FÖRSTA NATTEN

Jag somnade lite oroligt igårkväll för ja var orolig att de sku börja hända massa konstigheter efter det som hände i förrgår. Men icke ska nicke, inget ljud och ingenting så när ja väl somnade sov ja som en stock och jonas med och oj va härligt de var att vakna imorse! Jonas skulle upp på jobbet så ja å Casper började med en promenad och nu har jag laddat upp med nudlar till frukost innan ja ska börja stöka och fixa.

Igår gick det sjukt smidigt. Jag å Jonas körde alla lådor och lite smått å gott och städade lägenheten till kl 14.00 När hyresvärden kom å besikta, han va sjukt missnöjd med de mesta å vi ska fixa lite småsaker.. Men sen när pappa sluta å vi fick släpen hämta vi sänggaveln, sängen, soffan å matbordet å sablar asså, allt vart så himla fint!! Bordet är stort och rymligt och vart jättebra i köket och sänggaveln vart ännu bättre! Jag är så nöjd och lycklig. Känner mig som hemma!!

Det är så sjukt fint här, och jag ska ta bilder i sinom tid, men först ska de bli lite mer klart :o)

Rock on

TÖMNING

Nu håller vi på att flytta allt. Klockan 3 slutar pappa och då hyr vi en släpvagn och kör soffan, sängen och hämtar nya bordet och sänggaveln. De snöar ju och blåser som fan så man fryser ihjäl så fort man sticker näsan utanför dörren. Men nog ska det bli fint tillslut!

rockit on

ORRVÄGEN 9A

Igår hann vi flytta alla kartonger och lite småtjaffs och sen vare ändå ganska mycke småtjaffs kvar innan jag åkte på träningen. Sen när ja kom hem hade Jonas flyttat det i smyg med Jokk och va glad ja blev. Så igår såg vi big brother på orrvägen i våra nya fåtöljer. Allt kändes så bra. Sen börja de hända massa komstiga saker.. Först gick vi på toa båda två, då small det till i vardagsrummet. (väggen för kylan antagligen) Sen när vi gick ut från toan lät det preciiis som om en tredje part kissade i toastolen. (förmodligen att det är en gammal toa som fyllde upp vatten igen) och sen när vi skulle gå ut var ytterdörren låst utan att nån av oss vet att vi låst. (förmodligen nån av oss som låst utan å tänka)
Men fyfan vilka klumpar vi hade i magen när vi gick hem efter det. Allt som kändes så bra var som bortblåst. Jag är livrädd för såntdär.. Men vi har hittat, som ni ser, lösningar till allt konstigt och ja vet att det finns alltid en naturlig förklaring. punkt. Så nu ska vi släppa det och ja vet att vi komemr höra ljuden fler gånger för att de SKA va så. Det är ju ett gammalt hus och där låter det så lixom? En gammal toa. JA minns min toa i Vindeln lät så. Inget konstigt.

Ellerhur?

ROCK off, dumma ande

HAPPYFACE

Jag vaknade kvart över 7 och kände hur lyckoruset spred sig i kroppen. Klev upp och släpade upp Jonas för frukost. Tvingade honom att bära ner massa kartonger innan han åkte till jobbet så ja kunde vara redo med dem när nyckeln levereras. Åkte till Konsum och passade på att panta, kasta burkar och lampor och batterier (kände min förövrigt som värsta duktiga återvinnarN^). Åkte och tankade bilen.

Nu sitter jag hemma, så redo man kan vara, och väntar bara på att nya hyresvärden ska ringa så ja får nyckeln.. Hoppas inte han tänkt ringa typ efter lunch för då förlorar jag massa flytt-tid. Det ska va effektivt och jag är redo.





