Del 249

Oh Ikea igår var kanoon. Allt flöt på bra och kvittot blev flera meter långt.. kändes det det som. Nej men det var bra, nästan allt vi skulle ha fanns och så. Inte alltid det händer på ikea nej..

Jag köpte mitt första gymkort idag också! jag sitter och kollar på min nya oranga ryggsäck som jag fick därifrån.. inte alla som har en sån minsann! det känns bra. dessutom får ja ju träna på iksu x2 också här i umeå på samma kort, det är som klippt och skuret för mig! mwah!

Imorgon tror jag (?) det blir rep en sväng sen .. packa lite och se idol. MWAH!

På torsdag kl 12 kommer annis till umeå för en sväng på stan, sen kl 14 går bussen till snön i tärna. JA det är visst snö där!! kolla bilden här som är från johannas blogg!



 så jag taggar helgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Nu taggar jag idol. yehooo!

rock on

Del 248

Idag har jag o Jonas sprungit på stan lite och ikväll gjort om i hans rum en aning. Imorgon blir det ikea med Ronja!! och kanske jonas, antingen dit eller skejta nånstans påvägen. Bah! det ska bli så kul : )

Sen blir det packa upp i övik sen hem o plugga tis-ons sen till Johanna på torsdag med Annis.
KUNGVECKA!

Rock on


Min fina vän :)

Del 247

Nu är jag hemma i Umeå. har gått på stan hela eftermiddagen och köpt ett par skinnhandskar och en svart baströja. Sen hem för middag och sen åkte ja o mammis upp på strömpilen en sväng. Där hittade jag en asmysig vit stickad tröja som jag tror jag ska åka och köpa imorgon. Sen ett par skor som jag suktat efter heeela sommaren. Trots en SJUKT otrevlig kassörska så blev det ett par av dem, jag ångrar mig inte. Hon var verkligen så otrevlig man kan bli! hon skulle väl ut o festa eller nåt så hon ville stänga och inte hjälpa mig. BLÄ för såna människor!

Nu blir det rep kl 8 sen idol på datorn. det kändes drygt att missa idol men men..

PÅ TORSDAG åker ja o annis till fjärtjohanna i tärna! :D det ska bli såå kul!
så ska jag ta med mina skor o mina handskar och visa johanna, för hon har också såna och jag vill va som henne ;) jag taggar!!

nu - rep.

ROCK ON!

Del 246

Det blev såklart inte den middagen jag sett fram emot för korven var stelfrusen.. det blev nyponsoppa och mackor. Vattengympan vas ASKUL!!
Blir mer på fredag.

Nu - idol
Sen - sova

Del 245

Idag var en ledig dag enligt schemat men vi satt en stund och övade på grupparbetet som vi har resovisning på imorgon. Det känns väl bra men alltid alltid är jag nervös när det blir dax imorgon. tur det är grupp och inte ensam! Jag har handlat lite och det är min tur att göra mdidag idag och jonas ska få sin favoriträtt..... eller min! korv och makaroner! MMMMMMMMMMM! Lika gott och enkelt varje gång! haha.

Ikväll blir det vattengympa halv 7!

rock on

Del 243

Nyss hemkommen från gymet. Vi skulle simme efteråt men de fick vi inte eftersom vi bara har provvecka.. det var synd. så vi stretchade extra mycket och samtalade med ewe o rebban som också var där. två andra i kalssen var där med så de som jobbade där frågade om vi hade klassträff! haha.

Det är riktigt trivsamt på step in, alla som jobbar där är så trevliga och kommer ihåg vad man heter och det är lagom med folk där jämt och bra förklaring på maskinerna osv. det är inget tråkigt att träna där! Dessutom får man träna på iksu i umeå och flera andra ställen på ett annat kort man får med i priset! asbra!

idag shoppade jag en mysig mössa och en aaasmysig halsduk. kolla så mysigt!!
(en söt och busig joans ville också vara med på bilden.. haha)



Så nu vill jag att det ska bli kallt så jag får klä på mig!!

rock on

Del 242

Jag är lika glad som min kropp är nu! Jag, jonas o ronja inledde vår träning ikväll. Vi var på step in på paradisbadet och tränade och nu fortsätter det så. det är så skönt att va igång igen!

Nu blir det myskalas, sen sova sen skola. sen träna :D

rock on

Del 241

Igår bjöds det på en trevlig kväll! Den inleddes med rep och fortsatte med partaj. Träffade mina nya klassisar som inte kände igen mig :) kul.. haha. Sen var det fullt på droskan så vi käkade på max sen for vi hem.. DET var ändå skönt. Men det var himla roligt!

