TIDIG SÖNDAGSMORGON

I fredags blev det mysparty med emmis! Hem från jobbet och göra sig lite fin, sen direkt till E där det blev en smaskig panpizza och cheeseballs till middag, toppa med bärtz. ASBRA, om det inte blir en ovana. haha. Efter några timmar ovanför allstar cyklade vi mot brodern i rosa villan där förfesten spårade rakt genom väggen. Efter det bar det av för alla mot scharinska men där kände jag att de räckte och soffan lockade mer än ett svettigt dansgolv. (Tant).
 
Igår vaknade vi tidigt och gjorde mysfrukost
 
 
Sen åkte vi via en fel bussresa till Jonas paps och firade brorsonen på hans 10års dag. Han fick en mysig tröja och massa godis, m-mm! Sen åkte jag ner på stan å mötte upp Linda å Tobbe för lite strosing. Det blev en mysig tröja för mig med och världens största och skönaste halsduk! Sen åkte vi hem till oss där vi fick ett sällskapsspel av L å T, så det kan låta, så det var ju tvunget att invigas, askul! Pizza, pizzavin från italien, chips, dip, godis, cola och öl toppade kvällen!
 
Idag blir det myssöndag med lillkusins fotbollsmatch, lite strosing med mams och sen får vi se.
Mysigt blir det nog iallafall!
 
 
ROCK ON

WAKE ME UP WHEN OKTOBER ENDS

Ja, de känns så faat det inte ens är oktober än. snart kommer kylan och SNÖN och det får mig otaggelitaggad på posten. dessutom ska min andra posthalva va på ett annat kontor hela mörka oktober. Hur kan man sära på de två enda tjejerna på ett kontor? inte ok.

rock on

DEN LILLA LÖRDAGEN

Mamma och pappa är nu hemma i säkerhet (ja, flyga är farligt) efter en vecka på rhodos. Det känns bra på alla sätt utom att dom är brunare än mig.

Dagen med odr total (reklam till alla) gick helt okej. hela veckan ha ja haft päronens bil till jobbet och en postbil på plats. nu har jag lämnat igen päronbilen och tors-fre blir det postmoppen. det som otajmar nå så jävulskt är att det är en klass1 varning för rikligt regn.. tagga att bli kall å blöt.

rock on

Sep. 25, 2012



(vet inte hur man vänder bilderna)

sov gott, de ska jag lix. länge och gott!

ROCK ON

DEN DÄR BANKANDE KÄNSLAN



dagens sne-bild 2!

Nu verkar de va en såndär period när alla är mer eller mindre sjuka. vi har folk hemma från jobbet å många dom är på plats som går runt och hostar. idag ha ja haft såndär bankande härlig huvudvärk som inte blivit bättre med varje smällande brevlåda. nä, nu ska ja stänga de bruna en stund och vakna utan bank.

rock on

TUESDAY



dagens sne-bild

MORGONSTUND HAR GULD I MUN

Eller hur man brukar uttrycka sig..
frukosten står nu iallafall halväten på bordet och mamma skickade precis ett livstecken från Rhodos :) dom ska ut på båttur hela dagen. lagomt avis, själv ska ja slita med biltemakatalogen idag.. den ska ut igen.
men ikväll blire görlugnt, soffläge!

ha en bra dag, och som alltid
ROCK ON


mamma å pappa nu på Rhodos!


TAR EN PROMENAD TILL JOHN BLUND

De känns himla kul å ha appen alltså, sådär modernt å bekvämt å nära. Dessutom fotas ju de allra flesta bilderna med just telefon, kanske kommer det därför fler bilder nu?



Jonas kom hem för en stund sen, efter skejt på både asfalt och snö. Då värmde vi choklad och mumsade på favoriterna: kanelknäcke. M-MM!

ROCK ON and sleep tight :)


MOBILBLOGG

änteliiiigen ha blogg.se släppt en app. den ska invigas..... nu!