Rock on

TODAY IS MOVINGDAY

Äntligen är det dax må jag säga, idag får vi nyckeln och ska köra iväg så mycket vi kan förutom sängen å soffan, för dom åker imorgon när vi hyrt en släpvagn. Då ska vi också hämta sänggaveln och matbordet. Det ska bli suuuperspännande hur resultatet blir!

kom gärna förbi å hjälp till idag. Ring eller kom till Orrvägen 9A/varvsgatan 10A. KOMSI

ROCK ON

TISDAG 22 FEBRUARI

Igår ringde ja till vårdcentralen för att mamma skulle sluta tjata om att jag måste kolla upp min fot. Men det fanns ingen tid, så ja ringde upp imorse igen och fick tid för att träffa distriktssköterskan 10.00 och sedan blev det en doktor 10.45. Men som jag (doktor Sjöstedt) redan fastställt så var det inget speciellt. Doktorn var mer intresserad av innebandy och hur länge jag spelat än att hitta det verkligen felet. Men han sa att något är fel iallafall eftersom ja ha ont och att det borde läka helt inom några veckor, så jag ska vila. Men jag ska vila tills på torsdag, sen köra igång lugnt.

11.45 hade jag min inbokade klassiska helkroppsmassage med ansiktskur så ja åkte upp till iksu och gjorde den på världens tacksammaste kvinna och sen hade ja bara en kund kvar att göra på uppgiften och ja kände att de va lika bra å få göra bort den när ja lix var på plats så ja högg en kille som gick förbi och gav honom en klassisk helkropp han också. Så nu är den uppgiften ur världen! SWEET!

IKVÄLL blir det ingen träning som sagt utan jag ska packa, för i övermorgon är det dax. MOVING DAY!

Rock on

EN DAG I (D)ÖVIK

Idag stod en lång dag med behandlingar på schemat, i Övik. Kl 07.00 imorse gick bilen mot söder och vi hann alla med 4 behandlingar var. Jag haltade runt bänken på mina 2 helkropps scrub+inpackning. Ja gjorde en lerinpackning och en aromainpackning. Sen 1 ansiktskur och 1 C-vitaminbehandling. En nervös men bra dag, och kunderna var nöjda.

Annars blev det lite grupparbete på Piazza ikväll och imorgon blir det 2 behandlingar på IKSU och packa. I Övermorgon måste allt va nere i lådor för att fraktas på torsdag och fredag. Kl 14.00 på fredag kommer hyresvärden och besiktar. Exciting!

ROCK ON

FYNDLÅDA!

Alltså jag är ju en blocket-o-holic och jag erkänner att jag får lite abstinens om det gått för länge utan att ja kollat. Men jag älskar att man kan göra så många fynd där på saker som är i fint skick å myycket billigare! Dessa fund har ja gjort till nya lägenheten:


2 fåtöljer och 2 fotpallar Poäng IKEA = 800kr





En sänggavel malm från ikea med 2 sängbord och
en hylla att hänga ovanför sängen = 1500kr


Taklampa 100kr

Zooma

Matbord+4 stolar+lampa=1000kr

Matgrupp
Matgrupp
Matgrupp

ROCK ON

HAPPYFACE

VET NI FÖRRESTEN att man kan trycka på gilla-knappen som finns under varje inlägg? Prova vettja.

Igår fick jag ett sms från nya hyresvärden att vi får nyckeln till lägenheten på torsdag och OJ va glad ja blev. Jag ser så sjuuukt mycket fram emot detta att oj oj oj. De ska vi bli roligt! Så ska vi hämta nygamla köksbordet, och sänggaveln under tiden också. De kommer bli så fint :o)

Idag ska vi å kika på lite möbler också som ja letat efter. 2 fåtöljer och en asfin lampa, ja ska visa hur dom ser ut om vi köper med oss dom hem ;o) 
Vi ska också till farmor och fika födelsedagsfika för hon fyllde år igår. Sen ska vi äta middag hos Jonas pappa ikväll och jag hörde ryktesvägen att det nalkas tacos... MMM. Det är så underskattat men oh så gott! Lätt äre också.

Hmm.. har det hänt nå mer kul? Igår efter matchen åkte jag med päronen till storebror och hjälpte han å storstäda och få de fint hemma. De blev de kan ja lova å mysigt med alla ljuslyktor. De va tråkigt å åka hem till vårt flyttkaos och alla kartonger här hemma sen, hehe. Och så mysigt det var minsann att mysa med familjen! Det är också något som är underskattat och som man gör allt för sällan! Min fina familj.


