Idag tisdag och imorgon onsdag och framtiden

Nu sitter och i övik och har precis slutat. Jag lämnade datorn hemma i umeå och skriver från skolan. Ikväll/idag blir det gym, tv-tisdag och fira lilleman som är 6 månader idag. hur det ska firas får vi se men han ska få lite extra pussar iallafall!
Imorgon är det skola fram till lunch som gäller sen åker vi till Hemavan! jag längtarrrrrrrrrr! Kommer bli lite bloggande från och med nu fram tills måndag när jag kommer hem igen.
hoppas alla klarar sig ändå! haha

ROCK ON

En JÄVLIGT bra måndag

Alltså att träffa Annis igen var så jävla kul! En sån människa som henne ska man ta vara på! Och sen älskade bästa Ida på det! aah.. vilka vänner man har omkring sig.
(bilder kmr sen, ja orkar inte nu)

Sen repade vi också och det gör inte dagen sämre, speciellt inte när det går bra också. Sen mormor och morfar. Assååå... jag har haft en bra dag!

Jag är med jonas nu också.
och casper.
BRA

rock on


MORGONDAGEN

Ikväll har jag och Jonk varit och hämtat mami och papi på flyget sen dom kom hem från stockholm efter en helg där. Efter det letade vi reda på vår blivande hyresvärds hus för att vi ska dit imorgon och skriva kontrakt. Det gäller att va förberedd och tur var det för det var svårt! Men vi hittade tillslut.

imorgon alltså:

Kontraktskrivning 08.30
Mot vindeln 09.15
I vindeln MED ANNIS tills
rep i vindeln 14.00
efter repet, hänga me anus och ida
åter till umeå 17.00

Sen eventuellt titta på en soffa och mysa med Jonas. Sen åker jag till övik tisdagmorgon 08.05 drygt ett dygn för att åka hem igen på onsdag och åka direkt upp till hemavan.
LÄNGTAR så mycket efter en mysig helg!

Nu ska jag åter till det jag höll på med innan.

rock on


En lugn söndag

Idag hängde vi i baggböle hos mina småkusiner hela dagen och spelade Wii.







Sen blev Casper avis när jonas busade med Vidar



Sen blev casse trött efter allt bus ..




En bra och skön dag med Tacos, glass och panpizza!

Rock on

Earth hour







Vi spelade spel och släckte lamporna mellan 20.30 och 21.30 igår kväll. Kanske lite mer men det var denna timma som var det viktiga.

Mycket trevligt och kändes bra för naturen och framtiden.

rock on

change of planes

det blev inget vindeln idag för ja tycker inte om att sitta och köra ensam i snöoväder. Men ingen skada skedd, jag ska dit imorgon i samband med rep så det blir bättre för miljön också! haha.
Istället ringde kusinerna alma och elsa och frågade om inte jag och jonk vill komma dit och leka med dom, så vi ska strax åka iväg dit för en barnlekardag istället.
tackar inte nej till det.

rock on

Söndag

Idag ska jag åka till vindeln och mysa med bästa annis och ida. Vi ska bara äta frukost/lunch i form av pannkakor här hos jonas sen åker jag iväg. längtar som ett as efter denna brud alltså!! bara flytta till norge såär.. inte okej.

JÄVLA SNÖN kan ju sluta komma också.

ha en bra dag!

ROCK ON

timmen för jorden

Jag och jonas släckte lamporna mellan halv 9 och halv 10 ikväll, vi tände ljus och spelade spel med hans brorson och hade det riktigt mysigt. Efter spelet spelade vi gitarr och sjöng. barnsligt och roligt.
Jag tog bilder som kommer imorgon.

nu har vi sett bröllopsfotografen och jonas är ute och kissar casse innan vi ska sova.
glöm inte att ställa om klockan om mindre än en timme, framåt.
sov gott.

Rock on

Drömma går ju

Det blev ingen Salem :(
Jag hade smålängtat men vi bleb för lata. jonas hade redan stationerat sig i sängen igen när jag diskade sen haka jag på. vädret ute gör en itne pigg/glad/taggad på nåt.

Drömma går ju..



Ikväll ser jag fram emot en lugn kväll med massa gott och massa ljus under earth hour. Hoppas alla släcker allt!! Jag ska iallafall det.
Det dåliga med att flytta och betala dubbla hyror (förutom att betala dubbla hyror) är att man måste snåla på allt och spara pengar. Vi, eller jag iaf, kände för att göra nåt kul ikväll men vi måste spara.
Men det blir värt det den 1 Maj! ♥

Just nu:



Rock on

Saturday night live

Nu har vi precis vaknat på storgatan och fikat en lätt lunch. Efter detta ska Ronja iväg och jobba och jag o Jonas ska på media markt o se salem al fakir (har jag bestämt). Inte så man vill missa det direkt..
Annars känner vi oss sura på regnet/snön. mest på snön.

