TISDAGSHÄNG

Kl 08.45 befann jag mig uppe på umus studenthälsa för att massera dubbelt. Fick två sköna kunder efter varandra och de gick bara fint. Vi håller till både på IKSU hos ett företag i samma hus och på studenthälsan, ja tycker bättre om å hålla till på IKSU men de är helt okej på SH med.
Efter det gick ja ner på NUS för att hänga tills jag ska på ögon. Hittade mig en varm å skön soffa i restaurangen men där fanns inget eluttag så nu sitter ja typ i centralhallen och fryser i draget, med täckisar och jacka :o)
Sitter och gör mitt å Ronjas grupparbete och småsurfar lite, det går bra, snart är vi klara tro ja. Right R?

Kl 13.30 ska ja va uppe på ögon för miljonte gången tro ja. Idag ska dom göra nåt ja väntat på många år! Varje gång ja vart där gör dom samma sak, kollar på ögonen och så men ja ha försökt förklara att de är som inte där de gör ont utan de är mer bakom typ. Knepigt. Men för två gånger sen fick ja världens bästa ögondoktor och hon har inte gett upp hoppet om att hitta felet på mig!
Förra gången gjorde hon lite tester sen fick ja en ny tid till en ögonläkare idag då och hon avslutade besöket med "Lugn bara Sandra, vi ska hitta vad som gör ditt liv ont"
De ja fick veta då va att dom ska bedöva och kolla bakom ögonen. Jag är asnervös för ja ha ingen aning om hur de ska gå till, förmodligen är de typ en rutinkoll för dom men jag hoppas de går bra!

För några gånger sen fick ja muskelavslappnande i ögat typ så pupillen skulle slappna av och den slutade ögonen ställa om sig så ja kunde knappt se :P. Sen fick ja asont när de blev ljust.
Gissar på att det är samma sak dom ska göra idag.
Håller tummarna för success!


Me jacka å mössa å täckisar i centralhallen på NUS, just nu :o)

JULKLAPPS-ÖNSKELISTA

Presentkort på ex. :












Massage på Ex. Wilmas, Iksu spa
så jag får prova hos proffs och lära mig hur de gör!



Pengar :o) mycket uppskattat!




http://www.uropenn.se/product/373/

klocka från ur o penn (svart)



http://www.boomstore.se/ljus-lyktor/lyktor/ljusboll-i-smide
ljusboll



svart vinglas från Åhléns, 49:-



vanliga svarta tallrikar från Åhléns, pris? ca. 50:-






Sen blir ja glad för allt ändå :o)


Måndag v.48

Vaknade imorse trött som ett jävla as och slet mig upp ur sängen och åt frukost i soffan. Vandrade mot tåget, som faktiskt gick idag, och somnade.
Sitter och har grupparbete med Ronja i skolan och börjar 13.15 med föreläsning.

Ikväll kommer Pallan och hälsar på.
Det blire roligare då än nu.

YEY

5 DAGAR SENARE

Torsdag: Julshopping hela förmiddagen, lunch med Jonas peter å annika. träning i Vindeln.

Fredag: 8.00 Grupparbete med Ronja, shopping (ett par skor till mig själv i julklapp :o) ), masserade på iksu, fittmatch, inspelning hos Erik.

Lördag: Lycksele och dollar store med ronja med pappa, Hotellet med b.la Ida, Annis å Ellen.

Söndag: mådde som jag förtjänade, julstädade och pyntade, julskyltningspromenad, middag på tuvgränd, plugg och mys med Jonas.

Välkommen tillbaka till mitt liv.


DÖvik

Åter i mitt älskade/hatade Övik. Tåget gick faktiskt imorse (!!!!) och de gjorde min dag kände ja. Hoppas bara att de går hem också så ja hinner hem i tid. Ikväll ska vi repa i Vindeln för en gångs skull, de är en aning bättre där än i umeå där vi brukar repa.

Ja längtar till imorgon! Då blire stor-löninga å studiebidrag! Och eftersom alla julklappar är köpta så kommer några pengar gå till julprydnader :o) Hehe. KOMMER BLI AWESOME!
Sen blire lunch med Jonas, Peter (hans chef) och Annika (hans sambo). Ska bli så mysigt!
Sen träning å de är aldrig fel. på torsdagar.

