GODNATT

Nu har ja kommit hem efter sista träningen för säsongen, och den viktigaste också! Den gick sådär, men jag har en superträning från i tisdags i bakfickan med mig på söndag.
Snart börjar BB och efter de ska ja lägga mig å sova gott och länge inatt innan helgens program börjar imorgon kl 11.00.

det kanske blir dålig update i helgen men ja ha me mig kameran så ja ska fota så mycke ja kan så kommer de på söndag förhoppningsvis med en sammanfattning av min helfulla helg,

ROCK ON

LITE KEWL

Lite kul, ja kollade mer noga på den här bilden här om dan.. Jag såg att jag glömt slänga en bajspåse som fick ärat va med på bilden. Fräscht!


Idag tog ja mig ledigt, som om jag behöver mer ledighet egentligen.. Men om ja hade fare till skolan idag (där lektionen var 1.5 timmes vattengympa?) så hade ja inte hunnit hem till träningen å den är råviktig! Sista träningen inför sista matchen på söndag.

De är så sjuukt fullt i min hjärna nu. När vi repade igår, sista repet innan helgens spelningar, va hjärnan ibland borta på innebandyplan å de funkar inte! Hoppas ja kan fokusera på det ja ska i helgen och ta det som kommer sen senare. Helgen ser ut som följer:

Fredag: 16.00 på plats backstage på Ume Open för soundcheck 18.00 och sedan spela 20.30 på nemisscenen (pub freja). däremellen ska vi va me på hammocksessions! Kolla in vad det är här: hammocksessions.com

Lördag: Flyget går på morgonkvisten nån gång mot Stockholm Arlanda och sedan tåg vidare mot Flen. Soundcheck nångång under dagen och på kvällen öppnar vi för Millencolin.

Söndag: Vi får taxi till Arlanda och flyget går tillbaka till Umeå och landar 14.00, där står mamma och pappa och väntar med bilen med innebandysakerna i bilen och kör med plattan i botten för där börjar andra och sista delen av kvalmatchen till division 1 kl 16.00.

En fullspeckad helg kan man lugnt säga, å de känns så sjukt för man ha tänkt att de är flera månader kvar hela tiden.. men nu äre dax å SATAN så taggat, men nervöst, de känns!



ROCK on
 


ORRVÄGEN 9A

Ja ha ju sagt för hundra år sen att ja ska visa lägenheten å nu börja vi få iordning ganska bra så ja ha tage bilder i sovrummet, hallen och vardagsrummet. Gäst/massagerummet är inte alls speciellt och köket var fullt med baksaker så dom rummen kommer sen.

Hallen. Det är ytterdörren man ser längst fram till höger, sen ligger köket
precis till höger i bild och gästrummet bakom mig till höger.
Sovrummet är längst fram till vänster och vardagsrummet precis till vänster
om mig. till sist är toan rakt bakom mig.



Sovrummet



Ovanför sängen



View från sängen in mot vardagsrummet



View från soffan mot sovrummet



Vardagsrummet



Så, nu släppte en sten från bröstet. hehe

ROCK ON

JUST NU

.. stökas det för fullt i köket med billbak och chokladbollsbak!





rock on

TISDAG 29/3

Än en dag väcks jag av en underbar pajk å en underbar sol! MWAH! Jag älskar att vakna såna dagar och känner att den kommer bli bra! Jag började med en morgonpromenad och sen frulle. Nu ska ja snart ner på stan å möta upp pappa för å kika på ett hardcase till basen. SEN tänkte ja baka bullar.. en bra dag med andra ord!

Rock on

KÄRLEK

Jag vill bara skicka lite kärlek till min familj! Världens bästa familj är det. Man kan lite på alla i vått och torrt och no matter what finns de där på nolltid.
Lite extra kärlek till min storebror för att han tar sig igenom vad han vill. Även om det är det tyngsta som kan hända just då vänder han på steken och livet blir ljust igen, super!

Jag älskar dig mamma


Jag älskar dig pappa


Jag älskar dig Mange!




Världens bästa. Rock on!

ÅGREN

Åh jag lider av ågren (ångest).. haha.

Jag saknar mitt långa hår och just nu önskar ja att ja hade lagt pengarna på en hårförlängning.. Nej riktigt så illa är det inte. Men jag vill bara kunna sätta upp det i en slarvig knut när det är smutsigt som det är idag. De går som inte göra nåt annat än å duscha, för om ja tar på mig en mössa och he bort luggen för att de ä skitig ser ja ut som en kille. en dude lixom! Nej, jag vill ba lång hår igen!

