Del 242

Igår var jag, annis o ida på Åmselebasn och där var det skoj!
Det började med middag hos Annis.



Annis gjorde mig lockig och fin!







Vi gick igenom Ambeps garderob och det mesta där var för stort för mig..
kul var det iallafall



Chill på Balkongen





Framme i Åmsele, fullt med folk, varmt och bara stämning! Vi tog en dans



Avslutningsvis ville min mor dela med sig av sin fina röda tunga.
Hon är fin hon.

Nu är ja hos Annis igen och vi ska nog se film snart!
Imorgon Ergonimi, inspelning och Umeå.

Erik och jag har varit inne i Studion hela dagen, gått sjukt bra!

Rock on

Del 241

Nu sitter jag i vindeln hos Annis och Kattis och har just njutit av solen ute på vårmarknad här i byn. Tidigare på dagen har ja hjälp Annis att flytta ut från lägenheten i Umeå och allt har flytit på jättebra! Nu väntar god mat ikväll tillsammans med Ida plus oss och efter det blir det en sväng till Häggan för att sedan dra vidare till Åmselebasen på dans! Jag är så taggad så aaaatt. Mamma och pappa o mange o bella o hela gänget ska dit och det kommer vara stämning.

Vädret gör inte att det blir sämre? nej.

Igår var jag och Jonas ute på stan och får Fristad, Industri Royal och The KooKoos. Efter det gick vi en promenad och slumrade till hemma, vilket resulterade i att vi inte orkade se Björn Rosenström.. Så vi sussade sött till ljudet av Björn genom fönstret istället. Det var minst lika mysigt!

Imorgon är det spela in hela dagen som gäller och måndag är det Ergonomi-dag på Älvbacken inför sommarjobbet på Äldreboendet Almagården här i vindeln. Sen mer inspelning och hem på måndagkväll till Umeå.

På TORSDAG ÄR DET BAL! Snacka om att tiden rinner iväg..
studenten.... gaah

Rock on


Del 240

Jag klarade det inte.. igår somnade jag efter 11 ja. men imorse vaknade jag 5.. och var pigg som en nötkärna! Inget bra på tv.. hungrig som ett svin och pissnödig. Ja det var helt enkelt inget annat att göra än att kliva upp. Har spenderat morgonen nu med en lång dusch, fika och provat garderoben.

NU ska jag ner på stan och kika om diverse saker.
Sen också köpa studentskive-biljetter till mig och Jonas.
När Ida hör av sig om vilken buss hon tar hem till vindeln joinar jag och åker dit för ett efterlängtat rep! Sen ska jag kramas med Jonas, inte många timmar kvar nu. Dom är Stockholm nu!

Jag ser att det regnar ..
Rock on


Del 239

Idag har jag hängt i Vindeln hela dagen. Bakat bullar med mormor, kört henne till Avalund, hängt där en stund, hälsat på Ida och blivit bjuden på mat samt klappa deras 9 dagar gamla valpar, kört bil med bra musik och även lagt in bilder från Malaysia. Det enda som kunde gjort dagen komplett är en man som börjar på J och slutar på onas. Jag är så trött på att gå runt och sakna hela tiden, men imorgon är det över.

Det är drygt att försöka få tillbaka den Svenska tiden i kroppen. För mig är klockan nu halv 4 på natten. Igår när jag kom hem var jag så trött att jag somnade nog innan jag la mig, sen klev jag upp halv 6 imorse för jag var så pigg.. Nu ska jag tvinga mig själv att inte somna för 11 iallfall, och vaknar jag tidigare än 8 ska jag somna om.

Imorgon blir det en sväng på stan och även kolla upp lite skola. Sen till vindeln för rep och SEN KOMMER JONAS HEM. DÅ blir det mysa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tills mina armar går av ska jag kramas!

I helgen blir det att förmodligen svänga ner på stan en sväng på fredag, som alla andra förmodar jag, och på lördag hjälpa Annis att flytta samt äta god middag med Ida och Annis och åka vidare till Åmsele basen för en riktigt trevlig kväll. På Söndag blir det morsdagsfirande i vindeln och även inspelning tror jag minsann. Rep imorgon också!

NU blir det inget annat än att försöka att inte somna.

Rock on

Juste, det blir trästock spelning i sommar med! NAJS
Även 11 Juni på apberget!

