Tisdag sista augusti

Första dagen i skolan igår gick snabbt och bra å de känns som ett riktigt spännande sista år vi börjat! Efter skolan gick vi å tränade sista gången på step in (sorgligt) och det känns i gammkroppen idag. Om en ministund ska ja åka iväg till vindeln för innebandy sen hem och mysa med mina favoritpojkar!

Rock on

JÄKLAR!

Alltså jag satt på toa (hehe) imorse och tänkte på vilken bra dag jag hade igår. De va en sån dag allt känns jävligt bra! Morgonen börja sådär för Jonas var på drygar-humör så ja gick mest runt å va sur.. men det kanske var ganska bra tagg till match (tydligen!) För matchen kommer ja leva på ett tag.
Sen igårkväll, det började me att vårat favoritpar kom hit runt halv 7 och vi hängde ett tag innan vi åkte och bowlade halv 8. Tobbe har ju nån jävla bowlingGUD och det var inte roligt att han var med.. nästan. Han vann iallafall överlägset båda matcherna. Mitt i matchen, efter en omgång, blev det nattbowling och allt blev ÄNNU svårare. Men kul vare!
Sen åkte vi med plattan i botten till SF och såg the grown ups. Riktigtr bra film! Jag hade bara hört dåligt om den men alltså de va längesen ja skratta så mycke till en film. Många roliga kommentarer och så, rekommenderar!
Sen tog vi en skön promenad hem och myste med lillgubben som sömningt tittade upp ur soffan när vi öppna dörrn :-)

Imorse vaknade jag typ halv 6 av att mini gnällde, och kom på att vi int gick ut me han när vi kom hem så hans blåsa höll förmodligen på sprängas så de va ba å kliva upp å gå en morgonpromenad. Sen blev ja hungrig så ja fika när ja kom in.. Sen passa ja på å betala räkningarna..
En ganska givande morgon.

Nu börjar Vänner på 5an.
Gilla.

Jag kanske ska passa på att tvätta? Nu när jag lix är vaken, bra idé!

ROCK ON


En vårpromenad storgatan-baggböle i våras,
när sommaren var precis runt hörnet..


JAAAAAAAAAAAAAAAAA

ALLTSÅ jag lever fan på rosa moln idag!! Vi hade match tidigare idag mot IBF Dalen. Dom vann över oss förra säsongen med 3 poäng och gick upp till division 1, vår kära simon välda även att byta lag och träna dom istället så vi var grymt taggade att visa va vi gick för! Hela jävla matchen var helt underbar och det är gånger som dessa man är så jävla glad att man spelar innebandy och får dela det med ett superlag!
Det slutade med 10-5 till oss och under matchen fick vi två straffar mot oss. En dömdes bort och jag tod den andra.
Det lever jag på!

Ikväll blir det bowling och kanske bio med jonas, linda å tobbe. Imorgon ska vi å kik på amanda jensen :-) BRA helg.

Rock on


Torsdag



suerte de dios mi amigo,
usted significa mucho a mí.


Sista dagen

Imorgon är det dax för min fruktade tenta och det känns ganska bra inför den. Idag har jag tänkt plugga hela dagen innan träningen ikväll men det är några andra saker jag måste hinna med också.
Igår hade vi första träningsmatchen och vi vann med typ 7-3 eller nåt sånt. Kändes ganska bra för min del men jag vet några saker ja måst tänka på senare.

Förövrigt har jag tänkt byta till "vintertäckena" idag. Jag frös ihjäl inatt. Jag fryser nu också.

Rock on

Suck

Åh, jag har bestämt mig för att sälja kavajen till Ida eftersom de int känns riktigt bra å om ja har nåt i garderoben för 500 vill ja int ba ha den några gånger.. Så den får gå för denna gång. Tråkigt men sant för jag älskar kavajer!