Rock on

UMEÅ FTW

JA kära vänner, jag är åter i mitt Umeå. Allt känns så bra när bussen (snart tåget) kör in i umeå. Lite tragisk är jag men asså, denna stad är underskattad.
och snart ska jag bo här! YEEY

Bussresan var seg som fan iallafall och lektionerna inna var svåra. Intressanta men SVÅRA. Det handlar om kost och vad som finns i mat och kalorier osv..

Nu ska ja surfa lite inna det blir mdidag sen rep. Sen ska ja till älskling och sova där inatt. Brorsonen vilda Luigi är där.. så vi ska agera lite barnvakt också.

ROCK ON

o juste, ja hoppas ja får se lets dance också!

Goder morgon

Oh jag har sovit så gott inatt, mätt sen våfflorna hos Ronja igår och nöjd aver att dagen D heter fredag. Alltså går jag 2 timmar och 45 min idag i skolan innan jag åker till UNDERBARA Umeå igen ända tills på tisdag morgon.

JUSTE jag har nog glömt att berätta om min påsk! Jag längtar så mycket. Jag, Jonas, Mamma, Pappa, Morbror Anders med frugan Iita och mina minisötkusiner Alma, Elsa och Vidar! Vi åker till hemavan där pappa ska spela och vi andra kolla och mysa. Jag och Jonas ska bo med morbror med familj och mamma o pappa nere på trolltunet.
Jag längtar såå efter en mysig familjehelg :)

Onsdag-Måndag! Länge också.

NU ska ja surfa runt lite, packa, gå prommis med mini och sen fika och gå till skolan.
Ha en bra dag!

Rock on

Våffeldagen

Jag och Ronja spenderade en tid på gymet efter skolan innan vi gjorde våfflor på självaste våffeldagen! Sen stannade jag där tills 9. Bara slappade, mycket uppskattat.
Snart ska jag somna tänke jag :)

Imorgon blir det skola 10-12, 13-13.45
sen till umeå halv 3.
sen rep.
gilla

Rock on

Kärleken till omvärlden

Jag hade skrivit på facebook att jag var lycklig för att jag ska bli sambo och även bo i umeå. På detta inlägg har 14 personer kommenterat massa snälla saker och 15 stycker gillar det.
Jag blir tårögd att så många blir glad för min skull! Jag vill sända massa kärlek till människor i min omgivning! Inget är ju detsamma utan fina vänner och bekanta.

Det känns ända in i hjärtat och betyder så mycket.

TACK för all kärlek! ♥




VARVSGATAN

Asså.. Jag ska bli sambo med mitt livs kärlek :) 1 Maj ska vi flytta in i en underbar etta på teg. Precis vid älven, nybyggd, ljus o fin!!! Livet känns så ljust!



Den ligger där pilen pekar, den fanns inte när bilden togs för den är nybyggd. Den sticker upp i taket.. haha! ASFIN!



Planlösningen..


ALLA är så välkomna och hälsa på oss sen.

ROCK ON!!!!!!!!!!!!


Tidig morgon

.. och inte för mig! De andra klassisarna som gick ut kom hem för 3 timmar sen!! fan kl 5? Jag somnade 12.. Jag är glad för den saken att ja inte följde med ut för ja hade verkligen somnat.. haha. Å andra sidan verkar sdom ha haft väldigt roligt. Det var ju synd att missa men jag hade astrevligt på förfesten!

Nu är det snart dax för premiären av den nya kursen. De kännas lika spännande som de va kul igår!!
jag låter som en pluggis.. ja vet.

Rock on

(Ha en bra dag)

LILLEN HAR BLIVIT STOR!

När ja borsta tänderna på mini nyss tappade han sin första tand! Än en gång lyckas han nästan få en tår att falla från mitt öga..

Han håller på att bli stor min lilla kille


Klassfest - check!

Ja ja kom precis hem från Lena (min klassis som bor ovanför mig) där klassen haft förfest inför olearys där det skulle vara fest för att tentan är skriven. Men jag är så trött och åter trött att jag orkade inte följa med ut, jag fortsätter med min cola och godispåse! MWAH!

Imorgon börjar den nya kursen och det känns asspännande! Vi börjar dessutom kl 10 vilket känns som sovmorgon.. haha.
Nu ska ja se tv, och somna........
*gilla*

Rock on

GJORT! FUCKING GJORT!

