Väckarklockan står nu på 04.00 för att hin...

Väckarklockan står nu på 04.00 för att hinna med tidiga bussen och jag taggar en skoldag till 17.00 imorgon. NOT


Nytt

(Detta var nytt innan jag fick shoppingförbud)

Mor och far åkte på IKEA utan mig så dom fick med sig en liten shoppinglista:



en julig röd lykta :-)



en vit fårfäll som Casper BOR på

Sen en annan ny sak som inte kom från Ikea nu utan en lackhylla som är köpt förut, som elektrikern mackan har stylat åt oss. Infällda spotar med touch och dimmer, ASFINT.
Ja kom på den smarta idén för som ni ser ryms inga sängbord breve sängen där de kan stå sänglampor, så nu fick vi ett sängbord och sänglampor i ett!



Rock on


Bik bok

Alltså jag har gett mig själv shoppingförbud för ja måste spara pengar. PUNKT. Men ja hittade en klänning i fredags som var i min absoluta favoritfärg och som var så skönt å snygg att ja måste ha den.. Jag har kommit fram till att om jag lämnar igen en tröja och en BH som ja köpt blire plus minus noll.. De är väl okej?



Den kostar faktiskt bara 199kr.. MYCKET fin. MYCKET.

Söndag sista oktober!

Igår tog ja mig hem med bror och kompani som skulle på motorbolaget å skoterns dag. Kände mig lite mal-placerad där ska ja erkänna, men de blev ett snabbt besök. Sen blev de fika hos mor å far å sen promenad hem å mötte jonotas efter halva vägen å resten av kvällen bestod av vampyrer suger, tända ljus, ostkrokar å lördagsmys.

IDAG gäller en sak, plugga. hela dagen känns redan åt helvete å ja taggar ikväll när dagen är slut. Denhär veckan känns tung också, dock bara 3/5 dagar till Övik, men även lördag.. Ah. Men de kom no bli bra! Kom å bli en bra helg, me tanke på att tentan skrivs på fredag, bästa tentadagen!

totalt ovärt vetande, men rock on!



50000 år gammal bild från första tiden med Ahead

Vindeln

Förfest hos Mange å Issa i fredags:



Matilda



Anders



Johan



Anders 2



Mackan å Inez



Storebror!



Häggan



Jag å bettan



Bettan ;-)



Bettan å mackan



Lite löst folk



Party Inez



å O-party Molly ....

Tack alla inblandade för en bra kväll!


Superfredag!

Immorse ringde klockan k 08.00 och jag hade tusen saker ja sku hinna med.
Kl 10 skulle vi träffa en människa på sports medicine (IKSU) för att se lokalernavi ska hålla till i och massera senare. Sen åkte ja på bilprovningen och fick bilen godkänd på ombesiktningen. Sen ner på busstation och hämta min massagebänk som kommit dit. Sen ner på stan å leta strumpbyxor, blev även en tröja att ha ikväll! kommer bli ovanligt men snyggt :-) Sen bolaget.
Sen till Jonas jobb och hämta nå papper, sen hem å ducsha å pappa hängde upp en hylla som vi fått stylad med spots ovanför sängen, var asbra! Tar kort sen.
Sen ner på stan för att hinna med skjutsen till vindeln kl 14.00.

En produktiv morgon och förmiddag.
Nu sitter ja hos storebror o Issa i vindeln och väntar på förfest och tacos :-) Håret är plattat och drickan i kylen, ikväll blire hotellet!

Kommer bli asnajs! Ska föröka fota på förfesterna men ja vill inte ta me finkameran på hotelle sen.

UPDATE IMORGON!



Rock on

Roliga historier

Ja måste berätta två roliga (?) historier som hänt mig.

Jag kliver aldrig ALDRIG på A-brunnar. Det går lixom inte.
Men för några veckor sen råkade jag kliva på en utan att ja hann med, vi hade match den dagen sp ja var helt säker på att vi skulle förlora den på grund av mig. Men vi vann å ja fortsatte oroa mig.
Påväg hem från matchen blir jag stoppade av polisen..

När snön kom i år var jag och Jonas ute på promenad med lillen. Jonas bråkar med mig och retas med att kliva på ALLA A-brunnar som finns!! Jag får såklart panik och försöker springa ikapp honom (för att bli fri det onda måste man bli slagen på ryggen tre gånger) Men trots att jag tog i allt jag kunde hann jag inte ikapp, mitt i all panik över det ser jag att precis där jag stannade STÅR JAG PÅ EN A-BRUNN!! Jonas vägrar såklart slå mig utan skrattar bara..
Ett par hundra meter senare faller jag på en isfläck
som gömt sig under den färska pudersnön..

