutor, en bålskål m.m. Å idag två tårtor som ska serveras på tolvslaget :-) GAH! kommer bli så himla roligt! Nästan alla bästa människor från gymnasieklassen är där, ahead, jonas, jonas vänner, mina bästa vänner och deras respektive m.f! ÅH det kommer vara minnen som skapas den kvällen!

Idag var vi ute och letade kläder också för temat "färgstark - men snygg" Vi ska matcha ;-) ÅH JAG  LÄNGTAR!

jag vill skriva så mycket mer men jag måste plugga lite innan middag hos mamma å pappa! Hörs sen ikväll!

ROCK ON

Supeerfreeedag!

Imorse ringde klockan 07.00 för att Jonas skulle hinna till jobbet en stund innan vi ska åka till stugan å skogsplantera hela helgen. Ja tycker de ska bli kul? Få schlit lite ve lillkrappen! Ja kommer säkert ångra mig men just nu känns det mest skoj. Kl 12 ska ja hämta jonk på jobbet och då bäre iväg!
(detta innebär INGEN update i helgen)

Igår blev det även en lång skoldag här i umeå. Studiebesök på iksuspa, umedalens konstpark, miljön runt iksu spa, sports medicine och det gröna rummet där uppe vid iksu sport. Roligt såklart men satans kallt att gå ute. Men de gick! På kvällen hade vi planert å fara på iksusport å träna men mamma ville åka till H&H i Hörnefors och vi hakade på och kom hem halv 8.. Vilket innebar soffhäng. Synd men jag fyndade ett par jeans iallafall!

ROCK ON (Och ha en kung helg!)




Trots att mitt IQ ligger på -400 och jag ibland inte
förstår sammanhang utan måste fråga 45 gånger för att ens förstå,
men det är sån JAG är!
Men du är mitt hjärtas prins och det finns ingen jag älskar,
som DIG!

Första September

Idag äre precis 12 dagar tills jag fyller år. Om man räknar med idag. Det känns förjävla bra! Nåt som är ännu bättre är att det är precis 11 dagar till min fest, den kommer bli fantastisk tror ja. GALET! Typ halva klassen från gymnasiet kommer, min bästa klass! Sen massa andra goa människor, jag längtar så ja dör!

Imorse invigde ja botniabanan och OJ så fort de gick! För de första att va framme i övik på halva tiden motför vad man är van vid, men sen att man knappt kunde kolla ut? Dammit. Riktigt smidigt och skönt! På 20 minuter hann jag cykla upp till sjukhuset, köpa månadskort och ner igen. Vilket betyder att de tar typ 10 min från varvsgatan till station. Vart är gilla-knappen?!

M-MM!

Idag blir det skola fram tills 4 om vi inte lyckas sluta tidigare. Sen ska ja hem å räser-äta innan det blir rep ikväll i ume. Imorgon blire skola i umeå vilken känns asbra.

Rock on

free music
RSS 2.0