BLOPPIS

Har resat garderoben och hittat en maaassa kläder och skor som ja aldrig använder. Det är många som är skrynkliga och jävligt men de är lätt åtgärdat. De mesta är begagnat men bara använt nån enstaka gång, och är därför i begagnat skick. Tycker du priset är för dyrt så buda vad du tycker är värdigt.

Vill du ha nåt? Maila på [email protected].

SÅLD!
Ett linne från JC av modell kort och oversize.

Storlek XS, 150kr (aldrig använt, prislappen kvar)



Midjehög kjol från H&M, färgen är ej rättvis men den ska va lila.
Stor knapp bak.
Storlek 36/S, 100kr



Midjehög kjol från H&M, guldknappar både fram och bak.
Storlek 36/S, 100kr



SÅLD!
Svart skinnkjol från H&M, dragkedja och fickor fram.
Storlek 36/S, 120kr (Aldrig använd)





SÅLD!
Kolsvarta (verkligen kolsvarta) leggings i typ plyschtyg.
Storlek 36/S, 50kr



V-ringad stickad tröja av modell kort från bik bok
storlek S, 100kr (aldrig använd)


SÅLD!
Axelbandslös knälång klänning från veromoda. Gräddvit med blommor.
Storlek XS, 100kr (aldrig använd)



Klänning från H&M i sidenaktigt tyg. Lite längre än till knäna.
Dragkedja i sidan och resår bak. (färgen är rättvis på andra bilden)
Storlek 36/S, 150kr



Vit tischa med tryck på, av modell lite längre.
Storlek M, 50kr


Bustier-top från H&M.
Storlek 38, 30kr (använd en gång)


Helt vanlig grå hood från H&M med ett diskret tryck över bröstet.
Storlek S, 50kr


Mina studentskor, bara använda den dagen, från Din Sko.
Storlek 37, 100kr


Svarta skor från skopunkten, tro ja. Kardborreband över foten.
Använda kanske en timme.
Storlek 38, 100kr


Svarta skor med snörning från skopunkten. Använda en gång.
Storlek 38, 100kr


Ett par conversekopior vid namn peperoni med dödskallar.
Märket sitter på insidan av foten.
Storlek 38, 50kr


Gråsvarta av märket Puma, använda men inte överdrivet slitna.
Storlek 38, 80kr


Ett par söta ballerinaskor från skopunkten. Använda typ 1 dag.
Storlek 38, 50kr


LYCKA TILL! .. och som sagt, för dyrt? BUDA!

KÄNSLOSVALL

När jag springer ensam i trapporna hela dagarna lyssnar jag ibland på musik/radio. Men man blir less på det också så oftast har jag inget i öronen. Dessa gånger hinner man tänka på många saker, bra som dåliga. Igår va en sån dag när allt kändes hopplöst. Jag va dyngförkyld när ja vakna å övervägde att stanna hemma men for ändå, medan vi sorterade posten hörde vi på plåttaket att det började regna, OCH INDEED IT DID! Hela jävla dagen, och inte lite heller. Ja va så deppad å visste att de sku bli en lång dag.. (det slutade med 2 timmars övertid) MEN precis i det värsta regnet ringde Jonas och peppade mig, för det kan han! Varje gång det blev tungt under dagen tänkte jag på hans ord! Sen när ja kom hem hade ja så jävla ont i ryggen pga allt bärande och var ännu mer dyngförkyld, då fick jag massage och massa pussar.

Jag är så glad att jag har dig Jonas ♥


Just nu är storprinsen på jobbet fram till 10 kanske. Jag och lillprinsen liggen i soffan och gör absolut ingenting. Kikar lite på tv och myser.

ROCK ON


(som vanligt) AND AGAIN IT'S FRIDAY, AND I'M IN LOVE!

Jag älskar verkligen fredagar, speciellt just denna tid. Klockan är snart 19.00 och hela helgen är kvar! MMH!

Jobbet går bra. Jag är sliten som få hela tiden men jag trivs ändå. Morgonen börjar 06.00 med frulle (päronfil och icas cruncy müsli äpple och kanel) sen ut med Casper en sväng. 06.55 kör vi mot mamma å pappa där han spenderar dagen och bästa pappa promenerar honom på lunchen. På jobbet sorterat bi post fram till halv 9, då är det morgongympa. Sen mer sortering innan morgonfikat kl 9.00. Sorterar tills all post är slut och drar ihop det i buntar som packas på moppen. Tisdagar och torsdagar packas det även på typ 600 buntar med reklam, WOOP! Sen åker jag ut och delar ut post mellan kanske halv 12 och 4. ungefär. Sen kommer jag tillbaka till kontoret, städar moppen, tar en kopp kaffe och gör lite eftersändningar till folk som flyttat. Det är rofyllt.

Dock stressar jag sönder vissa dagar för vi får så mycket post just nu.

SOM SAGT, and again, it's friday, and i'm in love!

rock on

RESULTATET AV EN MORGONPROMENAD

Jag kände mig som en riktig fotograf imorse när jag å Casper va ute på våran morgonprommis. Vi gick ner på bryggan vid kajen för å njuta en stund. Men där satt en fågel som inte ville flyga iväg. Först blev ja lite arg på den men sen blev de rätt häftigt! Först tog ja världens finaste bild på fågeln å Casper:



CANON-MOMENT eller vadå?
Vi skyndade promenaden hemåt för å hämta kameran. När vi kom tillbaka satt fågeln kvar å var lika snäll då som före. Här kommer mina 2 favoritbilder:





Det fick mig att inse att detta kommer bli en bra dag! Kl 14.00 kommer släkten hit för att fira min å Jonas födelsedag som passerat i veckan. Även lillemans som är den 30.