MAN SKA INTE KLIVA PÅ A-BRUNNAR!

Sen till den andra.
Igår när ja åkte bussen hem från Övik satte sig en kille breve mig. Han va kanske i 30års åldern och såg ut att vara en van bussresenär. Han var iallafall van att somna på bussar, innan vi tagit oss ut ur Övik somnade han så biljettdamen fick väcka han. Sen somna han igen, med öppen mun och halvsnarkandes. Jag somnade också, men med typ 15 min kvar till Umeå ringer Jonas och väcker mig. Då ligger denhär killen halvt i mitt knä med armen och han har fällt bak sitt säte så han lutar huvudet mot mitt, vilket innebär att han var cirkus en halv decimeter från mig. Med sin stora öppna mun och sitt konstiga snarkläte.

Men han sov så sött och vi var snart framme så jag lät honom sova vidare..


Jag svär att hade vi vart med vid dessa tillfällen hade ni dött av skratt. (utom incidenten med polisen). Kanske, förhoppningsvis dog nu lite av skratt nu med.

Rock on 


En ledig onsdag

.. Som ska spenderas med plugga hela långa dagen om mina jävla ögon tillåter. Som ni kanske vet har ja haft problem med ögonen flera år. Det värker som fan helt utan anledning och inget hjälper. Inte glasögon, inte byta tvättledel/smink/you name it, inte droppa fejk tårar, inte tvätta, inte ens blunda. De värker som ett djur ändå.

I mars förra året va ja på NUS på ögon för hundramiljonte gången och trodde mig få en "diagnos". Konstigt nog men, mjäll som faller ner i ögonen. (?) Men de lät som en rimlig förklaring eftersom jag har lite mjäll. Men det spelar ingen roll om håret är smutsigt, rent, överrent eller vad som helst. Inget hjälper.



Nu blev ja less på detta så ja ringde upp imorse till min ögondoktor och den 16 November kl 14.00 Hoppas jag på att dom hittar nåt, ett CP fel, en tumör, vafan som helst. Jag vill bara ha ett slut på detta onda väsen. (hehe)

Så om ögonen tillåter idag ska jag plugga tills ögonen blöder, följa Jonas på körskolan samt ikväll repa och få besök av kära vännen Rebecka.

Håll tummarna för mig.


Lunchtime

Jag har varit ashungrig hela morgonen, trots att vi åt gröt imorse. Jag blir typ mer hungrig av gröt än 2 mackor, konstigt. Men jag har iallafall Jonas köttfärssås och spagetti i lunshlådan så de smakade INTE dåligt! Jonas är BÄST på många saker, men allra mest köttfärssås.. mm..

Nu har vi en kort lektion (förmodas eftersom nästan hela kompendiet är slut) och sen ska vi vänta till 3 för att va med på en planering som inte berör oss. Sen ska ja stressa hem, men pappa erbjöd sig att hämta mig, GULD!

Ett tråkigt inlägg, en tråkig dag.



Rock on


Tradera

KÖP KÖP KÖP!
 
Bruna skor med klack, strl 37!

Bruna skor med klack, använda en gång, storlek 37

Svarta ankelhöga skor med klack, strl 38!
Aldrig använda!

svarta ankelskor, storlek 38

Svart skinnjacka från monki, strl 34!

Svart skinnjacka från Monki, storlek 34, knappt använd

Tradera auktioner med lågt utrop!  BUY :-)

Sweeeeet morning!

Imorse vare tungt å kliva upp. Igår vakna ja av mig själv å klev upp å tog de lugnt å skönt, idag klev ja upp en halvtimme senare, ja behövde inte stressa men fick hoppa över några saker man hinner om man har tid. Men sen efter promenaden till tåget (30 min med skavsår) kände ja hur ett varmt sken kom över mig.. Ja såg tåget. Haha. VI FICK ÅKA TÅG!! De kändes som de va hundra år sen, ja ha nästan glömt hur man gjorde.

Så nu när vi hade lite marginal till att lektionen börjar för en gångs skull, var vi i tid.. haha.



