EXAMEN 2011

Åh herregud. Alldeles strax ska jag somna med vetskapen att nästa gång jag somnar är jag inte student längre. Inget mera dövik. Inga studielån som säkert rullar in varje månad. Arbetslös. AND I ABSOLUTELY LOVE IT!


Odio a algunas personas tanto

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart.
Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag.


http://annies.myshowroom.se/files/2011/03/love-21.jpg

MORSDAG

Jag har världens bästa mamma. Jag lovar er, hon är inte bättre än någon annans.



Mamma jag är så tacksam för att du alltid ställer upp å du säger alltid rätt saker. Precis de sakerna man behöver höra! Jag kan prata med dig om allt och jag är så tacksam för det!

JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!

SÖNDAG 29/5

Dagen D har bestått av jobb 7-16 och sen ett bra rep med en ny låt som kommer bli awesome. På onsdag fortsätter repet som ska förbättra den!

Nu sitter jag å ser BB. Vem ska åka ut?
Krille hoppas jag.

Annars är det toppen, på onsdag är dövikstiden SLUT.

Rock on

LÖRDAG

Idag är en halvseg dag. Vet inte direkt varför för igår blev en sjukt lugnt kväll! Vi spelade bara 2/3 matcher. En storvinst å en förlust å sista matchen lämna vi WO på för vi frös ihjäl. Sen hyrde jag film å åt chips tillsammans med Jonas å Palen.
Igår var vi förövrigt och hälsade på buddha också. Och tog en sväng till Sibirien och Östra Nordamerika. EPIC!












Nackdelen med att fota är att man aldrig själv är med på kort. Meen jag var med iallafall! haha. Och det var en grym dag med massa nya ställen att längta tillbaka till :o)

Rock on

TORSDAG 26 MAJ

Idag ansåg jag mig ledig. Mina uppdrag idag var att få upp Jonas till bussen, duscha blommorna, dammsuga, äta födelsedagsfika hos Jannika och ikväll träna. hittills hag ja hunne me å få upp Jonas, sen dog allt.

Så slö ja vart! Men det är väl så de ska vara när man är ledig?


KÄNSLOSVALL



Bortsett från min aswierda min så tycker jag att bilden beskriver mina känslor just nu.

Jag ser så sjukt fram emot nästa torsdag,
då är jag inte student längre.

TISDAG 24/5

Jobbar på med examensabete med Ronja, idag är slutspurten för imorgon ska det in! Träningarna har börjat. Repar. Hänger. skejtar. Livet är fullt upp och bloggen prioriteras när den hinns med. :o)

Rock on

ps. tar examen 1 juni och det känns fantastiskt! ds.

Jag ligger i sängen i stugan och vilar en ...

Jag ligger i sängen i stugan och vilar en aning. Bamse och Kalle håller mig sällskap och snart blir det grillning på gården. Årets första riktiga grill kan man nog säga, annat än min och Jonas minigrill hemma! Igår var det jobb och innebandygala där laget röstat fram mig till årets viktigaste spelare och det värmde ända in i hjärteroten, tack snälla. Idag = en lugn dag och imorgon tester med laget och sen hem mot Umeå för sista skolveckan... Rock on!!


LÖRDAG

Gårdagen blev inte som vi tänkt oss. Vi skulle få bilen fixad av Erik, äta middag på nya pastarestaurangen öst på stan och mysa. Bilen tog 4.5 timmar att meka med och vi klarade det ändå inte, men i sinom tid. Maten blev inte av för de hann stänga, men vi gjorde vårat stående pompa med köttbullar. Mums ändå! Och mys blev det hur som haver. +++


IDAG, kära läsare, har jag hunnit med lite plugg, en promenad, en sväng på stan, äta lunch och väntar nu på att skejtJonas ska komma hem och att våra 3 barn ska komma. Vi ska ha 3 barn sovandes här inatt, och idag blir det busplaneten, leos, badet i holmsund eller nåt annat roligt.
Ikväll? säkert massa bus å mys :o)

Tomorrow väntar barnkalas hos kusin Elsa som fyllde 6 år igår. 6 år och inget annat.

Rock on

FREDAG DEN 13

Igår var innebandyträningen grymt kul. Det var inte som att vi hade haft uppehåll det minsta! Alla var taggade och det såg verkligen bra ut. Det kommer att bli en bra sommar med försäsongsträning samt en spännande innebandysäsong till hösten! WOOP!


Idag blir det lugnt. Inte bra väder alls! Ja ska försöka lära mig Jonas skatespel på PS2.. Ja hatar å va nybörjare på saker, precis som på den riktiga skejten. Ja fattar teoretiskt precis hur man gör, men att sätta det i praktiken är så sjukt svårt! Å att känna sig som en nybörjare är ju inte kul. Jag vill så mycket men det går så lite. GAH. Men jag kämpar på för ja vill.
Ikväll blir det lugnt. Kanske hälsa på kusin Elsa som fyller 6 år. Imorgon kommer 3 livliga flickor som ska sova hos oss å vi ska barnvakta åt. Men de ska bli kul :o)



Kusin Elsa som fyller 3 år idag, fredag den 13!

