back on track

Oh jag har hunnit göra mycket sen jag skrev sist.. skämmes på mig!
igår va ja å Ronja en sväng i övik för å städa ur lägenheterna å lämna in nyckeln, kändes liiite sorgligt men mest och helt enkelt bra. Älskar att bo me Jonk i umeå :-) skulle aldrig vilja byta bort det.

Sen har vi repat lite, var u stugan i helgen, jobbat.. ja lite mer ointressant. Idag ska ja åka en minisväng till stugan sen jobba kväll. Sen dag imorgon och dag på fredag. Det går bra nu.

Kul uupdate? Nej :)

ROCK ON

Envis

Idag har jag hunnit med att vakna, fika, gå en morgonpromenad, gå ner på stan, lämna igen böcker på bibblan, äta lunch på jonas jobb som ja gjorde igår, krama ronja, hjälpa ronja att shoppa, pussa ronja på kinderna, gå hem, handla på hemköp, betalat 2 parkeringsbiljetter, hälsat på mami och papi, repat, grillat, ätit, myst. En riktigt lugn dag ändå, lite roligt att man hinner med så mycket på en lugn dag.

Jag hade bestämt mig för å grilla idag no matter what. Så jag satte mig med min engångsgrill på innergården med dubbla paraplyer, mössa å regnjacka i en timme för å värma grilln å sen grilla köttet.. MEN SATAN SÅ GOTT DE BLEV! De va helt kalrt värt varende kall och blöt envis sekund i ösregnet.
Marwellous!

Imorgon ska ja å göbbn åka till vindeln, jag ska träna å gå på hundkurs och han ska hänga. Sen ska vi till stugan tills på söndag. M-MM! kommer bli en bra helg :-)

(med snål update)

ROCK ON

God morgon!

Jag sov som en stock inatt. min gubbe hade svårt å sova så han sov i soffan för å få mer plats :-P SÅ kan det gå. Men jag drömde 2 drömmar som ja faktiskt kom ihåg!
Första var med en spelning vi hade, å de va aslite folk å en stor sal vi sku spela in, sen före soundcheck gick en sträng på min bas av å varken ja eller nån annan hade en ny så vi bestämde att ja sku spela utan. Sen gick de asdåligt å sjunga då å de lät skit. haha.

sen var vi i hemavan å åkte snowboard å mamma å pappa kom ner för backen åkandes på skor? random.

sen berättade en vän att han drömt om mig å att ja sku på balen men hade ingen å gå me så han erbjöd sig men glömde alla finkläder å massa scheiss.

Villken random natt??
:-)


Nu ska ja lägga mig i soffan en stund innan ja ska möra ronja på stan å hon sku leta nå kläder å ja ska lämna igen nå bäcker på bibblan. Ja känner mig så trött hela tiden, både igår å idag. Hoppas på piggnation snart.

ROCK ON

SATAN

ALLTSÅÅÅ ja bli så less på folk som int kan ta reda på sin tvätt! ALLA, PRECIS VARENDE GÅNG, som ja tvättat här hänger nån annans torra kläder på de få jävla klädsträcken som finns å häng upp saker på! Man bli irriterad alltså!!!!!!!!!!!!!!!

GRANNFEJDEN??


Hellsprättarns

Är ja den enda i världen som int fått skatteåterbäringen??
ja ha int råd å int få den!


Idag ska ja snart kliva upp å fika sen blire å gå ner på stan en sväng, städa lite å kanske bror å flickvän kom på besök.
sen IKVÄLL ska ja å Rebecka å hälsa på Mia. Ska bli så himla roligt å se dom igen!

Ha en bra da

Äntligen en update

Igår å idag ha ja spenderat på almagården som ä mitt sommarjobb denna sommar å även förra. De är ett äldreboende me några av de finaste äldre som finns, ja trivs som fisken i vattnet me å få pyssla om dom å prata bonska :-) De ha gått jättebra å ja börja på riktigt på måndag. ska bli skönt me lite ledighet fram tills dess men he ska bli kul!

I fredags åkte jag å mamma till stugan för å spendera natten. på morgonen kom de folk från nån domstol å skulle kika på älvskanten för den ha börja försvinna för att dom reglera vattnet längre upp i umeälven.
Sen blev de GOfika! å sen byggde ja på min hundbur som ja håller på me te mini, den ä snart kalr, bara en sida å he galler på sen måla. Sen ska ja bygga ett litet skydd å som han kan gömma se i! ASfin bli den :-)

Sen åkte jag på jobbet å mini var med mormor hela kvällen. Efter ja sluta kom ja dit å fick te å mackor å sen när ja sku sova kom jordskalve :P fundera länge på va de va, men sen fick ja ju svar i tidningen idag. läskigt.