Ha en fin dag! Rock on

Tisdag

Hela förra året var tisdagar heliga för mig. De tv-tisdag och hela kvällen var räddad! Men nu har jag flyttat hem till Umeå hinner jag med saker jag vill, som innebandy. De senaste tisdagarna har därför bestått av stress, stress och åter stress. Så blir det även idag. Skolan pågår till 16.15. Bussen (inte tåget, utan ja måste ta bussen för att hinna) går 16.30 och jag är framme på busstation 18.00. På en halvtimme ska jag då hinna hem till teg via benen och äta middag.
Sen till vindeln för att träna. Alltså ja klagar inte riktigt, ja älskar att spela innebandy, men det som det medför runt i kring, de är de som blir lite jobbigt ibland.

Rock on

Shoppat!

Scorett 299kr
Så jävla sköna (för att vara klackisar) å snygga så ja kola




Scorett 350kr
Varmfodrade å ganska höga, precis som ja letat efter, mina som ja gick i hela förra
vintern är de nästan inget kvar av..



Bikbok 99kr
Perfekt å ha under djupa linnen och spetströjor



Sen ett svart vanligt baslinne för 59kr på bikbok.

Sen......

Ja ha vare grymt sugen på ett par reebok easytone och ja fann ett par på tradera som ja bjöd på! Å efter lite bråk fick ja dom!!! för 615kr istället för minst 1000kr!! GRMYT :)
Så nu ska ja få snygg rumpa å snygga lår! Haha



rockON


Hemma

Ja kom egentligen hem kl 1 men ja skulle följa Ronja på en affär.. som blev två.. som blev tre. som blev 2 par skor, ett linne och en "mjuk" BH. Alltså!! Men de var bra pris på allt å skorna var så sköna å snygga att man kan dö. typ.
Bilder kommer!

Tåget gick såklart inte hem heller. Dedär jävla tåget alltså, de kan ta så mycke onödig energi från en!!! Dammit.
Men jag är hemma iallafall, många timmar tidigare än jag trott. Nu ska ja ta bilen upp till Malin och lämna igen hennes massagebänk som hon ha vare så snäll å låna ut. M-MM!

PUSS!

Jag hade som sagt världen lugnaste och skö...

Jag hade som sagt världen lugnaste och skönaste morgon och gick mot tåget i godan ro. Men när jag kommer från ser jag inget tåg utan 2 bussar. Såklart var tåghelvetet inställt idag med.. Men jag har fortfarande hopp om att det ska gå i eftermiddag.. Håll tummarna!


Uppe med tuppen

Jag vaknade av mig själv klockan 6 och kände mig rätt pigg så ja klev upp. En riktigt härligt och o-stressad morgon har jag haft och om typ 20 minuter ska ja vandra mot tåget. Som faktiskt verkar gå idag! Men det kommer en sms-update senare där jag antingen svär eller sjunger..

Iallafall ruskigt tråkigt å kliva upp när man knappt ser nåt för de ä så mörkt, å de äre än.



Rock on

ELOGE!

IDA LÅNGSTRÖM fann en hund i förra inlägget ;-)
En stooor eloge till dig. hehe


Efter helgens match har recensionen kommit upp på vår hemsida!

http://vindelnsif.se/innebandy/index.php?nyhet&id=60&f=0&t=10


"..Den tredje perioden var inte lika välspelad av hemmalaget och man lyckades bara göra ett mål, men däremot fick Sandra Sjöstedt briljera i målet genom att rädda en straff."

"..Bild 1: Sandra Sjöstedt räddade en straff och har på fem matcher bara släppt in nio mål."

Man måste väl få schkryt lite! EN jävldigt rolig match iallafall.

Morgonpromenad

Dagens morgonpromenad









Ganska vacker.

Rock on

Finn en hund

Vart är hunden?



(jag vet att jonas är HELT SJUKT SNYGG när han borstar tänderna)


Söndag 24 Oktober

Om exakt, EXAKT 2 månader är det julaftonsmorgon och bara ca 5 timmar till Kalle. Inte illa och jag längtar nog ganska mycket!

Igår var det planerat att bli en vils festkväll med Rebecka och Emma på deras hejdå-fest men jag var så trött efter matchen (SOM VI VANN MED 9-1) och Jonas kände sig sjuk så vi köpte chips och såg film hos svärmor istället. Jag ångrar det lite idag för de hade nog varit grymt kul, men vi hade det mysigt ändå.