Idag blir det rep om en stund, sen kommer myskusinerna hit och har pyjamasparty med mig : )
Har tänkt faktiskt låna fars kamera och dokumentera lite idag. så tråkigt utan bilder.. buhu.
lol


rock on

JONAS ÄR BÄST.

Del 240

OH så ett varmt bubbelbad kan göra susen ! Jag var på en drömresa till Kreta under heela badet, marwellous!
Nu väntar jag i godan ro på Jonk för att sen laga mat och repa. Sen hoppas jag på idol sen får vi se vart kvällen bär.
Hoppas den slutar bra iallfall! fast det vet jag ju att den gör..

jag får ju sova med Jonassssss



hihi

Del 239

Usch hösten som tydligen bestämt sig för att komma och stanna nu är så kall och deprimerande! Jag vill bara krypa ner under täcket och sova tills det blir vinter eller sommar.
Nyss hemkommen till umeå efter en bussresa breve en väldigt pratglad dam som skulle till kreta imorgon.. kul för henne. Jonas kom hem för en stund sen men for lika fort igen.
Det är jobbigt att älska en upptagen man.

Nu - badkaret

Del 238

YOHO. jag åker hem nu om en halvimme.
En i vår grupp var sjuk så vi bestämde att sluta tidigt. ..och jag som hoppades på att hinna med halv3! tjoho. TREVLIG HELG ALLA LÄSARE! det ska ja ha :D

ROCK ONNNN

Del 237

                                                  Jag längtar hem nu.


Del 236

alltså idol ftw !!
Det är så bra tidsfördriv.

jag har tvättat och diskat. Sen har jag gjort om bloggen så där sprack dammsugningen.

Imorgon ska jag hem. Då blir det party.
På lördag ska jag ha fest, med alma och elsa, mina småkusiner. förra helgen när jag fyllde år så var baggbölianerna och fikade men sen förklarade föräldrarna att dom var tvungen att fara eftersom jag skulle ha fest med mina kompisar. Dagen efter for ja o jonas hem till dom en sväng och elsa hade tydligen blivit VÄLDIGT ARG för att hon inte var bjuden på min fest! Hon ville inte se mig igen! Så jag lovade att vi skulle ha en egen fest då vi skulle äta godis och mysa i våra pyjamasar, så det blir nu på lördag.
Ska jag va ärlig längtar jag nog minst lika mycket som dom :)

Elsa - Alma



 
Elsa. Lite rädd måste man bli när hon är arg.. Man ser henne aldrig utan tatueringar, hon älskar Pinks hårda(?) musik och jaa.. hon gör sådär. MAN FÅR RESPEKT!


Del 235

Ja som ni ser har det skett lite förändringar här, men jag är inte klar än. Less är jag nu.. den svarta randen här till höger, hur får man bort den?? jag blir galen!
Nu har jag tvättat klart om 2 min så jag ska göra klart det sen blir det städa och diska.
next to unga mödrar.

brb

Del 234

Det vart inte så jobbigt i skolan idag, vi ligger bra till och är så gott som klara nu. Ikväll blir det tvätta, städa och diska. ganska skön faktiskt. Plugga lite också. Sen idol. Bra chillkväll.

Jonas är dum.
Men han är söt också.

Del 233

Åh jag är SÅ duktig!
Jag var ute o sprang idag, det är inget jag gör. någonsin, nu mer. Jag tränade som alla andra och mer ibland förut men i februari fick ja hjärtmuskelinflammation och träningsförbud minst en månad.. sen vart ja lat. Mohaha. Iallfall nu var jag duktig ikväll, kanske man måste utnyttja de lediga timmarna här i övik och träna.. JAG KOMMER ÅNGRA MIG IMORGON. Jag har redan ont i benen..
men de var de värt jo.

Såg idol hos ronjie ikväll också, myspys.
imorgon blir det skola hela långa dan sen kanske träna lite.. kanske.. om ja kan gå.. annars plugga lite och se tv :) mohaha.
sen lång dag på fredag igen sen hem till umeå över helgen.

Ja, rock on då

Del 232

faaasen.. jag hade tänkt ta med pappas (!!) kamera och dokumentera lite här men det glömde jag såklart. Pappa var ASSNÄLL och körde hit mig ikväll p.g.a massa nya saker jag fick vid min birthday i helgen så jag skulle få med mig allt. Nu har jag en micro också! YOHO. Dessutom har ronja nu flyttat in. YOHO!



