FINA MÅNDAG

Idag blev jag visst ledig. Klev upp med tuppen som vanligt och följde med Jonte till bussen. Sen gick ja vidare mot mamma och väckte henne, tog en långprommis med henne sen åkte vi runt på lite affärer. Blev dock mest "fönstershopping" för mig, bara en innerkruka till en blomma vi ska plantera om.

Imorse hade jag och C monstermysigt.


väldigt oskyldigt men himla mysigt.

Nu ska vi väl ut i solen igen :) ROCK ON

EN LITEN FÄRGPRICK I VARDAGEN

Ja följer många bloggar. Många som ja känner och andra som jag hittat och följer. Den absoluta favoritbloggen är UnderbaraClaras. Där finns en himla massa tips och pyssel, fina bilder, glädjande text. Den är så absolut äkta som den kan bli tycker jag. Man får följa med i Claras liv där det finns en man, en son och en hund mitt ute på landet. Himla fint!

Kika in och njut.

ROCK ON

SÖNDAG 26/2

Veckan har bestått av 4 dagars jobb, en match mot IKSU, rep, spelning, häng med mina finaste vänner, bio, lördagsmys och massa annat smått och gott. Helgen har varit en riktig myshelg med massa kvalitetstid. Fredaskvällen bjöd på spelning på Lokal som ligger i ålidhem centrum och där var rymmet fyllt av massa människor som ville se på oss. Vi packade ihop och drack någon öl innan vi åkte hem och såg film. Svänggänget for life. Lördag blev en ruskig mysdag. Vi vaknade efter en bestämd sovmorgon (kl11!), åt frukost, gick ner på stan, fikade, gick hem, for ut å åt och gick slutligen på bio. Vi såg The commanders (tror jag) och den var inget att rekommendera. Sen gick jag och J hem för lördagsmys framför gladiatorerna.

Idag blir det itne heller något speciellt.
Vilket känns helt fantastiskt.

ROCK ON

MÅNDAG IGEN

De blev en ledig måndag såhär i sluttampen av februari. Jag mår rätt bra med det idag med tanke på vädret som Umeå bjöd på idag. Jag å lilleman har spenderat hela morgonen ute i solen. Nu tar vi det lugnt i soffan innan vi ska städa och ta de mer lugnt.

Helgen var fantastiskt bra. Fredagen bestod av morgonjobb och sen åkte vi mot Gävle med laget för dubbelmöte. 2 nätter på scandic och dess hotellfrulle.. hehe. I lördags blev det en jävligt skön vinst mot Alba efter sudden death med 4-3 och igår söndag mötte vi serieledarna Gävle och den slutade med förlust 3-2. Det får man väl va nöjd med, men inte riktigt.

Igår åkte vi buss hem hela eftermiddag och kom hem vid halv 12.


ROCK ON

Ja befinner mig nu nere i Gävle där vi har...

Ja befinner mig nu nere i Gävle där vi har dubbelmöte mot Alba och Gävle. Nyss hade vi första mötet mot Alba som slutade med vinst för oss med 5-4. Detta efter ett svettigt sudden death. VINDELHJÄRTAT!! Nu ska vi äta gomat på stan sen blir de hotellmys :) Rock on


ALLA HJÄRTANS DAG

Igår var det jobb på posten och idag ville ingen ha mig. hehe. Inte imorgon heller som de ser ut nu. Men de va riktigt passande för ja kände igår att ja hade nåt i kroppen och när ja vaknade imorse var skallen fylld med snor, munnen torr som en öken och de kändes som att nån skurit upp halsen. typ.
Känner mig inte alls pigg idag å hade nog inte orkat jobba idag. Blir en soffdag. Med lite pyssel..........

för alla vet ju vilken dag det är idag.



ROCK ON

FINA, FINA SÖNDAG

Ja glömde skriva hur matchen gick i tisdagskväll.
VI VAAAANN!! 4-2 över IBF Dalen å de va så förbannat jävla härligt! De är såna gånger man verkligen älskar innebandy och totalt överälskar alla med ett vindelnhjärta. Laget är så bra och så fina människor.
Det firade vi med lagfest i fredags och den blev så lyckad!

Slutade väl i sängen runt 4 tro ja :P Ja som aldrig går isäng så sent. haha. ASKUL kväll vare iaf!


Efter vinsten i tisdags


Nästan hela fina laget hemma hos Liza


Efterfestgänget. Jag gör hela bilden, jag vet. (?)


Sen fyllde LINDA år på lördagen så vi började med en gång och lite paket innan vi åkte på buban och snowboardade lite. Asskönt. Dock inte att ha mensvärk+bakismage. Inte så najs. Men de gick över tillslut.
Sen åkte vi hem och körde på en myskväll i soffan och tidig sänggående för jag har jobbat idag.