Idag är första dan på sista sommarlovsveckan.
Måndag: Plugg me Malin 12-15
Tisdag: Barnvakt till kusin Vidar, Innebandy 17.30
Onsdag: DOLLAR STORE med Ronja och Jonas sen första träningsmatchen mot Täfteå i Vindeln 18.00(?)
Torsdag: Hämta expedithyllan, Innebandy 17.30
Fredag: TENTA I ÖVIK 9-13. Repa 18.30
Lördag: Träningsmatch 14.00(?), forsränna med laget!
Söndag: Vila, mysa med Jonas, njuta av ledighetens sista dag.

En ganska fullproppad vecka, men bara roliga saker som väntar. Linda å Tobbe ringde igår å fråga om vi ville följa med till Barcelona typ på lördag, SNACKA om att de kändes jävligt hårt i hjärtat att måsta säga nej.. Jag vill mer än allt både ut å resa, åka till barcelona å dessutom resa med linda å tobbe(å jonas såklart)! Vi skulle ha så jävla roligt. Men jag hoppas vi kan hitta en annan gång de passar. Svänggänget :-)

OCH DAMMIT ikväll börjar ju fångarna på fortet, så  roligt! Nostalgi gånger 1000!

ÅH en till sak, hade så jävla roligt i lördags! Kunde inte slute le när vi va på hotelle för de va så kul, å pinkhink som spela va asbra! en mycket lyckad kväll!
 :-)



Jag försöker desperat få med Ida på bild! på förfesten hos annis

Rock on

med gråten i halsen..

.. kan jag berätta att jag hittade DEN kavajen! Som jag suktat efter! Den hade kommit in i min storlek nu och jag tvekade inte ens en halv sekund. DAMMIT :-) Dock så äre alltid så att man vill ha det man inte kan få och nu när jag fått den känns det inte lika super som de gjorde förra gången ja prova den. Ja hitta inget som passar till (fast allt ska göra det) Men jag ska känna efter lite mer och sova på saken.. Men jag är nöjd ändå.
För nu får jag ju välja!

Nu sitter jag och äter Mr.noodles. lol. Men de va ganska gott, påminner mig om malaysia för då åt jag och emma det på planet. Det var godare dock. 10 i 5 kommer Klara och hämtar upp mig för genrep. Jag har gjort iordning en liten termos med honungsvatten som jag tänker tokdricka hela kvällen. Köpte också starkare halstabletter. önska mig lycka till!

Rock on

(Och kom ihåg, döbelns park 21.30)

FREDAG

Åh idag är det fredag! (Vilket inte är så annorlunda motför mina andra lediga dagar men..) Det innebär att andra också njuter! Jag känner mig piggare i kroppen idag och näsan snorar MINDRE. Halsen känns ungefär som igår men det blir nog bättre :-) Ikväll kl 18.00 blir det rep inför helgens spelningar:

Ikväll 21.30: Döbelns park, Umeå
Imorgon 16.00: Kvarnområdet, Vindeln

BE THERE!


Ett skönt hopp i vindeln förra året :-)



Om en dryg timme ska ja möta upp Annis i korsningen under bron för att ta en kortis på stan. (Fullt munderas med fan vinterkläder) Jag måste köpa nya bassträngar och kolla om en kavaj. Jag har suktat efter en lång kavaj i flera veckor. Den, just DEN fanns på H&M. Ja prova den en gång å den satt verkligen som ett smäck, ja hörde änglakören sjunga! haha. Meeen ja var pank.. Mamma erbjöd sig å låna ut pengar men nej. SOM jag ångrar det nu! För den är slut totalt jävlart överallt. Men jag har sett en liknande eventuellt på bikbok.. håll tummarna!


ROCK ON

CHECK √

Klicka för att se nästa bild

En expedit bokhylla inhandlad :) vi behöver förvaring och denna har 25 fack och är 185x185 cm. MOHAHA

rock on

Bildbomb

Här kommer en bildbomb, dels för att göra mig glad,
och dels för att det är roligt å se på bilder helt enkelt.



En badande pappa på avalund



Mitt mest älskade finaste bästa sällskap i världen



Världens bästa mormor som fyllde unga 82 år igår



Jag och mina bästa vänner



min bästa vän som uppskattar mina gamla kläder
(klänningen, bikinin.. :-) )



Min andra familj



grillkväll på varvsgatan nummer två. eller myskväll nummer två.