En halvgammal bild på Familjen Sjöstedt

Jag är förövrigt också arg, varför ska de börja snöa igen?! Ja vill ha sommar, och det är nu. sommar med grillkvällar, bikinidagar på stranden, avalund, norrbyskär, VÄRME, fan regn också, glass i goda vänners sällskap och mycket, mycket mer. Sommar är bäst!


Andra grillkvällen i vår park på varvsgatan med favvogänget


Storebror, jag och Jonas på älskade avalund


Pappa i sommras på Avalund


Jonas fotar någon som försöker se cool ut på fina Norrbyskär


nästan hela familjen HP06T på min 20års fest på Avalund i somras


Jonas gör det skönaste studenthoppet ever

Rock on

RACKARSPORT

Med titeln menas att innebandy är en ganska knepig sport, iallafall om man är målvakt. Förra helgen mosades mitt finger och det blev blått. Igår mosades min fotled på derbyt i Vännäs. Det var en i motståndarlaget som stod på min fot och sedan ramlade på den och samtidigt försökte jag förflytta mig till andra stolpen för spelet pågick där men foten satt lixom fast under henne och vreds lite lagom.
Satan så rädd ja blev. Normalt är jag inte den som skriker på plan, mor min sprang ner på plan för första gången i mitt sportliv typ. Vi var båda helt säker att de var av. Men icke sa nicke! Det lever. När jag låg där och skrek å grät som mest utbrast min tränare "Men Sandra, hur fan ska vi göra nu? Vi har ju bara en målvakt". Haha. Vi tejpade så foten bedövades (precis som med fingret förra helgen) och matchen fortsatte.

Nu hoppar jag på en krycka för det går fortare å gå då. Det känns nog lite bättre idag än igår tro ja, efter en god natts sömn. Ja tror inte de är nåt större som hänt där på smalbenet, mer att det är lite återhämtande efter en fetsmäll och en vridning. I'm back on track på träningen på tisdag har jag redan bestämt.

Kameran var för långt bort från soffan, så det blev webbis så länge


Fingret från förra helgen, börjar se bra ut nu



En inpackad vänsterfot efter en god natts sömn

Rock on

Jag sitter just nu i bilen påväg till Vind...

Jag sitter just nu i bilen påväg till Vindeln för att få nya däck på bilen sen är det innebandy kl 6. I högtalarna spelar deportees och utanför bilrutan lyser solen. Man kan ju må sämre kan jag lova :) rock on


TORSDAG 17 FEBRUARI

Jag vaknade klockan 00.11 av ett sms.
Jag vaknade klockan 02.54 av ett sms.
Jag vaknade klockan 04.35 av ett sms.
Jag vaknade klockan 07.40 av ett sms.

Jag har visst namnsdag idag :o)


REP & AVSLÖJANDEN

Alltså om man tvivlar på ifall det är roligt å va med i ett band efter ett par år tillsammans så är det bara att repa, då kommer man ihåg igen varför de är så jävla roligt! Ikväll var de två veckor sen vi repa sist och det satt som ett smäck iallafall! Å trots min tungpiercing lät det okej (den byts till en kort stav på fredag)  å de va så jävla roligt!! GAH.

Nu kan jag väl också avslöja det ja teasade förut.

Vi ska va förband till millencolin på deras enda spelning i Sverige i år. Nere i Flen. De känns så jävla mäktigt och roligt och det är en chans som är otroligt stor för oss! 2April är det dax och satan va laddade vi kommer va då.. WOP!





ROCK ON

CHECK √

Dagens ena uppgift är complete, hunddusch.





En livrädd liten (ren) hund. hehe.


ONSDAG 16 FEBRUARI

Imorse insåg jag än en gång (man för ju det för jämnan) att man vill alltid göra saker man inte kan. När man väl kan de äre ju inte lika kul, såklart.
Just imorse var det min kamera jag saknade. Ja ha låna ut den till några vänner som fotar till ett skolarbete och jag såg så mycke ja ville fota. Mitt finger som blev blått på matchen i fredags, rosorna Jonas fick i måndags innan de dör, hyllan jag plockade isär igår. Ja you name it lixom. Allt går fota, när man inte har en kamera till hands.

