HALVDEPRIMERAD

nummer 1: Min/våran halvdrömlägenhet som vi fick men som vi sen inte fick, ni vet i huset breve oss, där håller de nya hyresgästerna på att flytta in och mitt hjärta fylls av tråkiga känslor.

nummer 2: Den eventuellt nya lägenhetens hyresvärd är sämst på att svara och höra av sig och jag går i taket med massa tankar och förhoppningar som tar upp all ledig tanketid.

nummer 3: Trästock, min favorit och längtan hela året, kommer inte vara samma sak när jag hört att festivalledningen lämnat över ansvaret. Vad är trästock utan David och Foffe lixom?

nummer 4: Jag har två feta funderingar som tar upp typ 90% av all tankeverksamhet och jag tänker inte avslöja mer än att ena skrevs om för några dagar sen.

nummer 5: En jävligt lång och tung dag på iksu/idrottsmedicin har helt klart gjort mig slut i skallen.




Jag sitter på en lokalbuss nu och ska ta m...

Jag sitter på en lokalbuss nu och ska ta mig upp till iksu/idrottsmedicin via latheten. Då har jag kommit på att (eller blivit påmind att) det är så sjuuukt opersonligt att åka lokalbuss! Alltså. Man kliver på och hälsar inte på busschaffisen? Sen fortsätter man in och om det är så fullt att man måste dela säte så sätter man sig, helst med ryggen mot, snabbt utan att fråga om det är ledigt? Och om det inte finns nåt säte eller om man vill undvika att sitta med någon hemskt okänd människa så står man upp och alla runtom en kollar på en med hökögon när man står och försöker balansera mellan handtagen för att föraren kör som en JÄVLA IDIOT! Alltså fast det står folk upp i typ hela bussen så tvärgasar och Tvärbromsar dom. Och när man väl kommit in till vasaplan så får alla gående som befinner sig där skynda sig åt sidan, Såklart allra mest vid övergångsstället, där måste man ju gasa på lite extra Såklart. Visst skriver jag i sanning?


Sitter detta nu och väntar på bandet inför...

Sitter detta nu och väntar på bandet inför rep. De va asläskigt idag när vi åkte hem med tåget för helt plötsligt smällde det till och vi spekulerade i allt, och det visade sig va en älg som hade stått ivägen.. Man kände sig nog illa till mods efter det, och tänk då den gången en människa står där. Huvva.. Nä nu blire rep inför spelningen imorgon :) rock on


Övik

Imorse blev det de tidiga tåget och ja cyklade faktiskt, mot alla odds för ja orkade inte gå. Om ja cyklar kan ja åka en halvtimme senare hemifrån. Ganska värt.
Imorse hade vi en C-vitamin ansiktskur och det var skönt, dock tycker jag bättre om en vanligt ansiktskur.

Jag har ÅNGEST! Ena sekunden har jag bestämt mig för att klippa kort (alltså riktigt kort) å andra vill ja ha låångt.. WHAT TO DO WHAT TO DO?! HJÄLP!

Nu blire typ 1.5 teori.
Sen repis ikväll.

ROCK ON

Bussen påväg till Övik kör som en snigel g...

Bussen påväg till Övik kör som en snigel genom (vår)solen. Ja, jag tycker att vi är på första steget av våren nu, jag vill hoppas på det iallafall. Igår var vi kvar i övik till halv 6 tåget för att shoppa lite, och jag fyndade 6 asbra saker för 200kr. Nöjd alltså. Idag har vi lerinpackning och det ska bli oskönt. NOT


STÄD-SÖNDAG

Idag är min första helt lediga dag på huuur länge som helst känns de som. Ja ha snart hunne köra en maskin å det är inte bara en kvar kan ja lova.. Sen blire å storstäda a.k.a dammsuga/dammtorka/skura, ta bort julen, renbädda å lite smått å gott.
Sen hade ja tänkt hinna me en promenad idag också, det är nog inga probs.

Igår vanns matchen med 5-0 å de va min andra nolla i rad å de kändes sjukt bra. Annars är livet också bra!


nyast?

Rock on

LIVSTECKEN



Idag ha vare en riktigt musikdag. MWAH! Vi var på plats på p4huset i umeå cirkus 10.00 och där började det riggas och repas inför livespelningen vi gjorde kl 12.30

Ahead Live i P4

Efter den awesoma spelningen (typ) där så tog vi en lunch och köpte nya strängar till Klara som hade oturen att de skulle gå av en 2 min före livesändningen skulle börja. hon spelade hela setet utan en sträng, mycket bra!!
Sen spelade vi in Shot down in flight i deras studio och om någon vecka kommer den sändas på radion :o). AWEOMEAST!
sen blev det middag och lite tagg inför rockkarusellens spelning i vännäs, där det var crowded och gick ruskigt bra. En bra dag!

