EN KÄNSLA AV LYCKA OCH OBESKRIVLIG TAGG

Ja ikväll var ett sådant rep. När taggen inte tog slut och när allt satt som ett smäck! (ish) Vi har kört akustiskt några rep eftersom vi har en spelning nästa vecka som blir just akustisk! Första gången för oss å de blir awesome. Men just för att det blivit såna rep var de otroligt kul å köra elektiskt idag. TAGGELITAGG!
 
Ni har väl inte glömt å lyssna på Ahead på spotify?
Låtarna heter Homesick och Not the same.
 
 
Foto: Jonna Spiik
 
ROCK ON

EN LÄNGTAN

Jag ser fram emot att bli äldre. Ser fram emot den dagen då jag står där med mitt hus, mina barn och min man. Det är jag ensam om ish, många har åldersnoja och vill inte växa upp. Men när de känns som att det är för långt bort saknar jag barndomen. Tiden man spenderat med sina bästa vänner hemma iVindeln och så mycket vi gjort tillsammans! Alla ställen man gjort sitt sin fristad och saker som snabbt blev rutin. Ställen på skolan där man visste att alla andra höll till om man ville träffas, ställen ute där man kunde vara utan alla andra. Vårat gäng var sådär härligt. Varje kväll och varje helg umgicks man, utan massa andra saker som kom emellan. Visst förekom bråk och gråt men sånt löste sig lika snabbt. Det är så sjukt enkelt å va ung! Man har inget att bry sig om mer än att vara i skolan och hjälpa till hemma. Det finns inget att oroa sig för, även om de känns som världens undergång ibland.
 
Jag vill hitta ett jobb där jag trivs, utan den ständiga söndagsångesten. Där jag kan tjäna pengar och skapa rutiner. Jag tycker om rutiner. Mitt jobb just nu är måndag-fredag 7-4 och dendär känslan man får på fredagseftermiddagarna... Den är obeskrivlig. Fredag klockan 4, finns nån bättre stund? Allra helst om man har en riktigt lugn fredagkväll framför sig med en lång prommis med Casper, följt av totalt fredagsmys med Jonas. Vakna lagom tidigt på lördagmorgon, äta en god frukost med tända ljus och sen promenera eller strosa lite på stan. Sen får det gärna stunda en rolig förfest med kära vänner och en utgång som man sent kommer glömma. Vakna till mysigt höstväder på söndag, ta en riktig slappar-förmiddag och sen äta mysmiddag med nära och kära. DET är en riktigt perfekt hela enligt mig. Då får man dela den bästa kvällen med den bästa och den andra med de andra. Allt av det bästa på en helg. Fylla på med massa härlig energi! Sen kommer söndagen igen, men då får man tänka på alla härliga kollegor och att jag faktiskt får betalt för att träna. Det andra, tråkiga och hemska, det får man förbise. Sen har man massa roligt att se fram emot under veckan; lite träning, rep, myskvällar, promenader. Man måste blunda ibland. Det finns något gott i allt!
 
Just nu har jag en Sandra-kväll. Jonas är på jobbet, som de flesta kvällar. Vi går om varandra då jag jobbar dag och han kväll-helg.. Det är inget roligt men jag försöker göra kvällarna till nåt bra, då jag får tid för mig själv. Jag brukar slå på nåt program som J inte tycker om, och passa på att se det för mig själv. Sen när han kommer in genom dörren kan vi se nåt vi gillar båda två. Oftast har jag redan lagt mig i sängen då (en kombination av kvällströtthet och mysighet) men då blir vi två där. Jag halvsover framför tvn och J kollar av lite facebook och varvar ner. Det funkar för mig.
 
Men jag ser fram emot den dagen då jag står där med mitt hus, mina barn och min man.
Och Casper såklart.
http://4.bp.blogspot.com/-NfpJrte5ZSA/T2weCOwucHI/AAAAAAAAAEA/Dx_jCODQsBc/s1600/family.jpg
 
ROCK ON

EN LITEN UPDATE OM TIDEN SOM PASSERAT

Förutom allt med Casper som tagit mycket energi just nu så har jag ju faktiskt hunnit med en del annat också. Förra helgen åkte jag till Stockholm och Ronja för att mysa och se hennes nya lägenhet. Det blev som väntat mycket lyckat. Vi shoppade lite, kollade på danstävling (?), drack chailatte, fikade, åt frulle på café string, gick ut på krogen och drack vin och myste.
Måndagkväll åkte jag hem igen och tisdag kollade jag på min bil. På fredagen hämtade jag hem den och nu står min fina svarta golf på min parkering! SÅ nöjd och lycklig. Den är perfekt liten och rymmer ändå mycket. SEN på fredagmorgon vaknade jag med Ronja+1 i soffan. Dom körde upp från Sthlm på natten och var här hela helgen. Fredag blev de god middag och utgång på olles och allstar. Lördag blev en lugn dag på stan med mami sen på kvällen åkte vi till AT å Petter för vinmys och spel. Mycket bra som förväntat.
 
Summa summarum: Jag älskar mina vänner.
 