Igår va ja å Ronja å fixa klart med min nuvarande hyresvärd med hennes kontrakt och min uppsägning. De känns konstigt men riktigt bra, ja längtar så djuriskt att få komma in i den nya nästa vecka! MWAH. Å de känns så bra att Ronja ska bo här för det är min första riktiga lägenhet (Övik räknas inte) och jag har mycket kärlek till den så att kunna hälsa på här känns fantastiskt! Bara goda känslor.

IDAG däremot blir det en lugn dag. Casper ska få bada och bli klippt och fin och några lådor ska packas. Sen ska ja plinka lite på basen inför kvällens rep som är det första på 2 veckor, Klara har vart i thailand den rackarn och min tunga har varit glad över att få vila så länge som det nu blev. Den känns nästan som vanligt nu å ja tro de kommer gå bra å repa ikväll!

I Övrigt är livet toppen. Jag skickar mer kärlek till alla nära och kära!

ROCK on


LITEN APARTMIENTO BLIR STOR

Ja så kan det gå.
Ikväll är det i normala fall innebandyträning men fick ett sms innan avgång att det var så få som skulle komma att jag fick göra som jag vill att åka själv dit för en halvdan träning. Så ja bestämde mig att stanna hemma och träna, sagt och gjort. Expedithyllan som är 180x180 typ är isärplockad och lite mer hemmaträning efter det. Jag svettades som en gris, precis som om jag var på plats i vindeln och på träningen.

Och att en svart stor hylla kan äta så mycket känsla, lägenheten känns typ dubbelt så stor när den är nere.

Rock on

TISDAG 15 FEBRUARI

Igår var som alla vet en dag fylld med hjärtan. Här hemma är rollerna omvända och det var jag som köpte rosor och choklad till Jonas istället, men så länge de står på bordet är dom fina ändå, ellerhur? haha.
Idag därmot är en annan dag och har varit världens stressigaste dag kan ja säga. Klockan 13.00 hade jag hunnit med:
- Frukost
- Punka på bilen
- (Därmed) ställt in en massage
- Fikat igen
- Kört upp på iksu och gett en massage
- Handlat 5 flyttlådor av classe
- Städat förrådet
- Ringt telia om en faktura
- Adressändrat
- Kollat igenom IKEA-katalogen 50 gånger.

En ganska effektiv dag om jag får säga det själv. And there is more to come, ska snart iväg till nuvarande hyresvärden och lämna in min uppsägelse samt betala av 3 månaders motorvärmarplats. (YEY) Sen blir det kanske att packa lite i lådorna ikväll innan det är dax för träning.



Tur att jag har världens snällaste pappa som kom som ett skott och hjälpte mig byta till reservdäcket. Snabbt och smärtfritt! Tack snälla

Rock on

DAMM OCH KARTONGER

Ja, ni som inte uppfattat det via facebook så blir det alltså flytt för mig och älskade sambo 1 mars. Om de sista pusselbitarna faller på plats vill säga. Vi har fått ja på den nya lägenheten och allt är klart där, det gäller bara att gamla hyresvärden tackar ja till att Ronja får flytta in i våran nuvarande lägenhet. Man får hålla tummarna, annars blir det knep.

Men mot alla odds har jag börjat packa. Imorse tog jag en promenad över älven (ja, rakt över älven på min nya älskade stig som gör det asnära till stan) och köpte tejp till lådorna, märkpennor och soppåsar för all skit ja ska rensa bort. 2 lådor är nu sprängfyllda med handdukar och glas m.m som itne behöver användas de närmsta 3 veckorna.