JA, typ så måste man få skriva när man skrivit en tenta som man trodde man skulle spola helt o fullt, men de gick faktiskt ganska bra! Man ska inte hoppas för mkt ändå, för man vet aldrig.
Men de kändes helt okej!!
TACK GUD

Igår pluggade ja hela dagen innan ja åkte till övik o pluggade lite mer..
ja kände mig som en riktig pluggis när ja vaknade imorse med att ja hade lampan på och boken på mig där den legat hela natten..
då var de nog dax att sluta.

Idag ska ja sitta här, se på tv, gå en promenad och sen gym och klassfest för att fira att äckeltentan (aka ronja) är skriven och förhoppningsvis förevigt glömd.

Rock on




(Korken till flaskan spränger sönder tentan)

så jävla jävla tråkigt ..

JA ORKAR INTE PLUGGA.
ja lägger ner snart o tar omtentan!!!!
baaaah inget fastnar o de är fasen roligare o tvätta åt mamma o pappa alltså! ALLT är bättre än detta...
Hoppas på lägenheten och ljusare tider.

Återförenade

YES de gamla goda vännerna är åretförenade för en dag.
(Och fortfarande trötta efter morgonens långpromenad)


13.00 - dan före dan

Ja asså fy va det är svårt å tråkigt å plugga.. Inget fastnar och ALLT är roligare.. Jag sitter nu och väntar på några frågor som visst cirkulerat i klassen som är från förra året, HOPPAS OCH TROR att dessa kan hjälpa mig med både motivation och fattning. Det är lättare att svara på frågor än att bara tomläsa tyck ja..

Rock on

SUUCK

jag är SÄMST I VÄRLDEN på att komma ihåg att ta kort!! Ja hade kameran i väskan påväg till lägenheten men tog inte ett enda kort, inte ens på det fina vädret! Får försöka igen en annan gång..
"träffade" iallafall både ev. nya hyresvärden och bror Mange på promenaden.
Uppskattat.

NU ska ja fanken plugga.....
efter jag har.. sen ska ja...
SEN ska ja plugga..

suck.

Rock on

EN FULL TISDAG (?)

Inatt har jag sovit asdåligt. Kanske på ett bra sätt men ändå dåligt. Jag har funderat så mycket att det ryker ur öronen på mig än, sen halv 6 imorse..



↑ Därav.

Med vi funderar och jag håller tummar och tår.

Ja ska snart promenera dit o kolla på den utvändigt.
Kanske slänger med kameran också..
Vi si väl.

Rock on

dagen före dagen före helvetesdagen..

Imorgon åker jag till dövik igen. blä. På onsdag är det psykologitenta på nåt jag inte fattar, känns inte bra. Inte heller att åka dit igen. Tur det bara är till fredag sen mån-ons. sen fjällen! BRA

Har även hunnit med en promenad till ikväll.
rensat hjärnan från lite tankar.

nu ska ja rensa resten med jonas innan vi somnar.

Rock on

DEN STORA ÖVERRASKNINGEN

Näe.. så häftigt är de inte.
Men ja har kollat på en lägenhet! Jag o Jonas, på teg. Precis vid älven, sovalkov, nyprudocerad, 3 våningen. ASFIN! Vi har några dagar på oss att bestämma oss.
Jag håller tummar och tår!!!

Håll ni med!!

Rock on

promenad i solskenet

Jag och Casse tog en promenad till ett spännande ändamål..
som sagt,
läs igen ikväll så får ni se!







Nu håller ja på koka ett ägg, ska ätas med maaassa kaviar snart.
MUMS!

Rock on

THERE'S A LIGHT AT THE END OF THE TUNNEL

Jar precis spenderat någon timme med EMMA ALAJÄÄSKÖ. Trevligt återseende vill jag lova. Anledningen till detta var att vi tog den sista twinrix-sprutan sen malaysia förra året. Efter detta ska jag nu ta en promenad och kolla på en sak.... en spännande sak.. som ja ska kolla på igen ikväll..
återkom ikväll så får ni veta vad..

NÅVÄL inne i allt lyckorus ska ja hinna plugga också.
tentan komemr gå åt *********!

Rock on m8s

Hmm ..

.. Denna pluggdag kanske blir till nåt bra ändå ..


SOLSIDAN

Ah ja älskar att vakna upp med solen som skiner ute! Hela livet blir så bra då. (Dock suger det att måsta kliva upp tidigt för att pojkvännen skulle på jobbet..) Men en bra morgon har jag haft. Nu ska ja plugga så länge jag orkar sen ska ja ut o gå sen ska ja plugga sen.. vad händer ikväll?
Ingen aning.

HANE

rock on

SÖNDAG

Idag har jag och jonas hunnit med en promenad, tv-tittande och jag även lite plugg. Nu nalkas fetmat som mamma önskade och sen kanske en promenad inna jag åker till jonk över natten.
Ska även ge wipe out en chans till hoppas jag.

rock on



finn ett fel i mitten av bilden?

