TISDAGSKEX

Jobbade igår och jobbade idag. Igår på Umestan och idag på Teg. Imorgon på Teg och tors-fre på Umestan. De känns som de enda ja gör nu är å bära mina postenkläder fram å tillbaka å hit å dit. Men de går bra iallafall! Å idag trotsade ja kylan allt ja kunde och lyssnade på kroppen. När de va kallt tog ja på vinterjackan dirre (annars har ja skaljacka för de blir för varmt) å ja körde dessutom i mina lovika! De funkade finfint med lite uppstyrning och ja frös inte alls idag. MYCKET bra.

Ikväll är min lediga kväll i veckan och den ska spenderas med Jonte å småkussarna upp på västerhiske med mdidag. sen blir det lugnt å skönt hemma i soffannnnnn. NAJS!

ROCK ON

YOU KNOW, I KNOW, I THINK WE BOTH KNOW

(Lions dream big) Tummen upp!

Idag blev de 3 fina fynd på loppisen jag å mamma va å kikade på. 2 likadana klänningar från H&M, en rosa och en grå. Superfina! 80 kr för båda.
Sen också kakor, hehe. MUMSkalasKAKOR!

Ikväll ser de ut å bli IKSU-IBK Dalen för mig å mor. Jonte är i bygdsiljum och åkte bräda med grapparna och går icke sa nicke att ringa så han får helt enkelt följa med om han vill eller stanna hemma om annat! De ska bli kul me lite derby!

ROCK ON

UT EN SCHVÄNG!

Jag hatar mig själv för att ja just nu är helt besatt av LMFAO's sexy and i know it. Ja hatar sån musik men FAAAN va taggad man blir! (fjort) LOL

NÄ nu ska ja på loppis å ut på stan osv med mami!



testar mittbena idag också! KEWL

ROCK ON

SÖNDAG IGEN

Igår råkade vi göra ett köp vi funderat på ett tag. (Alltså inte ett impulsköp)



Våra nya grannar har köpt detta förut och vi vart imponerade för det låga priset. Därför köpte vi ett eget igår, hehe. Ruskigt nöjd må vi erkänna! :) Å roligt att vi äntligen fick bra ljud här hemma.



Igårkväll var en riktigt kvalitétsdag! Ja vaknade tidigt och satt i soffan en stund och myste med Casper. Sen vaknade Jonte å vi åt en god frulle. Sen tog vi en långprommis till mor å far och tiggde kaffe. Det urartade i att vi bokade bio och middag. Sen hann vi ner på stan en sväng också och strosade och även upp på ersboda och köpa systemet ↑. Sen blev det fondue hos mami och papi som va asgött och bio kl 18.30; Hamliton. En bra film som absolut bör ses tycker ja, lagom läskig och lång. Dessvärre sprack nästan min blåsa under så ja va tvungen å va en sån drygis som får alla att resa sig för ett toabesök mitt i bion. Sen blev filmen ännu bättre.
Sen hyrde vi film och lyssnade på högtalarna, hehe.

EN BRA DAG med andra ord :)

ROCK ON


HÄRLIGA MINNEN FRÅN EN UNDERBAR TID

Jag fick massa härliga flashbacks till tiden i gymnasiet med IV-valet natur och äventyr. Vi var en jävligt blandat men skönt gäng som gjorde massa resor, b.la till Malaysia är 2009...



Framme i huvudstaden Kuala Lumpur





Sen tåget genom hela landet och djungeln mot en Ö



Framme på ön, som ligger i en ögrupp där Robinson spelats in



Där bodde en tam apa, Biji



Vi promenerade genom djungeln till andra sidan ön
för att testa snorklingen







Såhär ska man sola..



Påväg till dykning















Min säng och Emmas under





Hela fina gänget :)



Sen åkte vi också till Hemavan & Riksgränsen




Hemavan 2007 (!!) var hela flickgänget med på tåget



Riksgränsen 2006!! GALET va gammal man börja bli..



Vi klättrade och dök



Hela gänget



Å ja testade isdykning! AWESOME

HÄRLIGA FINA TIDER!

