CHECK √

Hyra Umeå
Hyra Övik
Beställda bilder betalda
Beställt mobilt internet
Soffa till lägenheten
Fyllt på telefon
√ ADRESSÄNDRAT

2348398kr fattigare, men lycklig.


UPDATE!

Vi har befunnit oss i lägenheten 2 nätter och där finns inget internet (än) så updaten blir fortsatt dålig tills den blir bättre. höhö

Ja! vi har som sagt sovit i lägenheten i 2 nätter och sovit hur bra som helst :) Idag har ja vart på umeå universitet ett tag för skola sen rep.
Igår var ja i vindeln för inspelning, 3 nya låtar inspelade!

NU bor ja i pluggböckerna tills på torsdag då det är tenta och sen FLYTTAS ALLT! tjoho.

Vi har också fixat en soffa nu :)
Och balklänningen är nog snart såld!

YES

Mitt-e-dan

Klockan är nu snart halv 1 och jag har inte tagit mig ut än. Tycker inte alls det var skönt ute idag! BLÄ det var ju kallt. Inte ens på balkongen där de itne brukar blåsa så mycket är det kallt. Jonas och Casper sitter dock ute. Jag sitter i soffan under en tjock filt.
Jag har iallafall hunnit duscha, platta håret, sminka och plugga.
en gaanska bra morgon ändå.
typ.



rock on

God morgon solstrålar!

Säger jag till både solen UTE och er trogna läsare (?) Hej Ida Långstrump iallfall :). Du är trogen!

Nåväl.... Vaknade för en stund sen och lyfte upp Casper i sängen, sen ligger han och låter konstigt under täcket (det är där han ska ligga, där man inte får nån luft..) så ja kollar, också sitter en av han lossnade tänder fast på min mage, M-MM! Kanonmysigt!

Nu har jag satt mig i soffan för att plugga lite (innan jonas vaknar) för då ska vi va ute i solen heela långa dagen.

Ha det soligt idag :)


Jag i haverdal med ronja för ett x antal år sedan


Rock on

Trött

Vi åkte en sväng till lägenheten med lite saker ikvällst, klart man blev sugen på att bara åka och hämta en madrass och sova där, det är ju så fint! känns verkligen som hemma.
Nu ser vi film. eller jag såg film. Mamma och Jonas satt med varsin dator.. så blev ja less på det och gjorde mig redo för sängen. Nu ska ja skriva klart sen lägga mig.

Imorgon hoppas jag på sol och massa promenader, sen måste MÅSTE jag plugga också. det lixom gnager lite i nacken hela tiden.. Har ju tenta på torsdag. På massa svåra grejer..
suck.

Sov gott.



rock on

(Lillen har sovit läänge redan)



FAAAAAN

Alltså jag som längtat (?) efter att få tillbaka tentan som är försenad. Sen fick vi svaren på mail idag med kodnummer (man skriver nummer på tentan iställer för namn för att lärarn inte ska veta vem som skrivit den) sen kommer ja itne ihåg det.. så nu måste ja vänta till måndag när receptionen på skolan är öppen så ja kan ringa o fråga. fuck :(

Har iallfall varit på rep ikväll och gick finfint!
kanske blir en promenad till lägenheten nu :)

ha en fin kväll.

rock on ♥

varvsgatan 10



"köket"



hallen



toan



JÄTTEBRA BILD (!!!!!!!) på utsikten



och en påtande Sandra!

Nu har ja packat upp lite, det som går för idag.
MWAH längtar så mycket tills allt kommer! :)

Rock on

YEY

Nu har jag o jonk precis vart o betala första hyran :)
jonas är på jobbet och jag ska börja smygflytta! In med mina lådor som är här hemma. ASKUL dag. Ikväll blir de rep.

ROCK ON


UMEÅÅÅÅÅÅ

YES nu är jag i umeå igen, hemma hos mamma och pappa på storgatan. Här ser det ut som ett bombnedstag för de håller på göra om i köket så hela köket står ute i hallen och i vardagsrummet. Men det är ganska mysigt, man vet ju att det blir fint sen.

