Del 265

Hela dagen har varit bra med Jonas. Ett besök på stan med lite inhandling av panna osv. Nu har mamma kommit hit, lite förvånad blev jag när hon öppnade bagaget med en malmbyrå, min favoritserie på ikea! yoho. Nu har jag en malmbyrå, en hylla och en stol i hallen också. Nu fattas bara en matta :D den inhandlas imorgon.

IMORGON är första dagen i skolan. Tur ja har Ewe, rebecka och ronja som håller varandra sällskap. Det känns asbra!
Jag är taggad :)


Snart åker Jonas hem.. och det känns tungt.
Min älskling-pälskling som är hela mitt hjärta!
är så glad att jag har honom för mig själv..
Älskar jonas av heela mig. <3

Rock on


Del 264

Nu har jag och jonas sovit första natten i min fina lägenhet :)
Igår flyttade vi och påtade hela dagen och allt flöt på bra! Det tog bara 6 timmar att få allt klart. Nu blir det att bo här 2 år framöver.
Igår firade vi att det var klart med chips och tillhörigheter tillsammans med ewe och orre, som bor våningen ovanför :)

Nu ska vi äta första frukosten!

ROCK ON

Del 263

Snabba ryck nu i mitt nya liv. Jag sitter nu och skriver på min nya dator.
Det känns också spännande.

Det leker nu :)

Rock on

Del 262

Det var en väldigt konstig verklighet att komma hem på storgatan och se ett brev på golvet där det står mitt namn och "övikshem". Det betyder att på måndag är jag lägenhetsinnehavare och student i övik. Snacka om att allt gått fort!! Dessutom när jag kom in i mitt rum ligger en påse från jysk med handdukar i och en lapp: "Gulligumman - här får du din första inflyttningspresent.."
(dessutom låg ett mycket smaskigt lönebesked i samma brevlåda..)

På måndag börjar jag spaprogrammet i övik.
I helgen flyttas nog lite saker till min lägenhet. Som är i samma hus som Ewes. 200 meter från Rebeckas. I samma stad som Sanna och Johanna. Med inneboende människor a.k.a Ronja och Jonas.
Det låter undebart och jag är så taggad!!

Livet är på topp! På topp just nu.

ROCK on


Del 261

Tankeverksamhet:

För ca 2 veckor sen fick jag besked att jag fått jobb på subway i umeå. riktigt bra kändes det när jag fick veta det men med tiden jag smälte det och kände att det inte var så bra, men va fasen det är ju ett jobb!
Sen åkte morfar in på sjukhuset och då kände jag att jag ville ägna mer tid åt de gamla för man vet inte hur länge de finns kvar och de betyder mycket för mig! Så jag gick in på ica och sökte jobb, har inte fått svar än men, dessutom letar jag lägenhet både i umeå och vindeln och jag är nog förvirrad redan här med allt. Att få jonas att vilja följa mig också. Men imorse då kom den riktiga omställningsbomben som rörde till det ännu mer.. De ringde från övik och berättade att jag fått plats på den spa-utbildningen som jag sökte i våras! Jaha? Hur ska jag göra nu då.. haha. jag har för mycket val för att få ihop det. Utbildningen är en skitspännande väg med en bred utbildning. Man får lära sig om kroppen och kost och prova på massa spännande saker som yoga osv, så det känns bara bra! Dessutom ska Ronja, Ewe och rebecka också gå det! Vilket är bra.
Idag är det rep kl 2  och då ska jag berätta detta för dem och höra vad de tycker..
Allt går lösa, som mamma säger..

Jag måste bestämma mig om jobbet på subway om 3 timmar och om skolan på onsdag.

Nu ska jag tänka. rock on


Del 260

.. skrivs från sala hos min faster. Här har vi det bra och resan ner gick fint. När vi kom fram igår så var det underbart väder! Det var skönt att inte frysa i linne igen. Idag är det dock mulet.. men ganska varmt! Idag har vi shoppat hela dagen och nyss ätit lax och potatia, mums!
Nu ikväll blir det nog bara att sitta och ta de lugnt i soffan och spela lite spel tror ja :)
Imorgon blir det dop och träffa kusiner! Sen på söndag åker vi hem, men gör att stopp på ikea :):)

Fick just veta att det är imorgon Pallan flyttar till Kiruna, vilket känns jävligt tråkigt för vi har inte setts sen studenten och kommer inte hinna göra det nu heller.. Man saknar vissa delar av sig själv när de försvinner!