Maravilloso, maravilloso Sábado

Äntligen är det helg igen! Det är alltid lika underbart. Igårkväll var nästan hela favoritgänget här, Erik, Linda å Tobbe. Vi såg film och hade det mysigt. Jag somnade tidigt såklart för jag är så kvälliströttis. Men dom sköter sig själv som tur är ;)
Idag vet ja inte va de blir, inte imorgon heller. Älskar att ha såna helger! Det är så sjukt sällan. Finns massa fröslag men jag får se va ja hakar på helt enkelt! Magi.
Annars har det inte hänt så mycke. Ja jobbade mån, tis och fre denna vecka. Så tisdag blev en riktig slappdag och onsdag gick ja på stan typ hela dagen. Köpte ett trähjärta, en hissgardin, underkläder, träningslinne, sporttop och avmaskning till Casper. hehe. Lagomt mycket och himla fina saker!

Vi hytes. ROCK ON


min vackra man i somras

O DU LEDIGA ONSDAG

Idag behövdes ja inte på jobbet. Därför har jag gått en typ två-timmars promenad med casse och nu äre lite sofftid innan ja ska köra farmor på vårdis. När ja jobbade igår var de så förbannat kallt att ja trodde ja sku avlida. Mitt vatten som ja hade me mig blev till is och fingrarna likaså. Ändå var de bara typ 10 minus eller nåt, så de kommer väl bli kallare i Februari............

WELL. Ikväll äre match också mot RIG på nya gammlia arena 20.00.

ROCK ON

WE CAN BUILD THIS THING TOGETHER, NOTHINGS GONNA STOP US NOW

Vi som skulle vara trevliga igår och gå och se på Lions Dream Big på hamnis. MEN såklart somnade jag i soffan redan halv 10. Ja, sån är jag. Det suger ibland. Sen vakna ja vid halv 11, dom skulle börja 11, men ja orkade fan inte. Så tråkig! Men men, ja vet att vi kommer få se dom fler gånger, för som är sjukt bra.

Idag äre match mot Jemtland 14.00 i Vindeln. Vi vann mot dom förra gången men dom vann förra helgen trots att dom ligger i botten så de ä bara å kämpa. Ska snart starta lite taggmusik (när klockan kommit lite mer framåt samt Jonte lämnat lägenheten) hehe. 

ROCK ON

UNDERBARA LÖRDAG

Der känns som att mina rubriker liknar varandra rätt ofta. Men det ÄR ju en underbar lördag idag! Varför? För att den är ledig och för att det är lördag. M-MM!

Jag vill bara skriva av mig om hur bra livet är just nu! Det är av många olika anledningar och jag känner mig lycklig helt enkelt! Jonas är bäst och livet leker.

TJOHOOOOOOOO!



ROCK ON

TISDAG

Idag blev jag ledig. Jag är råtrött! Kändes verkligen att man tappar fort eftersom jag har både träningsvärk och är typ totalt orkeslös idag efter en enda dag på jobbet.. Visserligen innehåller det distirktet här på teg endast spring i trappor, men ändå. Så jag har inte gjort så mycket produktivt alls idag. Sökt lige jobb, gjort ärenden och sitter just nu hemma hos pappa och dricker kaffe.
Ikväll är min lediga kväll i veckan och den ska jag spendera lugnt känner jag.

ROCK ON

MOONDAY

Jag var faktiskt lite nervös imorse när ja kom på jobbet igen för första gången sen i september. Alltså på posten här på teg. Det kändes dock väldigt bra och alla var lika välkomnande och varma som förut! Det gick dessutom väldigt bra å dela ut posten också (vilket var bra) innan jag var tvugen att sluta kvart i 2. Ja skyndade mig hem och bytte om innan jag hade tid på vårdcentralen 14.00. Ja ringde dit förra veckan för att mitt lillfinger har spökat sen vi var i Uppsala helgen innan jul på dubbelmöte. De va på en av matchuppvärmingarna som ja fick ett skott som tog illa, dock inte så jag har haft större problem med det. De ha bara spökat lite då ja tränat och så. Om ja stöter i fingret eller böjer det för mkt så säger det aj.
Det var iallafall troligen en spricka, men den läker av sig själv, även om de kommer ta typ 3 månader. Men de är bara att fortsätta om vanligt.
Sen gick ja på affärn å köpte det som fattades och gjorde lax och potatis som ja åt för ja visste inte om ja sku få äta efter käftis. Där hade ja tid kl 15.50 och hon lagade 2 hål. Sen sa hon att ja borde dra ner på godis och annat sött och dra upp på flour.. Dammit. Hon fråga om ja var en gottetjej? NÄÄ! JA hatar sånt! inte.. Men vi skulle inte ses igen förrän om 1,5 år, vilket var en lättnad!