IDAG ONSDAG klev ja upp för å börja jobba 07.00. mini hade äte mycket mat innan vi gick iäng å ja visste att han sku va väädligt skitnödig när vi vakna så ja drömde att han bajsa på matbordet :P haha. Sen kom ja hem på lunchh å hann å gå en promenad med mini innan de va dax igen. Ja jobba till 15.15 sen åkte ja direkt å repa, rösten va sliten men de gick bra! Sen skynda ja mig hem till mormor för middag å hann även då med en promenad med lillen, innan det var dax för innebandy-fysen. ALLTSÅ ja trodde ja sku dö! De va så jävla jobbigt! minst två gånger var de verkligen nära till gråt för ja orka verkligen inte mer.. men ja pressa ur de sista krafterna blandat med skrik å de känns skönt nu :P

Sen körde ja hem å nu ha ja duscha å lagt mig i sängen :-) Jonas är å tränar å ja lär nog hinna somna innan han kommer hem min baby.

NU vet ni var som hänt å ja vet att ja är sämst på att lägga in bilder som ja lovat, kanske imorgon? kanske.

ROCK ON

Nu ligger jag i sängen hos mormor efter e...

Nu ligger jag i sängen hos mormor efter en lång första dag på jobbet. Känner mig trött i huvudet och fylld av info, och börjar kl 7 igen imorgon, Därför skriver ja inte mer nu :) hörs imorgon. Rock on


God natt

Nu sitter ja (för första gången i mitt liv) i sängen på avalund me en dator i knät. Här hare aldrig funnits såna modernheter int. Här finns inge varmvatten (dvs ingen dusch) å bara utedass. Vi ha fått hit lite fler kanaler nu å mirco å ugn. Världens mysigaste plats, om än lite kallt om rumpan ibland.
Man försöker som göra sina behov INNAN man kommer hit.

Nu läser mamma en bok i sängen breve mig, mini ligger å korvar ihop sig mellan oss å Cilla ligger å snarkar under sängen. Hör även en liten fågel som kvittrar utanför fönstret. Inget mer. Knäppt tyst.

Underbart.


detta var här på avalund när ja fyllde 17. AWESOME vare kan ja lova.

Alltså medan jag sitter här på vasaplan...

Alltså medan jag sitter här på vasaplan undrar jag varför man inte hänger här oftare. Det hänger fullt med överfeta fjortisar i strumpbyxor och allt för korta tröjor (eller minismala med stora skejtskor och grå mjukisbyxor), hiphopare med med häng nedanför knäna och en tröja(med luva Såklart) som är nästan längre än byxorna. Dessutom kan man ha så tur att man 2 gånger på en dag missar bussen och får sitta här totalt 1 timme extra och bara kolla :) livet känns så bra nu. Eller? Fyfan va glad jag är som inte åker lokalbuss oftare.


Hundkurs!

Åh på lördag ska Mini få börja gå på hundkurs!
Den heter "vardagslydnad för hund" och är en helgkurs i vindeln. Ja tror de var 12 träffar man har på 45 min.. kanske var helt fel men. kostar 500kr! Superbra. Lillen kan ju dock sitt, ligg, tass, rulla och dansa nu :-) Men det ska bli nyttigt och träffa andra hundar och b.la gå i koppel. Han kommer bli ännu bättre då.... Om det går?


Mina bästaste bästa pojkar!

Missvisat rep

Idag kom vi alla som planerat kl halv 12 till "stallet" där vi sku repa. Men där var det nå sommarlovskurs så vi åkte på café station och köpte kaffe och planerade sommaren istället. Ganska najs.

rock on

Sommar 2010

Jag hoppas och tror verkligen att det blir en toppensommar i år! Imorgon ska jag på första av två inskolningsdagar på almagården, där jag var förra året ockå och trivdes så bra!Där ska jag spendera 4 veckor på schema och förhoppningsvis mer senare. Under den perioden ska vi repa som galningar (nästan), festa hos Linda, fira midsommar, bada i abbortjärn och avsluta med en SOM ALLTID underbar helg på trästockfestivalen. Sen börjar min lediga sommarperiod.
Under den ska jag njuta, sola, bada, sova, vara på avalund och norrbyskär, och eventuellt åka med Jonas familj till söder och hälsa på och kanske besöka Ullared. Sen skulle jag också vilja hälsa på Annis å Johanna på koster och Ronja i Haverdal. Vi får se vad som händer :-) Det känns bra iallafall.