Rock on

AVSKY

Jag hatar att jag blivit förkyld. Igår kom snoret och snuvan å tog över mitt huvud totalt, och idag kom halsontet som ett slag i magen.
ENDA helgen på hela sommaren vi har spelning, förutom trästock. Dessutom har vi två. Jag tänker inte gå utanför dörren idag utan kurera mig med halstabletter och plugg. DAMMIT.

För att vara lite deppad så måste jag säga att de känns förjävligt tråkigt att det alltid är nåt som stoppar mig när ja kommit igång med träningen. I början av sommaren var det jobb och förkylning. Sen blev det tån och nu förkylning.

Det finns ingen gud.

Jag nös precis min tusende nys för denna...

Jag nös precis min tusende nys för denna morgon. Det är som om jag ätit nå nyspiller.. Nu drar min pluggtimme igång innan desperat housewifes 10 i 12. Sen blir det lite till innan chokladbollsbak och rebeckas besök kl 16. Ikväll önskade jonas ett besök på jysk för ett grill-inköp. Vi få la se :) och annis som förmodligen ligger död nu, om du läser detta, hör å de! rock on.


Ännu en sommardag

Jag vaknade imorse av en mysig jonas som sen for till jobbet. Känner mig lite förkyld idag vilken ä mindre trevligt, ja ska trotsa mina viljor å ta nässpray å alvedon för ja tänkte inte riktigt bli sjuk nu direkt. kl 14 åker jag till vindeln för rep och senare innebandy så mycket som tån tillåter. Sen blire å hämta Inez och hem å mysa. Ja ha haft en pluggmorgon men nu blir det avbrott för lite desperate housewifes.

Ingen som vill sälja en stor vit eller svart
expedithylla från IKEA??

Rock on

myskalas med sömnproblem

Imorgon åker ja till vindeln för rep och sen prova träna med min tå som fortfarande stoppar mig från att ha skor på mig. Efter innebandyn ska fröken Inez åka med mig och bo hos oss en vecka medan storebror och bella åker utomlands. Hon är väl ungefär världens mysigaste hund men tar mycket plats i sängen! haha. Det blir en bra vecka. Det är caspers bästa vän förövrigt!



Inez och Casper i våras när hon bodde hos oss några dagar :-)

rock on

sommarvärme

Åh vilken härlig dag det varit idag. Jag sprang ner och startade tvätten imorse och nu hänger den ute i solen och torkar. Jag var ute på promenad med Ronja för ett tag sen och svettades i shorts och linne(!!) och jag har även pluggat idag. En bra dag.

Igårkväll var mami och papi här på middag och pysselkväll. Pappa skruvade upp några hyllor, ljuslyktor, spegel å lite smått å gott. Mamma sydde upp ett draperi och vi hämtade en platt tv, vi möblerade om och städade och det blev SÅ FINT! LIX så ser det ut såhär hos oss: (med webkamera)



"köket"



"storköket"



hallen, med en skräplåda påväg till soporna



"vardagsrummet" å ny-tvn



soffan



sovalkoven



sängen



min favorithylla i hela världen. Han je see fin



Målare: Paulina, Person som älskar tavlan: Sandra


ÄNTLIGEN får ni se detta, om än i sämst kvalité.. Pent?

rock on

Vilken trevlig kväll jag haft. Ett ses so...

Vilken trevlig kväll jag haft. Ett ses som gått hur bra som helst, sen mina bästa vänner ute i kvällssolen med spel, skratt och kärlek. 3 i gänget flyttar till olika delar av sverige inom några veckor för ett års studier på olika program. Önskar alla lycka till och kärlek till er! Nu har jag lämnat dom på gräset för sängen och jobb imorgon.. Hemskheter. Jag ska plugga tills jag somnar med boken i famnen också, bra av mig. Rock on


Fredag den 13

Idag har det inte alls varit nån otursdag för mig. Jag har spenderat den med bästa Annis med lite inrednings-shopping! Hittade några riktigt fina fynd och känner mig nästan lika nöjd som henne.
Sedan mötte jag upp jonk på stan för att äta på Göteborg där mamma också joina oss. RIKTIGT gott och mättande, de kändes som ja rulla hem sen. Fick 2 blommor av mamma och jag blev så glad! m-mm!