Rock on!

TISDAG

Dagen har bestått av tvätt, ministäd, plugg, dator och skulle även vara en massage. Men min kund dök inte upp så jag åkte hem igen och ska göra lite nudlar (MMMM) Innan träningen.

MUY BIEN!

rock on


Mini-klassfest i Lördags

Bilder från mini-klassfesten i lördags:



Hela gänget, temat var: spets



spets, alltså. HAHA

Resten finns på facebook. Ja blev tvärlat.

rock on

Ljusfesten i Fredags

Här kommer lite bilder från ljusfesten i Umeå i fredags:



Mamma, pappa, Jonas och Casper



Alla lyktor som barnen gjort



Pappa i stan



Döbelns park



Teg, precis nedanför oss

Rock on

EN NY VECKA!

Åh denna måndag har vart en härlig sådan. Började med frukost med sambon och sen ner på stan för att fixa de sista julklapparna. På stan mötte ja mamma helt ovetandes och därefter blev det lunch med mami och papi på piazza. M-MM!
Så nu är alla julklappar inköpta och nästan alla inslagna. :o)

En ledig dag resulterade i detta, inte i att jag ska läsa helvetesboken. Men de blir imorgon. Om en kvart ska ja ta bilen och åka ner på norrlandsoperan och hämta brudarna för att massera i Övik. Känns som typ den ovärdaste kvällen i hela mitt liv, men de måste finnas såna också.

Måndag: Julklappsinhandling, massage i Övik
Tisdag: Massage i Umeå samt inläsning, träning i vindeln
Onsdag: Övik å skola 10-15, rep 18.00
Torsdag: Övik å skola 13-15, träning i vindeln
Fredag: Handledning på pågående grupparbete,
            Massera i Umeå, lunch med jonas å peter
            å Annika, MATCH i vindeln 19.30, hotellet
Lördag: Spela in i vindeln
Söndag: Julpynta lägenheten, skyltsöndag

Rock on!

Trött och nöjd

Åh vilken sjukt trevlig kväll de va igår! Allt klickade och alla var på gott humör :o) Längtar till nästa gång med samma (med flera) gäng!

Mådde dock som ja förtjänade imorse, men med en alvedon och lite mer sömn mådde jag som vanligt :o) Åkte mot Vindeln för inspelning och rep, gick kanonfint!

Nu blire mys med Jonas hela långa kvällen.

(bilder kommer)

ROCK ON

FEST!

NU KÖR VI BRUDAR!





ROCK ON



ROCK ON!!!!!!!!!!!


VINST!

YES, vinsten mot sävar satt som ett smäck, men sävar är arga :P Läs på deras hemsida och känn aggen, haha.

http://www2.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=545539



Med det i fickan känns de ännu mer taggat å fira med klasstjejerna ikväll!
- Tentan klarad!
- Case 1 klart!
- Vinst mot sävar.


TAGGA!

NU KÖR VI

MATCHSTART JUST NU! 13.00





VINDELN - SÄVAR, sävaråhallen


Älskade hjärtevän

min bästa vän och världens bästa sällap i form av en hund är något jag prioriterar såå högt på denna jord. Han är i en period nu när han luktar så sjukt gott! Ja vet inte varför men hela han luktar nåt mysigt så ja vill ba ligga å lukta han i pälsen hela tiden. När han inte är i närheten saknas den lukten.

Snart har jag haft han ett helt år :o)



rock on

Underbara lördag

Det är nog längesen ja längtade efter en lördag som ja gör idag. Hela veckan har bestått av ett gnagande grupparbete som igår var över, det kändes helt fantastiskt.
Dessutom fick ja veta igår att ja klarade tenta vi gjorde förut, helt underbarare! Dessa två ovanstående bortgjorda delar av mitt liv ska firas ikväll med utgång med några tjejer från klassen. Längtar så djuriskt, ska bli så roligt!
Men före det är de match 13.00 och längtar nästan ännu mer till att få slå sävar på hemmaplan!
Mellan dessa händelser ska ja krama på min älskade sambo.

:o)



Rock on

Goder morgon kära läsare (hehe) ! Idag är ...

