SÖNDAG

Efter en veckas jobb, varvat med fritid, är det nu söndag igen. Efter jobbet i fredags blev det en riktig grabbkväll med pappa. Vi hämtade pizza, drack öl och lyxade till det med götta till efterrätt. Sånt behövs ibland! Jonte jobbade och mamma var på jobbfest. Perfekt! Sen bjöd lördagen på en dag på stan med mami och efter jonte slutade jobba åkte vi till Vindeln för inflyttningsfest hos Jonas och Elina och de var väldigt lyckat! Tack för det alla inblandade. (Utom filuren med dosan).
Idag har vi vart lite småsega. Vi gick till mormor å fikade och sen en prommis till Linda å Tobbe för fika. Sen till mormor igen för lunch/middag. haha. En bra dag med andra ord! Jonte är på jobbet igen nu men ja har tagit en långprommis med päronen och hundarna. Och fikat.


Fina päron ♥

Rock on

A BEAUTIFUL DAY

Haft en fantastisk helg! I fredags efter jobbet åkte ja å Ellen mot Vindeln för tjejkväll med Ida och Elin. Vi höll låda i Elin och Mogges hus och bastade, åt gott å drack gott. Snackade också maaassa skit å skrattade. TACK tjejer för att ni finns :)

Sen åkte vi runt 11 mot Umeå igen för en dag på stan.
Sen blev kvällen hemma hos grannarna liggandes i soffan, också en skön kväll.

I veckan väntar lite jobb och säkert annat trevligt.



ROCK ON

EN AV DE FINASTE SAKERNA I LIVET

För två dagar sen släppte jag av min finaste vän på busstationen efter att ha setts några ynka timmar. Hon är en sån människa som jag ska ta vara på. Vi ses inte så ofta längre, speciellt inte då hon bosatt sig i huvudstaden, men ändå är det som att vi aldrig varit ifrån varandra. Vi kan prata om precis allt, med tillit. Dessutom får man alltid kloka svar tillbaka. Även om svaret gör ont ibland och inte alls är det man vill höra, så är hon så härligt ärlig.
När ja satte mig i bilen efter vi kramats hejdå kom det som ett slag i magen, hur mycket jag saknar henne.

Du är en av de absolut finaste sakerna i livet min vän ♥


MAKING ME GLORIOUS

Med 6 dagars ledighet i bakfickan va de inte kul å kliva upp imorse. Men dagen gled förbi med stormsteg å nu är klockan helt plötsligt snart BB-tid. Det är dock bara fantastiskt. hehe.

Jag börjar komma över min ledighets-depp som ja skrev om förut. Ja ser fram emot helgen då fredagen innebär tjejkväll med Ida, Elin å Ellen i Elins hus (med bastu). Vin, ost, kex och massa skitsnack, de kommer sitta himla fint! Imorgon blir det jobb och likaså fredagen innan det är mys.

ROCK ON

BACK TO REALITY

Jag blir alltid deprimerad när ja kommer hem från en resa som varit lyckad. Ja känner typ en tomhet över att den inte kommer tillbaka, även om man skulle åka tillbaka till de stället igen så blir det aldrig samma sak.

Denna gång var de fina Tärnaby som fick stå för kalaset. Pappa spelade tors-fre-lör me Zackes och vi följde med och lyssnade och umgicks. Vi körde skoter, åkte i backen, drack väldigt mycket gott och åt likaså, solade, bastade och mådde kanon. Sista kvällen med gänget slutade klockan 06.30. Ni som känner mig vet att det är helt sinnersjukt. Normalt somnar ja runt 10-11 om ja får välja själv. Sen vaknar ja absolut senast runt 9, dock blev det så även denna morgon.. Tröttsamt, men med ännu ett fint minne i ryggsäcken.
Ser fram emot nästa års påsk, vart den nu blir.
Är rätt övertygad om att den blir lyckad.

Rock on

free music
RSS 2.0