DE UTLOVADE KORTEN























Där finns nu en sammafattning på gårkvällen. Dock glömde ja fota på corona som blev kvällens nästa händelse, men det är ett minne blott iallafall! TACK alla inblandade för en trevlig kväll.

rock on

SÖNDAG MORGON

Igår var en ruskigt trevlig kväll! Jag är ju dock en sån som älskar hemmafester (förfester i detta fall) så ja tyckte de var mycke bättre hos Klara än på corona. dessutom klämde petter min hand i bildörren påväg till corona så ja blev lite smärtig. haha. Men ja fick en puss i pannan som förlåt och allt blev då frid och fröjd.
Vi var hemma 2 och somnade väl ungefär 5 över, trötta!

Idag är ja pigg som en räka och vill ut i solen, ska försöka väcka min sovande man och ta en promenad eller gå ändå.

(Bilder kommer!!!)

Rock on


LÖRDAGKVÄLL

Nu sitter vi hos klara ett himla gäng och har det så trevligt. Vi ska snart dra oss vidare på corona och dansa rumpan av oss, ÄVEN JAG ÄR SUGEN PÅ DET! alla som hknnder mig rycker nu på ögonbrynen.. MEN DET ÄR SANT!
JAG VILL DANSA

Oj så trevlig kväll vi har och klockan är bara 20 i 10... DET KOMMER BLI AWESOME.
(ser du mamma, jag KAN ha kul ;) )

ROCK ON

LÖRDAG morgon

Asså jag drömmer typ en gång i veckan att jag är tillbaka i Barcelona och hälsar på alla gamla ställen och människor som man stötte på under månaden vi va där. Det är snart två år sen paulina!!!!!!! Fasen va tiden går fort alltså.
Samma dag för ett år sen åkte vi till Malaysia.
13 Maj.

Nejnej, jag får ingen ångest över att jag inte har en magisk resa planerad för i år med samma avresedatum......



Tillbaka på jorden med all jämarns snö som finns ute.. När ja vakna imorse var de asfint ute, de va sol! Men när ja sen klev upp var de moln. Kan April vädret sluta komma i Mars?
Jag hoppas iallafall på sol idag ändå.

Efter våra 3 rep i veckan har 3 nya låtar blivit klara. OJ så bra dom är! Vi ska spela i vindeln på valborg i svindelrockarnas lokal så alla ombedes närvara.

IDAG ska jag promenera och sen hitta en kjol på stan till mina tröja ja köpte igår. För ikväll nalkas utgång med gamla och nya vänner. Jag känner på mig att det kommer bli en bra dag. Jag känner det i magen.

Rock  on

Fredagkväll

veckan har bestått av:

minilite plugg
rep
rep
rep
träning
Ronja
Ida
Jonas
vindeln
minishopping
innebandy
m.m

Ikväll ha ja sett innebandy och ska snart sova.
Imorgon hoppas jag på sol och sen blir det "återträff" med gamla vänner. Utgång nalkas också. Jag är rätt säker att det blir en superkväll!

Rock on


TISDAG

Idag har ja hunnit med en sovmorgon, lunch med pojkvännen, promenad med hund 1 och promenad med hund 2. Nu har jag kvar att plugga någon timme innan det är middag och tv-tisdag!

Imorgon verkar det nalkas leos lekland med småkussarna, ronja och johanna med några barn. Mycket trevligt om det går i stöpet!

På fredag, HJÄLP MIG:
- herrarnas lagfest i vindeln?
- ut med Ronja?
- innebandy iksu-övik
- kombo?
- nada? annat förslag?
Beslutsångest till maximus.

Rock on

DÅLIG MORGON 2

Ja först var den bra för ja sov till halv 11. Normalt kan ja inte sova längre än till.. 8 MAX! Men ja kan bestämma mig för o sova o inte titta upp när ja vaknar utan somna om. Imorse var en sån morgon. ASSKÖNT.
Halv 11 ringde Ronja, inte där heller blev det dåligt.
Utan här: Ja kune röra armen mot telefon men ja kunde inte röra fingrarna! inte ens lite!! asäckligt! jag hade legat på den och den var nog lite sur.
Som tur va funkade den andra handen..

Sen, dåligt nummer 2, det var massa äcklig (aka ronja) snö ute.. faaaaaaaaan

Nu- fika och chokladpudding. MM-M!

ROCK ON

SNÖ?

Varför har det snöat så man inte kan se den bara marken?

suck.

Det som var så fint med asfalt.
Nu är de vitt igen alla ni som inte tittat ut.
Deprimerande.

suck.