Del 239



 



 



 



Bilder från Malaysia, jag låter dem tala för sig själv men jag inser själv
att det inte alls är så konstigt att jag längtar tillbaka,
Om inte annat vore man konstig.

Del 238

Nu har jag sovit en god natts sömn i min egen säng. Det var helt obeskrivligt att f sova i en skön säng! Resan hem gick bra och hela resan har varit heelt otrolig! Ön vi bodde på är allt man någonsin kan önska sig! Kristallklart turkost vatten, vit strand, 30grader i vattnet och 40 i solen. Jag längtar tilbaka det gör jag!

Bilder kommer under dagen och jag har just avnjutit min första jvigt goda svenska frukost.. njut.
igår fick jag duscha i tempererat vatten också.. underbart

Imorgon kommer mitt hjärta hem från Estland! Pusskalas för hela slanten!

Rock on

Del 237

Nu sitter jag framme i Kuala Lumpua efter en sjukt lang och dryg resa hit. Vi borjade i sthlm med buss och satt i sthlm och v'ntade i typ 11 timmar och bytte till flyg mot London, dar satt vi ocksa ett antal timmar och bytte sen mot Kuala Lumpus och Malaysia dar vi ar nu. Klockan ar 2 pa natten och det ar 30 grader varmt, det ar for varmt! Nu har vi nyss atit och ska duscha och sova nagra timmar innan det ar dax for shopping imorgon sen aker vi tag ut till on perhentian och ska va dar hela veckan, de har spelat in robinson dar forut sa ni fattar hur fint det ar!!

nu ska ja ta o duscha som sagt. Skriver mer om vi far tid .

HA DET SA BRA I SVERIGE!!

Puss pa er

Del 236

Om en timme åker jag och Emms iväg mot varmare breddgrader, och ni som försökt få tag i mig ikväll, var inte oroliga, jag flyger inte förrän imorgon kl 5 så tills dess kan ni TOKRINGA!

Packar och klart ska jag mysa med Jonas sista timmen hemma.

Ha så kul i Sverige, vi ses den 25e! (då jag är brunast ...)

ROCK on, mates of mine

Del 235

Oj vilket ihärdigt dygn jag haft.
Igår vaknade jag och kände att jag inte var frisk.
Efter skolan sov jag flera timmar och tempen efter
sömnen låg på 39.3.
kl 1 inatt kom maginnehållet upp, sen kunde jag sova igen
och idag känns allt mycket bättre.

Vart en sväng på vårdcentralen dock, mamma tyckte jag
skulle kolla lite saker. Det enda som syntes var en liten
infektion så det blir ett kissprov som Emma får ta dit, mohaha.

Nu ska ja vila ännu mer och packa för ikväll bär det av..
 (mot alla odds och med resfeber..)

MALAYSIA ända tills 25/5, då ses vi igen.

Rock on


Del 234

IMORGON - IMORGON - IMORGON - IMORGON
wEeHOO, inte lite najs vet ni!



ROCK ON

Del 233

Igår var med Boda borg med klassen som gällde och det var inte nådigt! Jag, Pallan och Alex utgjorde vårat lag och det visade sig visst i kroppen idag att vi kämpade på igår.. Träningsvärken är inte nådig nej.

Dessutom sitter jag med en cold här nu. Ont i halsen osv.
Precis nu, när det är en dag kvar till Malaysia.
men det spelar ingen roll, oj så skoj vi kommer haava!

Rock on


Del 232

Igår var vi ute och åt fläskfilé, bearnaisesås och klyftpotatis på pipes! Det var mycket gott och mycket billigt, det gillar vi! Efter det hyrde vi tre filmer och köpte chips och myste sönder framför tvn. :)
Underbar 1 års dag!

 

Jag klädde upp mig med mina fina skor! Inte ofta.



Idag ska jag ner på stan en sväng och kika med Herrn min, sen ikväll
blir det spel på TC. vi spelar 21.30
andra band är typ Sorry let's bowl och Fristad.
Ses!

Rock on


Del 231 ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

För precis ett år sedan idag så var jag på ett väldigt konstigt humör. Jag hade tillsammans med Ahead vunnit en tävling och just kommit hem från riksfinalen, jag skulle till övik den kommande helgen och spela in en skiva, jag var en vecka ifrån att åka iväg med världens bästa vän en månad till barcelona. Men ändå var det inte riktigt bra.