Under hela sommaren kommer det mysas en hel del med karln och mini också. DET är bäst.

Rock on

God morgon! Sitter nu på stadsbussen mot ...

God morgon! Sitter nu på stadsbussen mot mammas jobb på umedalen för att göra ett besök innan repet senare idag. Efter det tänkte jag äta en riktigt mysig middag med karln innan jag och mami åker tillbaka till avalund ikväll. Imorgon jobbar jag första dagen på alma för i sommar :) rock on


God morgon :) igår spelade vi i sävar i ...

God morgon :) igår spelade vi i sävar i den extrema kylan och hällregnet men vi var sjukt nöjda ändå! Det gick bra att spela och vi fick mycket beröm efteråt. Roligt! När ja kom hem åkte jag på umedalen och hämta jonas som hälsade på pim pappa och hans mostrar som var på besök, mycket mysigt :) sen åkte vi hem till oss där jag förberett massa gott :) nu sitter jag i bilen påväg till stugan, kom precis in i Granö. Körde över en asstor råtta nyss :( mando diao på radion. M-mm! Rock on


Gårkvällen

Åh vilken trevlig kväll det var igår! Hela dagen var ju super! Började med morgonmys, sen go-mats-handling, sen sola en stund, kolla på annis lägenhet, fick veta att annis fått lägenheten och ska bo några ynka 100 meter från mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gjorde GOmat, ÅT GOMAT med jonas linda tobbe och hanna, Tog oss till alexandra erik å petter, spela spel, kubb, skrattade, spillde - tror alla spillde!! :-) Sen åkte vi ner på pipes och hängde en stund innan det blevv nattmat på subway hos ronja.
min macka har jag kvar och ska snart äta! m-mm!

BRA KVÄLL ALLA MÄNNISKOR! (bilder kmr)

MYSIGT

Vi hann med en ministund ute i solen innan vi skulle å kolla på en lägenhet till Annis :-) Som var jättefin och jag hoppas hon får den!!







en sköööön halvtimme i solen :-)

Nu ska vi snart börja med maten innan gästerna kommer :-)

Rock on

Ligger ute i gräset i underkläder och sola...

Ligger ute i gräset i underkläder och solar och njuter av sommarvärmen :) jag, älskling och mini har det gott. M-mm för superfredag!!


Superfredaaaaaaag!


mysigt morgonmys på varvsgatan ♥

Nu ska vi strax kliva upp å fika å sen fara å handla inför ikväll. Vi ska göra knytkalasmiddag till några vänner innan vi ska iväg på fest. En kortvarig men rolig fest tror jag väntar. Kommer nog bli en awesome kväll :-)

Rock on

Konstigt?

Nåt konstigt ha hänt me mitt vänstra öra. De låter som robotar som pratar på tvn, ja låter som en robot när ja pratar. Allt låter mekaniskt! Och bara i vänster öra! Vad äre för fel?? Ja bli galen.

Jag och älskling tog fram ostkrokspåsen ikväll, skämmes på en torsdag! Men vi kunde inte hålla oss.. Det KÄNNS ju som fredag idag. då äre väl okej!?

Nu ska ja borsta tänderna och mysa tills jag somnar :-)



Rock on

KVÄLLSPROMENAD

ikväll gick jag en liten sväng med mini.
Tog med mormors kamera då! såhär fin var han :-)









Tycker så mycket om denna lilla varelse :-)


Dagen

Ja. för att va lite positiv har jag haft en trevlig dag fram tills nu (hehe). Detta har hänt i bilder:


Jag, storebror, elsa och alma väntar på att isa ska springa ut


Mor, mange och far


söta, fina, älskade mormor


längst fram kommer snygga Isabelle :-)


så fin var hon

Sen blev det lunch på droskan då, kolla lite på vagnar och fika hos
isabelles farbror.
Sen kom mor och far till oss och åt middag :-) Nyponsoppa och varma
mackor, sen jordgubbar. MYCKET GOTT.

Rock on

fjärt stjärt !!!!

