THE LAST DAY OF THE MONTH IS TODAY

Idag är ännu en ledig dag. Prisa gud! SOlen skiner och jag är för lat för att gå ut - inte bra. Ja ska ta min största handduk, vatten å musik å gå ner till älven å pressa ett tag. Ikväll blir det tjejskate en stund innan Anna kommer å klipper oss. (TACK!) sen bär de av mot Skellefteå och stadsfesten där vi har speltid 00.00. TAGGA!

Imorgon nalkas jobb 14-21 å sen hem för på lördag äre bröllop!

ROCK ON

SWEET AS MANDARIN

Tillbaka i Umeå. Ja känner mig lagom varm om huden efter dagens solande i stugan och i båten. u-u-underbart ör vad det är! Sen middag på kvarn i Vindeln innan vi åkte mot stan för rep å sen joinade jag YSG gänget nere vid strandpromenaden för brällboll å chillis. Sen en sväng i bowlen innan jag frös ihjäl å vi gick hem. Jonk poppade popcorn å en liten stunds mys innan han nu sover sött i storsägen.
Ja bli ju som ja blir när man tvättat sig i ansiktet för kvällen.. då bli ja pigg.

Försöker göra mig trött genom att skriva ett inlägg.

Rock on

DON'T LET THE BASTARDS BRING YOU DOWN

Det har vart mitt motto förut. Typ hela tiden. Det uppkom när en av mina bästa vänner blev tillsammans med min stora kärlek tro ja. (det är dock glömt å förlåtet för längesen). Det var dock sjukt effektivt ordspråk när man behövde det. Det behövs ibland nu också när jag drabbas av plötslig färgsjuka. Trots att ja verkligen vet att jag inte behöver det kan ja inte styra det, inte när orsaken till färgen dyker upp. Mår ni dåligt nån gång så stärk er med mitt ordspråk - Don't let the bastards bring you down För det är precis vad orsaken är - bastards. Rock on


ALL THAT I CAN SEE IS A YELLOW LEMON TREE

Jobbet går som smort idag. Nu få ja dela medicin till alla mina gamlingar å de är som att tiden gå fortare då på nå vis, mer ansvar ger mer motivation också tycker ja. Känns bra! Ha lunch nu å sen jobba till 15. Sen mot stugan å imorgon jobba ja kväll :o)

Sov som en stock inatt trots att de ta långt in på småtimmarna tills ja somna. Så de va tungt imorgon men när ja såg att ja sku jobba me Elin vart de bättre ;o)

Rock on

MIDSOMMARAFTON I LILLSANDSJÖN

En sjukt bra midsommar spenderades i Lillsandsjön med ett gött gäng! Grillat kött å majskolvar, potatisgratäng, panacotta a'la moi, Lekar, vattenskoter å annat skoj.

TACK alla som befann sig där :o)





Det sjukt fina huset kvällen firades i

Lunk kör runt en Jonas i ringen som skrattar så de hördes över hela Lillsandsjön

Å dagen efter solade vi en stund!

 

De är rådrygt å ladda upp bilder på bloggen.. haha

Kolla facebook istället ;o)

 

ROCK ON

 


PROBLEMET MED EKKORHJULET ÄR ATT ÄVEN OM MAN LYCKAS SPRINGA FORTARE ÄN ALLA ANDRA ÄR MAN FORTFARANDE BARA EN EKORRE.

Hemma i Umeå igen. Var RÅtaggad på min första kött-torsdag, men så blev inte fallet. Ja åkte och handlade istället. En billig (läs:priset) klänning från H&M, bolaget och ICA Maxi. Det var mina allra sista pengar å ja fick dessutom sjukt lite lön denna månad. Känns överförjävligt å måste leva på typ 200 kr resten av månaden.
Och den har inte ens börjat än.

MEN IMORGON KOMMER BLI SUPER. Jag har gjort 15 panacottor som ska med i bilen imorgon och avnjutas med något av allt det goda ja köpte på bolaget!

ROCK ON

JAG TÄNKER RÄTT MEN DIRIGERAR I FEL TAKT.

