UNDERBARA LÖRDAG

JAHAPP, så var de sköna lördag igen :o)
Sitter med Linda, Tobbe, Erik å Jonk å myser här hemma. Några från vårt crew fattas, men är man nyblivna föräldrar så är man! Vi saknar er å älskar er ändå :o) Kl 18.30 ha vi boka bowling och sen blir de middag på pipes, vad som händer sen är en gåta.



HA EN BRA KVÄLL!

ROCK ON

AND AGAIN IT'S FRIDAY !

..And i'm in love!

Jag jobbar 07.30-16.00 ungefär, åker hem och vi skyndar oss å göra mat. Jag försöker att inte slappna av och åker runt 18-19 mot Vindeln för träning. Utom onsdag då vi repar i stan. Och tisdag då jag är ledig. Men jag trivs på nåt jävla konstigt vis! Ja ha ju valt det själv. Kämping kämping :o)

Jag undrar hur livet ser ut om ett år?
Återstår att se.


BTW, klippa igen eller icket?

ROCK ON

UNDERBARA LÖRDAG

Vaknade idag i mammas säng, det är inte varje morgon. Vi hade myskväll igår eftersom både Jonas å pappa var borta. Köpte massa gött och såg på tv!

Idag åker vi mot Östersund för att möta dom imorgon. Matchen börjar 12.30 och ja hoppas på vinst (såklart). De har inlett säsongen med 3 förluster medan vi har en vinst, en förlust och en oavgjord. TAGGA!


Rosa, blått, svart, vitt, rött. Många färger kan man klämma in!

ROCK ON

LIVSTECKEN

Jag orkar inte ens beklaga mig för min överdåliga uppdatering längre. Ni får helt enkelt bli glada när de väl kommer en uppdatering - när jag har tid ;o)

Idag är jag ledig. Jag hade besiktningstid imorse 7.40 och (trot eller ej) den gick igenom! Gammskruttn! Ja, vi var slående överens, jag och mekanikern, att jag ska komma med en ny bil nästa år. En ny bil eller ingen bil alls. MEEN den gick igenom och jag är därmed nöjd.

Dagens checklista består av:
- besikta bilen 7.40
- rensa papper och kvitton
- städa
- besöka optikern
- åka upp på TS och kika om nya byxor och handskar
- tömma sopsorteringen
- städa bilen
(- köpa cd-fodral, deo och en svart mössa)

Så jag har min lediga dag planerad in i minsta deltaj, det känsn bra.

FÖRÖVRIGT hade ja världens sämsta natt. Ja drömde 2 drömmar. I den första ville jag döda Jonas med bensin men missade tändstickan och bestämde mig för att inte göra det och avbröt (?). I den andra hade Jonas gjort nåt dumt, vad vet ja inte, men ja tvungen att gå under jorden för resten av livet. Vi skulle då säga farväl föralltid.

Jag vaknade mitt i drömmen av att riktiga Jonas kramade om mig i sängen å frågade varför jag grät.



Rock on


1 VECKA OCH 1 DAG SENARE

Ja vet att ja aldrig uppdaterar men ja hinner fasen inte. Att jobba heltid är inte å leka med! Haha. De ha tage typ 1.5 månad å vänja sig, men ja börja komma in i de nu. När man väl är ledig så är ja i Vindeln i tränar eller repar å äre inte de så villaj va med Jonas eller göra nå annat kul. Så blire med bloggen när man få vuxenpoäng ;o).

Idag är ja hemma och har ont i halsen och är allmänt hängig. Ja behövde en vilodag för å ta nya tag kände ja! Annars trivs ja på posten rätt bra, på både teg å umestan. Dock letr jag också andra jobb för att ja vet att ja kommer tycka att de är tufft när snön å kylan kommer.. Dessutom är ja så satans trött när ja kommer hem å ska iväg igen. Men ja trivs så länge de behövs!

Rock on

free music
RSS 2.0