Ja missa på både teori och räknedelen på omtentan. Inte direkt oväntat men satan så tråkigt! Om ja nu har missat på den tentan som inte var omtenta har jag två (eller 3 om man räknar med att ena är 2 delar) omtentor efter sommaren.. KUL!

KUUUUUUL!!!

tack (fuck) för det gud.


Torsdag 10 Juni

Imorse ställdes klockan på 7 och efter sminkning och hårfixning begav sig halva släkten till Isabelles student :-) Brors flickvän. Hon var så fin och har kämpat så bra! Sen blev det lunch på droskan medan hon åkte vagn och sen kika lite på stan på alla som åkte vagn, sen fika hos hennes farbror. MYCKET skönt väder idag och MYCKET fina studenter. några kära åretseenden, b.la min fina gamla vän Alexander som när han såg mig från vagnen vinkade dit mig och gav mig en hel bukett blommor och en puss på handen! Man saknar såna vänner som han, dom betyder så mycket.

(bilder kommer sen)

Ikväll hoppas jag på en mysig middag med pojkvän och sedan kanske mer mys. Imorgon nalkas fest för Erik som fyllde 20 igår och för Alexandra som fyller 20 på lördag. MYCKET trevligt kommer det bli. Jag är SÅ RÅTAGGAD!

HA EN BRA DAG :-)

Rock on

NU SKITER JAG I DETTA

Nu ska ja ta på mig Jonas regnponcho och mina stövlar och GÅ till stan. orkar itne ta bilen å betala för det. PROMENAD I REGN FOR LIFE!!!!!!!!

ÄGGFJÄRT

PRECIS som jag tagit mig upp och gjort mig redo och ska gå, ser ja att de ÖSregnar. kul. får väl sitta och göra inget ett tag till då.
(HEHE)

BTW!
Min käre trummis ERIK fyller 20 idag!!!!
All kärlek och gratulationer till dig min vän :-)


HEJDÅ

Nu dras tummen ur! :) HEJDÅ


posen blev fjortisig för ni skulle få se slingorna! pretty nice, huh?


Jag drar tummen ur arslet

Nu ha ja gjort som alla andra dagar (lagt mig i soffan när jag klive upp). De ä skönt såklart men int så givande. nu har jag legat här kalrt för idag, nu ska ja klä mig å piffa till det som går och cykla ner på stan. Måste hämta ut Minis medicin och köpta lite saker. Sen ska ja hem å äta middag å sen till vindeln för å träna å repa. Sen hem, å soooova igen. Bättre inatt hoppas jag. Då är väl musklerna bara trött å int öm. hoppas ja.

Ha en bra dag!

ROCK ON

Resfeber (?)

Åh jag sku så gärna vilja åka på en resa nånstans. Sitter konstant och letar billiga resor.. vet inte vart, gärna till barcelona.. Men är man fattig student blir det inte direkt åka av.
Men kanske nån gång.

TIPS?

ALLTSÅ VAD??

för några dagar sen när ja va i vindeln prata ja me jonas i telefon och han berätta att fåglarna hade bajsat på vårat fönster. Inte bara en klick fick ja se när ja kom hem! Sen nästa dag skulle ja ta bilen, då har dom bajsat på bakrutan på den också? Varför? Gillar dom inte oss?

Enerverande och äckligt iallafall.
dumma fåglar.


God morgon!

Jag sov dåligt inatt, jag som hoppades sova som en gud. Vi hade till å me hängt upp en filt för öppningen från alkoven så de sku va mörkt. Men ja har så ont i benen, träningsvärken har lagt sig men jag har ändå ont. haha. HOPPAS HOPPAS inte det blir lika jävligt ikväll. Då dör jag. haha

jonas tog med sig mini på jobbet på morgon, så jag ska hämta hem han när ja ska på stan å köpa hans medicin. Och en deo! mycket bra. Sen ska ja int göra nå mer idag. Promenera kanske :-) Blir nog en bra dag.
Någon som vill hålla mig sällis? ring.

ROCK ON


Godnatt

Vi köpte en stor vit rislampa å ha ovanför soffan, en mörkbrun skärmlampa ovanför köksbordet å ett vitt överkast. Sen fick vi 2 ek-lack hyllor å en ek hatthylla på köpet. För 290:-. helt okej.
Vi har väl int riktigt bestämt oss om va vi tycker om den stora lampan.. men den är cool! Dock hade båda lamporna gamla kontakter så papi måst hjälpa oss me dom.


underifrån

Nu äre läggdax på varvsgatan och oj så skönt det ska bli.
I en renbäddad säng. M-MM!!!!!