I februari förra året hände något, under en resa till Jokkmokk med klassen. Det var en kille med på resan som tydligen gick i min klass(?) som jag aldrig lagt märke till nästan. Han var iallfall aldrig i skolan. Han var rolig, ja kände direkt i bussen påväg upp att det var skoj att han var med! Kvällen vid ankomst så badade vi tunna allihopa och precis där i tunnan hände det nåt, inget speciellt som alla kunde höra. Men det var något som påminnde om ett 'klick'. Sen den dagen och för alltid känner jag samma klick för denna pojke. Och det var precis därför som jag inte var på mitt vanliga humör den där kvällen för ett år sedan, för det kändes minsann i hjärtat att åka ifrån sitt klick i en hel månad.

Den 7 Maj förra året fick jag med denna underbara människa på en promenad vid strandpromenaden och vi stannade vid 3 ställen på vägen och bara satt. Första gången var vid ett träd vid kanten till vattnet, andra gången bakom sjöbodarna vid strömpilen, och tredje gången på en sten vid strömpilen. När vi satt vid sjöbodarna kunde man höra, och ibland se, planen lyfta från flygplatsen och det gjorde ont i magen på nåt vis för jag ville inte lämna denna underbara människa! (Trots att jag skulle spendera 4 veckor i Barcelona med min andra halva). Varför? Det var bara jobbigt och jag hade inget svar på varför det där klicket i magen överröstades av en konstig känsla istället. Men nu, såhär precis ett år i efterhand vet jag.

Jag var kär.



2008-05-07, Sandra ♥ Jonas


Del 230

REBELLEN i mig kom fram. Jag kom fram till att nej, jag ska inte göra som alla andra vill och ta bort musiken från min blogg, för då blir det ju inte min blogg! SÅ musiken är tillbaka, välkomna tillbaka till mig, på riktigt :)



Glömde ju nämna att jag hängde med Ambep igår!
Vi grillade oss på city sol och såg sen just my luck
hemma hos Am! En sjuukt bra film om ni frågar mig.
Alltid kul att hänga med ambep, en liten färgklick !

http://annamariabostrom.blogg.se


Del 229

Här är en bild från när vi myste på balkongen. Tände ljus och åt rån
och värmde såklart varm choklad.
mums!





Igår fick jag den stora äran att diska. Hemma hos oss är det alltid krig om disken. Det får stå tills någon tillslut blir less och tar sig för att göra det. (nej så är det inte men det händer) Då har man en timmes göra när man väl tar sig för det. Igår var det min tur, det var inte rekord på högst diskberg då, men jag hade att göra..




Idag däremot finns inga diskberg och inte heller någon sol, vilket resulterar i att jag sitter inne. Har sprungit på stan och småhandlat lite.. vad det är är dock en hemlighet som avslöjas inom en snar framtid. (det berör ingen annan än Jonas, så känn dig träffad!) Imorgon är det ett helt år sedan vi klickade. Mys! Då blir det middag, bio och ja. mys!
Nu ska jag ta mig ett bad, städa lite sen åka till vindeln och repa ikväll.
Inte helt fel dag va?

Rock on

Del 228

P.g.a önskningar från diverse personer tidigare så
är musiken nu frivillig på bloggen.

En ny låt inlagd också. Jamie Cullum.

Ja, så vill ni lyssna så starta själv.

Rock ooon!


Del 227

Värd dag. Kl 08.30 - 10.00 var det föreläsning om LO.
Sen var det inget mer. Så nu sitter vi och väntar på att
bussen ska gå hemåt. Inte värt, nej.

Haft världens bästa långhelg tillsammans med Jonas.
Promenerat, myst, ätit god mat och avslutade igår med film
tillsammans med Jonas vän Jokk och hans flicka Josefin.
Vi köpte med oss marängsvisch och såg Step Brothers.
Mycket bra kväll för själen!

Idag blir det upp på strömpilen och lämna igen leggings,
sen (om Jonas går med på det..) Ner på staden och leta nya.
Köpte nya skor igår till studenten:

Pumps 

Provade och det blev myycket bra tillsammans med klänningen!

Bilder från mys i helgen kommer senare idag, på school nu.

Rock oooon m8s!

free music
RSS 2.0