Jag ligger i soffan och ser scrubs med casse ligger under filten och myser. Jag väntar på att mamma, pappa och jonk ska komma hem. först jonk för han ska göra gooooo-köttfärssåsen! M-MM! mamma kommer först men :)
ikväll blir det kaaanske att köra lite saker till the apartment eller rensa hemma hos jonas, vi ska sova där inatt. imorgon? you name it.

rock on

Casper på bussen i Lenas knä


veckans bästa dag!

det ÄR de idag! för idag ska ja hem till Umeå efter skolan. Dessutom får vi ju tillgång till lägenheten! det känns så bra att veta att man snart är hemma igen, MWAH!

Sitter på golvet nu och äter frukost. 2 rostackor, 1 hårdmacka, tomater, köttbullar och paprika. Udda men allt är gott sin individ. haha. säger man så? nåväl, smaskigt iallafall.

snart skola 2 timmar sen vet ni vad som händer.

Sen ska ja plugga obeskrivligt behövligt mycket kommande vecka, ska inte åter till övik förrän onsdag kväll! TJOHO.

rock on


smärta

efter all konkning på saker och lyfta fulla kartonger, böja sig upp och ner.. ryggen är trott och gör ont :(. Jag har hällt upp ett glas juice och skurit upp en paprika. (och lagt fram kursboken) så nu ska ja lägga mig på sängen och slappna av i ryggen.

imorgon äre skolan mellan 10-12 sen halv 1 åker jag mot umeå igen. Då har vi tillgång till lägenheten om vi vill :) hihi.

ha en bra kväll!

rock on

KLAAAAAAAR

Jag är klar! Tror jag. lådora står på varandra och är fulla och tunga! sängbenen är borta och sängen står på golvet, casper trodde nog att det skulle gå då.. men det är itne lätt om man är liten.. det gick inte.



det går nog med lite övning! 20 cm är högt! (eller?)

iallafall nu är de kalt på väggarna, på skrivbordet, i fönstret, på byrån. alla mina fina ljuslyktor är borta, lamporna. M-mm! MOT UMEÅ





KANON. så skönt att det är över.
om en vecka och en dag kommer släpvagnen.

rock on

GUD ÄR PÅ MIN SIDA IDAG

Jag har tvättat ikväll för (förhoppningsvis) sista gången här i övik. Och dom är helt cp tvättmaskinerna, man har 4 timmar på sig att tvätta, sen LÅSER masinerna sig! så man inte kommer åt tvätten! Det råkade jag ut för första gången ja tvättade..

Iallfall. Jag satt här i godan ro och såg 2.5 men. Sen slänger ja en block på klockan! 19,00! Det var alltså då min tvätt tid är slut.. Så ja greppar alla nycklar som hänger på kroken och springer i mina turkosa crocs ner till tvättstugan, slänger mig på "öppna" knapparna och dom öppnas!! TACK GUD
sen kollade ja på digitala klockan i tvättstugan.. jag hade 25 sekunder till godo.
Så jag hann.
jag hann.

pust

Tvätt..

Ni som läst bloggen ett tag vet att jag färgade en tröja förut, en av mina favvosar !! Den blev smått orange. Nu är den inne igen. HÅLLER TUMMARNA för att den inte blir rosa denna gång. eller blå för den delen.
hatar att tvätta! eller det är små kul (förlåt alla som hatar det), man känner sig som vuxen på nå vis.

fler vuxenpoäng till mig!


Det går framåt

Ja nu är så tomt här så det känns tråkigt. (att vara här, INTE att flytta :) ) och Casper har kämpat hela dagen och sprungit efter mig men nu har han gett upp.



han ha dödd å i kuddhögen


ja ska också ta en paus snart, 17.05 och se Grays anatomy. gilla

rock on

tillbaka till lunch! GOD!

Ja det tog längre tid än vi hade trott på skolan, ja höll på hungra ihjäl! Så ja köpte lite extra på hemköp innan ja kom hem, vilket resulterade i detta:



pasta, köttbullar, paprika och tomater.
MUMS :)

sen köpte ja också flyttkartonger för de ska ja fortsätta med sen!
juste, ja har tvättstuga också! åsså ska ja plugga.
jaa.. jag har fullt upp ikväll.

rock on

ps. SS= Sandra Sjöstedt. inget annat. (höhö)

Välbehövd paus

nu är alla tallrikar, glas, bestick, pannor osv nere i lådor. den lådan blev tyngst helt klart! värre än boklådan.
Nu tar jag iallafall en paus och går till skolan för lite plugg.