Goder morgon kära läsare (hehe) ! Idag är jag aningens piggare och sitter nu på bussen som ersätter tåghelvet påväg till övik och skolan för 2 ynka timmar med massa redovisningar. Känns sådär med tanke på att vi inte bestämt vem som ska säga vad än :) men de ska nog gå bra. Min lilla grupp har jobbat på så bra medan jag försökt jobba på så gott jag orkat från min soffa hemma. Ikväll nalkas en promenad med herr sambo i öppningen av ljusfesten i umeå. Förra året var de så sjukt fint så ja ser fram emot ikväll :) Rock on!


Suckeeeeen

Alltså medan jag suttit hemma och gjort skolarbete och legat i soffan och tyckt synd om mig själv för att jag inte orkar nånting och febern stör har min favoritaffär haft 50% på allt hela dagen... Bik bok. Helvete va deppigt, medan min börs är nästan tom och jag vill ha nya kläder, så hade det suttit som en smäck. Man kan ju köpa nästan allt där! DAMMIT!!!!

GAAAH

Åh minns ni att jag för ett par dagar sen önskade att få ligga sjuk några dagar bara för att tvinga mig själv att ta det lugnt? Det händer aldrig, men denna gång gick drömmen i uppfyllelse. (!!) OFTA?! Nu när jag ligger här med ett sprängfyllt huvve, 1mm öppen hals, värk överallt å feber önskar jag att jag inte önskat det.

Men drömmar kanske bara går i uppfyllelse när man inte vill?

Det skadar nog ändå inte för mig att ta det lite lugnt.
Ja hade inte sett fram emot denna dag för ja sku inte ha en sekund över. Men jag tvingade mig upp imorse ändå och tog mig till grupparbetet, men där blev ja inte varandes länge för dom skickade hem mig.. Nu ha ja lega i soffan sen ja kom hem å sett OC. Om en timme typ kommer mami och hämtar mig så vi kan åka upp på NUS på ögon så kanske jag kan få svar på mina CP-ögon.

Inte lätt när de är svårt...

Rock on

Trött

En långjämarns dag i Övik och ett innebandypass senare värker det i axeln av okänd anledning och det känns som att febern smyger sig på. Därmed orkar jag inte skriva mer, utan vi hörs imrorgon. Om jag hinner med nåt annat än grupparbete, massage, grupparbete, handledning, NUS ögon, repa och vinkväll.

Rock on

HELVETE SÅ KALLT

Alltså jag har alltid på mig täckbyxor när de börjar bli kallt, men idag tänkte ja bara ta långkallingar men jag har fåt ångra det bittert hela jävla dagen. USCH så kallt utan täckisar! Ja ska aldrig mer va utan dom! NEVER.

Klev upp halv 8 (försov mig) pch cyklade upp mot IKSU för att massera kund nummer 1. de gick bra å sen vare grupparbete till kund nummer 2 kl 13.00. De var så jobbigt för personen ville att ja sku ta i allt ja kunde i 40 minuter å de var så jobbigt i handlederna, men roligt ändå. Ja älskar externa kunder :o)

Nu ska ja lägga mig under en filt, plugga, sen åka på Ica Maxi och storhandla med min älskade sambo.

Hörs sen, rock on


SOV GOTT

Nu har jag pluggat tills ögonen blöder, typ, nu kör jag mina kvällsliga rutiner och sen kryper jag till kojs. Hoppas natten blir lång och jag är utvilad imorgon.



Rock on

SÖNDAGSÅNGEST

Åh vilken bra dag det varit. Precis en såndär mys-söndag som man behöver längta till för att orka med veckan. Men nu är den över och söndagsångesten kryper över mig. Allt jag inte gjort i helgen men som ja borde gjort, pluggat mer (De är de värsta med att ha plugg, för när man inte sitter och läser får man ångest) Men grejen är att jag har inte hunnit mer, har inte tid över. Idag försökte jag hitta artiklar till grupparbetet men de gick inte, och nu ska jag sätta mig å läsa.
Fylldes precis av en såndär jobbig känsla. Nästan en liten gråtklump i halsen. De är så mycket man ska hinna med hela tiden, många ställen man ska va på och många människor man ska hinna med. Jag vill göra precis allt jag gör, ja ha ju valt de själv men ibland blir de för mycket. Skulle va skönt å bli sjuk några dagar så man tvingar sig själv att ta det lugnt.