Idag njuter jag av dubbeltäcket i soffan och ser på micke och molle på kanal 5, mysigt? OJA. Sen ska ja ta en promenad med lillkorven och sen äta frukost. Sen har jag hört att Ronja ska shoppa idag? Vi får se var som händer. Jonas är på hotellet och jobbar iallafall.

Han är duktig min karl.

Rock on

Casper genom tiderna

Lill-Casper på blocket 



Den veckan när Casper va Ronjas, MINIMINIMINI



Ett av hans första bad



I Övik



Chillar i mattes knä



Chillar i mattes säng



På en av alla bussreror Umeå-Övik


Chillar på husses axel



I reseburen i Övik



På vinterpromenad med matte å husse



En grönögd (?) snygging



En av alla sängar på storgatan



Jul 2009



Jul 2009



En liten Casper avstäng från en stor Cilla



Bästa vännen Jesper och Casper



Med absolut bästa vännen Inez



En grillkväll sommaren 2010



Med sina nya converse



Med de nya skorna på snöpromenad oktober 2010



Pussas lite med matte



På promenad runt vindelälven höst 2010



SÅHÄR stor och snygg är han nu :-)



Jag saknar valptiden så ja tror ja dör ibland :-) Men han är ju den finaste å bästa hunden som finns, så ja njuter varje dag av hans närhet. Han värmer mitt hjärta litegrann varje sekund. ♥

I vindeln just nu, på promenad för att Tag...

dsc00203 (MMS)

I vindeln just nu, på promenad för att Tagga match! TAGGA! 11.00 på fc mot ume city.


Nu är han garderad för vinter, kolla noga ...

dsc00198 (MMS)

Nu är han garderad för vinter, kolla noga på fötterna ;)


Jag och casper började våran lediga dag me...

dsc00197 (MMS)

Jag och casper började våran lediga dag med en långpromenad. Vi gick med jonas till jobbet sen en bit till och hem. Casper fryser redan, vid -5, så de känns som att det kommer bli en lång vinter för han.. Här fick han iallafall värma sig i min jacka :)


Alltså vilken tur jag haft. I förrgår h...

Alltså vilken tur jag haft. I förrgår hann jag till innebandyträningen med hjälp att mor och far och lite pussel, och igår hann jag till repet med hjälp av klara som hade hämtat basen och stod och vänta på tågstation! Tur man har bra vänner och familj :) idag blir det att åka till team sportia och hämta mina nya målvaktsbyxor och skor! Kanske en hjälm också:) hoppas dom är bra!! Sen hämta upp ellen och sen elsa på dagis och åka till vindeln för att dela ut sandsäckar på ica inför vinterns kalla bravader! Sen innebandyträning. Och jonas jobbar hemma nu på förmiddan och jag har hunnit lägga ut min massagebänk på blocket (har ju köpt en ny :)) och jag slipper åka till dövik med helvetståget idag. HÖR NI VILKEN BRA DAG JAG HAR :) rock on! Och ps: solen skiner :) :) PUSS!


Rubrik?

Igår måndag hade vi en stunds grupparbete sen gick ja hem i kylan för att äta varm choklad och mjukkakor till lunch :-)
Sen åkte ja upp till mor på jobbet och lasrade mig. Ont som fan gjorde de, men värt äre! Schlät å fin bli man. Kvällen spenderades hos Jonas mami där vi fick gomiddag och en vidbränd efterrätt som ja va alldelens för mätt för att orka!

Idag var (som sagt) tåget inställt och vi fick åka buss och få det även hem.. Så ja missar nog träningen ikväll. Känns förjävligt. Men sånt är livet.

Rock on

Helgen

(sorry för sämst update)

I fredags blev det som sagt en utekväll på impuls med jonas, ronja, matte, hubbe, gyrra och jannica. En trevlig och lagom lång kväll!

På lördagen hade jag iriiterats nog med att Casper kliade sig så konstigt så ja genomsökte hela han och fann typ hundratusen löss på kroppen. Ja läste på lite och tog en lång morgonpromenad till djuraffärn och apoteket. Efter närmare 500kr blev han behandlad och man skulle då inte röra honom på 24timmar för medicinen skulle spridas på kroppen, så stackarn fick hålla sig i sin korg på golvet och inte bli rörd, ja tyckte lite synd om mattes lillhjärta då! Så dagen bestod att tvättning av allt i sängen och lite annat smått å gott, sen på kvällen blev det filmkväll med jonas bröder.