Nu ska jag snart köra iväg till rep och sedan hem igen för det blir grill/chill/hejdå-fest sen för Hanna och Alexandra som ska flytta långt ner i Sverige för att plugga. Om jag inte lyckas byta blir det dock jobb imorgon 7-12. sucken.

Rock on

Norrbyskär 2010







Ett misslyckat försök till hoppbild





La Familia



Museums-öl



Finmdidag på värdshuset



Finmiddag på värdshuset



En liten somnade och vi sprattade



la familia på värdshuset





En bra vecka, ses nästa år!

Rock on

Bra dag

Dagen idag har bestått av att möta upp Annis å sen dra rundor på stan för att inhandla saker till lägenheten hennes! Som förövrigt ligger 5 min från våran! GILLA. Det blev såklart lite saker till oss me. Sen kom Jonas bror med som på besök för middag och marängsviss.
Det har naggat i magen hela dagen för att jag inte pluggat men de ä så jävla svårt å finna motivation att ojoj..

Imorgon:
08.30: VAKNA
10.00: Gå på Expo och kolla på ett bord
10.30-14.00: PLUGGA JÄVEL
15.00 åka till vindeln och repa
sedan åter till hemmet och 24.

Jag och jonas är inne i en 24-period. Ni vet serien, vi har fått låna boxen av jonas chef och vi är helt fast, de är så sjukt spännande!

En annan rolig sak som hände idag. Ja sparkade in tån i soffan idag nå de börja tokblöda från nageln som håller på lossna. He käntes :-) törs ja lova.

Nu - 24!

¨
norrbyskär 2010

rock on

Lördagsjobb

Jág vaknade imorse av samtal från jobbet, det är nog sämta sättet å vakna på. Sen gnällde lillplutten å tvingade mig upp å ut på en promenad. Sen ringde mami nyss och ville att jag skulle möte upp henne på stan så ja ska ba vakna till å halta ner en stund.

Sen kl 15 åker ja till vindeln för jobb 16-21
även imorgon 7-16.15.
Känner INTE för de.
MEn money money!

ROCK ON


norrbyskär 2010

USCH

Imorse började dagen bra. Ja ringde Jonas som bestämt för å höra va de va för väder i Ume så ja kunde åka hem tidigt om de va sol å bada med babe. Så ja skynda mig å packa ihop å sen sku ja ställa bort madrassera bakom en soffa där de alltid står. Sen har soffan halvt fastnat i golvet så ja tog i extra hårt å kände att... "Helvete.. de gjorde ganska jävla ont i min tå", kolla ner å de rinn blod från pektån. Ja böjde mig ner å klämde lite på var sida om tån å nageln lyfte varje gång. Halvt gråtandes haltar jag till mamma å köket som torkar blodet och plåstrar om. När ja sitter där på golvet med tårar över hela kinden säger mamma först "oj du har nog brute tån.. nä de är nog ba nageln" å kusin alma fyller i "De se ut som att hela nageln har lostnat". Det var mycket roligt å höra.

Men den värsta smärtan gick över å ja kunde ta mig hem med bilen utan problem och haltad mig till standen med babe en stund innan vi åkte hem igen å cyklade ner en sväng på stan. Där vi fyndade dessa :-)



När vi prova dom på han i affärn låg vi dubbelvikta på golvet å skrattade för han gick så jävla roligt! Äe, de var dagens bästa alltså. Han är så söt vår lilla älskling!

NU har jag tänt ljus i lägenheten och Ida var nyss på besök.
Nu väntar jag på Jonas, som jobbat.
Nu kom han :-) MYS!!

Rock on

Sista kvällen med gänget

Idag har det varit sista "riktiga" dagen i stugan. Sista dagen mami å papi ä här på deras semester, de håller på packa nu för fullt. Det är otroligt tråkigt när denna stund kommer, då är sommaren verkligen slut. Dessutom nu vet ja att direkt ja kommer hem måste ja börja plugga inför om-om-tenta, verkligen mindre roligt.