Rock on

JUST DET!

Jag har inte berättat vad det är för hemlis jag har (hade).



Jag satt hos frissan i fredags! Jag gjorde ljusa slingor som ja funderat på länge :)
Dom syns inte för mycket för de vågade ja inte, haha! Och jag har bara en dålig kamera här som inte har något batteri och med en laddare  som är hos mor och far. Men jag är nöjd och kunde nog gjort lite ljusare såhär i efterhand :)

CHECK √

NU är jag klar med tvätten och disken och städningen. Det blev inte att följa kusinerna, jag hann inte. Men ikväll ska jag inte göra nånting, mysa med gubben kanske en promenad. Inget intressant iallafall.
Hoppas det händer nåt annat kul i världen. Kanske för de som ska se Whitney Houston.
Vem vet.

Rock on

miniplutten



När matte går utanför dörrn å lämnar lilla hunden i lägenheten kan han antingen bli ledsen, arg ELLER lägga sig i en öppen låda i hallen och se jävligt söt ut.
Mini valde de sista.

sötnosen ♥

Det närmar sig slutet!

Näst sista tvätten är i maskin och det luktar rent här hemma :-) m-mm! Och den feta äckliga diskhögen som höll på å ta över lägenheten är död. Jag är nöjd över dagen!

I eftermiddag verkar det som om ja ska följa med på simhallen igen, men jag orkar inte bada idag, de va så kallt :-) Ja ska sitta å kika bara. Hoppas mami följer med också!

Sen kl 20 ska ja å jonk åka till ersboda och hämta lite saker vi köpt.. Ni får se vad ikväll :)

Rock on

Tvätt

Vaknade imorse av jonas väckare och sen av att mini fick en noskvalsterattack (som ja så fint kallar det) de låt som att han tok-andas inåt, svårt å förklara.. Men de är INTE roligt, tur ja fixat medicin som ja ska hämta imorgon så de bli bättre.
Sen ha ja hunne lagt i en tvätt på morgon å. :-)
IDAG blire tvätt å städ. som inte igår för då blev det medicin och bad. Jag var föresten med småkusinerna på intensivkurs - simning igår, dom är så duktiga så!

de kanske ja sagt förresten..

vi hörs l8er :)


Trött

Ja ä så trött ikväll för den som bry sig. Ja vet int varför? Ja vakna runt 10 å hämta bara datorn till sängen å låg kvar till typ halv 12. Sen ha ja strosat lite ärenden å varit på simhallen med alma å elsa å mami. småkusinerna går på intensiv-simskola. Sen middag i baggis med familjen kusin.

Påtal om intensiv, Ronja går intensivkurs med körkortet å hade första lektionen idag, ja hejar på å längta tills ja slipp köra jämt :-)

Jag gick till veterinären idag för å hämta ett recept ja ringt om för minis noskvalster, så när ja hämta de kosta de 85:-, för ett papper! suck.. själva medicinen fanns inte inne, men undra va den kommer kosta. Gudars skymning, tur man få mycke kärlek tillbaka från mini annars ä han dyyr :-)

ROCK ON

Måndagen den 7 Juni

Den 7 varje månad ä alltid speciell, de ä lixom den bästa dagen. Det innebär lite extra mys för det är vårt datum :-) Den sjunde idag innebär 2 år å 1 månad. :-) vaknade av ett sms imorse:

Grattis älskling! älskar dig :-))))))))

Jag älskar dig också baby!


Ida ska ja städa, tvätta (om den ä ledig), hämta ett recept så mini slipper sin noskvalster, ringa om hundkurs.. sen en sak till som ja int kom ihåg! .. Hm. kanske minns de sen.

rock on

Tävling

Ja ä me å tävla om en svart assnygg klocka som ja suktat efter på stan ett bra tag.

http://modegrabben.blogg.se/2010/june/tavling-grandsand.html#comment

:-)

Jag vill inte kliva upp än :)

dsc00166 (MMS)

Jag vill inte kliva upp än :)


Vi kom hem igår kl 3 och mamma blev så sto...

dsc00165 (MMS)

Vi kom hem igår kl 3 och mamma blev så stolt över mig som va ute så länge. Det är nog den enda mamman i världen som blir glad att ens dotter går ut och kommer hem 3. Bra där. Sen vakna vi 12 och har nu gått ner på kvarn för fika, då köpte jag en kaka som inte var så god, så jonas formade sin som ett hjärta och gav den till mig :) hihi. Underbara älskade älskling. <3 snart ska vi på avalund och äta middag med mange och isabelle :) rock on


Efter en ruskigt god middag hos linda och ...

