EN MÅNAD OCH EN DAG FÖRE DOPPAREDAN

Jag är trött. punkt.

Igår jobbade jag över två timms och likaså idag. Detta resulterar i att jag jobbar 20 timmar på 2 dagar, hej på den. Men ja hatar å komma dagen efter å veta att man ha massa som ligger å väntar på å göras, därför stannar ja kvar och gör de ändå. Det är ändå skönt på nåt vis men dde resulterar i att ja är en levande zombie. Annars äre som vanligt :o)

Jag lever och mår !(?) !

ROCK ON!

21 NOVEMBER

I lördags hade vi första spelningen sen rockkrock i döbelns park i typ augusti. De va kul som vanligt! Efter de gick vi hem till oss för va som sku bli en förfest men när vi väl tog oss ut (kl 1) så hade Linda glömt legget hemma så de blev frasses sen hem igen, men de va kul ändå :) Vi kom fram till att de är rätt kul att Ahead funnits så länge att vi kan sitta och lyssna på gamla låtar. Det är ändå 5 år nu! Helt galet. Så jävla roligt alltså.


Linda trixade med en bild från trästock 2010

Idag var den kallaste dagen sen ja börja på posten. Så kallt att vissa lådor hade frusit ihop på eftermiddan! Å de blev så mörkt att ja inte kunde läsa sista breven, imorgon blir de pannlampa!

ROCK ON

16 NOVEMBER

Jag jobbar på posten varje dag och springer i era trappor :o) De känns att ja börja lära mig hur de går till nu faktiskt, 3 månader borde väl börja ge med sig! Om kvällarna åker vi till Vindeln för innebandy eller så stannar ja i umeå och repar på onsdagar. I helgen ha vi spelning på Folkets hus kl 20.45, inträder är lika med noll, så kom å kika.

Jag ser fram emot jul och mys och allt vad det innebär! Älskar att umgås med familjen och släkten. Åsså nyår med världens bästa vänner, det är bara gott å se fram emot nu :)

ROCK ON

2 NOVEMBER

Idag är jag ledig, underbart!
Är hemma hos mami och papi och lånar tvättmaskin hos dom för såklart var den bokad hemma idag. Det som alltid är ledigt.. Det var en dag bokad på hela månaden, när? Jo idag såklart. Men det löste sig!
Imorgon är en rolig dag! MOHAHA

Annars är allt fint :)

ROCK ON

free music
RSS 2.0