BRB

KRETIVT

har man slut på tidningar att packa mellan tallrikarna får man allt vara kreativ..



här tillexempel - små djuptallrikar i strumpbyxor.

en av de bästa idéerna idag!

mini problem

jag glömde skriva igår om en svett-happening.
ja bortde tänderna på mini, som har haft en lös tand aslänge, sen började de blöda som tusan därifrån men tanden satt kvar. Min klassis Lena som bor ovanför mig har en chihuahua i familjen så ja sprang upp dit för råd! skulle ja dra ut den? låta den va?
hon ringde hem och fick råd. att jag skulle försöka lura han o dra ut den med en leksak eller nåt.
ja försökte men de gick inte.
sen somna han o sov tills nu typ.

ja vet inte. vad är bäst?

God morgon

till att börja med fick jag en kommentar igår där en "k" berätta för mig hur man ska skruva, tacksam för det!

sen vaknade jag imorse och armen var svart? när jag sen kollade runt lite så såg jag varför jag var det.. det låg en bläckpenna under kudden. bra där ss.



m-mm så kan det gå.



Idag ska jag packa ner precis allt, det är sista dagen för att packa i stort sett! Sen ska ja också hinna plugga och gå till skolan en sväng för grupparbete.
det blir nog inte många lediga stunder idag.

precis just nu ska ja gå ut med mini.

ha en bra dag!

rock on

Tv-tisdag

ikväll är den kvällen på veckan jag brukar spendera med min bästa vän! TV-TISDAG. precis nyss började dating in the dark. sen kommer samma program som vanligt.
Jag har köpt bananer och choklad som jag ska smälta till hakjbananer, det är egentligen min o ronjas grej.. men hon är inte här så jag köpte dem för att jag saknar henne och dom får mig att tänka på henne. i min ensamhet.

Dessutom försöker jag flyttpacka och skruva ner allt från väggarna. men de är svårt ju! Man man vet inte vart man ska börja, jag har inga tidningar att he in allt i.. sen ger ja upp tills jag får ångest för att ja inte packar.. har bara morgondagen på mig!
HJÄLP MIG

rock on

Helvetes jävlar!

Jag blir så sur! Hur dum kan man va??

Jag har skruvat ut 5 skruvar ut väggen nu. 3 av dessa var ett helvete. Man skruvar och skruvar, mejseln åker ur spåren och man svettas. Känseln i armen försvinner för att skruven sitter så högt upp. Man blir grinig och svär.

Tills man inser att man skruvat i en kvart åt fel håll.

Kul.

DÖvik

Nu är jag åter i min lilla dyra fjärt-etta i övik. Det känns NÄSTAN roligt o va här nu, för ja vet att det är bara 3 nätter kvar att sova här sen åker alla saker till umeå. (visserligen sover ja här mer sen men de är på en madrass) Men de känns så bra o ha alla saker i en jävligt fin lägenhet på teg i UMEÅ! MWAAAH!!
Ja blir så glad i själen - nästa torsdag går flyttlasset.

Ja o jonas tog en prommis till lägenheten igårkväll o bara va. De kändes asbra! Sen har ja också bestämt en möblering som jonas inte gillar riktigt. men den blir awesome ;)

NU har ja varit i skolan 1.5 timmar o ska börja flyttpacka en stund sen tror ja de blir en prommis med mini i SOLEN, de är asvarmt idag. Gillart!

HA DE GOTT MINA VÄNNER !
ni andra med.

Rock on

Söndag

Imorse vaknade jag av att Jonas lät:

jonas: griiinljud, griinljud
jag vänder mig om mot han och stryker han över huvudet och frågar vad det är.
jonas: griiinljud.. skrattar: haha, jag skrattar
sen skrattar han vidare innan han somnar om.

Ganska söt, men ganska konstig.

Klockan stod då på 05.20. OCH JAG KUNDE INTE SOMNA OM! Ja var för pigg. Tänkte på lägenheten, hur vi ska möblera den, vad vi ska ha för soffa, på jordens undergång som jag FASAR :(
Så ja klev upp och satt mig i soffan och klickade hem en beställning på typ 200 bilder. kewl!