Efter en ruskigt god middag hos linda och tobias och en rolig hotellvistelse och efterfest x2 ligger vi nu på en stor nå skön madrass på ringvägen, i gammhuse hos mange och isabelle. Trevligt att sova här, och jag minns inte när jag gick isäng såhär sent senast, imponerande av mig själv :) rock night


På förfest: med mina nutida favoriter :)

dsc00163 (MMS)

På förfest: med mina nutida favoriter :)


Imorse åkte vi från umeå kl 7 för att ...

Imorse åkte vi från umeå kl 7 för att skriva omtenta, de gick asdåligt och vi Taggar omomtenta! Sen blir de å gasa till vindeln för träning som gick bra trots mördarträningsvärken.. Nu är det förfest och middag hos linda och tobias inför hotellet ikväll :) välkommen ljuva sommarlov!


En hint om vad jag hade för hemlis idag.. :)

dsc00151 (MMS)

En hint om vad jag hade för hemlis idag.. :)


Lunchat

Babystjärten min va just hemma å åt av min lunch, spagetti å köttbullar a'la sandra! Nu ska ja verkligen åter till plugget, måste inse att de är sista chansen och enda inför imorgon.
Kl 2 ska jag iväg på ett "hemligt uppdrag" haha.

Mini och jag taggar.

 
 Eller var det bara jag? mini ser ut som han se ett spöke? Hm.

ROCK ON


ÄCKLIGT!

Imorse när ja gick morgonpromenad med mini så gick ja genom gräset i parken. JÄTTESKÖNT! Sen när ja gått igenom allt fram å tillbaka å komme till asfalten igen å kolla på skorna.. som är svarta. Så vare 27363493 st äckliga bladsaker över hela skorna! VAD VILL DOM!!? Dom är fan överallt. å äckliga som satan.

BLÄ


LESS

De enda som ekar i skallen när ja sitter å pluggar är att imorgon runt lunch ä allt över. Då har ja sommarlov å behöv int tänka mer på å plugga. på flera månader! Men ja kan int få in att ja måste lära mig massa tills imorgon, varför? Kan ja int få stänga ute morgondagens goda ting mot det dåliga idag?

för min egen skull.


Suck.

Alltså ja ä "ledig" idag. Ha ingen "studietid i skolan" osv. Så ja tänkte sova ut innan ja började plugga. Men ja drömde om å plugga, å vaknade å tänkte på saker för å se om ja kom ihåg va ja läste innan ja somna. Sen tog ja upp ett papper som låg breve sängen, å läste! Jag är så imponerad av mig själv! Inför sista tentan för i år börjar ja plugga kl 7 på morgonen, och det värsta är att de går bra.
TACK EVELINA !!!!!!!!

Ja har även sove som en kotte inatt (om en stock är att man sover bra borde en kotte betyda dåligt?) för ja har så sjuk träningsvärk i låren att de nästan inte gå å dra benen uppåt av egen kraft. Ja kan inte sätta mig på toa utan armarna. Jag känner av fysen- JA!

Sen har jag hunne me en sak till på morgon, skulle göra en go frukost som ja sett fram emot, havrefras med färka jordgubbar å mjölk, sen ä mjölken slut. SYND.
Nu sket ja i frukosten tills vidare när ja gått å handla mjölk.

En lång morgon ha ja haft, på gott å ont.

ROCK ON

YEHO!

Vi va ute på stan en sväng å såg på alla fina människor som sku på balen idag och såå roligt de va å gå på mattan förra året! saknar tiderna! he gå se fort! :-) plugg att ja lämna igen byxorna å linnet från h&m, sen åt vi middag på piazza, m-mm!
Promenaden som sku ta oss hem sen blev sjöblöt.. De börja spöregna och alla lastbilar skvätte ner oss över tegsbron.. blä.
men he gick! Sen tog vi bilen till mor å far för att träffa storerbror som satt där å vänta på att hans flicka Isabelle skulle komma hem från en månad i Canada, känns som man tyck hon ska komma hem nu :-) Hon borde ha landa nu! Få träffa hon i helgen iallafall. Kärt återseende!

