Del 11

Sådär, första dagen på flytten gjord. fick rätt mycket gjort idag faktiskt!
Ställde in 3 bil-last och köpte en soffa och en matgrupp.

idag är ja trött o less o lat. så de blir kort.

Ciao          ♥§


Del 10

Idag är en ny dag, dagen efter bröllopet kanske den dagen det är precis idag skulle kunna kallas. Eller kanske bara dagen efter? Anyway, jobbade som sagt på ett bröllop igår. Det gick faktiskt mycket smidigare än jag trott! Arbetskamraterna var trevliga och vi hade mycket fuffens för oss bak i köket! Men kul hade vi. Bra människor gör allt roligt. Slutade iallfall 23.00. Så jag var rätt sliten efter 6.5 timmars springade ut och in i köket och blöt var jag också! En salig blandning av svett och vatten från den trasiga disksaken. Mycket frustrerande att bli totalt genomblöt varje gång man skruvade på kranen, god damn it!

Idag sov jag iallfall till halv 1, mycket givande morgon. (..?) Sen har jag tagit mig själv i kragen och faktiskt gjort lite läxa.. bättre sent än aldrig, right? Dock falnade det efter 30 minuters jobb.. nice try.
Nu har mamma och pappa kört det första lasset till lägenheten. Bilen var dock så full att jag inte fick joina, så här sitter jag istället.
Ikväll är det sista kvällen med gänget.. så det blir beck för min del. 21.00 -Enslingen. Mirakulöst nog verkar det vara den enda Beckfilmen i världshistorien som jag inte har sett.. Iallfall vad framsidan säger. Så det återstår ju att se hur mycket det faktiskt stämmer! Efter denna givande film blir det att sova på momangen, med tanke på att vi ska hinna köra 6 flyttlass imorgon.. Sen har jag faktiskt blivit lovad korv och makaroner på kvällen! My favorite, för de få som inte visste. Imorgon ska vi också få välja tapeter och på tisdag kommer människorna som ska måla om vår enkla boning. Det blir nya tapeter och nytt golv i mitt rum, guld! Sen nytt golv i mams o paps och om-målat tak i tv rummet. Tror det var allt, resten lär vi ju märka. Jag är iallfall måttligt less på att bo i kartonger och inte ens hitta bestick! Det var faktiskt en utmaning att rensa köttet jag grillade i fredags med den sämsta kniven jag någonsin vart med om! Men, som vi alla ser.. Eller iallfall de som fick lyckan och äran att äta det! Så gick det ju vägen, trots alla om och men. Precis som det mesta brukar te sig, allt går om man vill. Peace

Ciao          ♥§

 << Jag heter Sandra, men kalla mig Jens.
 << Jens är inget utan Jeif.
 << Jens och Jeif är inget utan er. Inget är nånting utan er tre!
                    

Del 9

Jahaa-ja. Här sitter man nu, sjukt trött och ba väntar på bättre tider. Igår fyllde ida 17! Efter jobbet gjorde jag middag till henne, grillat och kroketter. Till efterrätt blev det marängsvisch. Med tiden begav vi oss äntligen, när anna slutat, till Lycksele där det nog inte alls var så jävla häftigt. Ett tag kanske, men sen börja det regna och har inte slutat än. Inte en jävel ville köra hem oss heller! Tillslut fick en tapper själ 400 spänn och körde oss. TACK.

Iallafall en sak kunde inte bli bättre igår.

Ikväll blir det att servera på min vän Emmas systers bröllop -Nervöst. MEN som sagt. Det är chill.
Eller som en gammal vis man en gång sa; Ba du jävlar int snubbla me tallrikarna så.  

Rock on!


Ciao          ♥§

 < Ditt lilla monster :)

Del 8

We're not alone, There is more to this i know.

Precis som jag sa blev gårdagen hur bra som helst. för bra. ≠



Snart bär det av till nionde dagen på jobbet idag, näst sista. känns rätt skönt men ja, man kommer väl sakna det ibland iallfall. Haha arbetstiderna åtminstone! halv 12-4. :) Underbart. Precis när man börjar bli less får man sluta, marwellous. Anyway, imorgon är den stora dagen. Vi får tillgång till lägenheten! Vi ska måla om taket i atora rummet, nya tapeter i mitt rum och nytt golv i mitt rum, och mams och paps. Bli no fint.