Men nu är vi nog kvitt lössen dom hoppas jag å då blire å spraya alla möbler och få bort dom helt.

Söndag bestod av match mot Skellefteå och vi tog hem en skön vinst med 9-1, mitt mål va å hålla nollan hela matchen men de gick som de gick å sista 3 minuuterna fick dom in 1 mål. Ett fult mål dessutom.
Sen blev det middag hos mor å far.


Tåget var Såklart inställt såhär för...

Tåget var Såklart inställt såhär första pendlardagen på veckan. Jag måste erkänna att trots att det gjort mig gott att börja pendla, så ja kan göra de ja vill i umeå om kvällarna, så är Det ändå mitt störta hatobjekt i hela världen. Ikväll hinner jag nog inte hem till träningen, imorgon inte till repet. Som TUR är så är vi lediga torsdag och fredag. Då ska jag bara sända onda tankar till botniabanan. Fy och usch.


Olles

Igår blev det en impuls ute-kväll. Ronja var här med oss på idol och ja å jonas hade köpt lite vin till maten som utvecklade sig när Ronja kom. Vi mötte upp jonas kompisar på Olles och hängde, och fick en riktigt bra kväll!

Idag mår Jonas som har förtjänar men jag mår bra. Det blir en dag i lugnets tecken, soffan, promenad, mysa. Pannkaka till frukost? Mmmmm :-)

Ha en bra dag!

Rock on

Anticimex

I helgen som va hitta grannen fler kackerlackor. Jag som nästan glömt bort dom och var övertygad om att dom var döda, typ. Han lyckades fånga den jäveln och igår kom den till anticimex och idag kom en gubbe hit för att berätta att det var den tyska kackerlackan, som överlever vårt klimat. Men kan ju bara hoppas att de som fanns är döda och ruttna och borta.

De förökar sig värre än kaniner, i varje befruktat ägg finns typ 30-40 nya små äckel..

Näe fyfan, låtom oss hoppas på döden.


Snygga människor i min omgivning

Mamma



Pappa



Jonas


JAAAAA!!

SNÖ! :-D





SÄMST kamera på datorn.. men det är STORA SNÖFLINGOR!

Kärlek

I fredags när vi såg idol försökte Jonas förklara en av tjejerna, jag förstod direkt (INTE) när han förklarade:

"Hon har kort blont hår och mycket rouge runt ögonen"


Idag

Barnvakt, promenad (utan bild), mys.











Rock on


The Reason

Anledningen till att det är svårt att kliva upp på morgonen:


Just nu: på promenad med kusin vidar och c...

dsc00195 (MMS)

Just nu: på promenad med kusin vidar och casper :)


Helt slut!

Efter en lång dag i skolan är ja helt slut!! NOT, vi gick 45 minuter. Rätt jämarns ovärt, men sen cykla ja hem å följde mamma på EM och blomaffärn. Nu är ja helt trött, ja vet itne varför men trött å frusen är ja.
Ja önska att element-Jonas va här å värmde mig!



Imorgon ska bilen besiktas, det är min första besiktning så ja är nervös! Haha. Men hoppas sambon följer med. Sen ska ja å mor va barnvakt till lille Vidar. ska bli kanonmysigt.



ROCK ON

klar

Så, nu får tentan imorgon gå hur fan den vill. Nu släcker jag lampan och kryper ner i sängen med Casper. (Jonas är hos en kompis och kommer hem sen)



GOD NATT!

pluggar (?)

Jag försöker plugga men JAG KAN INTE! Jag är verkligen sämst i världen på det!!! Men nu ska jag tvinga mig igen igen å igen å göra de sista ja orkar, för imorgon är det tenta å sen ska ja shoppa något litet för att belöna mig själv. Kanske ett par vinterskor?
Mmm.. nu fick ja lite motivation.

ROCK ON

Polis, polis, potatisgris...