Nästa vecka:
Måndag: Massera 08.30, grupparbete, massera 13.30
Tisdag: Litteraturseminarium 10-12 i Övik, sen grupparbete, träning i Vindeln
Onsdag: Grupparbete ca 10-14.30, NUS ögon 15.30,
             Repa 18.15, Vinkväll med ume-spaarna
Torsdag: Grupparbete hela dagen, träning i Vindeln
Fredag: 10-16 Redovisning av grupparbete i Övik
Lördag: Match i Sävan 13.00, utgång med tjejerna
Söndag: blankt

Mellan dessa tider ska jag hinna läsa hela kursboken med 12 kapitel på Engelska. De första 5 (?) till på tisdag. Lycka till..



Världens tråkigaste inlägg men detta är mitt liv.
I med OCH motgång.


Home för en stund

Det blev det som skulle på stan (fast ja glömde massa saker..)
Men det blev även en fika/lunch med mami, papi och jonas. KALAWESOME.

Nu drar ja på stan och fixar de ja glömde sen mot tuvgränd och mamma och pappa och släktmiddag. Längtar!

HA EN GOD KVÄLL



rock on


SCHTAN

Är nere på stan nu och letar lite smått och gott, med mami! :o)



Tjing!


EN KÄNSLA AV JUL

ALLTSÅ!! Som jag höjer ögonen upp från datorn och ut genom fönstret fylls hjärtat av ett glädjerus! KOLLA vilka härligt snöflingor som faller :o) Sakta, lugnt och stooora lappvantar, precis som de ska va!




crap

Jag har pluggat (minilite), vare ute me Casper å ätit frulle. Hade precis lämnat gården påväg mot stan, glad i hågen, och kom på att det var söndag å öven en timme till stan öppnade. Så jag vände och pluggar lite mera..


tagga emobild, ja bjuder på den

Rock on

Lite nostalgi

Hitta roliga gamla bilder här på bloggen från förr.. Njut!


på bron på ringvägen med mina röda converse..


kolla mitt hår!! GE MIG TILLBAKA! midsommar hos Pia


Jag och Annis i "paradice" i Vindeln


jag och småkusinerna på storgatan


min period med lugg ..


liten Sandra



HP06T i jokkmokk


där jag fann min man i röda badisar ..


Fick ett smaskigt innebandyskott på armen


fixade mamma å pappas alla hjärtans dag


vad glad och stylad efter en vinst på musik direkt


Hängde med Annis


rensade i skogarderoben


var världens lyckligaste i Kalmar


spelade för första gången på trästock -08


var totalt ny-inkärad i Jonas


var i Barcelona 4 veckor med pallan


var i malaysia nästan 2 veckor


var i hemavan 6 veckor med Jonk


var med Ida och Annis på flygrakan i åmsele


provade Annis alldelens för stora kläder ..


gick på balen med jonas i världens finaste klänning !!



Flyttade till Övik



jonas bakade en 1.5 års kladdkaka


Bakade pepparkakor (kukar) med ronja


Köpte Casper :o)

M.M..M.M ROLIGT med arkiv alltså!

Rock on

Helgen som gått

Haft en riktigt bra helg faktiskt!

Fredagen spenderades med att massera en kund och det gick fint. Sen hade vi grupparbete i Annies kalla lägenhet :o) Sen åkte jag hem i den sjukaste jävka biltrafik ever, man ska inte köra bil i stan runt 16.30... Men jag tog mig hem för att packa lite saker för en natt i Vindeln och pussa hejdå på Jonas. Sen åkte ja upp på Boom och hämtade linde innan vi besökte godishuset.. mm..

Åkte mot Vindeln och Tobbe hade gjort kyckling och pomfritt, MYCKET BRA. Sen såg vi idol och åt tills magarna spräcktes. MVG.

Körde till mormor och sov som ett barn.
Igår vaknade jag taggad som tusan till match och kände att det skulle bli en bra dag. Matchstart 11.00 med en nästan fullsatt läktare på FC. Det var vännäs/spöland som stod för motståndet och trots att domarna var helt totalt värdelösa och gjorde allt för att INTE va på våran sida fick dom åka hem med förlust. Vi vann med 5-3 och är åter serieledare efter en helg utan titeln.