Imrgon äre match och jag mår toppen.

ROCK ON

NO LIFE

Alltså rubriken säger allt om kommande inlägget.

3 veckor framåt står det såhär på schemat: klockan ringer 05.30, efter en 40 minuters promenad till Umeå Östra går tåget strax före 7. Skolan består av härliga behandlingar och tåget går hem 17.27. Hemma i lägenheten 18.10 typ. Om det inte är träning eller rep tis-ons-tors. Då står en bil och väntar på mig utanför tågstation för att köra mig vidare till nästa evenemang. Så normalt kommer jag va hemma runt 23.00 varje kväll. Alltså borta från lägenheten och älskade sambo mellan 06.10-23.00 normalt typ.

Det känns inte bra. Askul  kurs med massa sköna och roliga behandlingar men alltså det tär ju på kroppen och knoppen kan jag lova. och hjärtat som känner sig halvt när man hinner umgås med jonas medan man sover..

Livet är hårt ibland men de blir bättre.
Under denna period kommer bloggen inte att prioriteras,
utan dåligt samvete, men i'll be back.


Du ska veta hur mycket jag älskar dig.

ROCK ON


Vinst igår med 10-0 och det var ungefär Hu...

Vinst igår med 10-0 och det var ungefär Hur jävla skönt som helst. Jag lever på det än idag :) Nu är vi påväg till Övik och vi står i skogen (som vanligt) och blir typ en timme sena :) livet är underbart. Typ. Rock on


SÖNDAG

Efter den dåliga dagen ja genomgick i fredags blev det en kanon utgång senare på kvällen och igår vare soffan med jonk halva dagen innan spelning på kvällen som gick bra och fortsatte sen me soffmys.

Nu blire match i vindeln 14.00 - TAGGA!

rock on

CAUSE YOU HAD A BAD DAY

Alltså idag är en dålig dag. Iallafall hittills. Det började med att ja försov mig å tog den kallare vinterjackan för ja visste att ja sku få springa te tåget, nästan sant, bara det att tåget var försenat 10 minuter.. Men sen känner jag mig irriterad och lättretad idag. Varför är en gåta. Kanske för att vi är tillbaka i Övik? Jag är inte riktigt redo för det än, det gör mig bara på dåligt humör just nu.

Vi slutar kanske 2-3 idag å tåget hem går kvart över 4 typ. Sen hemma en timme senare typ sen fort hem å göra sig iordning och försöka tagga om för kvällen, jag hoppas det går bra.

Förresten, om någon har en lägenhet till oss skulle min dag bli väldigt bra? Helst på teg? Snälla?

Rock on

NÅGON SLAGS LÄTTNAD

Igår var en riktig deppdag också för ja var så nere över tentan trots att jag pluggade i samma sekund. Idag gjordes den förbannade tentan bort och det gick bättre än förväntat så jag håller tummarna att det gick bra..

efter tentan gjorde grupparbetet klart och imorgon blir det redovisning.. Det innebär att vi måste till Övik. BLÄ. Så känns det.

Sen blir det utgång med Ronja o CO. Kan lova att det blir kul.

Rock on

Det är helt sjukt vad café station har för...

Det är helt sjukt vad café station har förvandlats till ett dagis för spädbarn. Att så många spädisar kan hamna under ett och samma tak är ofattbart. Jag har absolut inget emot barn, jag älskar dom. Men fast jag spelar musiken i mina lurar så högt att jag inte kan fokusera på läsningen så hörs skriken. Jag som kom hit för att kunna fokusera. Dåligt val av mig. Trots det har jag ändå läst mer nu än på hela dagen igår - bra sandra. Rock on


LILL-LÖRDAG

Idag känns det lite bättre, en aningens. Jag har väl halvt gett upp hoppet om tentan imorgon, men ja ska göra allt ja kan idag för å få NÅT å fastna. De känns som om anledningen till att ja går dit imorgon är för å se va man ska fokusera på det omtentan. Men ja ska ge allt idag å hoppas att det räcker!
Efter lunch ska ja lämna lägenheten och gå till bästa café station, UTAN DATORN och tvn och försöka fokusera på läsningen. Där ska ja sitta med en varm choklad med grädde och tvinga saker att stanna kvar i skallbenet.

Annars äre ba finfint.

ROCK on

DEPP-PERIOD

Nu kommer ett sånt inlägg som jag iallafall tycker om att läsa på andras bloggar för det är de enda inläggen som går in på mer än dagen som passerat.