(Man vill alltid ha det man inte kan få)

ROCK ON

UNDERBARA MÅNDAG

Det kan inte vara så mycket annat när ja är ledig hela dagen! till å me ikväll, det är inte ofta. Jag vet dock inte va ja ska hitta på.. Vi storstädade igår, tvätten är knappt märkbar, morgonpromenaden är gjord.. Ja ska träffa moder en stund idag iallafall, sen ta de ännu lugnare tro ja, vi har en lång men rolig kurs framför oss som börjar på onsdag. Friskvårdmetodik, massa träning så det gillas!
Hoppas också på att jag får min bikini idag som ja beställt från H&M. asfin.

Rock on

RE-TAGG!

Gårdagens tomhetskänsla efter matchen är som bortblåst och ja känner mig råtaggad på en revansch på söndag!! Vi har ju inget att förlora utan bara allt att ge och kämpa medan de har all press och allt att förlora. Det är deras tur att sitta 4 timmar i en buss och kämpa med att inte bli för slö i kroppen, good luck Kalix!


bild lånad av emelia granström


Dagen har, förutom om-taggen, bestått av storstädning här på orrvägen. He lukt gött å skin fint nu! Sen åkte vi på media markt med lillkusin alma som hälsa på oss å ja köpte skivor å en datamus för mitt presentkort. Sen köpte vi en grill/kylbag på k-rauta på rea. Bra i sommar!

SEN har jag gjrot nåt ja aldrig trodde ja sku göra ikväll! laddat ner musik.. hovva, ja känner mig som en brottsling men dammit så skönt! Man blir beroende ju!

Snart BB.. najs.

ROCK ON


Förlust med 10-3 och jag är mer förvånad ä...

Förlust med 10-3 och jag är mer förvånad än nåt annat, bollen kom från ingenstans och jag såg ingen boll. Helt sjukt dåligt. Jag skäms ända in i benmärgen. Punkt.


LÖRDAG

Nu sitter vi i bussen och har passerat skellefteå med kalix som mål. Det är trådlöst internet på bussen vilket gillas, tiden går snabbt när man har nåt å göra! Ja hade ont i huvve imorse men 2 alvedon som ja hade i väskan har dämpat det så nu äre ba å tagga! Satan!

Rock on


SHOPPING








plus en skorta som ja bara inte fick en bra bild på. Den va coolish.

Nu nalkas paltmiddag inför kvalmatch imorgon.. hehe.. Sen rep och mot vindeln för lite bus och mys. Hoppas ni får en bra helg allihopa, jag ska försöka skicka in ett inlägg direkt matchen är slut imorgon. Hoppas på ett glatt sådant!

ROCK on!

FRIDAY AFTERNOON

YEY en superbra dag på staden med massa billiga fynd! Jag är för snål för att köpa dyra saker så när jag hittar en tröja för 99 blir jag råglad!

Jag ska fota och lägga upp det lite senare, men jag måste prova å klämma å känna först om jag ska lämna tillbaka nåt..

Men här kommer en sneak-peak! :o)



denna kommer inte lämnas igen så den får sneakas ;o)

ROCK ON

FREDAGEN DEN 25

Inatt kom fjoninga å fan va de behövdes! Känns som man levt på linjen de senaste dagarna, typ. Men de är inte de roligaste å börja dagen me å betala räkningarna som ramlat in.. Men sånt är livet som vuxen. (hehe)

Idag ska ja promenera till Nolia och hämta en bil, gå på stan, städa, repa, åka till vindeln, kanske kika på hotelle å sen sova hos älskade Ida för å va på plats i vindeln imorgon när vi åker mot Kalix för kval 09.00.

Annars gick de bra å träna igår utan hår samt att duscha, de va en omställning. Men får som ändra mönster på allt nu.

ROCK ON

LENIS MAGNUSSONIS

Lena fyller 26 idag och förtjänar ett stor GRATTIS! :o)



Lena är min idol inom foto. Fångar alla ögonvlick så bra!


TORSDAG

TACK alla fina människor för kommentarer på mitt hår! Det värmer i hjärtat!

Idag nalkas storstädning och ett finbesök av mormor å morfar. Jonas står just nu å gör pannkakor i köket och det är inte ofta men får en sån torsdagsfrulle! M-MM!
Ikväll äre sista träningen inför kvalmatchen i Kalix på lördag. Råkewl!