Igår (efter att vi vunnit mot hammarängen borta i skellefteå med 12-2) när jag å algot kommit till Umeå igen, å vi hade hunnit köra till typ I20 efter rondellen å vi kom från ersboda.. Då såg ja hur de var en polilsbil som tokblinkade åt mig i backspegeln, med både blåljus och helljus. Ja stannade vid vägkanten å greps av PANIK för ja var helt säker att han sku ta mitt körkort å ja sku få gå hem! Trodde jag kört 70 på 50-väg.. Så ja stängde av bilen å tog av mig bältet, sen kom ja på "FAN! ja kanske inte ska ta av mig bältet om polisen ser det!" Så ja tog på mig de igen å kände hela tiden hur ja vart torrare å torrare i munnen. Så kom han till bilen å ja veva ner rutan:

Polisen: Hej tjejer
Jag: (skäms) Hej..
Polisen: Jaha vindelns if, sporttjejer (läser på min tröja)
Jag: Jaa.. det var slutspurten hem från matchen (försökte skylla på det för att ja trodde ja kört för fort)
Polisen: Okej. Men körkort och blåskontroll.
Jag: Körkortet är i bagaget. (Öppnar och går dit bak. Men så satan hitta ja de inte! Efter typ 2 min hitta ja det i rätt väska och visade det)
Polisen: Sandra Sjöstedt. Okej. Vems bil är det?
Jag: (nervös) Min. Eller pappas! Det är pappas men jag leasar den kan man väl säga. (skäms direkt eftersom jag vet att jag svamlar i nervositet)
Polisen: Okej. (håller fram blåsgrejen) Blås tills det inte piper.
Jag: Okej. (Tar ett djupt andetag och jag får verkligen ta i från tårna för luften tar slut!)
Polisen: Där var det nära att det tog slut. Hehe
Jag: Haha Ja (tycker inte ALLS det var kul!)
Polisen: Okej men det ser bra ut. (ger mig körkortet igen) Anledningen till att jag stoppade dig var att du har en trasig framlykta.
Jag: JAG VET, men vi ska byta den imorgon! (jag å pappa hade faktiskt pratat om det och bestämt det, men man känner sig som en ljugare hela tiden ändå..)
Polisen: Okej, men laga lampan och kör försiktigt så är det okej.
Jag: Okej, jag lovar (FEJKSMILAR mot polisen) Hejdå
Polisen: Hejdå

Sen tog det väl typ 100 minuter innan jag lugnat ner mig i bilen och jag kör hem algot utan att en enda droppe av saliv finns i munnen och var impad av mig själv att jag kunde köra trots att hela kroppen skakade. Efter ja lämnat henne körde ja omvägen hem, så ja sku slippa köra förbi polisstationen.

Jag ska ALDRIG köra med trasig lampa ELLER för fort!


Icke-nörd

Alltså jag skulle aldrig kunna bli en nörd. Jag kan inte plugga. Jag har tenta på måndag och jag har knappt pluggat alls. Detta är dock första gången jag inte känner någon stress? Alltså jag hatar mig själv, de är inte det. Men jag har verkligen ingen motivation.

Men jag måste stänga av tvn att tag och verkligen plugga lite nu innan matchen. Jag bara MÅSTE.

Rock on

Invigning på tuvgränd



Molly hittade direkt sin plats, i fönstret.



Världens finaste (yngsta) kusin Vidar.



Mor och son




mitt i ett fall, där han sen gav upp och vilade :-)



Cool kusin 1, Elsa



Cool kusin 2, Alma



Morbror Anders Anka



Papi



Jonke


Sängbärande





De gick tillslut å vi fira me maxmål!



Tuvgränd

Nu är det fördigflyttat åt mamma å pappa! I veckan ha ja bure lådor å jonas också. Pappa har vare på jobbresa till östersund och innan han kom hem idag körde jonas, storebror å 2 andra allt tungt å sen när pappa kom hem stod alla och väntade i hallen :-) Nu är de klart! Å glad blev han.

Imorgon bär de av till skellefteå för innebandy.
Hoppas de går bra!!

Rock on

STOLT FLICKVÄN!

Min Karl har gjort sin första tatuering!!



Försök undvika hans otvättade fötter och se vilken COOL tatuering!
Ja blev asstolt :-)

Det var hans bror Jocke som gjorde den på han och Jonas gjorde en
likadan på Jockes tå. Brödrakärlek.

En riktigt bra träning ikväll måste jag...

En riktigt bra träning ikväll måste jag erkänna! Jag är nöjd me mig själv å många andra gjorde jävligt bra ifrån sig! De är så roligt å träna innebandy när det är så:). Nu ligger jag i mormors bäddsoffa och ska snart släcka tvn för jobb 7-15.15 imorgon. Känns kul faktiskt! Sov gott :) rock on.


Uttråkad?