Jag är inne i nån slags depp period just nu. Vissa kanske skulle döpa det direkt till tentaångest/depp. Å ja vet att på torsdag efter den är gjord kommer jag känna mig 500kg lättare också, så såklart är det grunden till det hela. Men grejen är att de mesta känns som de vägen iallagall 100kg nu. Jag vill att vi ska få flytta till en större och bättre lägenhet men allt går åt helvete med det.. Å ja vill göra det NU! Ja hata å vänta!
Sen vill ja göra nåt kul.. Ja ä less på å åka till Övik å komma hem å inte ha nån ledig tid om kvällarna. Antingen äre innebandy eller rep eller plugg eller jobb eller nåt. Ja ha aldrig tid för Jonas känns de som, de enda som ja egentligen vill ha tid för! Men ja ser ändå halvljust på det för just nu känns de som att ja inte kommer spela innebandy nästa år. Motivationen finns lixom inte.
Ahead å andra sidan är ju som det är, det tillhör min livsstil och skulle känans konstigt att ändra på.
Jag skulle vilja hitta ett jobb här i Umeå, för att få in lite extra pengar utan att betala bensin för att åka till Vindeln. Ja ha fundera på att skriva om mitt cv och söka på ica. vafan, me rätt arbetskamrater kan de säkert va kul.
Hälften av klassen (typ) från gymnasiet är tillsammans på teneriffa. Johanna å Josefin i 6 månader och Paulina åkte idag för 3 månader i värmen. Såkalrt skulle man längta hem, men vem vill inte ta chansen. Finns den kvar nästa år kommer jag vara väldigt intresserad att prova nåt nytt. Jag är så sjukt avis!!

En jävligt dålig sak med pengar är att ja ha alltid ångest över det. Även om ja vet att ja borde ha pengar på kontot är ja nervös för om de kommer stå "köp godkänt" på kortläsaren när ja handlar. Man har alltid ångesst för varje lite sök ja unnar mig och funderar tusen gåger om det var värt det eller om ja ska lämna igen det för att få lite mer pengar.
Tänk den dagen jag fått ett riktigt jobb och får in pengar. Herregud vilken lycka.

Jag vill övrigt rätt mycket. Jag längtar efter barn, jag vill ha en till hund, jag vill köpa mig ett eget hus men ja vet inte vart? Allt ligger flera år fram i tiden man jag längtar så djuriskt till det och hatar som sagt att vänta.

Och plugget.. jag trivs asbra med utbindningen men ja är så sjukt skoltrött nu men försöker peppa mig själv att jag har 3 asroliga kurser kvar innan jag är klar. Inklusive praktik! Det kommer bli en toppenvår utan tvekan man jag är så less.. Så fort man kommer hem måste man plugga, de gör ja aldrig typ och har alltid dåligt samvete över det, så då går ja runt å mår dåligt över det. Dessutom vill jag ha godis som lidrar och peppar men då känner man sig fet och ångrar sig, hehe.

Livet är svårt ibland helt enkelt. Men jag är helt övertygad om att det kommer vända snart och bli bättre än ja kunde tänka mig, vi kommer få en lägenhet under våren och sen har ja gått ut skolan och innan jag vet ordet är är vi i skellefteå på ett trästock som firar 20 år!

Livet kommer leka i sinom tid det vet jag,
man måste bara kämpa lite för att nå toppen.



Rock on


GOD MORGON

Nu har en god frukost ätits och snart ska plugget dra igång. Jag ligger inte direkt bra till inför tentan på torsdag.. men ja ska stänga in mig i min pluggbubbla idag och imorgon och hålla alla tummar och tår. De är ba så sjukt tråkigt ämne! Ingen motivation alls, inte alls! FY

Ikväll blire innebandy.

rocka på

MÅNDAG

Idag har grupparbete stått på schemat och de gå bra, vi avslutade med å äta lunch på max!

Sen kom ja hem å åt gomidda me Jonas å gick på gymmet, helt sjukt va ja saknat att gymma! Förstår inte varför ja int börja tidigare me de igen. Men inget gym kan va bättre än Step in i Övik ändå, ja saknar det. Nu tränar jag på träna på teg å de funkar!

Rock on


Yesbox vi tog hem matchen med 9-2 skönt so...

Yesbox vi tog hem matchen med 9-2 skönt som fan men kan inte erkänna att vi spelade superbra, men de satt där de skulle kan ja lova. Skoent. Nu är vi påväg hem efter en snabb dusch och snart ska det inhandlas färdkost. Rock on


Nu har vi åkt iväg från vindeln för typ en...

Nu har vi åkt iväg från vindeln för typ en halvtimme sen och det är helt sjukt dåligt före! Allt är vitt och man ser absolut ingenting. Bussen är tyst och jag förmodar att alla sitter och håller fast sig i nåt. Otäckt. (Ny rad) Om alla överlever resan är det matchstart 13.00 och jag hoppas alla hinner Tagga igång. Rock on


Just hemkommen och lagd isäng efter en mys...