Nu har jag lagt mig. NU REDAN. typ iallafall en timme tidigare än andra kvällar som spenderats i Vindeln i veckan. Kanske, KANSKE, för att det är sista natten och att jag vill att morgondagens jobb ska svischa förbi lika fort som dagens så ja få åka hem till Umeå och min älskade sambo. Det behövs lite sånthär, lite ensamtid, för satan va man känner att man saknar då!
Det är nyttigt fast jobbigt.

Ikväll blev det träning med laget. Dödens träning. Först löpning uppvärmning, sen trappträning kanskee.. 45 min? Sen direkt mot gräsmattan för grodhopp 5x10, utfall med rotation 3x10, kast med medicinboll framåt 3x10 och bakåt 3x10, baksida lår 3x60sek, magdödarn=kasta ben 3x60 sek och tillsist sidolyft 2x30 på varje sida. Det gick ändå jävligt bra idag, ja ha som sagt nån sjuk tagg på träning! De blir tungt när man är helt jävla död men ACK så skönt det är efteråt. Marwellous!

NU ligger jag i sängen (som sagt) å när ja hade lega en stund så hör ja sjukt konstiga å läskiga ljud under sängen. Jag hatar ljud under sängen för de ä ju råläskigt å böja sig ner å kolla?? Men ja gjorde de tillslut. Vem var där?..



..Om inte en Casper som bet på sitt överälskade ben som luktar tuggummi.
Varför tänkte jag int på de?

SOV GOTT Å KOM IHÅG..

ROCK ON!

TILL TONFISK BÖR MAN HELST HA ETT MUSICERANDE VIN.

En sjukt bra dag på jobbet. Mycket att göra och jag älskar när de är så! Fina arbetskamrater och snälla gamlingar. Vips så hade timmarna gått å nu ä ja hemma för å vila upp mig å äta innan träningen ikväll 19.00. Trappdödarträningen följt av annan mördarträning för det som överlevde trapporna. TAGGA!

(Överpepp idag?)

ROCK ON

Mobilblogg

John B är på ingående. Imorgon jobb 7-15. Sov gott vänner. Rock on


INGEN ÄR SÅ RÅ, SÅ HÅRD OCH FULL AV ONDSKA ATT EJ MUSIKEN ÄNDRAR HANS NATUR.

Löpturen var härlig. Mycket härligare och uthålligare än jag trott! Det känns att träningen börjar verka och ge resultat, vilket glädjer mig och peppar mig ännu mer. Ja ha verkligen fått nån slags tagg å längtar efter å få röra på mig. Slänga på sig lurarna, koppla Casper å ta en löprunda, döda mig själv i en trappa, intervallträna, köra styrka. Det är nåt magiskt med både det å att sen få träningsvärk, marwellous!

Nåväl, åter till ikväll! Som tur är så tog ja mig ut innan pappa sku komma för å åka en sväng på Avalund, för sen ja kom hem å hadd duscha så öppna se himlen å de ha tokregna ända sen dess! Sen åkte vi ti stugan en sväng å nu ä ja hemma hos Mange igen å ska göra absolut inget speciellt tills John Blund hälsar på.


smaskigt ryggsvett tidigare idag

Rock on

DEN SOM KAN GÖR DET OCH DEN SOM INTE KAN LÄR UT

Nu ska ja rasta både Casper och mig en sväng. En kortare runda runt älven blir det. Fina fina vindelälven!

På me löparskorna! (som är fyllda med sten)



ROCK ON

LUNCHTIME

En bra morgon på jobbet är nu över och ja är hemma på lunch, kollar datorn snabbt och sen ut med Casper resten av tiden. Lunchen äts på jobbet senare.
Lilleman är så duktig här hemma. Lyssnar på musiken jag satt på å lägger sig frivilligt i sin bur som står öppen i "mitt" rum och ser nyvaken och söt ut när jag kommer innanför dörren.
Ikväll ska han få springa av sig med mig å bli lite trött. :o)


En trött Casper i vintras när han chillade i sina converse efter en prommis.