17.50 bär det av mot Vindeln för träning igen.

ROCK ON


SOLDAG

Gårkvällen blev som förväntat mycket trevlig. Vi spelade spel och drack öl och eftersom jag inte förlorade varje gång var det riktigt bra! (För er som inte vet så ligger förlora sist på min gilla-lista, tätt följt av blött hår) Sen somna några i våran nya soffa medan andra bussade hem.
Imorse vaknade vi 9 och myste med Linda å Tobbe innan vi åkte mot mina småkusiner för att hjälpa till på barnkalaset för den äldsta. Det var roligt men som förväntat extremt tröttsamt. Vi fick tacos som belöning och det var de värt!

Imorgon ska jag jobba en stund! TJO! På posten på teg mellan 7.30-13.30 ungefär. En lugn dag med andra ord. Kl 14.00 ska jag på vårdis för att kolla upp mitt lillfinger som spökat sen en match i Uppsala innan jul. Tänkte få det uppklarat. Sen blir det raka spåret till käftis för att laga 2 härliga hål i tänderna.
Fantastiskt.
Inte.

ROCK ON

UNDERBARA LÖRDAG

Idag har vi hämtat våran nya soffa! WOO! Den är asstor och asskön! Det är den som Jonas sitter i om ni inte sett den gamla, höhö. Den kostade 2500kr vilket var ett riktigt kap tycker vi. Ikväll ska vi fylla sofforna med våra favoritpersoner och spela spel, se film och mysa. Jag ser fram emot det!



På bilden syns också de nya soffbordet (till höger) och lite at tvbänken i högra nedre hörnet. Det är en vanlig lack tvbänk, vi hade en svart förut men ni blev det en ljus och fin vit. Jag hatar som svarta möblerna från IKEA för man hinner inte ens gå å lämna trasan på bänken efter man torkat bort dammet innan det kommer nytt. Man kan hålla på att dammtorka dom möblerna en hel dag, om man vill.. Haha. INTE okej alltså. Nu är det vitt och fräscht i vardagsrummet. Även fyllt med soffor. Underbart!

ROCK ON


FINA, HÄRLIGA FREDAG

Även om jag är ledig jämt just nu så är det nåt speciellt me att de är fredag. De lixom känns i kroppen på nåt vis! Mina två sambos åkte iväg till respektive skola imorse och jag är hemma och pysslar. Vi halv impulsköpte en soffa igår som vi ska hämta imorgon! En stor och fin hörnsöffa, där ska ja sova gott! Sen idag har vi köpt en tvbänk samt ett soffbord i eftermiddag. Som ett nytt vardagsrum! Och juste.. ett skoskåp också. Hehe. Men det är blocket på allt så priset är fantastiskt och dessutom ska vi ju sälja iväg våran soffa, tvbänk och soffbord så det jämnar ut sig. Tillslut.

Jag lägger upp bilder senare idag på skoskåpet och lite annat smått och gott. Även på mitt projekt "måla vitt" igår.

Ikväll nalkas match i Vindeln mot Övik 19.00. Imorgon ska vi ha FETmyskväll med våra bästa vänner i våra 2 soffor! Haha. DESSUTOM ska ja jobba på måndag! På posten på teg :) Jag ser fram emot att jobba måndag, lite konstig är jag nog. Fast ganska frän.

ROCK ON

FÖRBANNAT

För snart 2 månader sen backade jag in i en bil. En felparkerad bil. Skadan på bilen var minimal, det tog oss till och med en stund innan vi ens såg nån skada. Det var listen på förardörren som sprack en aning. Tanten som körde bilen ville blanda in försäkringsbolaget och när jag sagt min del av historien samt skickat med en bild som jag tog på tanten och hennes felparkerade bil så kom sen ett brev i lådan idag.

