Den sista söndagen i Sverige i Augusti

Ännu fler kalla sommardagar har passerat och det med obravur. Jag har fått för mig själv att sommaren varit så dålig den kan bli. Egentligen är det nog inte riktigt så, men det känns så. Jag har jobbat. Punkt. Ish. Det andra, som är mycket roligare, det hamar lixom i skymundan på nåt vis. Men jag är ändå övertygad att när den kalla vintern kommer, är minnena från sommaren varma och efterlängtade.
 
Helgen har iallafall varit bra! Fredagen innehöll ett rep och en sen kväll på balkongen hos storebror och hans Sara. På lördag bar det av mot tavelsjö för sol och (inget) bad. Sen blev det Vindeln några timmar innan vi styrde kosan tillbaka till tavelsjö för en spelning. Den gick ASbra! Längesen ja kände mig så nöjd! Och det finns fan inget som får en mer peppad på livet som känslan efter en asbra spelning! Därför bar det av mot Vindeln och hotellet där dansen stod i centrum hela jävla kvällen, förjävla roligt! (förlåt.) Sen blev det övernattning i storebrors lägenhet och idag söndag blev det bakislunch med bästaste Ida m.f och sen lite häng hos favvosarna Linda å Tobbe. Nu är jag åter i lägenheten efter ännu en middag på den tidigare omnämnda balkongen. Jag bor förresten hos mamma och pappa i en vecka. Jonas är söderut på skejtresa en hel jävla vecka och jag hatar inget mer än att vara ensam. Förutom möjligtvis blöta hårstrån, men det är en annan historia.
Jag trivs som fisken med att få sällskap, och jag är rätt övertygad att päronen är glada att få rå om mig ett tag. Nån natt måste jag nog stå ut med hemma i veckan, då väskan måste packas inför;
 
Resan mot Cypern på fredag.
 
ROCK ON ♥

ÄNNU EN HELG TILL ÄNDA

Fredag blev ju väldigt lugn med middag hos våra fina grannar. Jonas åkte på jobbet och jag skulle bli själv, men tji fick jag. En hemlagad middag bestående av lindade kycklingfileer och klyftpotatis. Och en massa vin och surr.

Lördag blev en riktigt lång dag. Vaknade med tuppen och började med morgonprommis och frulle. Sen blev det småpyssel här hemma innan jag ställde upp och spelade en träningsmatch med IBF Dalen. (Det känns idag) Sen hem och åt maxmiddag med Jonte, drack öl och gjorde mig iordning för en kväll på Olles. Men så blev det inte, vi såg en film och myste hemma istället, det var trevligt det också. Imorse gal tuppen igen och jag fikade och tog en prommis till päronen som äntligen flyttat hem till stugan. Vi åkte och hämtade storebror som kom med färjan från Finland, sen vidare till småkusinerna för lite pussar. Sen blev det ett kanonrep där vi jobbar på en ny låt.
Väl hemma ringde min finaste vän och det slutade med att jag åt middag med hon och hennes mamma på mitt favoritställe, nämligen café Göteborg. Mums.

Nu blir det att ligga och slötitta TV resten av kvällen innan det imorgon nalkas en ny arbetsvecka.

ROCK ON

SOMMAR 2012 AS I KNOW IT

 
 
 

Eftersom att jag inte förstår hur man separerar bilderna och därmed inte kan skriva nåt om dom så får som tala för sig själv. Det är en salig blandning av bilder från denna sommar. Från b.la norrbyskär, avalund och varvsgatan.
 
ROCK ON

FANTASTISKA UNDERBARA FINA LJUVA LÖRDAG

 
Sitter och dricker morgonkaffe i min nya muminkopp. Jag och Jonas fick varsin fina av morbror med fru efter att vi varit hamster, hund och husvakt i drygt en vecka. Dock hade vi då en himla mysig vecka med hamstermys, grösklippning och blomstervattning. Jag tycker om känslan att ha ett eget hus att pyssla med. Jag ser fram emot att bli äldre och få dom sakerna, men det tar vi i ett annat forum.
 
Jonte jobbar i helgen och började 8 imorse. Jag vaknade, inte helt oväntat, före honom. Jättekul med helg och sovmorgon. Men jag hinner iallafall få mycket gjort. Jag har hunnit med morgonprommis med Casper, tömma och fylla diskmaskinen (Ja, äntligen har vi fått den att fungera!), och äta en rejäl frulle. I eftermiddag blir det match faktiskt. IBF Dalen mat träningsmatch och målisarna var bortresta, tur jag kunde ställa upp. Jag har ju tackat nej till innebandy i år. För första gången i hela mitt liv typ, innebandyn har alltid funnits. Men Vindelns damlag lades ner och det är DOM som var innebandy för mig. Därför blev det en paus i år.
 
Ja funderar på om ja ska lägga upp en bildbomb från sommaren. Vi får se.
 
ROCK ON
 
 
 
 
 
 
 

2 AUGUSTI

Ja det är sjukt hemskt att ja är så dålig på uppdateringar, och att beklaga mig varje gång ja skriver ett inlägg.. Inte okej det heller. Men nu är det sommar och jag har andra saker för mig :)

Just nu är det som vanligt: Jobb, Powernap, träna/slappa, Caspertid. Ja det ser ut så för de mesta. Åsså lite rep ibland också, även där äre lite uppehåll pga resor och annat i sommar.

Jag ha hunnit med en vecka på norrbyskär, helger i stugan, sola och bada (väldigt lite) och några öl.
En bra sommar med lite för mycket jobb och för lite sol.

ROCK ON!

free music
RSS 2.0