SATURDAY NIGHT FEVER

Ikväll var tanken att vi skulle ha spelning men planerna blev inställda då en inblandad drabbats av en hjärtinfarkt.. Vi håller tummarna för denne man! Inge roligt såntdär, och just innan jul och allt.. Huvva!

Men det blir rep kl 17 sen är tanken att Linda å Tobbe kommer hit kanske. Vi får se vad som händer helt enkelt. Det är lördags iallafall så det kan inte bli så mycket annat än bra :)
Vi har suttit och framkallat julkort nu också som vi ska skicka ut till en utvald skara. Jag och Casper hade fotosession igår och han är så duktig! Kolla va fina ;)




SÖTKORVEN!

Nåväl, igår efter att jag och Erik hade våran superlånga 1 minuts radiointervju köpte vi mat och öl på pipes och såg på resten av finalen av gulddunken. Vi vann alltså den tävlingen förra året och därför pratade vi där i år! Sen gick vi på systemet och vidare hem till oss för en skön idolkväll. Rätt person vann iallfall.

Ha en fin kväll! :) ROCK ON


UNDERBARA, FANTASTISKA, LEDIGA, HÄRLIGA FRIDAY! AND I'M IN LOVE!

Igår var en kväll jag sett fram emot sen september. Jonas fick sin julklapp som jag köpte redan då!

Jag har funderat hela hösten på hru jag skulle lyckas överraska honom utan att säga nåt.. Så jag hittade på en historia att vi borde umgås och vi slutade iallafall på Droskan ätandes  köttbuffé. När vi ätit klart kom frågan fram vad vi skulle hitta på härnäst. Då tog ja fram paketet med 2 biljetter till Veronica Maggio! Jonas vart asglas och ännu gladare när ja berättade att de var en timme till start.

Riktigt lyckat blev det, och Veronica var såå bra! En riktigt pangkvinna! haha. Känns asbra att ja kyckats hemlighålla det i flera månader och att allt slutade så bra :D


Middag på Droskan







Jag älskar dig :D Faktiskt rolig kväll!

ROCK ON

2011-12-07

Ja, som jag alltid börjar numera - jag lever!

Jobbar, tränar och lever och mår. Vi har funderar på att byta lägenhet för att komma ner i pris och kunna spara pengar osv. Vi har kollat på kanske 6 st och 2 av dem är intressanta. En kollade vi på igår och den var så mysig! Det känns som att om vi vill flytta så blir det nog till den. Nackdelen är bara att vi trivs så fantastiskt bra i denna trea och det är råjobbigt att överväga att lämna den.. Vi får se hur vi bestämmer oss.

Ikväll är det match. Tagga!

ROCK ON

free music
RSS 2.0