"Du är skyldig till olyckan"

TACK som fan tanten. god jul och gott nytt år och ha ett trevligt liv som arbetslös. Hoppas du inte pallar fakturan med din tunna ekonomi!

säkert en rik tant också. Som har ärvt massa pengar.
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

ROCK OFF, TANTADUMMING!

SJÄLVDICIPLIN

Jag försöker att ha så mycket rutiner som möjligt eftersom jag inte alls planerat att vara arbetslös nån längre period. Jag börjar med att kliva upp med Jonas på morgon, dvs runt 7. Äter frukost och läser tidningen. Sen tar jag med Casper och går med Jonas till bussen och efter det tar vi en lång omväg hem. Efter det faljerar det ibland, de kan råka va nåt bra på tv eller datorn, dammit. Men sen äter jag lunch och försöker göra nåt vettigt med resterande av dagen.
Idag har det gått till precis så, jag har fastnat vid tvn. Men nu har jag fått i mig lite i magen och ska stänga av dumburken! Ner i förrådet och rensa, för det måste ändå göras innan flytten. Varför inte göra det nu, medan jag är ledig?? Men före det ska jag börja med att ringa ett samtal.
Ett viktigt samtal.

ROCK ON



TIDEN GÅR SÅ SAKTA ATT

Idag är min fjärde dag som arbetslös. Jag håller på att krypa upp efter väggarna. Den enda som är lycklig av detta är Casper, som får gå på promenad en miljon gånger per dag. Igår blev det 4 promenader på typ 45 min vardera. Idag har jag hunnit med en timmes redan. Lär väl bli 12 till.

Jag har några uppgifter idag iallafall;
- Tvätta
- Besöka ett hotell

Sen tog ja så många promenader igår att jag inte hann ner i förrådet som ja planerat. Så de får väl kanske bli det också, om ja hinner. Jag vill ha ett jobb, ge mig ett jobb.

Rock on

Ingen är så rå, så hård och full av ondska att ej musiken ändrar hans natur

Det är ett av mina nya favoritcitat. För det är ju så, om man inte påverkas av den musik man lyssnar på så då är man ju sjukt rå och full av ondska. Konstig helt enkelt.

Nåväl, som ni ser så har designen förändrats en aning. Bort med julen och snöflingorna och in med mig! haha. Jag är nöjd iallafall.

Annars är det sjukt lugnt i livet just nu. Jag är för första gången arbetslös och jag otrivs na jäävulskt. I måndags, första dagen, hade jag fullt upp med att söka jobb och gör annat nyttigt. Men igår och idag har det mest blivit småsaker, typ skottat balkongen, satt in alla framkallade foton i album, rensat garderoben och så. Idag ska ja också gå ner i förrådet och rensa. Saker som ändå måste göras innan första april. Vad händer då tänker ni? JO de ska ja tala om!

1 April flyttar vi! Till en jättefräsch och fin tvåa i samma hus som vi bodde i förut! haha. Det är rätt bra gjort av oss att få 3, sjukt fina, lägenheter inom samma område. Det känns iallafall faktastiskt bra. Den är några hundra billigare i månaden och grannarna och huset är fantastiskt. Jag längtar nåt djuriskt och Jonas likaså. Har ni någonsin känt hur långt 3 månader är? Det är galet.

ROCK ON

Första inlägget 2012

Jag har haft en fantastisk jul och nyår. Jul firades med familjen hos morbror och nyår med bästa vännerna i Vindeln. Förutom det har vi kommit 4a i vindelns T3 cup, jag har jobbat, varit ledig, njutit av kvalitetstid med familjen och gått och myst på mellandagsshopping.
I julklapp önskade jag mig en popcornmaskin och pengar, jag fick en popcornmaskin, pengar och lite annat smått och gott. Så jag var fantastiskt nöjd! Vi använder maskinen et par kvällar i veckan... höhö. GÖTT!

Annars händer det annat spännande som ja tänker hålla på ett tag :)

ROCK ON

free music
RSS 2.0