Lite Tagg känner jag ändå idag, inte så my...

Lite Tagg känner jag ändå idag, inte så mycket med lite, på att gå till jobbet idag:) Ja jobbar med Linda hela dagen samt att det är sista dagen på min halvlånga arbetsvecka:) sen ska ja hem kl 2 och tvärspringa på mellandagsrea innan kvällen bjuder på bowling med kanske världens bästa brudar och karlar. Rock on!


Vid närmare eftertanke är det 20 är sen ja...

Vid närmare eftertanke är det 20 är sen jag döptes idag. Det betyder att mamma och pappa har vart gifta lika länge också, därför vill ja skicka ett stort grattis till dom :) medan jag jobbar på till klockan 2. Hehe. Rock on


Jag hatar nässpray över allt annat, typ. M...

Jag hatar nässpray över allt annat, typ. Men igår när jag la mig tog ja det och 2 alvedon och vips idag känns allt mycket bättre. Inget snor, inte feber och inte ont i magen. Bara hosta men de gör inte mycket :) jag är bara trött som ett svin. Jag hatar att vakna såhär tidigt. Jag som alltid varit på morgonpigg, men detta är för tidigt :p rock on.


Vindeln

Jobbet igår och idag har gått bra. Jag har gjort bort de långa dagarna som jag fick på schema (7-15.15) Och imorgon och torsdag jobbar jag till 2 bara. Super.
Jag å Elin ha skratta hela dagen idag tro ja å de satt skönt i magen. Vi har ett SKITroligt jobb! haha!

I söndags hade ja ont i halsen hela dagen men nu har det övergått till hosta och snuva. Kanske lite feber men ja sov några timmar efter middagen och har duschat så nu känns de lite bättre. Ja ha ont i magen men de är förmodligen bara psykiskt, alla har ju magsjuka. Jag mår inte illa så de är lugnt.. hehe

Jag vill gå på mellandagsrea. ååh. Jävlar..

ROCK ON

Mellandagsrea..

Eftersom jag är fast i Vindeln hela veckan (eftersom jag jobbar mån-tors) när det är mellandagsrea så gick jag in på nelly.com med studentrabatten och fyndade en sommarklänning som jag kommer leva i. LIX!!



Fick den för typ 150kr :o) mwah.

ROCK ON

Helgen som gått

Helgen har bestått oavbrutet av T3 cupen i innebandy i Vindeln och vi vann en match å förlora 3 å de ä lika tråkigt som vanligt att den är över å de ä ett helt år till nästa. Kul vare som vanligt.

WOOP (lat)

rock on

JULAFTON 2010












En riktigt bra jul :o)


GOD JUL KÄRA VÄNNER

Jag vill skicka en julhälsning till alla från kalla norrland;


Julkramar från min och kära sambo Jonas


Ute är det närmare -30', det syns :o)


Casper önskar också alla en god jul

Hoppas alla ALLA får en fin jul med god mat, fina klappar och bra sällskap.
Dagen började med frukost till päronen och bror med flickvän hemma hos mig å jonas.
Ikväll ska jag fira hos mamma och pappa med dom, mormor, morfar, farmor, morbror,
Iita, Alma, Elsa, Vidar Casper och Cilla. Känner på mig att det kommer bli en bra dag!

Från oss alla, till er alla: ROCK ON

Usch. Världens bästa julklapp kom å förmod...

Usch. Världens bästa julklapp kom å förmodligen bli den sämsta som förstör allt.. Allt me lägenheten va klart, vi sku i princip börja packa! Men sen kom saker emellan å nu bli den förmodligen inte våran. Den va fan perfekt för oss! Ja skämtar inte när ja säger att gråten sitt i halsgropen..


Dan före dopparedagen idag! Det känns hel...

Dan före dopparedagen idag! Det känns helt konstigt :) jag ligger i sängen i vindeln hos mormor och onsdag och försöker vakna till innan jobbet.. Ja är så jävla trött! Ja kunde inte somna igår för ja låg ba och möblera i NYA LÄGENHETEN :) wie! Alltså den var så fin! Åh :) OCH den hade DISKMASKIN :) Jag längtar nåt så djuriskt alltså.. Ja ska berätta mer om den när jag har en dator och inte bara telefon. ROCK ON!