Sen åkte jag, mor, far, elsa och jonas på k-rauta där jonas hoppade av turnen och gick hem. Sen åkte vi runt på massa ställen, media markt o köpte deportees nya skiva, jula, intersport. Ganska mysigt tycker jag. Men Elsa var less.
Sen har jag spenderat resten av dagen åt att packa ner mitt rum i lådor, ja även här "hemma" måste man ju städa bort allt. Känns konstigt men mest askul! :)

NU är ja klar och efter en middag med asgod kyckling med currysås o småplock med familjen, mormor, morfar, iita, alma o elsa ska jag nu kanske kojsa snart.
Jag har ju trots allt varit vaken i 15.5 timmar.
Det känns.

Rock on


Lördag

Flytten idag från övik till umeå med ronjas pick o pack gick hur bra som helst! Vi kom till övik typ halv 11 och åkte från typ 20 över, då hade vi både packat in allt i släpet OCH ätit, asbra. Sen bar vi in allt i ny-lägenheten innan det bjöds på fika av mami o papi på storgatan. Sen åkte vi runt på rusta o jysk o lite sånt för Ronjas räkning.

Nu sover halva hushållet och mamma lagar go-mat.



rock on

FREDAG DEN 16

Idag har jag vaknat, gjort kaffe åt broder, kollat på lägenheten igen och fått nyckeln, gått på stan, ätit lunch på stan, hämtat kusin på dagis, cyklat och mött pojkvännen från jobbet, gjort middag, dammsugat, diskat bort berget, tvättat delvis, sett bilen bli bortkörd av en bärgningsbil, köpt glass.

Trots detta fattas något?
vad?





Juste, sängen med sömnen i nya rena sängkläder.

God Natt



rock on

Ps. Imorgon åker jag och Jonk till Övik med Ronja och hennes far för att hjälpa henne att flytta, så updaten imorgon blir horibelt dålig. Återkom på söndag.

PMS

Ja kanske? Nej det är inte möjligt men jag känner mig som ett PMS monster idag.
Ena stunden är ja glad som en sol, sen blir ja sur för att solen gått i moln.
Sen blir jag glad för att det är fredag, sen blir jag sur för att det snart är måndag.
Sen blir jag glad att vi skulle kolla på lägenheten igen, sen blir ja sur för att den var mindre än man kom ihåg,
sen glad för att hyresvärden gav mig nyckeln idag och tillträde från tisdag istället för om 2 veckor.
Sen blir jag ännu gladare när jag hittat en asbra soffa på blocket, och sur som fan igen när man får till svar (för 1984767 gången) att den är såld.

VARFÖR har man kvar annonser på blocket
fast varan redan är såld ??? TA BORT !!
helvete.


Sol denna fredag

Idag har jag, mamma och kusin elsa varit runt på stan. Jag köpte/fick lite fina saker till lägenheten. Vi var strax efter 10 och mätade i den och kollade sen den var helt klar nästan! ASFIN blev den :) Man minns den ju såklart större än den är man fin var den iallafall. Jag fick även nyckeln i min hand! De skulle göra klart allt och städa tills på tisdag redan! Mycket trevligt.

Om ja nu ids ska ja ta kort på allt ja köpt/fått.

Juste, vi mötte upp älskling och åt lunch också.
mums

Rock on






Umeå

Nu sitter jag hemma hos mor och far i soffan. Kom hot kl 4 och mötte mamma på stan med kusin vidar för att äta impulsmiddag. Sen åkte vi upp på strömpilen och bara kollade.
Nu har Jonas kommit hit, vi har varit på maxi och köpt fruktsallad och jag har precis skurit upp en aasstor skål med mumsig fruktsallad! Med banan, äpple, päron, apelsin, kiwi och vindruvor! Nu väntar vi bara på mamma som sprang upp till grannarna tvärt.. TVÄRT! Det har tagit hundra år!

Fick ett astråkigt besked också som gjorde mig ledsen och tappa taggen. Jag hoppas att fruktsalladen piggar upp mig och att tiden vänder känslan!

Nu - fruchtsallat.

Rock on

SISTA DAGEN I DÖVIK

Nu vaknade jag igen av jonks underbara samtal, och solen skiner lite genom persiennerna. Ska till skolan om en timme fram till halv 3. SEN SKA JAG TILL UMEÅ :)
Överglädjen spränger i mig, mohaha.

Functional food och något annat mindre intressant står på schemat på dagens föreläsningar. Sen goonudlar till lunch. m-mm!



fullt seriös, rock on

GODER NATT

Nu slänger jag in handduken för idag,
Casper sover redan gott i sin flyttlåda.