Rock on

mobilblogg

en bra kväll på jobbet med fina arbetskamrater. Imorgon blir det likaså med bla. Elin :-) När ja kom hem till mange ikväll å hade bytt om till myskläder så knacka de på dörrn å Manges hyresvärd bjöd mig på födelsedags-smörgåstårta som hon gjort själv x2!! Mycket gott! Tack å grattis Marie! Hon har en liten vovve i Caspers size så de är perfekt, dom få leka av sig medan vi pratar av oss :-) Imorgon jobb 7-15 sen träna igen träningen ja missade ikväll! Rock on!


STEG UPP PÅ MORGONEN FÖR ATT SE DIG BADA NAKEN

Igår blev en kväll med skejt å träning. Ja missade veckans trapp-pass och tog mig en löptur till en trapp nere vid strandpromenaden, köttade den å sprang sen tillbaka. Sen sov PH hos oss för andra natten i rad vilket resulterade i film långt in på natten! Kalawesome!
Imorse väcktes vi av arbetarna från helvetet som borrar och bygger i lägenheten ovanför som ska helrenoveras. Precis ovanför sängen håller de på. Från klockan 7 på morgon. Man kan inte ens tänka å man bli på dåligt humör direkt! hovva!

Nu ha ja tage me till Vindeln för jobb 15-21 idag. Va på delegeringsutb imorse så nu få ja ge medicin till mina gamlingar! jobbar ända till tosdag men sen blire en härlig långhelg! Ser fram emot lönen för denna månad som kommer i Juli......

Annars äre som inge värt som hänt. Råtråkig update meen de är en update iaf! Jag lever :o)


Awesome

ROCK ON

SÖNDAG

Helgen har varit mycket bra. Det känns infact tråkigt att den är slut! Imorgon går jag på schemat på Almagården och det innebär att "sommarlovet" som varat så fint i cirkus 20 dagar är slut. Dock bara i 4 veckor sen kommer det igen, men ändå.

Då ja jobbar kommer ja bo hos storebror. Det funkar finemang så hans lägga ligger typ 2 minuter från jobbet, smidigt på morgonen. I Vindeln finns mormor å morfar, Ida, träningarna osv så det kommer nog flyta på rätt bra tror ja. Ä ju dock tråkigt å sova ensam, jag hatar å sova ensam. Att vara ensam överhuvudtaget. Det bästa att ha någon att dela livet med är att man inte behöver va ensam å de ä mycket värt!


Nyår 10/11

Rock on

EN SEN LÖRDAGKVÄLL

Det blev en skejtdag idag. Frulle å sen åkte vi mot Rännan som ligger i baggböle, ett rätt fränt ställe som ja lyckades fånga på bild.


Palton H

Sen åkte vi ner på stan efter ett par timmar å åt en smarrans tacobuffé på 7-01 å åkte ner till sparken. Jag lärde mig att droppa å jag är sjukt stolt!


JJ


Erik




Nu är vi hemma en sväng och laddar om för att åka en sväng till Täfteå å se crystal caravan och Invasionen. He bli no fint de!

ROCK ON

UNDERBARA LÖRDAG

Gårkvällen blev en härlig hemmakväll med mina andra halvor. Lilleman och storeman. Vi såg en sjukt dålig film som gick på tv - eight legged freaks. Den handlade om spindlar som växte å blev enorma å försökte ta över en stad, men såklart lyckades invånarna besegra dem och den slutade lyckligt. Det är ju tur.

Idag vet jag inte vad som nalkas. Det har pratats om skejt och det har pratats om ett litet besök på täfteåfestivalen. Vad som händer får vi se!

Ha en skön lördag.


en snyg karl blev proffsfotad

ROCK ON

FREDAG

Dagen D har bestått av sova, handla, äta, fiska i Täfteå å lyssna på Tove Styrkes soundcheck, repa, äta å vad händer sen? utgång? hemmakväll? nåt annat kul?

TELL ME!



rock on

(mobilblogg)

Ligger äntligen i min egen säng, som ja längtat. Om ett par minuter får ja dela den me den ja älskar mest. Det är nog därför ja saknat den så hemskt. Imorgon ska ja sova ut, bada, repa å leva. Rock on


ONSDAG 15 JUNI

En dag med inget gjort. Ett möte om något som inte blir av.
Visserligen en kväll med rep som ja vet kommer ge något och sen antingen mot vindeln eller hem å sova för å åka imorgonbitti. Imorgon nalkas jobb i över 11 timmar och jag lovar att jag kommer sova gott när jag kommer tillbaka till umeå imorgon kväll.