ONSDAG

Bröllopet i Lördags såg ut som detta:


Johanna & Johan Bertilsson


Jag har vart barnvakt och jobbat de senaste dagarna så därför är uppdateringen usel, my bad. Nu är jag också barnvakt men lille kusin sover på balkongen som en liten porslinsdocka efter vår långa promenad. MWAH.
Det är så fint ute nu alltså, det är heelt sjukt.

En annan jävligt rolig sak som hänt är att vi har kollat på lägenhetsutbudet i Umeå (blocket osv) och vi tycker de känns så jävla tråkigt å lämna varvsagatan där vi bpr nu för de är så perfekt. Och igår kom det ut en lägenhet på varvsgatan 10 B (vi bor på 10A!) en människa som vill byta från 2a till 1a. HELT PERFEKT! Vi ska och kolla på den runt 15.00 idag och ja är så jävla taggad!

:o)

ROCK ON

DAGEN EFTER KVÄLLEN FÖRE

Idag känns segern ut i tårna och det är lika skönt som igår. Det har sjunkit in en bit och blir bättre när ja sitt å lyssna på inspelningen från igår, najs!
Likaså julbordet på T-post, ja var trött som ett schvein så ja åkte hem tidigare men god mat och trevlig sällskap avslutade kvällen.

Idag blir det frukost med sambo och sen runt 1 åker jag mot Vindeln för vigsel kl 15.00 Sedan ska ja, ida, ida å algot servera där och som utlovat skulle jag komma till rebecca senare för några ur klassen är där men just nu är ja så jädra trött så vi får se.

Ha en bra dag vänner!

ROCK ON

SEGRARE GULDDUNKEN

Så jävla roligt att vi tog hem tävlingen. Vi vann en silverdunk aka buckla, ett diplom, en stor fin bukett blommor samt en hel massa speltid på radion, där vi får betalt varje gång låten spelas, så jävla najs alltså.

Hembränt del 1

Hembränt del 2



Ahead vinnare Gulddunken 2010. Foto: Pia Diaz Bergner/SR.
Ikväll, foto: Pia Diaz Bergner/SR

ROCK ON

Wie! Vi tog hem segern i gulddunken 2010 :...

Wie! Vi tog hem segern i gulddunken 2010 :) :) :) :) Sitter och är jävligt mätt efter julbord på t-post. M-mm. Trött som ett schvein :) rock on


SUPERFREDAG

08.00 Ringde klockan och en söt sambo värmde tomtegröt till oss. Smakade som den ska göra tillsammans med lite kanel, mycket socker och mjölk.



Klockan 13.30 Nalkas det soundcheck inför kvällens spelning på pipes of scotland/P4 västerbotten. Mellan dessa är det öppen tid och vad som händer där är en gåta. DÄREMOT vet jag att 19.00 sitter jag på T-post och äter ett förmodligen helt sjukt jävla gott julbord med massa trevlig folk.

Det är en bra dag idag. ROCK ON

SVAR PÅ TAL

Ellen: YES I KNOOOOOOOOOW

Jonas: Du förstår JAG kommer inte åka botniabanan mer efter Juni 2011. Såklart har jag inte vant mig vid att nästa år är 2011 och inte 2010, därav det fets felskrivningen på bilden i inlägget om detta.

Nu är vi ute på promenad och vidar har läm...

dsc00216 (MMS)

Nu är vi ute på promenad och vidar har lämnat mamma i nya huset.. Vi håller tummarna att det ska gå bra:)


BARNVAKT

God morgon!

Efter en morgon med mer sömn än de senaste var de mindre tröttsamt å kliva upp imorse, att dessutom veta att man inte skulle till Övik utan till baggböle och snart vara barnvakt till en liten mini favoritkusin gjorde int saken värre.
Kanske skickar in ett mms-inlägg på han senare idag. Vet vet.



ROCK ON

JULLOV

Tåget kom hem även i tid idag, vilket gav en bra start på jullovet. Eller "jullovet". Vi börjar med tenta efter jul samt ett seminarium efter ett grupparbete som ska göras. Men om ja slipper åka till Övik på några veckor anses det som lov och därmed jullov i detta fall.