ROCK on

CUT CUT

Igår bestämde ja mig efter typ 100 års velande och bokade tid direkt, imorse kl 9 rök allt nästan och det känns jävligt konstigt men råbra! Se och tyck till.


En jävligt konstig FÖRE - bild på plats på Studio 88


och efter, även då på studion









Helt sjukt att ja vågade måste ja säga. Jag inspirerades av massa snygga människor och dess frisyrer och det blev en mix av alla samt en touch av något annat.

Vad tycks?

Rock on


MILLENCOLIN



Det är FAN inte länge kvar nu och jag är så satans nervös och taggad! Det är ju verkligen en chans vi måste ta vara på och det fååår inte bli några misstag!

Vi "värmer upp" med att spela på Nemis scenen på Ume open på fredagen 1 april.

Den helgen är helt sjuk alltså. Jar har normalt ganska lugna helger, bara en match typ. Men DEN helgen alltså..

Fredag 1/4: Spel på Ume open
Lördag 2/4: Åka ner till Sthlm och flen och öppna för Millencolin
Söndag 3/4: Åke hem till Umeå igen och hoppas på att flyget inte är försenat för enligt planeringen ska ja landa i Umeå 14.00 och matchen börjar i Vindeln (typ 6 mil bort) kl 16.00. Vem kör snabbast?

MEN JA ÄR RÅTAGGAD!

MWAH! Rock on!


TISDAG 22 MARS

till skillnad från en vanlig sketen tisdag så är det idag 2 favoritpersoners födelsedagar!

Grattis saknade Hanna!!



.. Och grattis min fina vän Torbjörn :o)





helgen som passerade med kusin elsa här hos oss var super. Hon var en mystjej hela tiden och var inga problem att hänga med :o) På söndagen åkte vi till vindeln alla 3 och jag spelade match. Säsongens sista match mot GK och det slutade med vinst för oss med 14-2.. Det känns råbra inför helgens kvalmatch borta i Kalix!
 vi åker nu på lördag och kickar lite ass.

Igår och idag var det tyvärr dax för Övik igen men hoppet höjdes när vi fick veta att vi är lediga till nästa onsdag. En hel vecka till alltså! MWAH! Som jag ska sova och njuta. Jag tycker dock synd om alla som kom tillbaka till Övik igen efter att varit hemma flera veckor för 2 dagar. Inte värt.

Men jag njuter.

Och jag har ont i magen på samma gång.

Varför det tänker ni nu? Men det får ni veta en annan dag. Men det är en rolig sak och som jag velat om länge. (Nej mamma, du får inte veta även om du ringer, bara att komma hem) Magen pirrar och gör ont på samma gång. Men så är det när jag vill inte vara som alla andra :o)

ROCK ON


UPDATE

... glöm allt ja skrev i de förra inlägget om hyllningen till vädret. Innan jag ens hunnit klä på mig har solen gömt sig bakom stora fluffiga (fula) moln. Vart tog hoppet vägen? Dumma vädergud.


UNDERBARA LÖRDAG

Mitt i all rubrikskrivarhets insåg jag vid målsnöret att det i farten skrevs underbara clara. Tänk så inbiten man kan bli på ord som redan finns och som bara kommer av farten. fränt!

Ja sku skriva att ja va sur för att när ja väl ä ledig som ja ä idag då äre dåligt väder. Ja klev upp (från en säng vars vita lakan var oranga efter min brun-utan-sol behandling i veckan..) när ja insåg de å satte mig i soffan å sura med datorn, sen när ja kolla ut nu så lyser solen och himlen är helt blå, vad hände undra ja då där? Bra är de iallafall.

En annan sak som är bra är att Ronja kommer hem idag, RÅBRA! hon ha bott i huvudstaden 3 veckor och nu i efterhand känns de som en kort tid men ack så bra att hon kommer hem. Då får hon sova första natten i min gamla lägenhet :o)



TODAY står det halvmycke på schemat. Ja ska börja me å klä på mig å gå en långpromenad med Casper till morsfars lägenhet och hämta ett medel så ja kan rengöra Ronjas hällspis som inte gick igenom besiktningen.. Rackarns. Sen kommer lillakusin Elsa och ska sova hos oss inatt, imorgon nalkas eventuellt ett skejtpass om hon vill och vågar prova. majs.

ROCK ON


FREDAGEN DEN 18

Jag kom hem från IKSU för en snabb middag och minipromenad med Casper innan det blev rep kl 18. Vi repar för fullt nu för att va så redo det bara går inför kommande spelningar på Ume open och i Flen på Millencolins öppning. Efter det tog jag mig av gästrummet som stått som ett förråd sen vi flyttade in och nu kan man gå in där och hänga finally.