Idag har ja iallafall hunne sola, bada, städa bilen, spela tennis, ta en löprunda, fiska, fika m.m En riktigt bra dag. Dessutom har Cilla-prinsessan varit ganska pigg idag, vilken kan glädja alla trötta ögon.

Hela denna dag och denna sommar avslutas
just nu med ett glas vitt vin.
Bra avslut.

Imorgon bär det av mot Umeå och mina pojkar igen.

Rock on


SOOOOOOOOOOOL

ÅH vilken härlig dag! Jag vaknade och gick ut i bara underkläderna och NJÖT av solen, de blåste inte ens! Nu har jag bytt om till bikini och är ute ännu mer. Om en stund ska jag ta pappa och småkusinerna på stranden och bada, jag vill inte va inne mer! :-)

Rock on

Lugnet efter stormen

Veterinärbesöket igår kostade mig några hundra och vi fick inget resultat. Först tog dom tempen i rumpan på lillen och de tyckte han inte om! sen lyssna dom på hans hjärta å lungor å de va ba bra å sen visste dom int riktigt va de kunde va som orsaka dom konstiga andnings"problemen" han får ibland. Hon misstänkte ett knäck på luftstrupen och de tog 2 röntgenbilder som visade att allt såg bra ut. Det hon kom fram till va att de kunde va att hans halsmandlar var stora (men att donm ä de på små hundar) å att de borde växa bort, men vi fick me oss kortison som han ska få i 5 dagar å se om de hjälp.
Man hann bli riktigt orolig meda de kollade på röntgenbilderna för vi fick vänta drygt 45 min på svar å de berodde väl förmodligen på att de hade mer å göra men vi prata om de, att så orolig man kan bli för en älskad liten hund, tänk då hur det kommer bli när man får barn..

Nåväl! Igår kom småkusinerna å sov över hos oss på varvsgatan å vi åt marängsviss och såg harry potter. Idag ha vi köpt medicin åt Cilla, morfars gråhund, som blivit ormbiten. Sen åkte vi ut till mami å papi i stugan där vi är nu och tills på fredag.

Stackars Cillaprinsessan ser ut som en svullen blodhund. Dessutom ser hon ganska bra ut nu. Stackars lillgumman!

Rock on


Nu sitter vi på röbäcks veterinärstation o...

Nu sitter vi på röbäcks veterinärstation och lilleman har blivit röntgad 2 gånger, vi får se vad bilderna visar..


Tisdag 3 Augusti

Idag ska vi ta med bajsmonstret till vetrinärn för en tid bokad sen några veckor för han konstiga "noskvalster"-läten. Det är inte noskvalster för de ha han blive behandlad för, så ida ska dom lyssna på lite lungor å så. Hoppas på ett bra resultat. Lite nervis faktiskt!

(Sen hem å slänga in överkastet i maskin)

Sen tar ja me mig småkusinerna för 2 dagars barnvakt i stugan. Det blir de sista dagarna i stugan på riktigt, då mami å papi har semester. HOVVA.
Åsså måst ja börja plugga för om-om-tentan om några veckor.

Rock on 

Bajsmorgon

Vilken morgon..

Kl 5 började Casper gnyla inatt som han aldrig gör annars så vi undra varför men somna igen, sen börja de om å jonas gick ut me han för toabesök. Sen kom dom in å vi somna igen. Sen vakna ja för en halvtimme sen av att jonk skrek MEN HAN BAJSAR JU å doften av diarré möter min allt för nyvakna näsa. M-MM! Som pricken över i:et så va tvttstugan bokad så de va ba å ställa se å handtvätta den vita överkastet som föll offer för bajset. Ner på knä och skrubba och jag lyckades nog få bort de värsta fläckarna och den åker i maskin direkt det blir ledigt! Sen var det lite på kuddarna och mattan... men vad gör väl det.
Hunden fick också duschas igen, trots en lång ducsh igår.
Nu luktar han riktigt gott iallafall.
Och innehar inget bajs.
Lullgubben.

Rock on


free music
RSS 2.0