MIN KÄRASTE ÄLSKADE ÄLSKLINGS JONAS FYLLER 20 IDAG!!

Han är så stor nu min kärlek! Lika stor som min kärlek till han :)



världens finaste och bästa 20åring är han minsann :)
världens bästa människa allt som allt också men.. ♥

Del 231

Då var min 19 födelsadag till ända. Det jag fick var:
-saker till lägenheten
-vinglas
-äggkoppar
-skål
-tabletter till bordet
-finskålar
-massageolja, ljus o lotion
-ring
-ROSA OKULELE

Ja den sista toppade allt. sorry alla andra :)

Tack för en bra födelsedag ni som medverkat.

Rock on

Del 230

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
NEJ det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag!
Hurra hurra hurra, hurra hurra hurra!

:j

såhär såg det ut när jag fyllde 16, tiderna förändras! TUR ÄR DET! haha



Del 229

Nu är jag hemma hos mamma och pappa efter en bra kväll. Jag kom hem för att sen åka vidare till Lottas och äta världens godaste plankstek! efter det bar det av hem för tårta och lite paketöppning. Nu har vi sett idol och pappa har redan somnat i soffan :)

imorgon fyller jag åår! tjoho.
Annis, ida, pia, ronja o jonas kommer på middag :) ASMYS!

Rock on

Del 228

En trött Sandra ser fram emot helg imorgon efter några timmar skola..
LÅNG helg dessutom, ledig måndag OCH tisdag :):):)

imorgon åker vi hem kl halv 3 för att sedan äta middag på lottas med mami, papi, mange och isabelle. Det blir min födelsedagsmiddag eftersom hela familjen inte är hemma på lördag.. Första gången i mitt liv jag firar utan både mami och papi. Konstigt! Men livet förändras i guess.

Rock on 


Del 277

AH jag dog.. det var nervöst. men det gick bra.
det var iallfall en upplevelse att höra våra låtar på radion..
TJOHO!

Del 276

Ahead kommer spelas i p4 västerbotten
imorgon ondag 09.00, tune in!


Tjoho!

rock on

Del 275

Nu är jag lite lugnare. Jag gick till hon som bokat och hon låste ut mina kläder. hon hade såklart glömt att hon bokat... kul.
Jaja, men nu har vi hyrt film och som plåster på de stora såren köpte jag min OCbox som jag suktat efter så länge.
Nu har vi hyrt film och ska mysa.

Rock on


Del 274

BAH jag är så arg att jag spricker!! Vem bokar tvätttid och kommer inte?!
nån annan kunde ju tagit tvätttiden istället!!
Nu är min tvätt fast i tvättmaskinen tills nån öppnar dem, eller tills imorgon
kl 7 när jag är där för att öppna maskinen!!

Hade tänkt avreagera mig och utnyttja tillfället genom att springa en sväng,
men jag kan int gå nånstans för jag lömnade en lapp att personen som ska
öppna ska ringa mig OM den kommer!..
NU BEHÖVER JAG MASSA GOTT!



Del 273

Jag o ewe har tvättat ikväll för första gången och det känns som att allt har gått fel! ewe var duktig på att sortera färgerna osv så de började bra tills vi skulle starta maskinerna, det tog typ en kvart innan vi kom på hur, allt är datastyrt och mycket mer komplicerat än en vanlig tvättmaskin!! Ja tillslut får vi iallafall igång dom och när vi sen hämtar tvätten har vi slagit tvättmedel och sköljmedel i fel behållare, fast de gick ju ändå. Sen nästa tvätt gick ju asbra då. Sen tredje, då det var bara jag som hade tvätt kvar så står klockan en timme fel i allt jävla datasystem så allt stänger av sig, med min tvätt i maskinerna, och endast den som har bokat tiden och har nyckel till den tiden då kan öppna.. så nu sitter jag och väntar på att nästa tvättid ska börja kl 7 (på riktigt!?) så jag kan be henne/han låsa ut mina kläder.... DRYGT!

det börjar inte bra med första tvätten själv..

Del 272

första dagen på andra veckan var lika bra som den förra. Jag trivs!
Vädret är underbart, klassen är bra och jag mår bra. kanon.

IDAG är det en speciell dag :) 16 månader sen jonas blev min
han gör mig lycklig varje dag! ♥



Såhär fin är han just nu.. haha.  jättefin!
kärlek!