Rock on

I-B

Mot Vindeln för innebandyträning. ÖNSKAR INNERLIGT att ja kunde va me, men är man feg så är man. And that's me! Gilla ändå.

Rock on!

TORSDAG 12 MAJ

Så länge kan de gå mellan två blogginlägg men sånt är livet ibland. Sjukt kul att folk kikar in här även fast det dröjer mellan uppdateringarna. Men ni ska veta att ja ha dåligt samvete för varje dag som går. hehe.

Veckan har bestått av lite examensarbete med Ronja, div plugg, ja ha fått min skateboard å mina skor, provåkt, repat, hängt å lite annat smått å gott. Ikväll är det dax för första innebandyträningen efter ett par veckors uppehåll, med nya som ska komma å prova å de känns råkul! Jag ska dock inte va med för ja känner mig halvsjuk. Typ halvt ont i halsen (klagomur). Men sen ja fick hjärtmuskelinflammation förut vågar ja inte alls träna när ja är minsta sjuk.

Idag blir det, förutom i-b ikväll, kanske lite plugg och kanske lite skejt. En bra dag så att säga, och en sådan med sol.


Skejten å skorna!

ROCK ON

MÅNDAG 9 MAJ

hela denna långa vecka behöver jag inte åka till Övik en enda jävla dag. Det känns helt sjukt fantastiskt och jag ska njuta i evighet. amen. Om jag räknar rätt så är det typ 4 dagar till ja ska åka till övik överhuvudtaget, känns ganska fett och mindblowing. ofattbart men samtidigt begripligt. Ja ni fattar.

Ja fick en panikblandad ångest igår när ja jobbade. Ja ska lixom spendera halva sommaren där å sen vet ja inte alls mer va ja ska göra. Ingen aning! Ja skulle vilja fara ut å resa typ, eller jobba nånstans. Men då vill ja att Jonas ska följa med, annars vill ja inte jö. Sen lill-hunn min, men det finns ju hunddagis å sånt. Sen innebandyn som ja muntligt skrive kontrakt med och musiken som ja intevill lämna. Mycket måsten i livet som förstör ens drömmar. Men jag hoppas på en kort resa iallafall. Jonas vill med englandgänget tillbaka dit och jag har föreslagit att utöka gruppen med mig men hur det slutar får vi väl se. Jag sku vilja göra nå kul iallafall! innefattande min bättre halva.

Nu ska ja ut me gnällspiken som kryper upp efter benen och sen fika. å sola. å plugga.

Ha en fin dag!

ROCK ON

8 MAJ

DAGEN har bestått av jobb på mitt kära Almagården.
07.00-16.00. En lång jämorskens dag, men de gick fint.

en kickoff till sommarens härligheter i guess.

sweet.

rock on

7 MAJ

Idag är den dagen ja längtat efter sen denna dagen förra året (typ). Det är den 7 maj vilket innebär att jag och Jonas delat hela 3 år tillsammans precis idag! Det känns råcoolt att vi lyckats hålla ihop så länge, jag njuter varje dag! Såklart går det upp och ner ibland, precis som för alla. Men man måste gå på dåliga vägar ibland för att uppskatta dom bra. :o)

Vi två är så olika som man kan bli typ.
Skejt: Jonas älskar och missbrukar, Sandra jobbar på det
Musik: Jonas älskar, Sandra älskar (dock sjukt olika smak)
Matlagning: Jonas är bäst, Sandra är sämst
Chillkväll i soffan: Jonas blir rastlös, Sandra njuter
Långpromenad: Jonas tar med skejten, Sandra går och går och njuter
Mys på stan: Jonas tycker inte om, Sandra älskar

I nästan alla kategorier går vi åt olika håll men tänk att det fungerar ändå. Det är nu när det är vår och sommar som Jonas skejtmmissbruk kommer till ytan och jag svär att om det fanns behandlingshem för hans missbruk var han en given patient! haha. Men jag älskar honom för den han är, och det innefattar det. Jag tycker om att sitta och titta på när han skejtar och jag tycker om att vara med. Jag stöttar i alla lägen även om det är tungt ibland att nästan aldrig få se han.

för 3 år sedan gick vi på denna dagen en långpromenad. sakta och med många myspauser. Vi gick längs strandpromenaden mot maxi och stannade vid ett visst träd som finns nedanför de nu nybyggna husen vid umeå östra. Det har som blivit vårat träd och om man kollar noga ser man våra namn inristade i det. Sen gick vi mot maxi och stannade vid sjöbodarna där nedanför en stund och satt och kollade på flygplanen som lyfte. Någon vecka senare skulle jag och Paulina åka flyg till Barcelona och stanna där en månad, det var ruskigt tungt. Nykär som fan och vara isär en hel månad. Men den mysiga promenaden vi fick den 7 maj 2008 kunde man leva på den månaden. ♥


våran första pussbild tro ja. från promenaden 7 maj 2008 ♥


en såndär nykär-puss som man minns


nykärlek :o)


mys


på denna resa "träffades" vi. i jokkmokk.
tyckte de va så tråkigt att han satt så långt bort ;o)


balen 2009


norrbyskär 2010


julafton 2010


Jag älskar er

JAG ÄLSKAR DIG JONAS JOHANNESSON!

