I AM ALIVE

Ja lever, ja lovar.

Nu har vi kommit rätt långt i flytten och ja börjar känna mig lite som hemma nu. Ikväll va mami å papi å här å skruvat upp massa saker på väggarna och stäädat. Fantastiskt säger jag bara! Nu är de lite mer som ska upp på väggarna men det är inte mycket kvar. När allt är klart ska ja ta kort och visa, men inte än!

Annars hade ja världens bästa helg. Fredagen var det jobbfest på droskan/scharren å de va aaaskul. Tycker himla bra om mina postisar! Sen på lördagen städade ja ur de sista i gamla läggan och sen när Jonte slutat jobba åkte vi mot Vindeln för Lunkans överrasknings-30-års-fest= Awesome!
Tack alla som var inblandade!

ROCK ON

LIVET ÄR EN FEST

Jag mår så galet bra just nu. Ja kan inte riktigt sätta fingret på va de är men de känns som att det går bra nu. Ledig imorgon, flyttat, har en sjukt fin helg framför mig. MYCKET gott finns det nu.

Annars så är som sagt flytten i full gång. Nästan allt är överkört (hehe) hit till den nya. Tapeterna är uppe och det är så fint här, ännu finare när alla lådor och stuffs är borta.


Kolla på den nya tapeten. Inget annat.

ROCK ON

ONSDAGEN

Idag ha ja packat fan hela dagen. Ja vaknade strax efter 6 som ja skrev imorse å gick som bekant med Jonte till bussen, tog en omväg hem och sen drog ja igång. Närmare 20 lådor tro ja ja ha fyllt. Allt sånt som man faktiskt intebehöver använda den närmsta veckan. Kläder, Porslin, Filmer, Skafferiet osv. Mycket äre. Här är min dag i 3 bilder.


Våran lilla soldyrkare hjälpte mig inte så mycket ..


Packade ner allt som bara gick


Min bästa vän under dagen har varit telefonkatalogen.
bladet var absolut lagom tunna och mjuka. Och många!

S
en när Jonte kom hem runt 4 gick vi och handlade lite inför pannkaksmiddan. MEN påväg hem från affärn blev ja arg.. LillCasper är så liten att hans mage drar i de minsta vattenpölarna och därför tänkte ja va en snäll mamma och bära honom över den pölen framför oss. Den va stor kan ja lova, men ja hade mina stövlar så ja plaskade mig fram. Sen viar de sig att de gömmer sig ett jävla isberg under vattnet. Mitt på gatan där ramlar jag i vattenpölen och Caper likaså. Blöta blev vi och jag blev arg. Jonas skrattade och ja blev ännu argare.

ROCK ON

EN TIDIG ONSDAGMORGON

Jag vaknade o6.18. Jag är ledig idag.
Jag är jävligt morgonpigg men wtf.. Inte ens Jonas som SKA kliva upp har hört sitt larm ringa. Jaja.. Råpigg som ja var sitter ja nu i soffan och ser rix morgonzoo. Sen ha ja kika runt på alla veterinärer här i stan med omnejd och ska ringa dom senare idag. Casper har så mycket tandsten att ojoj.. Ja köpte en skrapa men det går inte alls att få bort själv, så ja ska kolla runt va de kostar osv. Innan han tappar tänderna, hovva!

Sen ska ja packa, packa, packa.
Allt ska fanken ner nu.

ROCK ON

MÅNDAG

Det slog mig nyss att vi flyttar inom 3 veckor. Eller då ska vi va ute rättare sagt. OMG. Packa?

Jag har annars haft världens sämsta dag.
- Började dagen med mensvärk (alltid peppande)
- Fick ett papercut UNDER nageln
- Träffade en man som vakant på fel sida och jag fick ut allt hans morgonhumör. Bara å tacka å ta emot!
- Halkade på isen 2 ggr. Jävligt snabb upp igen.
- Skar mig på en "kniv" så ja trodde ja skulle förblöda och dö ensam i postbilen. Hittade dock en skitig gammal sjukvårdsväska under sätet där de fanns 2334 plåster.
- Ramlade ner för en trapp i ett höghus. Räddade posten och inte min stackars lilla ömma rumpa.