Sen hem mot Umeå och Jonas för en myskväll i lugnets tecken.
Fick dock för mig att börja städa lite. Diskade bort det enorma diskberget som fanns och dammtorkade hela lägenheten, toan, handfatet. Jonas sa en gång:
"Är det inte jobbigt att vara dig?"
Men vem vill inte ha det fint hemma? :o)





Idag kära vänner är det fars dag. Jag längtar så djuriskt till denna dag! Ska börja med att gå en promenad med Mini, äta frukost, plugga (extremt lite), springa en kortis på stan, vänta på Jonas som är på jobebt och storhandla på Maxi. SEN blir det hela släkten på middag hos mami och papi och de ska bli så mysigt! M-MM!

En bra dag med helt okej väder :o)


hittade en bild på mig och LILL-casper från förra året. Söt? JA!

ROCK ON

Torsdag

Vad har hänt med mina rubriker? Kewliga. NOT!

Idag räddades min dag från gud. Eller från läraren Helena, igår ringde hon runt och berättade att det utfärdats en klass 2 varning i västerbotten å att hon inte ville köra bil till Övik idag så det blev umeå uni för oss och videokonferens för Öviksborna.
HELT OKEJ att börja dagen med en långpromenad och sen vara hemma igen kl 12 typ. Jävligt najs. När man är där uppe på ume uni hör man hela tiden hur de mumlar och att folk går, så låter de aldrig i Övik. Ja saknar större skolor, kanske kan får läsa nåt i Ume sen bara för att lixom, för å få lite ljud.

Nu har ja just gjort lunch, äckellunch, å nu ska ja fortsätta plugga innan kvällens MATCH.
Vindeln - Täfteå i Täfteå 19.00
Välkomna.



ROCK ON

Onsdag

Morgonen bestod mestadels av lyckorus över all den vita snön som lagt sig som ett täcke över Umeå. Ja tog med Casper på en promenad efter frukosten och han blev lika glad som mig över snön.  Han sprang som ett tok å fastnade nästan när han kom i en dreva. SÖTNOSEN min.
SEN pluggade jag lite lagom innan det bar av till Övik för en helkroppsmassage. Den gick bättre än den igår, igår glömde ja massa saker men ja kom ihåg dom idag :-P

MUY BIEN!

Sen blev det rep och en tvåtimmars promenad.
Lagomt trött å mosig kör vi igång nåt avsnitt av 24.



Hytes imöran. Rock on!

Tisdag

Efter ett samtal igår om att min kund som jag skulle ha kl 10 imorse kanske inte skulle komma blev natten sämre eftersom jag väntade hela natten på att få ett bekräftelse-sms. Men det kom aldrig så det blev ingen massage för min del. Men nu verkar jag ändå få en kl 13 i eftermiddag. NERVÖS SOM ETT AS ska jag ta mig upp dit sen. Jag har inte ens sett hur rummet ser ut däruppe där ja ska hålla till.

Dammit.

Sen ska jag med Casper till veterinären kl 15 och sen middag hos mor och far innan träning ikväll.. Med mina nya braller! Passar dom inte vet ja inte va ja gör, men de ska dom göra.
TAGGA!



rock on

En ny vecka

Fredag: Skola mellan 08.30-15.30. Åkte hem (vi bilade till Övik) till Jonas, vi gjorde middag i en form jag inte minns sen blev det myskalas hela kvällen innan sängen lockade inför en tidig lördagmorgon.

Lördag: Fördjupningskurs i massage i Övik mellan 08.30-17.00. Bilade ner även denna dag och kände rent spontant att det skulle bli en lång och dryg dag. Som jag forutspått kände jag mig helt missvisad och ville inte allt gå kursen. Jag bestämde mig för att hoppa av där och då. Men jag stannade dagen ut och bilade hem med världens huvudvärk och ont i mina konstiga ögon.
Kvällen bestod av en jävligt trött Sandra, kanske trottaste Sandra ever.

Söndag: Upp i ottan (varför vet jag inte) städade hela lägenheten (varför detta vet jag inte heller), åkte iväg på en match i holmsund som jag allra helst vill glömma och bränna upp i samvetes eld. (?)
Åkte hem, bjöds på middag hos mor och far, åkte hem, såg film med sambon och njöt av att jag fått spendera, på dagen, 2 år och 6 månader med honom.



I ♥ U BABE!