När tåget landa i Ume sprang ja hem för att andas några minuter innan rep. Efter det blev det sen middag med sambo och nu ser vi en dålig film på tv. (därav bloggningen..)
Imorgon ska ja va barnvakt till Vidde.
NICE.

ROCK ON

AHEAD I RADION

Kl 17.00 på Fredag spelar vi Live Pipes of scotland tillsammans med 5 andra band i finalen av Gulddunken 2010. Kan ni inte kika in och se oss kan ni alltid Lyssna live på radion, TUNE IN: P4 Västerbotten.



ROCK ON


ÖRNSKÖLDSVIK

Alltså imorse vare så jäävla tungt å ta se upp från sängen men de gick bara för att tanken "jullov" dök upp överallt. Tåget gick (enligt tidtabell) 07.59 och var framme i tid idag. (!!!!!!!!!!!!!) Sen var det en lång och tröttsam föreläsning som väntade, rätt intressant men mer tråkig. Sen slutade vi halv 1 ungefär. Tåget går ham 16.16. KUL? MJAE.

Hade ett större antal slantar infunnit sig i min börs hade det relativt goda utbudet av butiker räddat min dag men nu är så icke fallet. Istället köpte jag mig en kyckling-curry baguette, lussebulle, pepparkaka och kaffe på bibblan och bänkade mig i datasalen.
Resten av mitt pendlargäng och mindre delar av klassen sitter kvar i klassrummet efter att begärt att få lära sig mer. mer? Nejnej, kommer det inte med på tentan bryr jag mig inte. Det är nog rörigt i min hjärna utan fler vetenskaper. Det är dock (typ) världens bästa lärare som har denna kurs, han plockar bort saker från tentan för han tror att det blir för mycket för oss att läsa. HALLÅ? Jag älskar lärare som är mänskliga och förstår att andra har det tuffare är vissa att få in saker i huvudet (läs: ta tid och plugga och få det att fastna på samma gång). Jag är en sån. punkt. Dessutom innehåller denna tenta lite matte. Jag hatar matte, ja kan int ens matte. Jag försöker, de gör ja men de går ju som de går.
Jag hitta ju dock mitt superpluggknep inför förra tentan vilket var att plugga överallt utom hemma, de funkade hur bra som helst. Jag hoppas att det resulterade i att ja klarade tentan, vi får se senast den 22 Dec.

WELL. Va mycke ja hade å förtälja idag.

Resten får förbli en gåta. ROCK ON

ANGÅENDE IGÅR

Alltså efter att vi suttit på tåget igår i 3 timmar och våra rumpor var helt bortdomnade, lämnade vi tåget och hann va med 45 minuter på föreläsningen. typ. Tåget var 2 timmar försenat och precis nu håller jag på att fylla i en ansökan om att få ersättning för det möda vi fick genomgå. De föreslog ju på tåget att vi skulle det och förklarade hur man skulle göra, så varför inte?
Max antal fjoninga man kan få tillbaka är 300kr vilket är lite för så jävla många gånger som vi suttit fast på det tåget, kommit försent, fått åka buss istället osv. HOVVA säger ja bara. Tänkt till sommaren, då ska jag aldrig, ALDRIG mer åka botniabanan och dess osäkerhetstabell.


Nu har vi stått mitt i skogen mitt i ingen...

Nu har vi stått mitt i skogen mitt i ingenstans i en timme och väntat. Tåget står fast på spåret för ett annat tåg, som är påväg till umeå, står framför oss och kan inte köra för en växel gått sönder. Inom 10 minuter ska nån hjälpgrej va på plats för att fixa växeln, men det ju du tag sen.. Vi får se hur det går...


MÅNDAG

Torsdag: träning i vindeln och stannade hos mormor och övernattade efter det för att..

Fredag: Jobb 7-14 med Linda m.f på almagården, var riktigt roligt som alltid om man jobbar med rätt personer. Sen kom jonas med skjuts och vi köpte gotta och åt middag med Linda å Tobbe sen blev det idolfinal och sex and the city2 med oändligt med chips och godis. M-MM!