Jonas är på jobbet och jag har förberett med chirre å ostbollar till hans hemkomst. Bänken är även uppställd och redo för en liten massage, för att vara en exemplarisk flickvän.

Mys ba.

ROCK ON

IKSU SPORT /SPA

3 veckors praktik har passerat på IKSU sport och spa. De dåliga dagarna har varvat de bra. Vissa dagar ville man inte skulle ta slut och andra gick så sjukt segt att man ville krypa ur skinnet! Men nu när det väl är slut känns det tråkigt att det är så, hade gärna fortsatt någon vecka till iallafall. Allra helst skulle ja vilja få jobb på IKSU sport och instruera gruppträning och gym hela dagarna, och massera lite. Jag är RÅtaggad på träningsbiten och funderar vad jag ska göra med det..

totalt sett är jag nöjd.
vi har fått massera, peela, rengöra ansikten, prova brun-utan-sol på hela kroppen, vara med på mängder olika pass, göra ett eget minipass som blev step, följa med sjukgymnaster och massörer under kundbesök, vara i receptionen, följa med PT, blivit knäckt i ryggen av en blivande osteopat å massa mer. Jag har stött på massa människor som jag både ogillade och älskade samt ett par nya idoler. Jag har fått se hur det verkligen fungerar på insidan och det är inte som man lärt sig på gott och ont. Tidsoptimister är dom allihopa :o)

Idag fick vi med oss en IKSUmössa och vattenflaska hem.

Nu blir det åter till skolan och Övik ett par veckor innan det är slut för evigt, ACK så bra det känns att timglaset snart är tomt!

Rock on

SÄMST

Jag vet, jag är sämst på att uppdatera. Men faktum är att ja inte har nån tid över typ. Praktiken är varje vardag mellan typ 8-17 och sen är måndag min enda lediga kväll utan innebandy och rep. Jag trivs i mitt liv och lever med ständig jag-hinner-inte-blogga-idag-heller-ångest men överlever det också.

Ja trivs sådär på praktiken helt ärligt, som tur är jag och emlie tillsammans och utan henne där hade det vart pesten. Vi har jävulskt med dötid och när vi ska följa me nån så vet dom inte om att vi ska komma och har inget att göra med oss. Men som sagt så har vi varandra och överlever ändå. Vi får göra lite allt möjligt. Va i repan, va med på pass, massera, va i gymet, följa med folk och kolla när som jobbar. Ibland är det kul och ibland äre mindre kul. Vi har våra faviriter och jag taggar sista veckan.
dock inte att det blir Övik igen sen. Usch.

Vi är klara seriesegrare i år och ska kvala till div. 1 om veckor och igår hade vi näst sista seriematchen som vi tog allt för löst och förlorade. HEMSKT dåligt. Men det glömde vi på lagfesten på kvällen, ACK så roligt.

Idag har vi vart ute varej ledig sekund och cyklat till umedalen och promenrat, nu ska vi till jonas mormor och morfar och äta middag.

Ikväll ska jag ligga i soffan. Och njuta av söndag.

ROCK ON

Idag var första dagen på iksu spa efter en...

Idag var första dagen på iksu spa efter en supervecka på iksu sport. Det kändes tråkigt att lämna den sköna stämningen där uppe men om någon dag blir det förhoppningsvis lika bra på spat. Idag har vi massera inne vid bassängen och satan va varmt de va. Folk fick komma på en 15minuters massage på drop in och det var annorlunda men ack så varmt. Ikväll blev det lite uppskruvande av hyllor och dylikt och sen en sovstund i badet. 34 månader med älskling idag. Älskar dig! Rock on


TISDAG 1 MARS

Igår började praktiken på IKSU sport med 1 pass gympa och ett pass core. Magen känns idag i allt jag gör kan jag lova! Askul vare. Vi fick lite rundvandring i huset och träffa lite inblandat folk. Sen på kvällen blev det hockeyträning med herrlagets utrustningar med innbandylaget och FAN så kul vi hade!



Idag vare praktik igen och den bjöd på 1 pass aqua och ett pass body balance. Awesome. Jag älskar mer å mer å träna kan ja lova! Men trött och sliten blir man.

Mer då? Fick parkeringsböter imorse på bilen. Kul.

annars inget nytt.

ROCK ON

free music
RSS 2.0