Godnatt och sov gott trots allt!




(Rock on)

KATT? NEJ

Idag på bussen var det fullt i allergiutrymmet så de kom upp en dam på övervåningen på bussen o undrade om de var några djur där. Busschaffisen såg mig gå upp med en bur och han svarade direkt:

- Ja, du (kollar på mig) hade väl en katt?
- Nej... det är en hund..

Hela bussen skrattade och berömde min lilla prins.

Busschaffisen blev röd och gick därifrån.
Skäms på han..



HUNDEN Casper

SÅDÄR DAG ÖVERLAG

Ja min morgon har ni fått veta.
Sen tränade jag med ronja innan ja fick veta att vi var lediga så ja åkte hem o lämnade casper o packningen till pappa påvägen hem och vek av efter halva vägen för att se dalen-storvreta vilket var ovärt för dalen förlorade..
Alltså var det enda positiva träningen och att ida kom o såg matchen med mig!

nu ska ja fika nå gött o sen lägga mig.
imorgon ska ja sova. sova. sova.

(saknar min jonas)

Rock on

DÅLIG MORGON

eller det beror på vem man frågar. Frågar man blir så blir ja fan sur..
När ja satt på bussen imorse påväg till övik ringer en från klassen och säger att vi är lediga idag för att lärarn är sjuk.. JÄVULSKT irriterande att man är påväg till dövik när man får veta det. Jag försöker få reda på om det blir lektion imorgon eller inte, för om inte så åker jag hem ikväll och ser dalens herrar. Blir det skola imorgon ska ja se ewe spela här i övik.
Ja känner mg mest irriterad, trots att solen får mig att svettas genom fönstret.

BLÄ på umeå universitet! DÅLIG planering!!!!!!!!!!

rock off

BENVÄRK

Ja, precis som ett barn har jag benvärk.

Har sett premiären av wipe out. Det var inte så bra som jag minns, det blir inget mer av det nästa vecka. Nu blir det Wallander sen ska jag sova och åka till övik imorgon. Jag längtar lite för att jag kommer ha nåt att göra imorgonkväll! Ewe har match med sitt övik mot iksu. Det känns kul att åka när man vet att man har nåt att göra. annat än att träfa förstås, det gör man annars i övik.
så ni vet.

Rock on

SÖNDAGKVÄLL

Vi vann matchen idag. Med 12-3. Det kändes hur asbra men inte mer än så. Det känns tomt i kroppen och jättetråkigt att säsongen är slut, men jag har tagit på mig att fixa avslutningsfesten och den ska bli super!
jag har aldrig känt såhär över att det är slut men de känns riktigt tråkigt. Ja hoppas att nästa år blir bra med ett bra lag och bra tränare, och också att de är klart i tid så vi kan köra igång med försäsongen i god tid.
kommer bli kul nästa år isf.

Har tagit en promenad efter maten (tacos),
oh så uppfriskande.

Nu ska ja lägga ut balklänningen på blocket.



sen se wipe out.

Rock on

Söndag

Igår var jag mor och far i stugan och åkte skoter/ pimplade. vädret var dock inte så fint som vi hade hoppats på men det var kul ändå.

IDAG är det söndag sen 14 Mars 2010 och det är dax för den sista innebandymatchen för säsongen kl 11.00. Ska ja va ärlig känns de skit och jag vill inte alls att det ska va slut redan.. Jag kom in sent på säsongen och har precis kommit in i min gamla form.
Vi ska iallafall se till att avsluta det så ett bra sätt.

Vindelnsif-Sandåkern på Vildmannahallen, 11.00

ROCK ON

FREDAGKVÄLL

Nu har Ronja kommit och vi har smaskat i oss våfflor och rån. MM! Snart ska ja på rep och sen kommer Jonas och då är det dax för fredagsmyyyyyyyyyyyyys!

Rock on

CASPER OCH JESPER 2

De utlovade bilderna:

Jesper:






Casper och Jesper satte sig frivilligt bredvid varandra













SÅ nu vet ni hur mina nya kompis ser ut. FININGEN
och hur min gamle vän ser ut. FINASTINGEN

rock on

CASPER OCH JESPER



Jesper



Casper



Jesper och Casper

(Ska ta bättre bilder sen)

FREDAG PÅ RIKTIGT

Det är så kul o se Casper och Jesper tillsammans! Jesper är gammal och ganska lugn men ändå lite leksugen. O EN ASROLIG SAK! Ja va ute o gick me dom en sväng imorse o casper har lyft på benet när han kissa bara en gång förut, nu gör han de efter Jesper varje gång han gör det :D jättesöt!
Casper finner som nån inspiration i Jesper för han gör precis som han ofta. Som precis nyss, då hoppa Jes upp i soffan, ja då kommer Casse efter? Han har aldrig kunnat hoppa upp i soffan själv. Jo tjena... han är bara bortskämd.