Rock off, god natt

MYSKALAS

Jag pratade nyss med mamma i telefon och hon berättade att hon är ledig på fredag, när jag är ledig i umeå också! Så mysigt vi kommer ha, det känner jag på mig!
En mor-och-dotter-dag!

MYS!


SÖTNOS

Casper har hittat sin nya favoritplats - man kan både sova om man vill, lyssna på ljud, kolla på maaassa saker som rör sig. Super tycker nyfikne killen!





rock on

YOHO

En ny soffa på g!

haha

LOL

faaan

.. finsoffan var såklart såld.

varvsgatan

ooh.. vi letar en soffa till lägenheten lite smått. (eller jag letar hela tiden..) och jag har hittat en vi gillar båda parter och som ör billig. och kan hämtas  i samband med flytten..

hoppas..hoppas..

Klicka för att se nästa bild


rock on

LESS

Åh idag har det varit världens sämsta skoldag! Vi gick från 12.30-15.30 och räknade hela tiden på olika saker som finns i mat och alkohol och runt det. FYFAN va ja måste plugga för att förstå detta! O sen sitter Ronja breve och försöker desperat förklara för mig hur hon gjort för att räkna ut men ja fattar ingenting..
suck.

Mamma och pappa, varför fick jag INGA mattegener?



rock on

HJÄLP!

Mamma ringde nyss och skrämde scheiten ur mig! När vi var i hemavan var det en familj från Umeå som bodde i lägenheten under oss och mamman där har fått ringorm, och trodde att Casper kanske smittat henne för de kan gå till så! AAH! Så ja googlade på ringorm för att kolla vad jag skulle leta efter.. !!



visserligen en människa nu men HELVETE så äckligt. så med illa vilja letade jag igenom caspers hårbbotten.. utan resultat. PJU! Han är ringorms-fri!
tack gud

Nu gömmer han sig och är rädd för bilderna :(



BLÄ!!!!!!!!!

lill-lördag

Jonas ringde och väckte mig imorse med, jag tycker om det även om jag inte tycker om att vakna. haha. Jag drömde inatt om att vi gifte oss! och alla som var på bröllopet tatuerade ett hjärta på handen som minne.. till o med bror min! Och mammas var snyggast..
random.

Nu har jag precis ätit frukost och ska snart klä mig och gå på hemköp för att möta 2 tjejer i klassen för vi har ett grupparbete om att kolla var olika yogurtar innehåller.
Efter det hoppas jag på en miniåromenad sen äre föreläsning i eftrmiddag.
Ikväll då?

Packa? Promenera? Gymet? Badet?
You name it.

Rock on


dagens dag

Imorse åkte bussen mot övik 08.05 och ångesten för att jag ska hit igen kom redan igår.  Sen var det dubbla föreläsningar och en grymt tung dag för skallen, sen gick ja o ronja o casse på promenad i solen innan den gick i moln.
OCH jag längtar också till 1 maj, jag flyttpackar nu.
höhö



MARWELLOUS!!!!!!!!

Ikväll nalkas tv-tisdag också. Hos mig ikväll med ronja och fruktsallad.
DD, DH, CT, C.

klura på det sista ni!

ROCK ON

måndagen

igår efter repet och besöket/promenaden/fikat med Ida i vindeln åkte vi mot umeå och jag åt middag sen cyklade jag (..) iväg mot iksu för att se iksu-endre. iksu vann men matchen var spännande! prisvärd och heelt smockfullt var det!

Den stora händelsen igår var påväg på matchen. Jag pratade med jonk i telefon innan och han skulle jobba kvar på jobbet länge men ville att jag skulle komma förbi med skateboarden ändå ifall att det blev nåt. Så ja cyklar (en extrem) omväg mot hans jobb med den under armen, kom också ihåg att det var årets första cykeltur. När jag äntligen lyckats cykla med en hand till jobbet.... är han inte där... Så ja ringde o han var hemma hos mig för att hämta brädan! FUCK. Så jag fick vända o cykla hem.
Dessutom var hela jävla foten o benet dyngblött o geggigt för all geggea som sprutade upp. Så jag cyklade hem så far min fick köra upp mig.
Jonas masserade min rygg tills jag nästan somnade som förlåt.
lite arg var jag. (läs: mycket)
men jag älskar honom idag igen fjärtgossen min ♥

Rock on


hos ida



sitter hos ida nu innan det bär av mot umeå igen! Vi har varit på promenad och sen fikat på fiket i vindeln, asmys!
här - i hennes nya soffa :)

rock on

VINDELN

Nu sticker, Casper och basen till vindeln för rep! Så updaten idag blir inte förrän ikväll.
ha en fin dag.

