Del 4

Jaha, nu sitter här man här igen. Otroligt roligt. ^^ ..Eller?

Iallfall, helgen kunde ju inte vara mer perfekt/dålig. (?) En blandning av sött och salt skulle jag nog summera det som. Det började bra på dagen med roliga tävlingar, dock förlust, men kul iallfall. Den sista och fjärde medlemmen i laget blev iallfall Ewe! Starkt jobbat.
Första delen i tävlingen bestod av att med de allra minsta pappersmuggarna som gick att finna skulle vi vattenfylla ett rör ca. 5-10 meter från vattnet och tillslut flöt det upp en kork med en nyckel i, som i sin tur gick till ett skrin där det fanns bokstäver som bildade ett ord - "Vatten spektakel". Den vann vi, stolta som vi är. Andra delen gick ut på att ro med en vattenfylld båt runt en dunk ute o vattnet, och vara närmast en bestämd tid. Där förlorade vi dock.. Vår båt var vattenfylld efter 20 sekunder, och det var då omöjligt att ro! illa. Tredje och sista delen gick ut på att springa ner till vattnet och fylla en flaska med vatten sen hålla den mellan benen och ta sig upp på land och, utan händerna, hälla vattnet i en hink. där kom vi tvåa! dock slutade vi som trea av tre lag ändå. MISSFLYT! Vårt pris blev en ful jävla orange mugg och godis. -Jiiiiiii, thanks!

Ikväll blir det ensamt hemma. Storebror beger sig tillbaka till småland för att jobba med sina lastbilar, och morsfars tog en snabbvisit till ö-vik över natten! Skönt för mig, det vill säga.

Ciao          ♥§

< älskar.  < SAKNAR.  < Du kan du, kvinna..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0