HOPPAS NI ANDRA OCKSÅ FÅR EN FIN DAG :o)

Rock on
!


12 SEPTEMBER 2011

Jag älskar å fylla år å få känna sig lite omtyckt :o)
Tack alla fina vänner för uppvaktningarna!





Idag blir det småpyssel hemma (fick äran att va ledig idag) sen lunch hemma hos mamma å pappa och middag med pappa och Jonas ikväll. Sen ska ja mysa ikväll och njuta av dagen.

Rock on!

PÅMINNELSE !

GLÖM INTE BORT ATT JAG FYLLER ÅR PÅ MÅNDAG !
Jag önskar mig detta:


Presentkort på IKEA!

IKEA.se

http://malinthewriter.files.wordpress.com/2010/10/ikea_logo.jpg


Presentkort på Wilmas
Wilma.se

http://www.studentnytta.se/images/logotypes/wilma.jpg

En genomskinlig tekanna
(gärna med genomskinliga tekoppar)
http://marpan.files.wordpress.com/2009/10/tekanna-225-kr-ahlens.jpg?w=400&h=400http://www.tehusetjava.se/Upload/Images/Products/2538/kaffetekopp%20glas.jpg



Frekvensminne till bilen
Teknikmagasinet.se




Vad som helst från The Body Shop

http://www.jonkopingcity.com/BinaryLoader.axd?OwnerID=5c29357e-4bd9-42df-90af-16a092a9a830&OwnerType=0&PropertyName=Logo1&FileName=bodyshop_logo.jpg

En spikmatta
http://litenpyret.files.wordpress.com/2008/11/spikmatta.gif

Tavlor, små som stora med bilder eller motiv

http://decoria.se/wp-content/uploads/Vita-ramar1.jpg

Blommor

http://www.vendelsoblommor.se/shop/images/POT06_01.jpg

Kameratillbehör, med presentkort på Media Markt

http://schander.files.wordpress.com/2009/10/mediamarkt_logo.jpg

Pulsklocka, med band runt magen
http://4.bp.blogspot.com/_tJTN7jufOBA/TLRTSia7rOI/AAAAAAAAAW8/tQi-foP2QB8/s400/pulsklocka_17130726.jpg

Money, money, money!

http://aamaziing.blogg.se/images/2010/pengar2_58392923_122483600.jpg

Presentkort på:

H&M, Servera, JC, Village, Lagerhaus, Mias Lustgård, Team Sportia



AND AGAIN IT'S FRIDAY, AND I'M IN LOVE!

Onsdag 31 Aug: Började jobbet på posten 7.30-15.30. Kände mig som en över-rookie men lärde mig hur man sorterar post, kör elmoped och hur man släpper posten genom brevlådor smidigast.

Torsdag 1 Sept: Första jobbdagen med reklam, vilket innebär mer slit och mer spring. Jag fick en "väst" som avlastar när det är mycket att dela ut och fick lära mig att köra bensinmoppen, med 4 växlar och en trasig handbroms. I-B träning.

Fredag: Jag åkte till Stockholm med Elin, Ida och Ellen. Eller kom på senare på kvällen men hela dagen spenadera vi andra på stan å shoppade, fika och njöt av lite semester. När Ellen kom på plats gick vi till en "finare" restaurang och åt goood mat.

Lördag: Vi åt en fet-frulle för att ladda upp för helgens höjdpunkt. 13.35 gick starten på tjejmilen och slutade 1 mil och 1 timme och 5 minuter senare. Jag sprang hela jävla milen (tillsammans med pepp-Ida) och jag var/är så jämorkens nöjd över mig själv. Vi firade våran bedrift med en god middag ute på gamla stan. Vi träffade en taxichaufför som var från norrland och hade jobbat i Åmsele. Världen ÄR liten.

Söndag: Vi sprang lite på stan innan flyget gick hem 14.40 och landning på det var fruktansvärt. Jag avskyr att flyga, och den ladningen var galen. Blåsigt å guppigt, men vi överlevde! Kvällen blev lugn, vill jag minnas.

Måndag: Första dagen på en hel-jobb-vecka och jag fick köra en egen del av distriktet och var rånöjd, trots en massa reklam som jag glömde att get ill de första husen, men de ordnade sig och jag gör det inte igen. I-B träning.

Tisdag: Jag fick köra andra delen av distriktet och än en gång ruskigt nöjd. I-B träning.

Onsdag: Jag fick köra hela distriktet själv och kom tillbaka just lagom till 15.30=hemgång. Åt en god plocktallrik på café göteborg med Ronja, som avsked inför hennes flytt till Stockholm, den rackarn. Påväg ut halkade jag i deras trapp och är fortfarande öm i höger skinka.

Torsdag: Än en gång fick jag köra hela distriktet själv och denna gång med reklam.. Vilket resulterade i att jag blev tvungen att jobba över drygt en halvtimme för jag var för seg. Eller för rookie kan man väl säga. Åkte hem och sedan vidare på I-B träning i Vindeln.

FREDAG: Ja, då var vi åter i fas! Idag har ja kört själv igen och körde i tid också! Hann tillbaka på kontoret innan det var slut för dagen till och med. Jag har aldrig känt att en fredag är så uppskattad som denna är idag. Kanske för att det är ett par år sedan jag gjorde nåt 5 dagar i streck. Ett stort plus är att jag fick veta att jag inte jobbar på måndag = SUPER, för det är min födelsedag!

Ikväll blir det rep 18-20 sen ska jag mysa med min älskade sambo med god mat och götta, för första lediga kvällen på evigheter känns det som. Det ska bli fantastiskt underbart med ett glas vin och en lugn fredagkväll!

KRAM på er! (rock on)

free music
RSS 2.0