FY FAN VA VI Ä BRA!

Alltså vilket helvete de va igår. Efter 17 nångång var i ute vid havet i obbola och lastade in sängen i släpet, först trodde vi att vi hyrt en för lite släp men de gick när vi tog bort benen att stänga den. Så körde vi hem på teg och när vi skulle bära in den var det totalt STOPP!!! Pappa rådde oss att direkt lägga ut den på blocket igen och bli av med skiten å ja gick runt å va deppad hela kvällen när vi sen hjälpte päronen att flytta.
Efter det bestämde vi oss för att prova igen, så vi ringde jonas bror och mamma som kom och hjälpte oss. Det var ett ben på sängen om INTE gick å få bort (benen var hemmabygge) så jonas mor tog i allt hon kunde och sparkade på det, med det och lite mer hjälp fick vi loss det.
Sen ringde vi på hos alla grannar och bad om att gå "gena" genom deras lägenheter för att få upp den och det tog många svettdroppar och dyra minuter MEN DET GICK tillslut!

OCH OJ så glada vi var!

Vi körde till mor å far å hämtade bässmadrassen som landat där och körde på max och köpte middag å så satans gott de va! middag kl 22, inte alla dagar. M-MM!

Sen renbäddades sängen och det nya lakanet las in och jag har nog aldrig sovit så gott i hela mitt liv som ja gjorde inatt.
Inte Jonas heller.

Och Casper trivs som fisken i vattnet å bara kunna kliva upp å lägga sig där i mitt mysiga duntäcke.

Hela tjocka familjen varvsgatan är nöjda.

ROCK ON

(bilder kommer...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0