EN TOUCH AV SAKNAD



JAG HATAR SNÖN.
JAG VILL HA SOMMAR.


NÄSTAN BÄST JUST NU

Min fina vän Hanna hoppade av post-tåget för helgen idag men hennes energi i veckan har gett mig nog för att klara mig imorgon :)

och min andra fina vän Emma tog med mig på ett body balance pass på träna ikväll. Ja hade kort där förut å ska köpa igen efter jul. När ja bodde i Övik tränade ja varje kväll men nu vare längesen ja körde pass! De va askul men just balance tar några gånger innan man verkligen kan va med, när man kan övningarna å inte måste kolla hela tiden. Men i'll be back!

Anledningen till rubriken är helt enkelt för att:
-Det är torsdag=fredag imorgon
-Jag fick bjuda papi,bror+flickvän på middag
-Jag mår sådär gott som man gör efter träning
-Jag tycker om mina glasögon=glasklart

Sa ja att de ä fredag imorgon?

ROCK ON


EN KONSTIG SÖNDAG

Ännu en helg har passerat alldelens för fort. Fredagen, som ni såg, spenderades mend mina bästa vänner hemma hos oss med god mat, vin och spel. Perfekt! Lördagmorgon började tidigt då jag vaknade tidigt (som vanligt) och kom ihåg att jag hade en gungstol ståendes utanför gammliahallen. Jag lyckades ju få hem min fina gungstol från skellefteå som ja skrev om förut! IBF Dalen innehållandes många vindelnbor hade match där och tog med sig den hem i bussen, tusen tack. Så jag åkte och hämtade den och ställde den på sin plats i vardagsrummet, totalt övernöjd vart ja!
 
 
Detta är bilden från blocket, ja väntar med min tills jag sålt bort det som stått där förut och att jag målat och ställt dit som ska stå bredvid. Kolla in min blocketannons och köp mina fåtöljer!
 
Sen åkte jag mot Vindeln med mami och lillkusin för att hälsa på. Där fick jag även en gammal 50talsbyrå i teak av morfars syster som jag ska måla vit och ställa bredvid gungisen.
Sen åkte vi hem och där väntade en halvspontan postfest med kollegorna och bästa Hanna. Kvällen var inte som jag tänkt mig men som vanligt otroligt kul. Sängen fick väl inte sällskap förrän 3-halv 4 nåt..
 
Idag vaknade jag när J for till jobbet och då förflyttade jag mig till soffan och låg där bra länge. Sen påtade jag lite här hemma, rensade lite och la upp annonsen på blocket. Vårat gamla soffbord var hämtat bara nån timme efter att ja la upp den. Faaantastiskt. Sen har vi ätit middag hos svärfar som J och hans twin lagade. Det tog väl strax intill 3 timmar men sen fick vi en god, lite för stark, typ veglasange. Tack för det!
Men eftersom det drog ut på tiden så missade vi solsidan så alla jag känner, prata inte om det! Vi får se ikapp de på tv4play imorgonkväll, för nu ska ja somna till Filip och Fredrik.
J är och hjälper twinik och hans (min) Emma på hennes städjobb.
 
Summa summarum:
Tack för att ni finns Linda, Tobbe, Jonas, Mamma&Pappa, småkusinerna, Hanna, Postiarna, Emma, Niklas, Svärfar och alla ni andra jag stött på i helgen.
 
ROCK ON
 

FREDAG I MITT HJÄRTA



Ikväll är de mys med bästa vännerna. Djungelkyckling till middag följt av spel, chips, bärz å xfactor.
I <3 life.

Rock on

FEELING FÖR FÖRÄNDRING

Nu ha ja ett sånt sug efter att göra om här hemma!
Jag är en riktigt blocketnörd, det är helt sjukt. Nästan allt här hemma kommer därifrån. Det är otroligt bra och ekonomiskt och dessutom roligt! Om man kollar flera gånger varje dag när man letar efter något så hittar man det tillslut. Åsså måste man pruta lite. Men iallafall, nu vill ja sälja saker och köpa nya. Det är så roligt!
Vi har en hörna med två fåtöljer och ett bord som vi aldrig sitter vid. Dom vill jag sälja och ställa dit en vit gammal gungstol och en chiffonje. Och en gammal fin lampa. Eller en ny men som är mysig och passar in där. Sen är jag sugen på att sälja vårat björkmatbord och köpa ett runt med inläggsskiva och pinnstolar. Jag är en lantis i både själen och inredningsstilen! M-MM!
 
Fortsättning följer..