Tack och hej,

VECKANS JÄVLA BÄSTA DAG

När ja vaknar på en lördag är jag alltid lycklig. Känslan att veta att hela helgen är kvar är otrolig.

Denna helg ska spenderas med mina favoriter. Linda kommer runt lunch och håller mig sällskap på stan och Tobbe kommer ikväll. Då ska vi ha en bra kväll som vi brukar lyckas! Jag ser fram emot det.
Hela släkten (ish) är uppe i hemavan/tärnaby och jag å jonas är hundvakt till morfars Cilla. Våran fina hundtjej som tyvärr har fått cancer och inte har så många månader kvar. Vi njuter av varje stund. Snart ska vi gå ut på en lång morgonpromenad.

Och imorgon stundar ännu en ledig dag och vad den ska fyllas med är ett stort härligt frågetecken.



ROCK ON

OH SHIT NOT YOU AGAIN

Imorse vaknade ja me ont i halsen. Men bara sådär lite smått så att jag medvetet ignorerar det lite. Senare fram på morgonen när posten på jobbet var färdigsorterad och fikarasten stundade blev ja ännu tröttare.. Hela dagen ha vare som en lång plåga, i stort sett, men allt har fungerat. Repet ikväll gick igenom trots att halsen brände. Nu sitter jag i onepiecen i soffan under en filt med våran allra största tekopp och ska bli frisk. Det är ju trots allt match på fredag.
En viktig sådan.



ROCK ON

WORKING CLASS HERO

Jag blev ledig idag. De första flyttlådorna är packade. Inte alls länge kvar nu alltså!! 3 månader går fort, bara man glömmer bort de! hehe.
Jonas va också ledig idag så vi började dagen med en frukost på stan, himla gott. Sen strosade vi lite innan vi gick hem å åt lunch. Nu är J och skejtar och jag ser unge mödrar/packar.
Ja köpte världens snyggaste tröja på H&M (förövrigt) å en liten present till herrn. För himla snällt, hoppas han gillar den bara. haha

ROCK ON

VECKANS BÄSTA DAG

En favoritlåt just nu: Gotye - Somebody that i used to know

Den är väldigt behaglig och härlig.
Lyssna på den om du inte redan gjort det.

Veckan har varit jobb(ig) hehe. Det blev tillslut 4 dagars jobb som bjudit på himla fint väder de flesta timmar. Utom igår. Hovva vilken dålig dag det blev. Börjar med att vi börjar 7 (normalt annars 7.20) och det var reklam till alla i ett avskyvärt format som gjorde dagen riktig seg. Sen vidare mot Vindeln där vi mötte Ume City som var tvugna att vinna denna och de 2 kvarvarande matcherna för att hålla sig kvar i ettan. Dom vann med 5-4 efter en jämn och tuff match. 4-4 inför sista sen fumlar jag in 5-4 målet vilket sved så fruktansvärt. Dessutom är min högra pektå av eller iallafall väldigt stukad. Men det är bara å bita ihop och ladda om för en ny match mot IKSU ungdom nästa fredag, också i Vindeln. Näst sista matchen för säsongen vilket är helt sjukt. Snart är de slut för i år å va ska man då göra me all ledig tid? De känns tråkigt och jobbigt men framförallt fantastiskt skönt å prova på att ha ett liv igen. Komma hem och äta i lugn och ro och ha inte bara en, utan tre lediga kvällar i veckan. Fantastiskt.

Jonas är borta i helgen så ja passade därför på att spendera lite tid med päronen. Jag lånade deras gästsäng inatt å väckte dom när ja tyckte de va dax. (Jag är morgonpigg) Å ja å pappa tog en hundpromenad. Snart ska vi strosa ner på stan och njuta av de fina vädret och att livet är rätt bra om man tänker efter.
Det är ju ändå lördag.



ROCK ON

free music
RSS 2.0