HAMMOCKSESSIONS

När vi spelade på Ume Open 1 april blev vi även tillfrågade att spela på hammock session som det heter. Det är en idé som bland annat Anna Hamilton varit med och grundat och vill ni veta mer så kolla in deras hemsida. Hammocksessions.com.


Klicka  HÄR !! för att komma direkt till Aheads video!

KALAWESOME


Rock on

TORSDAG 5 MAJ

Denna dag har bestått av att vakna. sen gå en promenad med casper sen somna om igen och vakna. en mycket välbehövlig powernap som gjorde att dagen gick genomsyra! hehe. Cyklade upp på uni till Ronja och kickade igång vårt examensarbete - det kommer att gå bra dehär! Cyklade hem igen och gjorde en äcklig middag bestående av pasta och spenat. Rensade garderoben, eller vek om rättare sagt. Lite ordning är bra! Packade ihop vinterkläderna som nu står i en hög med påsar i hallen och väntar på att bli nerburna i förrådet.

Sen åkte Jonas och hans gäng iväg och grillade och jag fick vara hemma. Då tog ja en långpromenad för att fördriva tiden, till umedalen och tillbaka. En härlig promenad. Lite kall med härlig. Nu ska ja duscha och lägga mig i sängen, sambon lär väl inte komma hem förrän mot morgonkvisten ändå antar jag.


världens sötaste ändå är han

Rock on

BÄSTASTE BÄSTA MAMMA OCH PAPPA

Jag har nog glömt berätta den typ största nyheten i mitt liv! Jag har alltid kommit över de telefoner som krånglat mest och förra veckan va vi på media mark för å kolla om en ny och hur det nu blev så fick jag min nya sony ericsson xperia arc av mamma och pappa.. I examenspresent bland annat.

Den är så sjukt bra å jag är så glad att jag har världens snällaste päron!

Tack mami och papi, jag älskar er



PUSS!

ONSDAG 4 MAJ

Igår blev en lugn och härlig kväll med middag hos svärmor och sen direkt mot sparken. grabbarna åkte och jag fotade/filmade. Min skejt å mina skor som ja beställt ha ju inte kommit än.. Hittade ett par asnajsa skor för 225. Can't wait!

Ikväll nalkas rep inför spelningen på lördag. Vi ska ju spela på rockkarusellens länsfinal på folkets hus 21.45. De kommer nog bli ganska så najs å ja hoppas på att de kommer mycket folk! massa :o) taggen!
på lördag är också en jävligt bra dag beroende av annat som jag skrivit om förut. ♥ längtar så djuriskt!

Idag ska ja till Övik för å lära mig å söka på datorn. hehe. Ja, de är säkert på nåt sätt man inte kan! Ja å Ronja ska skriva vårat examensarbete tillsammans å vi ska skriva om hur stabilitetsträning påverkar hållning och ryggont. Då ska man använda sig av 10-15 vetenskapliga artiklar och 2 böcker till inledningen.. kan bli spännande men ack så bra det känns med den kompisen ja fick dela det med. hehe. vi jobbar på samma sätt så de känns finemang!

Bussen mot Övik går 11.35. Hemma igen typ 17.10. "ledig" imorgon, från övik iaf. MKT BRA!

Rock on

APRILVÄDER

Alltså vad händer med vädret? det är ju helt sjukt vad det ändras hela tiden. sol/snö/regn? Nyss åt vi middag å då tänka jonas hinna ut en stund efter medan det var uppehåll. Sen hinner han bara ut så snöar det? Helt sjukt att det är aprilväder i maj! Inte okej!


Casper i vintras

Rock on

MÅNDAG 2 MAJ

Jag älskar maj. Det är nog en av de finaste månaderna på året. Dels är det vår och sommaren kommer närmare och närmare hela tiden och dessutom vet jag att det finns minst en dag när jag får rå om Jonas helt själv. Våran dag. Den 7 maj. För tre år sen var livet helt på topp och man var förbannat nykär och galen. Nu har tiderna förändras och den nykära kärleken har förstärkts till den fantastiska sambokärleken. Det är en helt annan sorts kärlek som finns i luften nu. Jag tar vara på varje dag som jag får njuta av det och hoppas att det aldrig tar slut.




Jag funderar ganska ofta på hur jag hade sån tur. Jag knep världens finaste och har lyckats hålla fast honom i 3 långa år. Helt ärligt så har min kärlek till jonas förstärkts mer och mer och det händer också ofta att jag tittar på honom och inser att han bara blir snyggare med åren :o)


lite härligt rufsig i håret och härligt slappt klädd



Jag älskar dig! Om du visste hur underbar du är och hur lycklig du gör mig!

FACEBOOK

Jag tycker fejjan är rätt bra ibland. Det kommer ju alltid upp en liten påminnelse om vad som ska hända dagarna framöver, så att man inte glömmer bort det.





3 år med världens bästa. Jag älskar dig!

free music
RSS 2.0