ROCK ON

ÄNNU EN TRIPP MED NOSTALGI

Jag framkallar alltid bilder vid denhär tiden på året och i år är inget undantag. Ikväll började jag med att ladda upp bilder på min sida på fujidirekt. Till julkort, julklappar och mig själv ska det komma paket. Bilder som framkallas är från det gångna året 2012 och det är så kul å se vad man gjort egentligen. Detta år är dock det år jag fotat minst, trots att jag har både en ny digitalkamera och ett objektiv till systemkameran. Men många godbitar har kommit till i min fotosamling och de flesta från vår underbara veckolåna resa till Cypern i slutet av augusti. Jag, Jonas och vårat favoritpar Linda å Tobbe. Världens bästa vecka med världens bästa väder! Många bilder därifrån ska komma hem till mig i olika förmat och någon vecka.
 
 
Här är några snabba utplockade favoriter som får tala för sig själv.
 
Annars har jag samlat vuxenpoäng (?) och lagat veckans matlådor. Det blev det fabulösa mixen av falukorv, pasta med pesto, tomater och majs. Jag tycker om alla så varför inte blanda dom? /det fanns inget annat hemma. Men det blir kanon mån-tis-ons. I veckan sitter jag i en postbil och inte en moppe. Det känns bra. Fast de veckor som passerat har vädret varit riktigt moppe-bra och det är så skönt då. Hoppas på dåligt väder så det är skönt å sitta i bilen..
 
Nu nalkas solsidan, hellenius hörna och vem kan slå F&F.
Allt detta toppat med chokladfondue med bananer, jordgubbar och marshmallows.
 
ROCK ON

ALL KÄRLEK TILL ATT VARA TJEJ

Känslan av att vakna 06.15 med den jävligaste menssmärtan är så otroligt hemsk. Att väckas av smärta. Det enda som finns att göra är att smyga upp ur sängen, leta alla filtar som finns, ta 25 ipren och värma vetekudden. Och vänta.

Nu har det gått en timme här i soffan och det har inte blivit bättre, har värmt vetekudden så mycket att det bränns mot huden, och proppat i mig ytterligare en ipren.

Det är bara att låta smärtan förstöra ännu mer av min morgon medan jag väntar ut den.

Jag.hatar.mens.

UPPFINNARNA

Ja det går på högvarv här hemma på torsdagarna, mycket bra efter en tung reklamtorsdag på jobbet. Idag vare värsta dagen på länge. Som ni som ha reklam sett vare massa olika småtidningar, å dom ä värst. Dom ramla ur å onnes hela tiden! Efter 1,5h övertid blev de middag å soffak.

Nu börja de igen! på 4an!

Rock On

BAKOM MINA PILOTGLASÖGON

Ja för er som inte vet ligger ett par glasögon breve sängen å ett par i bilen. Där ligger dom för att dom behövs iblabf men dom hjälper ibte som dom ska tycker jag. Därför gjorde jag en ny synundersökning i helgen och ikväll beställde ja de nya brillorna.
om två veckor får ni se dom

rock on

IDAG ÄR DET MIN FARS DAG

Han den där mannen som jag kallar min pappa.
Idag är det hans dag och det ska vi fira med middag hos päronen ikväll.
 
 
Här är pappa i sin 50års present. Förra julen förstorade jag denhär bilden och gav honom. Den gör mig glad! Hur annars kan en bild visa total lycka? Precis när jag knäppte bilden lyfte ballongen liiite. Precis dedär första magpirret kom just här. Jag förstår att det är toppen av förväntan som startar just här.
 
 
Jag älskar dig pappa! För att du alltid ställer upp och finns där ♥ Du är bäst.

ETT FÖRSÖK TILL NÅGOT NYTT

Statistiken har gått rakt neråt här när de gäller besökare. Det tycker ja känns tråkigt å därför ska ja försöka bättre mig för att återfå er.

Just nu har ja en sån underbar söndagsmorgon. Jonas jobbar och jag ligger i min onepiece i soffan med Casper troget vid fötterna. Jag kan aldrig sova länge, och speciellt inte när Jonas är sämst i världens på att smyga när han kliver upp. Därför sitter jag här, slötittar på både datorn och skit-morgon-program på tvn. Utanför blåser det kallt och det är blött, det tycker C också på våran snabba korta morgonpromenad. Dessutom står godiset från gårkvällen kvar på soffbordet och några av de godaste slinker ner som tillfällig frukost då och då. Sitter lat och gosig och drömmer om en god macka, juice och kaffe som står köket och bara väntar på att bli tillagat och uppätet. Jag kan lixom se det där borta. Men just nu, under min filt, i min onepiece, känns det alldeles för långt borta. Några godisar till får stilla hungern så länge.
Älskade söndag.

ROCK ON

snabb update



Hängde me Emma ikväll på café station, underbart. Bästaste fiket i stan med service likaså! (utom surgubben)

rock on

free music
RSS 2.0