Rock on


IGÅR var dagen med solsken

Det var verkligen som sommar ute igår! Hela familjen (som bor i umeå) åkte upp till baggböle och kusinerna och solade/fikade och sen tog jag och jonk lille Vidar med oss och gick hela vägen hem! Det kändes i benen sen, men fint och skönt var det!
observera att bilderna är tagna med mobilen!!
jävla bra faktiskt.
























BRA DAG!!!

rock on

snorgris

jag sov som en stock inatt. men jonas snorade ner mig så ja inte kunde andas med näsan! (läs: smittade mig) men igår gjorde jag en lååång önskelista till ikea! bland annat en soffa, en matta och en lampa ;)
Nu är det mindre än 3 veckor tills vi flyttar in i lägenheten och på fredag ska vi dit och mäta lite! MWAH!
Vi tänkte åka på ikea runt 13-14 maj nåt. perfa.



rock on

Måndag är en ny dag

Idag var det tungt och kliva upp, och jag behövde inte ens! Nej det var jonas som var för trött och tvingade mig vakna så han skulle vakna. Så nu sitter jag här med maaassa tid över innan jag åker till vindeln idag.

Vi ska repa mellan 11-1 ca sen ska KS spela in gitarren till min bas kom tillkom i helgen och medan hon gör det tänkte jag njuta av vindeln och kanske promenera lite. Det verkar som det kommer snart bli en anledning mindre att åka till vindeln. bäst att passa på.

rock on


SOL FÖR ***

AAAAAAH! det är sol idag! När ja va ute o kissa casper imorse frös ja inte ens fast ja inte hade jacka o de va skugga där! Jag vill bara ät frukost nu sen uuuuut hela dagen, kommer bli en bra dag :)

superfredag

eller?
fick just veta att halva mitt sällskap som jag var med i fjällen har löss.. Så ikväll blir det att kolla mitt och familjens med. helvete så äckligt.

Nu sitter vi i skolan iaf och slutar 12. bussen går halv 1 mot umeå och där blir jag kvar tills tisdag morgon. en helg fylld med inga löss hoppas jag, och inspelning, diktlyssning och myskalas.

hane

rock on


SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE



Ja ycker det är ett bra program, och ett bra tidsfördriv. Man skrattar mycket fast man sitter ensam (just nu iallafall) :)
Tycker bäst om fjortisarna.
eller nja.. men man skrattar mest.
vad tycker omvärlden? Låhl

piggare men trött

Jag är piggare från sjukan men tröttare för kvällen kommer. Knepigt! Jag blev piggare först för ronja kom hit och ringde på med flyttkartonger som ja inte orkade gå o köpa! bästaste vän :)
sen blev jag ännu jävla piggare när ja läste skattepappret...
ja ska få tillbaka en himla massa mer än ja trodde.
underbart tajmat!

LOVE

Rock on

Syyyyk..

Oh klockan är snart halv 6 och jag har inte klivit upp än.. Skallen vägen 500 kilo, halsen värker lagomt och pannan värmer min kalla kropp. Näe men ja är hängig iallafall, inte alls taggad på nåt. Tur jag har vääärldens mysigaste hund som myser sönder mig.



En sliten sandra just nu.

Rock on

IDAG DEN ÅTTONDE

Vaknade jag av att jonas ringde. Även om nån ringer och väcker en så blir man bara glad när man hör att det är hans signal, denna underbara person. Sen nu ser jag på tv och ska snart fika.
Vi är lediga idag, "lediga". så ja ska nog plugga lite, sen träna o sen gå på promenad. Det blir en bra dag, de tror ja nog.
Sen imorgon äre skola på förmiddan och jag åker till umeå halv 1. MWAH!

Rock on

Gårdagen

Onsdagen den 7 april spenderades vaknandes i umeå innan bussen mot övik gick 8.05 och jag gick direkt hem me casse sen till skolan. Till halv 3. Sen gick ja o ronja o träna sen gjorde vi mat hemma hos mig. Lax, pressad potatis och sås. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!! Sen gick vi på "klassfest" för Annie som fyller år idag! Grattis! Jag hängde där till halv 12 ungefär när några av sällskapet begav sig ut för att besöka olles. Jag gick hem o sov o hade de så skönt :) JA såg att klassen kom hem för 5 timmar sen nöjda och glada o de tror ja nog.