SWEET LIFE M8

Rock on

ROCK ON

Nov 06 Santiago, Novedades Chile  
Nov 07 Buenos Aires, Flores Argentina  
Nov 11 Porto Alegre, Bar Opinao Brazil  
Nov 12 Curitiba, Master Hall Brazil  
Nov 13 Rio De Janeiro, FundacionPogr Brazil  
Nov 14 Sao Paulo, Carioca Club Brazil  
Dec 08 Monterrey, Escenica Mexico  
Dec 09 Mexico City, VD Mas Mexico  
Dec 11 Panama City, Plaza Figali Panama  
Dec 12 San José, Peppers Club Costa Rica  
Feb 26 Brisbane, Soundwave Festival Australia  
Feb 27 Sydney, Soundwave Festival Australia  
Feb 28 Sydney, Roundhouse Australia  
Mar 01 Melbourne, Palace Theatre Australia  
Mar 04 Melbourne, Soundwave Festival Australia  
Mar 05 Adelaide, Soundwave Festival Australia  
Mar 07 Perth, Soundwave Festival Australia  
Apr 02 Flen, Tobbes Amazon Sweden  
Apr 14 Cologne, E Werk Germany  
Apr 15 Nurnberg, Hirsch Germany  
Apr 16 Prague, KC Vltavska Czech Rep  
Apr 17 Vienna, Arena Austria  
Apr 18 Munic, Muffat Halle Germany  
Apr 19 Solothurn, Kofmehl Switzerland  
Apr 20 Saarbrucken, Garage Germany  
Apr 21 Munster, Skaters Palace Germany  
Apr 22 Meerhout, Groezrock Belgium  
Apr 23 Amsterdam, Melkweg Holland  
Apr 24 Berlin Punkrock Germany  
Apr 25 Hamburg, Grosse Freiheit 36 Germany  
Apr 26 Bremen, Schlachthof Germany

Finn ett rätt i millencolins spellista och fundera på det.

TISDAG 8 FEBRUARI

Livet börjar kännas ljust och inte lika stressigt längre.
Solen lyser ute idag och jag och Casper har hunnit gå på en riktigt lång och skön promenad nu på morgonen. Jag hade tänkt tvätta, men stugan var upptagen så det får bli morgondagens projekt. Städa bort gjorde jag igår så det blir bara lite dammsuga idag.

Klockan 16 idag åker jag iväg med jonk å casse till Vindeln för att äta middag hos mormor och morfar, sen ska ja kika på träningen. Efter och under matchen i söndags var ja helt knäckt efter min sjuka och tänkte vila mig i form idag inför träning på torsdag och en viktig match på fredag.
På lördag har jag beställt sol för skoter och pimpling på avalund.

Angående min piercing så jag jag så glad över den. kollar mig själv på tungan varje gång jag står framför en spegel :o). Ja har äntligen börjat kunna äta igen! Haha. Först var ja sjuk å hade ingen matlust å sen efter ja piercade gick inget att få ner, men igår åt ja både middag och chips och idag gröt. m-MM!

Annars har inget hänt i mitt liv. Bara en släng av någon typ av magsjuka, feber, förkylning. Examination på skolan i fredags som gick bra. klarade lill-tentan på utbildningen för testledare.

Vi har en grymt häftig spelning framför oss i april, jag berättar mer om den sen men oj vad jag ser fram emot det..

Och avslutningsvis skulle ja vilja spendera denna soliga, men kalla dag, i fjällen. Jag saknar hemavan. DIT vill jag.



Rock on :o)

MY DREAM COME TRUE


I typ 5 år har jag tjatat och längtat och ...

I typ 5 år har jag tjatat och längtat och nu har jag äntligen gjort en sak jag verkligen velat göra :)


EN LITEN EN

Klagomål har kommit på en dålig uppdatering men jag tar inte  alls åt mig för ja ha sagt att det blir lite och jag har inte dåligt samvete. HA! Dessutom ha ja lega i magsjuka å feber osv i några dagar å har inte allt känt för å ens öppna datorn.

Men nu äre bättre, ingen feber tro ja, bara snuva/hosta/nys. Ja ha no aldrig nyst så mycke som ja gör nu men de ä najs. Ja ligger i samma del av soffan nu som ja gjort sen i lördagsnatt då de drog igång, en riktigt seg å dryg sjuka som MÅSTE bort. Imorgon äre examination på skolan och andra roliga saker samt match på söndag och som ensam målis i laget äre fler än mig som hoppas ja ska bli frisk :o)

Annars ska vi å kolla på 3an igen, sen vi ha kolla på en gång men då vare mörkt för han som bodde där hade flyttat ut och tagit med sig lamporna! Så kan de gå. Men igår ringde hyresvärden igen å hade tänkt som mig, att vi sku få se på den i dagsljus. NICE. Så ja väntar bara på att han ska ringa.

Rock on

free music
RSS 2.0