Rock on

SVALOR

Tanken var att det finns många vackra svalor på mitt favoritställe på hela jorden, i stugan på Avalund. Varför inte låta dem följa med permanent?
Betydelsen av den är också att en svala är liten och ser inte mycket ut för världen, men bara den vill så är den väldigt stark.

Precis som jag känner mig ibland.



En svala som flyger i en sekvens. Jag är så nöjd.

Rock on

SVALOR I MAGEN


TRÄNINGSVÄRK

Ikväll hade vi träningen igen men denna gång blev det inte den sederliga trappträningen utan intervaller. Så vi inledde med typ 3 km löpning som uppvärmning å sen ish 40 sekunders intervall, uppför. x8. Sen löpte vi tillbaka igen bara för att vara coola.

Jag hoppas innerligt att försäsongen fortsätter så bra som den gjort med närvaro och prestation, då får alla i division 1 passa sig för vindelns IF.

Rock on

FRÄNT

Jo, en liten notis. KUL att det blev ett par rea-cheap monday som följde med mig hem från stan idag, bara för att förra inlägget hette detsamma.


Cheap Monday

Mycket har hänt denna våren. Mycket som jag inte tycker om. Resor som förstör och som resulterar i en förändrad livsstil. Gråt och ångest.
Sedan blir det lite ljusare.
Och tyngre igen.
Efte ett par samtal känns det bättre igen.
Människor reser bort och då mår hjärtat bra igen.

Under dessa månader har man lärt sig mycket. Mycket om sig själv och mycket om andra. Vilka man kan lite på och vilka man ska undvika att ha i sitt liv överhuvudtaget. Jag har lärt mig mycket om vilka som är mina bästa vänner och jag har lärt mig vilka jag hatar.
Jag har lärt mig att jag är väldigt stark, om jag bara vill.

Ett förhållande stärks och historien får ett lyckligt slut.


LIVSTECKEN

Jag lever.
Jag hade visst inte så mycket mer å skriva,
men jag lever.

Rock on

TRUTH


Odio a algunas personas tanto

=

Jag hatar vissa människor så mycket

UNDERBARA FREDAG!

Nu sitter jag i Umeå igen, nyduschad och redo, för middag hos svärfar! Jobbet gick bra idag med Ida. färden hem gick bra. annars är livet bra just nu och jag ser fram emot helgen!

Rock on

Mobilblogg

En kort summering:

Igår var det examen och det kändes fantastiskt att åka från Övik för sista gången, att lämna skolan för sista gången och att komma hem för sista gången (hehe). Väl hemma åkte jag å mor på HH i Hörnefors och där fick jag en klänning, ett linne och ett par strumpbyxor, tack! Sen till Umeå och där fick jag äta min älskade plankstek på Lottas krog med mami och papi, TACK! Å sen avslutades kvällen med Jonas å Palen med promenader på klippor å sen grill, fiske, falukorv och pinnbröd ute i Skeppsvik! Gick isäng typ 3 med ett stort leednde på läpparna, tack!

Uppe med tuppen imorse för å baka å städa inför släktens inkomst på mitt examensfika 13.00. Sen Vindeln för träning och nu är jag hemma hos storebror och undrar hur jag ska ta mig upp ur hans galet sköna gästsäng för jobb imorgon 7-14... Mm!

Imorgon väntar jobb med Ida, passade bra när jonas lix sov borta med homiesarna :o). Sen styr kosan mot Umeå för middag hos svärfar!

ROCK ON

ONSDAG 1 JUNI

Nu sitter jag i skolan. Om 1 timme och 10 minuter börjar programavslutningen. Om 2 timmar och 40 minuter är jag inte student längre och om 4 timmar och 10 minuter åker jag mot Umeå för allra sista gången. DENNA DAG ÄR UNDERBAR trots att det regnar.

TAGGA ETT ICKE STUDENTLIV!!!!! :-D


studenten för 2 år sen

ROCK ON

free music
RSS 2.0