Rock on

Del 271

 

såhär bra får jag ha det hemma hos mig i övik ikväll och dessutom hela veckan!
Jonas följde med ikväll och stannar tills på fredag. underbar vecka!

Imorgon börjar andra skolveckan och jag är taggad! Askul.

rock on


Del 270

Nu har jag städat igenom lägenheten (i umeå) och renbäddat åt mor och far eftersom vi sovit i deras säng. Dessutom har jag tömt en av mina garderober. Mamma tyckte det var orättvist att jag skulle ha kvar 3 här hemma när jag inte fyller dem.. Kanske har hon rätt kanske inte men det tog tid iallafall.

En glad nyhet! Ronja flyttar också till Övik, det kommer bli grejt! 2 min tar de att gå, om man går sakta.
En till glad nyhet! På lördag fyller jag år, grattis i förskott till mig! ..

Nu ska Jonas städa mtit rum, det fick bli hans uppgift.
sen ska vi nog ut en sväng, sen åker vi kl 18 ikväll.

rock on

Del 269

Helgen blev inte som jag tänkte, jag skulle till johanna som planerat sen länge tillbaka. men jag knde mig både trött, och lat så det blev en hemma helg istället. (om Ahead läser detta så har jag inte hört av sig för klara kunde inte repa ändå i helgen :) ) Igår mös jag och jonas sönder hemma och likaså idag. Ronja följde med oss och åt världens godaste filé mignon på pipes of scotland ikväll, för att sen dö i skratt när de andra två dansade "dansmattan" på megazone, med en mcflurry som efterrätt. Mycket bra kväll som nu avrundas i soffan med BABY!



1 år  & 4 månader på måndag! ♥ Älskar dig Jonas!


Del 268

nu har vi gjort bort vår första skolvecka och det känns, utan att vara förvånad, bra! Nu sitter vi påväg hem i bussen med några klasskompisar som också ska hem över helgen. Ikväll blir det inget annat än att inte göra nånting och kanske mysa lite med jonas :)

Nu i helgen blir det antingen johanna eller plugga och vila hemma efter en tuff vecka i skolan :P

Bästa låt just nu: Kings of leon - Sex on fire
Har man inte hört den MÅSTE MAN GÖRA DET !!

Rock on m8s of mine!

Del 267

Hjärntömmning:

Oh det känns så bra med skolan och jag längtar så fruktansvärt tills jag lärt mig allt och kan börja jobba med det jag ska läsa nu! Klassen verkar hittills skitbra och att bo här med ewe, ronja o rebecka är ju typ drömmen! Men att vara utan jonas så mycket är sååå tufft alltså! Jag menar nog förstod jag att det skulle bli jobbigt att somna och vakna ensam fler gånger än man inte gör det men det är verkligen tufft. Jag har inte ens sovit en natt ensam, inatt blir den första, men ack. Jag är ingen ensammänniska. Jag får se till att hitta många vänner och börja med saker så tiden går fort, för jag har inte tänkt sluta utbildningen, det ingår lixom inte i min tankeverksamhet ens. Det är udnerbart att få plugga där man önskar och inte vara arg för att man är fast i skolan 8-4. Nu är man i skolan när det behövs sen får man vara vart man önskar, det är skönt. Men sen är det så mycket eget ansvaer, det kkänns bra på ett visst plan att få utmana sig själv men nog är det skönt att kunna prata med nån som vet vad man håller på med också. Som en mentor. Men nu är det på riktigt, och det skiljer sig verkligen från gymnasiet, än så länge älskar jag det.

Lägenheten som finns på bilder nedan är ju sjuk mysig och jag kommer trivas som smäck här men ändå så fattas nånting för att göra allt perfekt, det är ju människan som tagit mitt hjärta med storm.

Väntar man på nåt gott väntar man aldrig för länge, så två år är säkert helt perfekt.
Sen har jag mitt jobb, jonas har säkert ett också. Och vi kan flytta ihop och starta ett liv tillsammans (jag vet att det låter djupt) men det är ju jonas jag vill leva med föralltid. 
Förevigt föralltid.
Jonas



 

Del 266

 

Här kommer bilder på min lägenhet :)






Nygatan 3b, välkommen att hälsa på! :)


Igår var första kvällen med insparken och det var riktigt kul!

Träffade många i klassen och även andra, riktigt trevligt.
Ikväll blir det volleyboll och grillning med samma gäng,
sen åker jag hem imorgonkväll för rep och Jonas-mys! ♥


free music
RSS 2.0