Efter en vecka snart på ön med antingen ...

Efter en vecka snart på ön med antingen lite sol och blåst eller regn och vindstilla har vi nu bestämt oss för att fira lite smått dagen till ära att äta på värdshuset och dricka gott. Casper "fyller" 10 månader idag :) rock on


Nu har jag kommit från skellefteå till a...

Nu har jag kommit från skellefteå till avalund och tagit mig vidare till norrbyskär med jonas släkt. Vi har precis haft fästingsökning och hittade 2st på varje hund. Riktigt fula små äckliga kryp och tur var det att jag valde att köpa en fästingplockare på ica! Den lär nog bli välanvänd. Huvva


Trästockfestivalen

Nu har vi precis ätit frukost andra dagen här på festivalen. Igår jobbade vi allihopa olika tider men kl 23 möttes vi alla i logen för gig.
kl 00.00 entrade vi scenen och et gick verkligen skitbra! Radion var och spela in, Hanna fotade, publiken röjde ändå rätt bra och vi med så vi är riktigt nöjda. Nu ska vi ut och steka en stund innan det kl 15 drar igång med kvällens tokigheter.

Rock on

Onsdag den 21 Juli

Jag har massa å berätta. Jag kan börja me att i september (början eller slutet får vi se) Blir det flyttpack, flyttning å flyttning för en tredje gång denna sommar :-) Först var det jag, sen var det storebror och nu blir det mamma å pappa! Dom ska från östermalm till Haga.
På Isabelles student var vi och fikade hos hennes farbror och alla för för lägenheten å de visa sig att dom sku flytta å nu ha de blive så att domm ska ta över den. det känns lite överkligt att först "förlora" sitt riktiga barndomshem i vindeln, sen nu också sitt nya i umeå :-P. Men hela lägenheten har en hög standard och den är ju så sjukt fin! Så det känns spännande!

Sen var de kanske int så mycke mer.. Ja ha njute dessa två semesterdagar med solning, cykelturer, mys med jonas, gått på stan (utan börs), ätit god mat m.m. Igår tog ja en aslång cykeltur med mini i korgen och bara njöt av sommaren ensam. Så sjukt härligt längs strandpromenaden! JAG ÄLSKAR UMEÅ!

Ehm jaa.. Sen ska vi snart äta frukost och sen ska jonk på jobbe å ja ska till stugan för att sen åka vidare på min tremenings 30-års kalas! Sen imorgon åker vi till skellefteå och trästockfestivalen för å spela för tredje året i rad! Kommer bli kalawesome.

Blir lite update under helgen hoppas jag, för datorn åker nog med.

ROCK ON

Ps. Har fått boka en veterinärtid på röbäck åt min älskade lilla mini vovve. Har har ju haft typ noskvalster och vi ha behandla han för de men de bli inte bättre så nu vill dom lyssna på hans lungor och kanske röntka.
Mammis lilla hjärta ♥


SEMESTEEEEEEEER!!

ÅH igår jobbade jag sista dagen (på schema, det lär väl bli lite mer kanske) MEN det var så skönt å åka hem å veta att man ä ledig resten av sommaren om ja vill. M-MM!

SOM GRÄDDE PÅ MOSET bjuder ja på bilder a'la sum 10'!



I början av sommaren med nya slingor :)



Isabelles student med förväntansfulla kusiner



Kusin Vidar på avalund



Storebror smart, Sandra, Jonas



Ett litet sovande hjärta



Mammas kusins son Valter på avalund



Mini



Pappa badar på avalund



Mini på bryggan



Mini på bryggan





En snygg (?) matte med sin voppis



Ett gäng samlat



En sommarkväll i kussjön




FORTSATT GLAD SOMMAR ALLIHOPA ♥


Nu är sista dagen på helgen. Sista helgen ...

Nu är sista dagen på helgen. Sista helgen som jag jobbar. Idag är min sista dag på schema på almagården :) sen... SEMESTER!


Ett smakprov på sommaren 2010 (?)

Här va tanken att jag skulle lägga in ett smakprov med massa bilder men jag sitter i stugan där det knappt är täckning så det får bli sen.. JAg som gjort de så fina! Men de kommer sen..