Nu ska vi mysa.

Rock on


Del 259

Nu är det färdigpackat (tror jag) för dop på lördag. Jag mamma och Jonas åker imorgon kl 07.00 med bil och pappa flög idag för att jobba i sthlm före. Kameran är med och det kommer bli kanon!
Släkten är bäst!

Tillbaka i "update" på söndag,
om inget kommer emellan. 

ROCK ON

ps. Ahead har en ny låt på g..

Del 258

Nån som såg Candra i tidningen btw?

Candra Sjöstedt i AHEAD. LoL

Rock on m8

Del 257

Nu har jag jobbat klart på Almagården. Det känns både tomt och bra.
Sovit hemma inatt med jonas! yiho. Nu ska jag försöka tvätta sen springa ner på stan och leta dopkläder till dopet vi ska på i helgen! Jag, mams, paps, Jonas och kanske mormor och morfar åker ner imorgon med bil till sala/västerås och träffar släkten! Myskalas.

Morfar åkte in på sjukan i lördags för han fick en "tia-attack" men han kom hem igår och är sig själv!
Det känns bra att han är hemma igen.

Mer kommer..

rock on

Del 256

Haha nu ska jag berätta om en riktigt rolig incident igår..
Jag och Jonas missade bussen till umeå från granö (sista för kvällen) och min bil stod på verkstan några km från campingen, så vi tänkte att vi går till den och kör till vindeln och sover där, och liftar på vägen. Det tog en stund innan vi vågade, när vi kom fram till bilen sa vi att vi provar 5 bilar till.. den sista stannade! haha. Det var Tor, 36 som bodde i tärnaby men jobbade i umeå som albulansflygpilot, pendlade varannan söndag ner till Umeå. Så vi skrattade gott när vi väl kom till Umeå, och efter att vi sett att det kan vara ganska kul att lifta gör vi nog om det snart!

Nu har jag städat rummet för att vi flyttat hem frpn Avalund, imorgon ska jag på arbetsintervju, sen åka till vindeln, träffa ANNIS EN SVÄNG! :D :D :D sen jobba. tills på lördag.
På fredag blir det spel på What a Festival, runt halv 9.
Spel i vindeln på lördag kl 4 på kvarn.

SEN på lördag! DÅ blir de skoj :D Tjejmiddag hos ANNIS sen kommer lite pojkar sen blir de hotellet! ASKALAS! taggar.

NU - film.

Rock on

Del 255

Nu är jag åter i Umeå över natten för att jag klantade till mig igår när jag kollade buddar åt Jonas. Men den historien är lång och tråkig så den skippar vi.

Jonas är iallafall världens konstigaste ibland. Som inatt tillexempel -jag vaknar där runt 5 kanske och funderar väldigt på var han tagit vägen för hans hårbeklädda huvud syns inte till. Efter några sekunder hörs ett starkt andetag från fotdelen av sängen, då har han såklart vänt sig och ligger skavfötter med mig. Svaret på det imorse var att han helt enkelt sover bättre så ibland. (?) Då kan man ju undra om det är för att han skäms över att han gjort det i sömnen eller om han bara tycker det är skönt att slippa vakna till synen av min dregglande nuna? Tål att funderas över.



Inte så kul att vakna till kanske?


Jag jobbar dygnet runt nu känns det som. Såhär ser det ut nu:
v.31: måndag, tisdag, torsdag, fredag, lördag, söndag.
v.32: ondag, torsdag, fredag, lördag, söndag.
v.33: tisdag, onsdag, torsdag, fredag.
v.34: måndag, tisdag, onsdag.

Om man är en heltidsarbetade människa är detta säkert himmelriket, men har man precis gått ut handelsprogrammet (som innefattar noll plugg) så är det ganska tufft. Men å andra sidan, trivs man som jag gör då går det ganska bra. Det är iallfall kul den 27 när man får lön!

Jag mår hur bra som helst och trivs på mitt jobb som fisken i vattnet.
Hoppas det var kul med lite update.

PÅ FREDAG SPELAR AHEAD PÅ NOLIA 15.00

Rock on


free music
RSS 2.0