Just hemkommen och lagd isäng efter en myskväll med ida, annis, snacks, fångarna på fortet och såklart en massa skitsnack :) alltid lika kul att umgås med mina äldsta vänner! Jag älskar er. (Önskad radbrytning) Ligger i mormors bäddsoffa med lillkusin Elsa som snarkar till höger om mig. Ögonen är tunga och snart ska de slutas, det känns skönt med en liten sovmorgon imorgon till 8 istället för 6 som när det nalkas jobb. God natt kära ni. Rock on


Live update från fritidscentrum: 5 min in ...

Live update från fritidscentrum: 5 min in i 3 perioden leder vindelns herrar med 9-3 över gullänget kroksta och jag är nöjd efter en dag på jobbet med fina kollegor. Snart till mormor för middag och sedan rep innan det blir fläskmys med ida och annis <3 rock on


Busa va tungt de va å kliva upp imorse.. K...

Busa va tungt de va å kliva upp imorse.. Käntes knappt som om ja sovit nånting och klockan ringde alldeles för fort.. Men nu är det bara 3 timmar kvar och sen är ja klar :) Då blir det lugnt till rep och vad som händer ikväll är en gåta. Match imorgon. Rock on


Oh vilken god mat vi fick och minst lika b...

Oh vilken god mat vi fick och minst lika bra var revyn! En riktig kanonkväll med ett bra sällskap som jag tackar hjärtligt för! Nu ska jag sova cirkus 5.5 timmar innan det blir jobb imorgon. Rock on!


FREDAG 7/1

Idag har jag och Jonas spenderat 2 år och 8 månader tillsammans,
för er som vill veta, med det vill jag säga att jag är lycklig och kär.



Imorse skjutsade jag iväg Jonas med vän till ersboda och skejtlokalen för de ska agera ledare på ett skatecamp hela helgen, all lyckönskning till dem såklart, själv var jag trött som ett schvein och såg inte ett skit genom bilrutan för jag äger vindrutetorkarna från helvetet.

för en liten stund den ringde ja till Anders. Han som har lägenheten vi vill ha. Elelr vill ha å vill ha, vi ha inte sett den är men den stämmer överens totalt med vad vi vill ha, efter missen med förra läggan. Ha ja berättat om den tro? Minns inte. Förklaring:
Vi letade oss en tvåa eller mindre trea och jag hade gett upp hoppet men så kom det upp en annons på blocket om en som ville byta sin 2 mot en 1. KATCHING! Vi fick den också, vi totalt älskade den! den låg i huset breve, hade uteplats för Caspers skull, badkar som jag ville ha, diskmaskin.. Och var dubbelt så stor som våran lägga nu men bara 600 kr dyrare. Man undrar om det kunde bli bättre? Dessutom tyckte den som skulle ha våran lägenhet om den och allt var klart.. sen ångrade den personen sig. Helvetet brakade lös och ja var nog riktigt deprimerad där ett tag, men allt känns bättre nu.
Jag fick tips att ringa på denna lägenhet och ja ha haft lite kontakt med Anders nu. Det är en trea på 81 kvm! Hyran ligger på 5500 cirkus och den ligger några hus bort. På måndag får vi 100% svar på den och jag håller alla tummar och tår. Verkligen. Vi förtjänar lite tur nu!!

Nåväl, efter ja ringt han gjorde ja nudlar sen ha ja lega i soffan å gjort? inget. Ska plugga lite, göra mig iordning sen åka till Vindeln för revy och middag och imorgon jobb på Alma.



Ha en bra dag.

ROCK ON


ÄLSKADE PAPPA 50 ÅR

GRATTIS PAPI som fyller 50 år idag!



Min pappa är världens bästa. Han har alltid varit snäll och om man ville ha
nåt när man var liten var det han man skulle fråga, inte mamma :o)
Han är lika snäll idag och ställer alltid upp när man behöver det.
Jag älskar dig Pappa


MÅNDAG NUMMER 1 2011

Knepig rubrik men ack så sann.

Hela dagen idag ha ja å mamma slite som djur (typ) hemma hos dom och bakat alla sorters pajer och tårtor och kakor. Mer imorgon för då fyller pappsen 50 år. Det är stora pappsen det, harregu.

De ska bli så jämarns roligt å ge han presenterna.
 
M-MM!

Rock on

NYÅRSAFTON 2010

Jag säger som alla andra, bilderna får tala för sig själva.


















tjejernas dans.. skaka romphaa


killarnas dans ägde... Dr. Jones










Dagen efter kvällen före... hehehe

TACK alla i lilla familjen som gjorde nyår kung.
Repeaten är inte att diskutera.

Rock
on

free music
RSS 2.0