Ja sitter iallafall i stugan och njuter, börjar få lite färg nu av den underbara solen. Det är helt sjukt skönt väder ute speciellt idag när det är lagomt varmt, man dör inte av att ligga i solen några timmar :-)
Ikväll kommer regnet hörde jag just på radion, hoppas dom har fel. Ikväll kommer ju min 3mening hit och ska laga massa gourmé-mat till oss, han är kock.

Ha en bra dag!

Rock on


Ledig onsdag

Igår jobbade jag till ca. 14.40 och körde till stugan och solade några timmar. (efter de hemska höga åskmullren på morgonen) Sen kom bror och isabelle och lite senare även mina 3meningar hit och skulle spendera natten. Vi åt en riktigt god middag sen körde jag moppe in till campingen (MOPPE! hur kul var inte det :-) ) för att ta en glass med Ida och Dan och sen åka till tegsnäs och slå lite golfbollar. En bra kväll.

Rock on

God morgon! Jag är halvvägs till jobbet ...

God morgon! Jag är halvvägs till jobbet såhär på morgonkvisten och känner mig lite trött. Dessutom glömde jag matlådan hemma. Sen jag hade en skön eftermiddag med sol igår :) likaså ikväll hade jag tänkt. Rock on


Igår var absolut inte min dag. Jag börja...

Igår var absolut inte min dag. Jag började med att kliva upp 05.45 och lämna jonas för en veckas jobb, sen blir jag olyckligt jävligt nypt på jobbet och även klöst tro ja. Sen när ja kör hem fastnar armen i ratten efter en sväng så jag kommer över på fel sida av vägen och hade änglavakt att inte mötande bilarna var närmare! Sen ligger jag ute och solar i stugan och ska vifta bort en fluga och får världens sjukaste kalvdön så det bränner i hela armen. Sen idag är jag öm på armen efter nästan krocken, nypen och kalvdön. Det värsta var att allt hände samma arm. Stackars min arm.


Ligger i den underbart sköna mjuka pluffs...

Ligger i den underbart sköna mjuka pluffsiga skinnsoffan i personalrummet ensam och njuter av en rast som det återstår härliga 25min av. Sen blir det jobb till 15.15 innan det bär av till stugan igen :) rock on


Nu har jag lagt mig i sängen för ett tag...

Nu har jag lagt mig i sängen för ett tag sen och hunnit ringa älskade hjärtat för en godnatt puss :) hundkursen gick bra han är så duktig lilla mini. God natt :)


Sitter just nu i bilen påväg till jobbet, ...

Sitter just nu i bilen påväg till jobbet, i riktigt fint väder. Eller drömmer jag? Jag vet inte, jag har inte riktigt vaknat än.


Måndag den 5 Juli

Åh vilken bra ledig dag jag haft idag! Jag vaknade som sagt av massa hundar, sen fick jag en god frukost och lite slötid i stugan. På eftermiddagen åkte jag och mami på en mamma-dotter-dag till Lycksele och shoppade lite. Jag köpte mig ett par underbart snygga vita låga converse, jag älskar converse! Åh jag gillar dom så mycket och dom var på 30%, jag har aldrig sett såna på rea. Marwellous! Sen köpte vi lite till pappa på stan och sen fika vi lite innan vi åkte på dollarstore och där handla ja lite mer :-) b.la lite presenter till baby! mohaha.

Sen kom vi hem och gjorde rostade mackor med creme fraiche+romröra och avokado på och med lite grönsaker och melon till. Sen åkte vi båt i de underbara vädret till campingen och skulle köpa fika men de va stängt så vi åkte till birgit och tiggde m-mm. Sen hem igen i skönt väder och packa ihop för att åka till vindeln och jobba å sova några nätter. Imorgon är det hundkurs på kvällen.
Jag jobbar 07-15.15 tis, ons, tors. Sen ledig resten av vecka.
Sista arbetsveckan nu :)

Nu äter jag kalaspuffar med fil och ska snart lägga mig och ringa jonas för ett god natt samtal innan ett möte med john blund.

Rock on

God morgon!