Rock on









Annie som fyller år idag! (den 8)

7 April

(Vilket var igår men jag hann inte skriva)

Jag och mitt hjärta har varit tillsammans 1 år o 11 månader. Vi låg och pratade på morgonen att om en månad har vi varit tillsammans 2 år OCH vi är sambos.. Vi hade pratat om att åka utomland lite ytligt, men det är väl en ganska bra present att bli sambos istället?? Känns så sjukt bra och jag längtar så mycket så de är inte sant!!



Jag älskar dig Jonas!

Påskhelgen

Onsdag: Jag gick skola på förmiddagen sen åkte vi direkt ja kom hem till umeå. Efter en mellanlandning med middag hos mormor i vindeln såklart.. Väl framme lämnade mams o paps mgi ensam där jag o jonk skulle sova med mina småkusiner och mor o far. Tills dom andra kom kl 12 då vi somna direkt!

Skärtorsdag: Vi vaknade av 2 glada småkusiner som hörde att vi vaknat på loftet så vi vaknade och gjorde frukost innan morbror med fru vaknade. Sen gick vi ner på byn och lyssnade på pappa och hand bans som spelade på afterski på centrumhuset innan vi gick upp för skidbacken tillbaka till stugan för laxmiddag och tvkväll där jag sov såå gott.

Långfredag: Vi vaknade och tog oss till solkatten där alma och elsa skulle åka skidor med morbror och jag bäddade ner mig i den växlande solen innan mami och papi kom med minsta kusinen Vidar på 5 månader.  sen åt vi lunch och såg pappa på centrumhuset för att ta oss hem och byta om innan det blev även middag på centrumhuset med hela bandet med familjer. TREVLIGT. tacobuffé tror jag det var. Den såg vi pappa på kvällen på trolltunet där dom spelade innan vi gick hem o sov, än en gång upp för skidbacken..

Påskafton: Vaknade och gick på promenad med mami och papi medan jonas jobbade en stund hemma i stugan. Solen kikade fram ibland! Sen kom jonas och vi käkade lunch på centrumhuset med alla och såg afterski. Sen satt vi där länge innan vi gick hem o bytte om för buffé på centrumhuset som var asgod! Sen hängde vi nere på trolltunet hela kvällen.

Påskdagen: SOLEN VAR FRAMME HEEEEEEEEELA DAGEN!! Ja o jonk hade bestämt oss för att åka så vi klev upp så vi stod vid liften när den öppnade och åkte flera timmar och det var hela underbart i backen! Soligt och varmt o bra före. Efter detta åt vi lunch hemma där vi bodde och jonk grävde en snögrop där alla satt resten av dagen. Middag åts på nannas kök, vid ica. så jävla gott!! Sen raggade vi runt, jag, mami, papi o jonk runt hemavan o letade mammas kompis som vi hittade! o fick fika. Sen åkte vi hem och såg film med alma och elsa.

Annandag påsk: Vi satt ute i snögropen i solen/gick en långpromenad innan vi åkte hem kl 2 och jag körde hela långa vägen hem och det gick bra.

En mycket trevlig resa!
Har typ 5 bilder.. sämt på att komma ihåg å ta.





Rock on

UMEÅ IGEN

Åh jag har faktiskt kört hela vägen hem från hemavan. Trött i gasfoten är vi iallafall hemma i umeå sedan en dryg timme. Oj så trött jag är och ska sova såå gott inatt innan det blir rep i vindeln imorgon hela dagen.
Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket om resan ikväll mer än att den har varit heeelt super!!

NU ska ja se tv /sova.

(hasta mañana)

ROCK ON

Hemavan

Nu har vi vartít en hel dag i fjällvärlden och haft det skönt. Solen har kommit och gått under våra promenader idag. Vi har lyssnat på pappa på afterskin också, trevligt har vi det! Nu har vi precis ätit en god laxmiddag med pyy/andersson och ikväll blir det nog chilla i lägenheten och mysa med kussarna.
Imorgon hoppas vi på sol och annat trevligt.

Hoppas umeå har det bra!!

Rock on

free music
RSS 2.0