Lördag: Vi sov ut hemma hos mormor å morfar och sen gick vi "byn runt" i Vindeln och kikade på en slöjdutställning :P Men de är sånt man gör i Vindeln och jag älskar det! Jag saknar Vindeln varje dag.
Middag hos mormor å morfar och sen spelning på svindelrockarna som gick som de borde efter flera månaders konsert-uppehåll.
Åkte till Umeå med Klara.

Söndag: Jonas klev upp och for på jobbet och jag gick och mötte upp spelarbussen som kom från Vindeln och var påväg till Övik för match mot Gullänget kroksta som slutade med vinst 5-2 till oss. NAJS
.
Kvällen spenderades hos annis med hon och ida och världens mysigaste lilla julafton.
IDAG:
Masserade trött som fan en kund 08.30 och åkte sen hem och har legat i soffan sen dess. JÄÄÄÄVLIGT LAT.
Ikväll blir det grupparbete.

ROCK ON

FREDAG

06.00 ringde klockan och 07.00 va ja på plats på almagården för en 7 timmars arbetsdag. Det var närmare 20- och de kändes kan ja säga, fuckin iskallt. lovar!
Jobbet gick bra och var kul faktiskt, man får sig många skratt under en dag på almagården men om vad får ja inte skriva här :o)

Nu är jag hos mormor å morfar och väntar på att Jonas ska komma till Vindeln för en middag och myskväll hos Linda och Tobbe. Kanske även Erik? Vem vet.
Tror på en superkväll med idol och sex and the city.

MWAH! ROCK ON


Min älskade älskling som jag älskar så högt


TORSDAG

Som jag förutspådde tidigare så var det onödigt att gå på vårdcentralen imorse. Nu har jag betala 100+300+100 kr för ingenting. Det senaste spåret som dom är inne på är migrän och ögonmigrän och jag fick nå såna tabletter utskriva och ska prova om dom hjälper.

De två senaste doktorerna har varre asdåliga. Båda har ifrågasatt om ja verkligen vill ta reda på vad det är. Men va tror dom? Antingen skulle ja väl inte betala för att få veta?? Så fort de inte vet vill de låta de rinna ut i sanden. Less.

MEN annars väntar en lugn dag med lite tvätt, städ, diskning och annat pyssel.
Ska bli lugnt å skönt.



Rock on

Ang. BILDBOMBER

Njut av mina utlovade bildbomber, jag ska se film sen sova. Imorgon äre vårdcentralen och "ruta 1" 09.30.

Rock on

BILDBOMB FRÅN LÖRDAG 27/11

Förfest hos Ida i Vindeln innan hotellet,
låter bilderna tala för sig själv.












Tack alla inblandade!


BILDBOMB FRÅN FREDAG 3/12

Förfest hos Ronja med skönaste gänget,
bilderna får tala för sig själv.












En MYCKET bra kväll som MÅSTE göras om !


2 VIMMELBILDER




ANGÅENDE BILDBOMBEN

.. Så kommer sen ikväll eller imorgon för igår var jag inte hemma knappt.
Efter tentan (som kändes bra(!!!)) åkte jag ner på stan en sväng och åt lunch med Annis, shoppade lite och fikade med pappa, sen på boom med Ronja och sen middag hemma sen match i vindeln. Mot IKSU Elit. Vi förlorade med 10-1 men det är väl jävligt bra ändå mot ett av världens bästa lag. Säger dom.

Men jag är inte en sån som är nöjd ändå, släpper jag in 10 mål kan jag inte va nöjd, även om det är IKSU som står för motstånden. Men men, jag får väl glömma och gå vidare, träning på torsdag.

Sitter nu i Övik, efter denna dag äre 2 DAGAR kvar i övik till "jullov". Kommer bli så jävla sjukt skönt, sen är de bara 1 termin kvar tills det är slut.

SWEET

rock on

Måndag före domedagen

.. Många domedagar här? haha

Men imorgon är stora tentadagen för den svåraste tentan som vi gjort hittils, på 1.5 år! Men jag har pluggat ganska mycket och känner mig inte superstressad, men man vet aldrig. Kanske har man fokuserat på fel saker? Men ja, inte värt att stressa upp sig över det, får se imorgon hur det går.