Nåväl, ja loovar, ska fota idag!
Dom är assöta.

Rock on


KÄRLEKEN ÄR NÄSTAN TOTAL

Jag har haft en jättebra kväll !! Paulina är hemma i vännäs och vi skulle ses på lördag men då ska ja ju till stugan o köra skoter :) SÅ vi bestämde att hon skulle komma till mig ikväll istället. PÅ DET så kom jossan också (emma skulle komma men kom inte :o(.. ) Och vi pratade en del men de kändes så konstigt för vi hade som inget att prata om fast de va ett år sen vi sågs nästan..
Vi fikade mina bullar och kakor och mös under min superfilt.

TACK FÖR EN BRA KVÄLL TJEJER
jag har saknat er :)





Nu har också Jesper kommit, hunden som vi är hundvakt till tills på söndag! Han är jäättemysig. En mellanstor vit lurv med stenhård svans och jättemysig. ibland.
ja ska fota han imorgon så får ni se!
Casper och Jesper är förövrigt ingen superkombo på 2 hundar tillsammans.. har sagt fel typ 100 gånger på några timmar bara. fy
Båda ligger iaf här hos mig, en i min hemmagjorda bur och en på golvet.
Kalawesome

Rock on




(Anledningen till att kärleken är nästan total är att Jonas inte kom ikväll som jag hoppats på :( .. )

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR !!

Jag tog mig ut en sväng och tänkte casse blir nog glad när de inte är så kallt ute så han vill gå långt! Jo tjena.. han syntes knappt i alla vattenpölar han nästan fick simma igenom.. så ja fick bära en ledsen, kall och blöt mini hem och bada han.. nu sover han sött och är nog inte så ledsen längre.

Men alltså vad det är vår ute nu! solen sken nyss och nu regnar det. jag är nog glad för det med, det är ju mer sommar än vinter att regna! GILLA. (?)

Nu ska ja göra nåt ja inte vet va de är sen hämta Jesper.

HANE HAJ¨

Rock on

UMEÅ FTW

Nu är jag i Umeå igen sen igår, åkte till vindeln på träning som gick som de gick men kul vare iallafall :)
SOLEN SKINER och ja pluggar. tjoho
duktig är ja iaf.

Jag har fått rolig respons på mitt inlägg om saknade vänner. och bara så ni vet SÅ JA SAKNAR ER! och alla andra som är mina vänner just nu tycker ja mkt om :)

NU- plugg
SEN- hämta Jesper, en vovve ja ska vakta till söndag :)
+ promenad i solen

ROCK ON

FREDAG (onsdag)

YEHO nu är ja hemma och äter lunch och packar sen ska ja till skolan igen i 1 timme o 45 min sen äre helg. STORGILLA!! Ska åka med emelie och sofia hem, 2 tjejer i klassen, till hörnefors (tack brudar) sen kommer mami och hämtar mig där för att besöka HH. Sen blir att rejsa till vindeln för säsongens sista träning.

Tråkigt!

ROCK ON

YEHAA

Alltså när ja gick ut me mini för en stund sen fick ja en glädjechock! Ja fick kolla på termometern 2 gånger.. det är PLUS 5 grader idag!!!!!! (och klockan var bara halv 8 då..)



De droppade från taket.. eller fel av mig. DE FORSADE från taken! UNDERBART. det kommer hinna smälta mycket idag och jävlaaaaaaaaar så bra!

(Nu ska ja fika och dra till skolan
sen blire hem till umeå för en långhelg
..... igen)

ROCK ON SOMMARKOMPISAR !!

NATTÖPPNING

Jag som la mig så tidigt igår och somnade likaså (kl 21.00!) kunde inte somna ikväll av olika anledningar, kan bero på bra saker på tv, kan bero på annat. Iallfall så har jag funderat lite på baktiden, det som hänt förut vill säga. Vilka vänner som man har kvar och vilka som inte finns kvar. Vilka som inte är samma personer. Vilka man saknar som man inte umgås med längre av olika anledningar. I de fletsta fall är de extremt jobbigt att tänka på kära vänner man inte ser längre. Många av dem var ju en bästa och tajtaste föut. Det är konstigt.