(Puss)

Ciao           ♥§

Del 7

Sådärja, nu har det gått på tok för lång tid sen den senaste uppdateringen. (?) Iallfall, nu sitter lägenhetsnyckeln på min nickelknippa! Oh så ful den är, haha. En gammal halvrostig skitig jävla nyckel med nåt rött, som tydligen ska lika nåt plastigt fodral? Måste åtgärdas snarast! Well, vi fål väl se hur detta kommer te sig tillslut, om det kommer bli bra med allt. Man vet ju aldrig, kanske trivs vi skit i lägenheten? Men, nemas problemas, då går vi direkt till plan B och flyttar tillbaka till huset. Haha men, det är nog dock ingen fara. Det jag oroar mig mest över just nu är dock promenaderna till bussen varje morgon det är snöstorm... Kanske var lite väl spoiled här i vindeln!

I helgen blir det Ifallafall Lycksele på fredag, hoppas jag! Med Ida och Anna. Och Isabelle om allt går vägen! Kommer nog bli hur bra som helst dedär tillslut tror jag. Med mig i tätet blir det mesta bra.. eller?
Skämt åsido så blir det att sussa sött nu. För mig iallafall.

Ciao          ♥§


Del 6

Idag fick jag ta del av en del goda händelser och skrifter som inte alls var planerade. Morgondagen kommer bli den bästa, det spelar ingen roll vad som händer. Den kommer ändå bli bäst!

Sitter just nu, efter jobbet, efter middagen med bästa ida, och packar. lägenhetsnyckeln kommer hem till min hand vilken sekund som helst nu. Precis vilken sekund som helst!! Vi kommer få den tidigare. På fredag.. Har nog aldrig kännt mig såhär konstig över nåt tidigare, känns helt creepy! Som mycket annat nu. Men de är chillbill. He bli fent!

Ur mina högtalare strålar just nu Mr.Brightside. Måste vara en av de skönaste låtarna just nu! På delad plats med ping-pong-song, vilket förövrigt är en av de mest tragiska texterna som skådats! Men trots detta dilerium så lyckas den ändå fastna på hjärnan, och det är väl det som räknas i slutändan.. I guess.


Ciao          ♥§

 << Du är bäst just NU! Kommer sakna dig nåt så fruktansvärt !!

Del 5

Underbar kväll här med min ronja. Mycket värd kväll vi haft so far!
Vi gjorde oss en stor fika-korg innehållande mackor, popcorn och fanta. vi begav oss till den s.k branten och fikade för kung och fosterland. Hemkomsten började med ett värt (?) infall som vi kan få ibland.

ENJOY FOLKS!

Ciao          ♥§

Seeing your face no more on my pillow.

Del 4

Jaha, nu sitter här man här igen. Otroligt roligt. ^^ ..Eller?

Iallfall, helgen kunde ju inte vara mer perfekt/dålig. (?) En blandning av sött och salt skulle jag nog summera det som. Det började bra på dagen med roliga tävlingar, dock förlust, men kul iallfall. Den sista och fjärde medlemmen i laget blev iallfall Ewe! Starkt jobbat.
Första delen i tävlingen bestod av att med de allra minsta pappersmuggarna som gick att finna skulle vi vattenfylla ett rör ca. 5-10 meter från vattnet och tillslut flöt det upp en kork med en nyckel i, som i sin tur gick till ett skrin där det fanns bokstäver som bildade ett ord - "Vatten spektakel". Den vann vi, stolta som vi är. Andra delen gick ut på att ro med en vattenfylld båt runt en dunk ute o vattnet, och vara närmast en bestämd tid. Där förlorade vi dock.. Vår båt var vattenfylld efter 20 sekunder, och det var då omöjligt att ro! illa. Tredje och sista delen gick ut på att springa ner till vattnet och fylla en flaska med vatten sen hålla den mellan benen och ta sig upp på land och, utan händerna, hälla vattnet i en hink. där kom vi tvåa! dock slutade vi som trea av tre lag ändå. MISSFLYT! Vårt pris blev en ful jävla orange mugg och godis. -Jiiiiiii, thanks!