Jag vaknade imorse av att 3 hundar ställde sig på mig. Bror med flickvän är också ute i stugan eftersom dom inte har nånstans å bo förrän deras nya hem är städat. Dom vaknde före mig och kom in i huset från lillstugan dom sover i, tillsammans med deras två hundar som kom direkt och ställde sig på mig.
Ganska mysigt uppvaknande om man frågar mig.

Snoret känns som det expanderat gånger 1000 och satt sig i hela vänstra bihålan, riktigt tungt. Men jag ska gå emot mina principer och ta nässpray. Jag hatar nässpray. Men jag tänker inte va sjuk längre. Efter en inhalation nässpray ska jag ta deo och sen vet jag inte vad. Ute? Inne? halvsola? läsa kalle eller bamse tidningar? åka in till campingen? You name it - Jag gör det. Jag är ledig idag!!



Rock on

Puh. Sitter på jobbet och slutar om en ti...

Puh. Sitter på jobbet och slutar om en timme, då har jag jobbat i 10 timmar, med 45 min rast. Precis lika många som igår, det känns i kroppen kan jag lova. Ryggen är alldeles trött och det är så varmt så man är askladdig hela tiden. Det ska bli skönt att komma ut till stugan, duscha och sen sova ut på min lediga dag imorgon :) då hoppas jag antingen på sol och solning hela dagen eller regn och en lyckseledag med kära mor :) rock on


Oj vilken lång dag det har varit på jobb...

Oj vilken lång dag det har varit på jobbet idag. Jag har jobbar 10 timmar. Började kl 7 å ja sov i stugan så ja klev upp 05.45 :) sen hade ja 4 timmars rast mitt på dagen då jag sov nästan hela tiden, mycket skönt :) nu har vi precis lämnat över till nattpersonalen och jag sitter i bilen påväg till stugan igen. Imorgon väntar en 11-21 tur på jobbet. Det blir en lång dag imorgon med. Kul för alla som får ligga ute och sola :) jättekul. För er. Rock on


Just nu sitter jag, mamma, pappa och morfa...

Just nu sitter jag, mamma, pappa och morfar i solen i båten och fiskar :) är i stugan och har det underbart. Hoppas på napp :) rock on


Fredag den 2 Juli

Jag har hunnit jobba, bada, äta, sova, städa ur mitt barndomshem, haft jonas släkt på fikabesök i lägenheten, ha feber, snuva sönder, träna, varit i vindeln och mycket mer under tiden jag inte skrivit. när man inte skrivit på länge känns de så jobbigt å ta tag å skriva igen, sen skjut man på de. Nu har de gått en vecka å en dag sen ja skrev sist. När jag kommit igång nu igen ska jag försöka att hålla det uppe. Jag har ju trots allt gratis sms och det är inte så svårt (alls!!) att skriva ett sms. Jag ska bättre mig.

I tisdagskväll var vi på hundkurs på ridhuset och mini var så jäkla duktig! Han gjorde precis som han skulle och jag blev en proud mama :-) Inez var också helt otrolig! Men under kursen och när jag kom till stugan igen kände jag hur febern började krypa på och jag bäddade ner mig i sängen efter halv 10 och sov dåligt pga åska å regn som ja hatar över allt annat på natten. som TUR va så ja jonas med mig och kramade om mig så ja kände mig säker igen.
På morgonen kändes det bättre och jag bestämde mig för att bita ihop och åka till jobbet 07-13.30. Jag orkade till 10 sen sa jag till och gick hem för att sova ända tills kvällen. Igår kändes det aningens bättre och då kom även jonas pappa, faster och 2 bräder på fikabesök i vår lilla lägenhet. Så trevligt!
Idag känner jag mig nästan som en människa igen, med en ständig papperbit i näsan för snoret bara rinner. Snart ska jag finna orken att klä på mig (skämmes) och gå på apoteket och även kolla på en klänning som älskade mamma gav mig pengar till. ♥
Sen ska jag ta bilen och mini å åka ut till stugan.... tar en paus för värsta nysattacken.... där jag ska sola och vila mig i form inför helgens jobb. Imorgon 07-21 och söndag 11.15-21. Det blir en lång helg.

Rock on

free music
RSS 2.0