Vi kan ju börja med NRJ. Änärjy.
Annis, Johanna och Ida.
Alltså jag har aldrig haft bättre vänner än dessa nånsin, inte heller delat på 3 personer. Det var som att man hade en själv i 4 delar. Det var en magisk känsla på nåt sätt.. Man har inte många vänner av denhär kvalitén under livets gång. Tyvärr har vi alla förändrats och gått olika vägar i livet. På gott och ont.
Vi gjorde fan allt tillsammans.. Gick med varandra till skolan, tills i fick vespor då vi körde dom istället. Vi drack alkohol för första gången tillsammans, och många gånger efter det. Vi grillade, vi träffade "pojkarna", vi satt och pratade flera timmar. Alltså ärligt! Varför sitter man inte bara högst upp i ett jävla stup och pratar i oräkneliga timmar längre?? Det är fan kvalitetstid i livet. Vi som skulle sitta tillsammans livet ut och våra barn skulle föra det vidare.. sure.
Ida är fortfarande en av mina bästa vänner och är samma person som hon alltid har varit. Ärlig och rak, snäll och go. Det spelar ingen roll om man inte setts på flera veckor så är hon samma person. Det är precis så en vän ska vara, år efter år.
Johanna bor i tärna och har varit min bästa vän och sambo under en tid. Det rann ut i sanden och vi pratar i telefon ibland och ses när det går, vi har båda nya liv kan man nog säga, och det är tråkigt ibland!
Annis får en att skina upp som en sol när hon är i närheten, vilket är allt för sällan. Hon har så mycket hon vill göra, bo i norge, på koster.. you name it. Som synts i ett tidigare inlägg så fattas hon mig.

Paulina, Flickan med stort P. Jag har delat mååånga mot och medgångar med denna flicka. Vi bodde och levde ihop med max en meter emellen i en månad i barcelona. Det var en tid i liver man minns och det är fan snart 2 år sen vi åkte! Känns sjukt.. Hon bor numera i Kiruna den jäveln och jag saknar henne allt för ofta !!!!

Emma, den jobbiga blondinen som började i vår klass i gymnasiet, MEN som visade sig vara en helt underbar människa som tog upp en stor del av mitt hjärta. Vi har delar en resa till Malaysia (bland annat) och jag kommer aldrig glömma varken den eller dig. Din blogg borde uppdateras oftare och jag kommer snart ringa dig angående sista twinrix-sprutan - Ett bra tillfälle att catcha up!

Hanna, min pianist och vän. En obeskrivligt fin människa som inte tänker illa om någon och som man kan prata om vad som helst med! Efter att vi inte längre spelar i samma band ses vi allt för sällan och det smärtar i mitt hjärta.

Josefine, Alexandra & Moa är 3 helt jävla underbara tjejer som jad delade minst 2 år på gymnsiet med och SOM JAG SAKNAR FAN VARJE DAG jag är i skolan! Jag förstår inte hur man inte kunde ta vara på gymnasietiden bättre.. NI FATTAS MIG!

Pia är också en människa som satt speciella spår i mitt hjärta. Vi ses ibland och du lyser upp omvärldens runt dig när du är i närheten. Det finns fortfarande en plats i mitt liv för dig gamle vän. Alltid.

Sen finns en flicka som heter Sara. Hon bodde hos mig och min familj under en längre tid och var min andra halva vare sig jag ville eller inte. En underbar vän som också rann ut i sanden och som saknas i mitt liv kort o gott.

Hp06t överhuvudtaget saknas och våra fina stunder

Natur och äventyr och speciellt alla resor, alltså FAN va synd att man inte kan återuppleva saker på nytt..

Det finns säkert sjukt många fler människor jag saknar men jag har slut på både ord att bilda meningar av och ork i händerna. Alla som funnits i mitt liv på nära håll saknas på nåt vis. Ta åt er av det ni som inte fick en lång mening.




Suck

Åh Casper är inne i ett skäll-stadium.. Han skäller på nästan alla som kommer i närheten. Han blir ju nyfiken och går glatt och hälsar sen, men man får ju skämmas!
Om vi är ute på gården och kissar så spelar det ingen roll om personen är 2 meter eller 20 meter bort.. han skäller ändå.

TIPS??



Inte ALLTID så söt och oskyldig som han ser ut..


TISDAG (torsdag)

Ja det är torsdag i min värld för imorgon är det fredag sen helg.
GILLA

Nu ska jag snart på gymet med huschta.
GILLA

Fikat med Sanna idag var astrevligt
GILLA

Rock on

Psykologi

En bra sak med denna kurs är att vi får så långa luncher. Nu har jag ätit, men det är en timme tills vi börjar. Man hinner verkligen slappna av o ta de lugnt en stund - gillas!

Casper ska få nöjet att umgås med orre medan vi har lektion, han är hos ewe och har tråkigt (tror jag :) ) så Mini ska få va där, för efter skolan ska ja fika med Sanna och då är dom med han också, supersnällt!