Trots långpromenaden med spring för lilleman verkar han vara riktig rastlös.


produktiv morgon

Jag hade bestämt mig för sovmorgon idag innan jag drar igång med plugget. Fast jag är helt medveten om att det inte går att sova när Jonas klivit upp. (Dels för att det inte går att smyga i en lägenhets vars sovrum ligger 1m från köket utan dörr, och dels för att min älskling inte är bäst på att smyga) Men jag lyckades iallafall somna om tills han tände lampan för att leta kläder.
impad av mig själv.

Efter det hann jag slänga i första tvätten, gå en låångprommis med Casper och nu äter jag gröten Jonk gjorde imorse. Sen drar plugget igång heeela långa dagen. Med en paus mitt i med ett stadsbesök.

Kommer bli en lång dag..

ROCK ON

FY FAN VA VI Ä BRA!

Alltså vilket helvete de va igår. Efter 17 nångång var i ute vid havet i obbola och lastade in sängen i släpet, först trodde vi att vi hyrt en för lite släp men de gick när vi tog bort benen att stänga den. Så körde vi hem på teg och när vi skulle bära in den var det totalt STOPP!!! Pappa rådde oss att direkt lägga ut den på blocket igen och bli av med skiten å ja gick runt å va deppad hela kvällen när vi sen hjälpte päronen att flytta.
Efter det bestämde vi oss för att prova igen, så vi ringde jonas bror och mamma som kom och hjälpte oss. Det var ett ben på sängen om INTE gick å få bort (benen var hemmabygge) så jonas mor tog i allt hon kunde och sparkade på det, med det och lite mer hjälp fick vi loss det.
Sen ringde vi på hos alla grannar och bad om att gå "gena" genom deras lägenheter för att få upp den och det tog många svettdroppar och dyra minuter MEN DET GICK tillslut!

OCH OJ så glada vi var!

Vi körde till mor å far å hämtade bässmadrassen som landat där och körde på max och köpte middag å så satans gott de va! middag kl 22, inte alla dagar. M-MM!

Sen renbäddades sängen och det nya lakanet las in och jag har nog aldrig sovit så gott i hela mitt liv som ja gjorde inatt.
Inte Jonas heller.

Och Casper trivs som fisken i vattnet å bara kunna kliva upp å lägga sig där i mitt mysiga duntäcke.

Hela tjocka familjen varvsgatan är nöjda.

ROCK ON

(bilder kommer...)

Lakan

Nu på lunchenj i Övik hann vi ut på stan en sväng å ja köpte ett nytt lakan till den stora sängen som vi ska hämta ikväll! Ja kan inte beskriva hur mycket ja längtar :-) Ska bli så mycket i lägga sig ikväll å måste sträcka på sig för att nå Jonas istället för att nudda han hela tiden! HAHA nej, men de ska bli kanon!!

LÄNGTAR tills man får gå isäng efter en lång kväll med flytt.

ROCK ON

Juste! Kolla in Emmas blogg! ;-)

Impuls är det bästa! Ellerhur? Vi har ...

Impuls är det bästa! Ellerhur? Vi har känt de senaste dagarna att vi sover allt för dåligt i min 120 för att kunna ha så. Så ja småkikade på blocket i några dagar och igår kom fyndet ut! En 160 för 400kr. En mycket bra deal tycker jag! Vi ska hämta den redan ikväll och hoppas att vi sover som gudar inatt! Ha en bra dag! ROCK ON


Jag står och väntar på folk som ska åka me...

Jag står och väntar på folk som ska åka med till vindeln när det kommer ett skyfall av löv. Mysigt :) Tagga match!


Lycksele marknad

Idag tog jag, mor, jonas, ronja och isabelle bilen och styrde mot Lycksele marknad. Jag glömde SÅKLART kameran men det var jävligt mycket folk och vi han inte mer är 20 steg in i folksamlingen innan jag ville hem, de är inte ens roligt när de bli så fullt att man knappt ta se fram!
Men ja fynda en skinnjacka för 250:-, mjukkakor och kuddarna på dollar. En bra dag och solen vågade visa sig ännu en underbar dag!

NU har jag pysslat i alkoven och NU ska jag ta fram några chips och njuta av kvällen och tagga.. För imorgon är de MATCH i Vindeln 12.00!

ROCK ON

En underbar sovalkov

Jag köpte nya kuddar idag på Lycksele marknad och gjorde om lite i sovalkoven medan Jonas jobbar.. Det kommer förmodligen inte förbi så som detta men OJ som jag trivs just nu!

vitt, grönt och rosa!









MUMS! NJUT!

free music
RSS 2.0