ROCK ON

16 OKTOBER

..Och snön låg vit på marken på flera ställen påväg mot vettis i Vännäs idag.
Idag var tredje besöket och första gången vi inte fick en tid för återbesök :) Både jag, Casper och plånkan är glada för det! Förra gången sköljde dom igenom analsäckarna igen  för dom va inte riktigt bra, men nu såg dom fina ut! Idag skulle munnen få sig en omgång. Vettis kom in och kollade in honom, gav han en gonattspruta och tog honom in till ett annat rum. Där skulle en valptand som itne lossnat dras ut och hans otroliga tandsten skulle bort. Det visade sig behövas narkos för det var inte mindre än 3,5 (!) tänder som inte lossnat! Så matte fick glatt sträcka fram kortet sen, men ack så skönt de känns. Hans tänder ha legat tungt inom mig, ja ha vetat att denna dag skulle komma. Men nu har stenen släppt från bröstet och det är gjort! Hans tänder är nu vita och fina igen och han luktar fantastiskt! haha.
 
Imorse va han så sjukt hungrig, men fick inte äta pga. narkosen.
 
Nu sover han sött, ibland halvsittandes, man blir trött av narkosen :)
 

Nu ska vi vila i soffan hela dagen och titta på regnet och blåsten utanför fönstret.
Mamma-"son"-mys! ♥
 
ROCK ON

HOME IS WHERE YOURE HEART DESIRES TO BE

Kände mig som hemma hos min finaste Ronja i helgen. En långhelg dessutom! m-mm! Mer om allt från datorn imorgon.

Nu ska ja sova för imorgon väntar jobb och en insamling av vuxenpoäng. Som tidigare, mee om det imorgon.....

Rock On

EN HELG ATT MINNAS

Väskan är packad och taggen är på topp! Imorgon kl. 17.10 lyfter planet mot min Ronja i Stockholm! Jag hatar att flyga, nästan mer än allt, men förra gången åkte ja buss ner. Det gjorde ju att halva helgen gick åt i en buss.. Så nu tog ja mig i kragen å boka flyg. Det blir en rätt lång visit, flyger hem på måndag runt 8 igen. Ser väldigt mycket fram emot detta. Dessutom kommer stumpan upp i norr redan nästa helg, så vi får rå om varandra igen.
WOOP!
 
RÅgamla bilder på oss, haha!
 
ROCK ON
 

HISTORIEN UPPREPAR SIG

Idag hade Casper tid i Vännäs igen för ett återbesök efter söndagens bravader. Det såg förhållandevis bra ut, men vettis tyckte att det skulle spolas och rengöras igen. Det resulterade i att hunden som just börjat komma på fötter igen, nu sover nerdrogad i sin säng. Lilleman! Men de känns skönt för oss å ha vare me om det en gång, nu vet vi ju hur man ska behandla honom. I söndags va ja så rädd för att han skulle ha ont och ville ha han nära men nu vet man att han överlever, gott å väl! Han är en riktig liten tuffing.
 
Han avskyr veterinärer, så i söndags var det inget undantag. Dock var han mycket mer mottaglig mot vettis idag, att det är samma vettis påverkar säkert det hela positivt. Det tycker jag iallafall. Då vet hon vad som hänt, när, hur och varför. Dessutom känner jag stort förtroende för henne, man kan fråga och få bra svar, mikket bra! Faktiskt tycker jag himla bra om hela distriktsveterinärerna, i Vännäs.
 
Den 16 blir det återbesök igen, och då även för att skrapa tandsten mm.
TUR att han är så go som han är, för nu är han dyr...
 
Precis just nu
 
ROCK ON

EN HUND ÄR DEN ENDA PÅ JORDEN SOM ÄLSKAR DIG MER ÄN HAN ÄLSKAR SIG SJÄLV

Hela dan igår var Casper konstig. Det märktes att han hade ont men vi hittade ingen källa till det onda. Han pep så fort nån tog på fel ställe och var allmänt slö. Runt 22 satt vi hemma i soffan och han låg i sovrummet, åsså pep han till sådär igen. Då kolla ja igenom han å klämde för å se vart han hade ont. Då upptäckte ja att han blödde i rumpan.. Totalt livrädd försökte ja ringa den vanliga veterinären men dom hade ingen jour, ringde mamma å tokböla, ringde en ny vet. som hade jour. Mamma kom å vi körde till Vännäs och distriktsveterinärerna. Där blev han sövd och kom ut med en plaststrut runt halsen. Han hade haft en analblåsa som brustit och en till som var stenhård, så dom fick tömma och skölja dom. Han kom ut helt sömnig och stel och har sovit i sin säng i min säng inatt. Han ha vakna hela tiden å ryckt, försökt komma åt rumpis, men det går ju inte me kragen. Så idag fick ja ta ut en semesterdag då han inte alls kan va själv idag. Man får tydligen väldigt ont efter såntdär (inte konstigt) så idag ska vi hämta ut smärtstillande som han fick utskrivet. Nu blir det leverpastej och kramar i veckan. Men de värsta va ändå att allt skedde på hans 3-års dag..
Lilla hjärtat skrämde livet ur mig.
En trött Casper som håller på somnaNyvaken Lilleman
Rockon

free music
RSS 2.0