Ikväll blir det ensamt hemma. Storebror beger sig tillbaka till småland för att jobba med sina lastbilar, och morsfars tog en snabbvisit till ö-vik över natten! Skönt för mig, det vill säga.

Ciao          ♥§

< älskar.  < SAKNAR.  < Du kan du, kvinna..

Del 3

Det är nu tårarna spränger! Det blir ingen storsjöyra för mig i år.. Hur tragiskt det än låter har jag bestämt mig för att stå över den i år.. Igår fick jag ett erbjudande om att hjälpa till på ett bröllop istället, och tjäna pengar. Därför slog tanken mig att det är övervägande bättre att ge tid pengar än att .. ja, slösa pengar. Thats it, hur mycket jag än kommer ångra mitt tappra beslut.

  << Förra årets yra, var det bästa jag gjort! Oh vilka minnen!

Iallfall, Back to reality! Dag 5 på jobbet idag. Jag och Ida fick den stora äran igår att själva stänga butiken. Som planerat skulle vo låsa dörrarna klockan 17.00. Som om det skulle gå bra eller? Sista kärringen gick ut 17.45. Något less tog vi oss ett tröstmål på im's. Sämsta kebabtallriken ever faktiskt! Inte en enda klick vitlökssås, vilket är själet att man trycker i sig den gudomliga maten. hmpf säger jag bara .
Nåväl, vi får se om det går bättre att stänga idag.

Ciao          ♥§


Del 2

Ja, bara en dag har gått och jag visar redan färdigheter på att uppdatera bloggen minst en gång dagligen.
Mycket bra, en stor eloge till mig själv.

Skämt åsido, ville bara dela med mig av min otroliga tagg till den kommande helgen.
Granö water festival intar granö med vattenlekar, tävlingar, försäljningar av olika slag och annan underhållning. På kvällen fullföljs dagen med logdans -uppskattas! Fick precis ta del av vetskapen att jag nu är delaktig i ett lag under vattentävlingarna, lag Innebandy. Finurligt namn!(?) Vi kommer tävla mot bland annat lag foboll och hockey. kewl. I laget ingår även Junior, Algot och.. en fjärde stjärna! Ännu anonym. Intresserad ??

Jobbar också på skostället i veckan, och nästa. Känns kul nu när man äntligen kommit i trim! Står faktiskt i klass med mitt andra jobb på granö camping! Mycket trevligt för pengarna blir det också.
På tal om trevligheter.. Kan inte alls bestämma mig om hur jag ska göra med Storsjöyran? fara eller inte fara..
Den pågående flytten till umeå är också ett faktum och problemet är att vi får lägenheten samma helg som yran, vilket gör mitt val hemskt mycket svårare.. Vi får se hur framtiden ter sig!

Ciao          ♥§

Första inlägget

Tänkte börja med att inleda den nya bloggen med nåt som kanske anses intressant, andra kanske inte samtycker och bara vill gå vidare till en mer givande adress men -håll till godo.
Nåt som jag länge funderat över är varför man gör egna sidor som denna? Lyckades inte så bra med det insåg jag själv förut.. Tråkig som jag är blev min blogg aldrig uppdaterad. Mycket orginellt för att vara jag. Hoppas på bättre lycka denna gång!
Åter till ämnet, varför en blogg? Kanske är det för att man vill att folk ska få veta ens tankar utan att stå face-to-face och skrika ut det åt dem? Eller kanske bara för att man i sin ensamhet tycker det är spännande att veta att fritt främmande människor kanske regelbundet besöker ens hjärna, utan att man själv är medveten om det? Det varkar tyvärr inte gå fastställa det korrekta svaret? Nej, alltför många har skilda åsikter om detta, därför lämnar jag ämnet.

Till att börja med mig själv kanske? Under vinterns vackra halva är jag ett vandrande innebandyfreak på (förhoppningsvis) två ben. Förutom det läser jag handelsprogrammet på Liljaskolan. Kanske anses det trevligare än vad det är? Dessutom får vi väl se hur bra det går nu men våra nya stjärnor. Spännande enligt mig!

       

Nu nog skrivet.
Ska försöka vara en duktig flicka och återkomma så fort jag har nya tankar.

Ciao          ♥§



Välkommen till min nya blogg!


free music
RSS 2.0