Har suttit med Jonas på T-Post och pluggat sen 11. Jag har kommit fram till att jag inte alls kan sitta hemma och plugga. Då måste jag städa, äta, se tv, tvätta. Allt jag inte har tid med. därför ska ja börja fly när det är pluggdax, och t-post var en extremt bra tillflyktsort! Har kommit långt idag känns det som. Jag kommer sitta och plugga i stort sett tills jag somnar ikväll. Sen imorgon är det över. ett tag iallafall om det blir omtenta. Får se!


En teaser inför bildbomben som kommer imorgon:



ROCK ON


Helgen som passert (nej inget a)

Fredag:
Började med dubbla massager på morgonkvisten och klättrade sen på IKSU med Annis (nostalgi) och fortsatte på Team sportia för att hämta lite saker åt laget samt reklamera mina innebandyskor å ja fick ett par nya, de sista som FINNS i den storleken, lite flyt ska man han. Sen blev det en sväng på boa och sedan styrde kosen mot Ronja för en jävligt jävligt rolig förefest och vidare på All star. Summerat en jävligt rolig kväll som vi måste göra om. SNART!

Lördag:
Vaknade och mådde som jag förtjänar: BRA! Blev upphämtad av mami och papi och åkte på strömpilen, fynda en skjorta till ett bröllop som ska serveras på den 18 dec och köpte varsin lussebulle to go (24kr st!!!!!!!) Men goda var dom. Vidare mot tuvis för fika och sen en sväng på stan där ja fynda en till julklapp till baby. Sen hem och mysa minilite innan middag på Lottas med mami. Plankstek såklart, alltid lika underbart. Sen hem med chips och gosmys hela kvällen med Sambohjärtat.

Söndag:
Vaknade med jonk som skulle upp på jobbet, somnade om några minuter sen upp och fika, gå prommis med Casse och sen styrde kosan mot Övik med laget för en match på skyttis som slutade med vinst för oss med 10-5. MVG. Efter lite korv och godis var jag i Umeå igen och efter sederlig middag på tuvgränd kom Ronja på besök på varvsgatan och efter en HELT JÄVLA ASDÅLIG film sitter jag nu och kollar på Jonas spela sitt skejtspel.

Summering av helgen: Alldeles lagom. Varvat fest med mys och är nöjd. Ser fram emot nästa.
(Bilder kommer, MASSA bilder)

ROCK ON

torsdag

Idag:

10.30: Börja plugga
13.00: Ner mot stan för fixa lite
14.30: Fortsätt plugga
17.30: Åka mot vindeln för träning

Plugga. Plugga. Plugga. Plugga.


Look-Alike

Alltså KOLLA den slående likheten!



ARGA SNICKAREN OCH CLARK KENT I SMALLVILLE


ÖGONRESULTAT

Kom underfund med att ni kanske vill veta hur de gick på Ögon igår. Men kan som varje gång jag vare där säga att ja fick inte veta nånting.
Dom gjorde precis samma undersökningar som dom alltid gör. Denna gången den starkare varianten, när pupillerna vidgas och hon kan kolla in i ögonen typ. Alltså ser man ingenting på nära håll på några timmar. Allt i onödan också. Och läkaren var världens sämsta! hon förklarade allt som om ja var 3 år gammal och ja börjar bli rutinerad ögonkliniks besökare nu också.. hehe.

Men de ja gick därifrån med, förutom ilska, var att ja ska gå till en distriksläkare. Precis där ja började för typ 5 år sen när besvären började och fick kämpa många besök för att få en remiss till ögon. Nu ska jag alltså tillbaka på ruta 1.... Jävla ögon.

Rock on

ONSDAGEN FRÅN HELVETET

Nej riktigt SÅ farligt kanske de inte är men den är jävligt dryg. Det är pluggandet såklart jag pratar om, äre nåt annat nu för tiden? Knappt. De ä så svårt med diciplin alltså, man sitter med boken i handen såå många timmar men varannan mening kommer ja på mig själv med att sitta i andra tankar, åsså äre bara å börja om. Det går lixom på repeat hela tiden.

Men jag har hunne me en ansiktsmassage iallafall.
De gick fint.

ÅTER till boken. Dendär jävla boken.

Rock on

free music
RSS 2.0