KÄNSLAN AV VÄRME

Jag var klar flera år före kändes det som, en halvtimme kanske var mer precis men ni fattar. Ja tog en prommis med lilleman för att fördriva tiden men ändå kommer jag på plats en kvart innan utsatt tid. NI VET hur man vill vara i tid, perfekt klädd och framförallt bekväm när man ska på arbetsintervju. Ja kom in på salongen och möttes av en skön vägg av värme, tända ljus, lugn musik och ljuva dofter. Än mer en ägare som var en av de finaste personerna jag mött. En riktig såndär chef som alla borde få ha. Som är mer som en nära bekant än en chef. Ett halvtimmes långt samtal senare gick jag därifrån, varm i själen och en kram rikare. Även om det inte gav mig något direkt gav det mig en gnutta självkänsla.
Att en chef vill träffa mig, och inte bara svarar "tyvärr, vi har valt att gå vidare med andra sökanden". Att hon tar sig tid att träffa mig och lära känna mig lite, det gör mig glad och stark.
 
Såna människor är guld!
 
 
ROCK ON !

USCHIAN I MIG

Som en vän sa idag
"Äntligen är det måndag igen! Den bästa dagen på hela veckan, för idag är det längst till nästa måndag."
Så jädra sant.

Idag blev en lugnare dag än förutspått på jobbet. Varför är en lång tråkig posthistoria, men så var det iallafall och det är både jag och ryggen glada för. Jag slutade klockan 4 och åkte hem och hoppade in i duschen och har nu precis ätit rest-tacos. Nu blir det att slänga på mig ett face och fixa håret en aning, ska nämligen iväg på en jobbintervju. Skapligt nervös och taggad! Mer om det en annan dag :)

ROCK ON

UNDERBARA ÄLSKADE FREDAG

På tal om det, den filmen är fantastisk och det var alldelens för längesen jag såg den.
 
Idag, precis just nu faktiskt, är det bästa stunden på hela veckan. Fredagkväll. Jag får nästan rysningar. M-MM! En hel veckas slit är över och det väntas ingenting härnäst! Möjligen en kall öl och god mat. Och imorgon kommer lillekusin hir för övernattning och bus. DET ser jag nog allra mest fram emot! Underbara älskade lillekusin.
 
 
ROCK ON

YOU KNOW, I KNOW, I THINK WE BOTH KNOW

Kom precis in från en pw som blev en löptur, en sån riktigt härlig, snabb med oändligt av energi. Med musik i öronen kan dom bli långa för mig som där. Jag vet att efter den nuvarande låten kommer en ännu bättre och den efter det likaså! Jag bara måste hinna höra alla, jag tar en liten omväg.... hmm.. en till. Ja ni fattar. Det är underbart! Jag älskar musik!
 
 
 
 
 
Jävligt gamla bilder säkert 5 år snart. Det var början på något fint!
 
ROCK ON

INGEN ÄR SÅ RÅ, SÅ HÅRD, SÅ FULL AV ONDSKA ATT EJ MUSIK KAN RÖRA HANS NATUR

Jag har hunnit fylla 22. Jonas har fyllt 23. Vi har haft ett kalas igår och ikväll blir det ett till. Tårt- och bullbak har stått på schemat idag, för min del. Igår bjöd svärfar på middag på ett sätt som bara han kan, jonas och twinik fick sina presenter. Jag och min nyfunna vän hade massa fina samtal och gamla historier kom till ytan.
Ikväll är det min tur.
Rock on.

SEPTEMBER

Andra september, vilket innebär jävligt kallt. Dessutom när vi under en underbar vecka hann vänja oss vid 40 gradig värme och sand som var så vamr att den inte gick att nudda. Det var helt fantastiskt. Allt utom att jag fick ögoninflammation på båda ögonen. Vi kom hem igår mitt på dagen och åkte sen vidare mot min svärfars 60års kalas. Sen var det postfest för min del som var lyckad som vanligt. Telefonen lämnade jag i taxin påväg hem, men en snäll kille hittade den och meddelade. Älskar såna människor!
 
Bjuppar på lite bilder från Cypern
 


Bilderna får tala för sig själva som vanligt.
Tack älskade, bästa vänner för denna vecka. Vi är bäst!

ROCK ON































free music
RSS 2.0