Fredagkväll

Efter en lång dag i Övik kom jag hem och handlade, tänke ljus och lagade middag till gubben. Sen har vi kört 2/3 tvättar nu och Disken är borta. Sen ha ja hunne me å gjort en matlåda  till imorgon, en riktigt STOR! De blir typ både lunch å midda. 9-18. En långjävla dag.

Förresten, den klänningen ja pratade om förut. Den blå, den var asful när ja skulle köpa den, satt som ett cp. Arg blev ja. ARRRGH!



Nu, mysfredag med idol sen sova och klockan ringer 06.30.
"YEY"



rock on

Julklapps-önskningar!

En liten "till-att-börja-med"- julönskelista! ;o)

Presentkort på ex. :











Kuddhögtalare




Massage på Ex. Wilmas, Iksu spa
så jag får prova hos proffs och lära !



MEN ALLRA MEST


För jag vill ut och resa och se världen :-)


Tentan bortgjord!

Åh så skönt nu slipper man tänka på den tentan mer. kanske. Jag känner mig rätt tom såhär efteråt men den är iallafall bortgjord å man slipper tänka på den tills resultatet kommer.

Det tog väl ca 10 minuter å göra den, sen satt hela klassen å vänta en halvtimme för man måste det. Nu börjar vi nästa lektion om 3 timmar, KÄNNS VÄRT. Blä.

Men ikväll ska ja mysa, och krama sönder Jonas,.

Rock on

Torsdagen innan domedagen

Idag:

08.00: Klockan ringer
08.30: Uppstigning å fika
09.30-
10.30: Plugg
10.45-
11.30: kolla in på ännu ett massageställe
11.30-
12.00: Expobesök utan resultat
12.00-
12.45: Bilade mot Vindeln
12.45: Lunch på Svanen
13.30-
14.45: Spamassage+ansikte på Ida
15.00-
16.00: Halvkropp på mormor å morfar
16.00-
18.30: Siata chansen med plugg
19-00-
20.30: Innebandy
21.00-
22.00: Bila mot Umeå
23.00: Sova

Imorgon fredag:

06.30: Klockan ringer
07.30: Bila mot Övik med pendlarbrudarna
09.00-
12.00: TENTA (men klar kanske 09.30)
13.00-
16.00: Nån jävla genomgång
16.00: HEM

Lördag:

Vakna
Bila mot Övik med pendlarbrudarna
Massage hela dagen i fördjupningskursen
18.00 Hem
Hemma ring halv 8, astrött. Sova

Söndag:

Match i Holmsund (vinst!)

Sen är helgen slut.

Kul helg jag har framför mig.



trött

Det enda som kan sägas om denna dag är trött. Precis som i måndas ringde klockan strex efter 4 och de va riktigt tungt å ta se upp eftersom ja kom hem från träningen typ 11. Men Sen har vi haft massage och jag somnade såklart med Ronja jobbade på bra och vi slutade tidigt.
när ja kom hem sku ja sova en stund innan plugget drog igång men då ringde Jonas å ville promenera (!!!!!!!!) Å de vill han aldrig så ja var tvungen. Å skönt vare!

NU blir de plugg sen rep kl 18.

Rock on

En värdelös måndag i bakfickan

Igår var de en helt ovärd dag. Kanske inte väl i skolan men jag klev upp 04.00, fikade, gick till bussen och kom till skolan 07.30 typ. (Då brukar jag sakta cykla iväg mot tåget) Vi började 08.30 och hade lektion med bara en timmes lunch till 15.00. tåget gick 14.50. Lite bitter över det? NÄE. Vi fick hänga i metodiksalen till 17.27. (Dock hade vi massage hela dagen men att stå och massera blir tröttsamt i ryggen)

Sen kom ja hem å hängde med sambo i soffan och såg 24.

Var dödstrött.

Imorse var jag såklart fortfarande lika trött. Alltid när jag är trött undrar Jonas om jag är sjuk. för jag kan aldrig sova länge.

Livet är inte lätt ibland.
Nu blir det plugga halva jävla dagen.

ROCK ÅÅN

Det känns inte mänskligt att redan ha vari...

Det känns inte mänskligt att redan ha varit uppe en timme. Jag och lastbilarna är dom enda vakna lixom..


free music
RSS 2.0