Idag:
- skola
- fika med sanna
- äta
- träna
- TVTISDAG med Ronja
  (Dating in the dark, desperate, cougar town)
- Sova

För imorgon ska ja hem redan :) Ska försöka hinna hem till träningen. Hoppas på det för de är sista riktiga träningen för säsongen.

Rock on


8 MARS

Jag tyckte att jag hade tid över och att bloggen behövde en uppfräschning. Så det fick bli en liten sommar-piffning, hope you like it.

Efter ett pass på gymet ska ja nu duscha och LÄGGA MIG i sängen. Innen 8 har jag tänkt så jag kan somna i tid ikväll och ta igen förlorad sömn från imorse, det behövs nog imorgon i skolan. suck.

NU - mys med Mini



ROCK ON

22 Månader ♥

Igår hade jag och min bästa vän och pojkvän Jonas 1 år och 10 månader. Det var bland de första gångerna vi inte firat våran dag, den 7e. Vi myser alltid till lite extra eller ser bio eller nåt, men inte igår. Det var tråkigt, man njuter alltid av lite extra kvalitetstid.

Jag är iallfall lika förälskad nu som då!


APRIL ???

Det är idag 8 Mars. Men vädret ute skulle kunna säga att det var April, varje gång man kommer utanför dörrn äre olika väder. Solen är den som gjort mig gladast idag iallfall!

Imorse ringde klockan 04.45. Min klockan har ALDRIG ringt så tidigt? Jag och Ronja bestämde oss för att få en natt mindre i övik och tog morgonbussen istället. Jag ångrade mig aldrig utom sekunden när klockan ringde såklart. Dagen i skolan är till ända och snart blir det middag och träna. Sen? ja va gör man i övik om man inte tränar?
Ser TV såklart.

Marwellous uppfinnig.

Rock on

Annamaria Katarina Boström

Jag fick ett craving för Annis precis,
man läser hennes blogg flera gånger per dag och ser massa fina bilder på henne och hur bra hon har det med sin omgivning. TUR är väl det att hon trivs så bra, annars skulle jag minsann åka och hämta henne nu för en kram.

Min gamle vän.

Jag saknar dig!


LÖRDAG

Igår har jag och ronja världen bästa dag. Lugn och skön.
Bestod av morgonpromenad, shopping, mer promenad
strömpilen, god mat och SOLSKEN.
Avslutades med massage.

BRA DAG.

Idag blir det match i vindeln. Jag kan inte somna om efter att Jonas for på jobbet, därför skriver jag ett blogginlägg 07.39 på en lördag om ni undrar. Jag har fikat och läst tidningen.. Blir nog en promenad med Mini när han vaknat igen, han har inte svårt att somna om han!

Ikväll= melodifestivalen med mig själv.
N'joY

Rock on

Torsdag (helg)

Kom hem från vindeln för ett tag sen. Igår var det rep och innebandy som gällde och båda gick kanon. Imorse var det rep igen och gick lika kanon.

Vädret idag är svårt att beskriva.

JAG SKA UT !

Rock on

Onsdag (helg)

Ja idag är det också helg. Fast inte riktigt.. får aldrig sova ut. Igår drog jonas med mig och träna, det gjorde visserligen gott men, och idag körde ja farmor på sjukhuset. Helt i onödan tyvärr. Det blev inte en liten operation som dom tänkt utan den blev framflyttad. Men ja tar mig iallfall upp i tid och ställer inte om klockan.. hm.

Idag:
- köra farmor på nus
- ta med fika på jonas jobb
- MYSA MED MOPSEN FRASSE
- äta
- hämta klara o åka till vindeln
- repa
- träna innebandy
- sova i vindeln

Ännu en bra dag helt enkelt,
till stor del iallfall.

Rock on


GÅRDAGENS BAKNING I BILDER



Färdiga hallonrutor.. mums blev dom!



Såhär kul tyckte Mini att ja var ..



Färdig-jäst bulldeg



bakklar degklump



Bak-kaos



Färdig plår nr. 1!



Uttråkad ..



KLAAAAAAAAAART BULLBERG!

Rock on

Tisdag (Helg)

Juste, helg. Det har jag nu hela veckan. Man kanske kan säga att jag har sportlov när ingen annan har det, kanske är det så men oj så skönt det är.

Började denna dag med att träna med min vackra man, underbart.

Idag:

-Träna
-Duscha
-Handla massa inför min bakning
-Baka: bullar, mockarutor, hallonrutor
(Inte baka allt idag.. men i veckan!)
-Skruva ihop ett nytt soffbord
-Lämna igen en bok på bibblan
-Gå prommis med Mini
-Städa lägenheten (hörde ja..)

SÅ JAG HAR ALLTSÅ FULLT UPP

Rock On m8s





free music
RSS 2.0