även Linda å Tobbe borde ha komme hem från utlanne idag. Dom ha int svara på smset mitt men hoppas dom landa säkert! Men nu svara hon precis :-) dom klaga på att he ä kallt här.. hm.

Nu ska vi kanske ta lite jordgubbar.. annars blire no sängen ganska snart.

Rock on

Kvällen med smällen

haha.. kul rubrik... (?)

Ikväll tänkte ja gå å se på balen lite om jag hinner! sen äta middag :-) Och plugga. Imorgon ska jag plugga sönder inför tentan på lördag. Även lite annat (höhö).

MEN ja köpte också jordgubbar idag, så de blir DET ikväll :) m-mm!

TENTA-SHOPPING: bilder

Idag hade bik bok 50% på ALLT, Monki 50% på allt!
Mycket fynd alltså.. :-)



Världens finaste klänning! Jag kommer BO i den i sommar!!
ca 74,50:- på bik bok



En flytväst till Mini :-)
160:- på classes



Har ett par röda likadana som jag ÄLSKAR (från 59an)
dessa är från skopunkten, 75:-



Dessa är jag osäker på om jag ska ha kvar..
75:- på skopunkten (det står 99 men 50% om man köper 2 par..)



Dessa ska tillbaka.. de var för slappa :P
Bik bok, 150:-



Linne/klänning ASFINT på stranden typ, men ska tillbaka tro ja
H&M 69:-




Jeanskjol från Rut med flera, 99:-



och till DAGENS FYND! En fusk-skinnjacka från Monki:
129 KRONOR! från 500 till 129. MARWELLOUS. :-)

Detta har jag sysslat med idag. haha! Så blir det med massa rea..

M-MM :-)



TENTA-SHOPPING

Efter man suttit i böckerna i flera jävla veckor och skrivi av en tenta (har visserligen en till på lördag men VA FAAN) så kände ja att ja måste få shoppa loss för ja har varit så duktig :-)
Det blev:
En jeanskjol, en vit klänning, ett vitt långt tub-topps-linne, en skinnjacka, 2 par skor, jeans, en flytväst till mini.. tro ja. o jordgubbar!

dock ska tub-topps-linnet, jeansen och kanske 1 par skor tillbaka men de gör fasen inget, de va skönt o slösa lite pengar ändå (?).

TENTAN iallfall, gick ganska bra tro ja, de kändes bra. men man vet ju aldrig.. ja håller alla tummar jag har iallafall!

Ska ja fota alla kläder kanske.. ja!

brb :-)

Redan less

Godmorgon alla som är gladare än mig!

Jag sov som en stock sen när ja vaknade försökte jag komma på alla desperata försök jag kunde för att inte kliva upp. meningen bakom allt var att jag inte ville dra igång med plugget. Det värsta med allt är att när man sitter där imorgon och ska skriva kommer man ångra att man inte plggade mer? Varför är människan så jävla dum?

Jag har ändå avverkat en dryg timme nu åt böckerna och behövde en paus. Snart är det dax igen, sen ska jag försöka få med mig mormor ner på kvarn för lunch. Det lät gott tyckte jag. Och en bra paus.

Vart är min självdiciplin?


Brännbollsyran: bild

Såhär tyckte jag på brännbolssyran:



tillägg att jag hade en blå rosett på bakhövve, blå leggings och blåa skor, blåa armband och örhängen också. Och en jacka som ligger på sidan av. Coolt.



lite så typ.

Rock on

Trött som en mini

Uschabuscha så trött mitt huvud är. mellan 8 och 17 togs maaassa info in om sommarens jobb på äldreboendet almagården. JAg var på samma sak förra året men man va tvungen gå igen om man int jobba under året, ganska upp-piggande men tråkigt och långt.
Sen kom ja hem å åt middag sen en promenad innan jag började plugga. Det går sådär med motivationen, men jag ska hålla ut till 21 då det är säsongsavslutning på desperate housewifes. Tråkigt men sant.



rock on

Sitter nu less och trött efter en hel dag ...

dsc00145 (MMS)

Sitter nu less och trött efter en hel dag av korvstoppning med lyftteknik inför sommaren. Ätit middag nu som morfar sågade totalt. :) ikväll blir det plugg.. Sen blir det en promenad för att rensa hjärnan. Rock on


free music
RSS 2.0