NU ska jag och Casper ut i solen och vänta på att Jonte kommer hem från jobbet.
Vi har jobbat i frukost båda två idag! haha


ROCK ON


TISDAGEN DEN 7 FEBRUARI

Måste såklart börja detta inlägg med att säga till Jonas att jag älskar dig och tack för att du fortfarande vill leva med mig efter 3 år och 9 månader ♥

Idag är jag ledig. Detta för att jag jobbar på söndag, då kände ja att ja behöver en vilodag mitt i veckan. Det känns bra och det är en bra dag! Jag sov ut ordentligen och vaknade strax efter 8 och var en superfklickvän som skjutsade Jonte till skolan. Sen tog jag och Casse en kort promenad. Sen söktes lite jobb här och där innan vi tog en långprommis med kameran. Några fina bilder fick vi:









Sen gick vi hem igen. Ja skottade av balkongen och gjorde sen varm choklad och mackor och mysfikade på balkongen i solen :) ASmysigt. Jag älskar balkong!

Sen kom posten, med kollegan, och där kom en av mina ringar från tradera! Kul!



IKVÄLL ÄRE MATCH!!!! En viktig sådan. Vi möter IBF Dalen, som leds av gamle coach Simon. Vi ligger 8/12 i serien medan dom ligger 5/12. Det skiljer dock bara 7 poäng emellan så snart är vi ikapp. Att serien ser ut så beror mycket på att man får ta spelare från lagen över. I detta fall tar IBF Dalen spelare från elitlaget IBK Dalen och tar massa poäng genom det. Jag har själv hört dom säga att dom måste ha så för att hålla sig kvar. Detär ju sjukt rättvist? Absolut hade vi också gjort så om vi kunnat, men det är bara 2 lag i serien som har den möjligheter och det gör det jävligt orättvist. MEN ikväll får de inte göra så. "Fönsteret" är stäng, dvs att man måste skriva över de spelare man ska ha, man får alltså inte låna från elit. Vi får se va de kommer med för lag men ja vet att vi är taggade till tusen. Vi tog dom förra omgången och det ska vi göra nu också.



KOM IGEN NU TJEJER!


Rock on.

SÖNDAG

Helgen har vart bra!
Idag sov vi ut tills vi vakna (hehe) sen gick vi ner på stan en sväng. Där hittade ja ett par skinnbraller, som ja velat ha så länge! Superfina. Sen åkte vi och kollade på en säng som vi ska köpa och nu kom vi precis hem från Jontes mormor och morfar på middag. Jättegott!

Jobb imorgon! ROCK ON

OH SÅ VAR DET LÖRDAG IGEN

Igår åkte vi till Vindeln direkt efter jobbet. Där möttes vi av vpra fina vänner Linda å Tobbe och massa god mat och öl. Sen åkte vi iväg till en relaxavdelning där det redan var varmt vatten i bubbeln, bastun var redo, ljusen var tända, musiken var på OCH det stod en där bricka med uppskuren frukt! Tobbes mamma å pappa hade gjort så fint och det var en riktigt mysig kväll. Vi slog rekord - snöbad x2 i -35°c! WOOP!! Sen åkte vi hem till dom igen, sov som gudar på våran luftmadrass och idag vaknade vi och fick frukost. Ett bra liv man lever känn ja!

Idag blev det lite släktmys i Vindeln innan vi åkte hem och satte oss i soffan med ICAs nygrillade fläskfilé och potatisgratäng. Sen blev vi inbjudna till våra kommande grannar så vi tog oss dit för lite öl och snask. Nu har Jonte åkt iväg för nattskejt med grabbarna och jag och Casper har bäddat ner oss i soffan. Myskalas med andra ord. Och jag är nöjd.



Rock on

FÖRBANNAT

Ja har haft en väldigt dålig dag idag. På posten va de förbannat jävla kallt, alla kroppsdelar i min kropp skakade. JA de var synd om mig!
Sen slutade jag så fort ja kunde och åkte upp på tenton för arbetsintervju. VILKET GICK SÄMST. Ja kollade upp igårkväll var stället låg och trodde de va lugnt, men nej.. Jag blev en kvart försenad för ja hittade inte dit. Ja fick skämmas som ett tok och var lagomt stressad när ja kom dit. Men ja får iallafall en chans att visa upp ett kort pass om ja vill.. Ska försöka knåpa ihop det.

Ikväll blir de rep. Där är det varmt.
Skönt.

ROCK ON


free music
RSS 2.0