HOME

Igår kom vi hem och det känns väl bra.

update kommer inte vara aktivt några dagar.

FREDAG PÅ STOCKIS

Jag träffade vänner idag. Ellen och nicknick med familj. Det resulterade i att ikväll blir det stockstugan med mina (nya) vänner, jag längtar! Men först påskbuffé på fjällbyn. Mums.

ROCK ON

A.K.A rocksandra: DET ÄR OCH FÖRBLIR MAGISKT



frågan är vad jag gör. ber? tackar?

Halleluja


ROCKIN' UNTIL MIDNIGHT

Typ så går den. För mig är de så iallafall. Jag var tvungen att avvika så fort papi spelat klart. Jag har ju en liten son att ta hand om. Eller iallafall att hålla sällskap för att inte bryta mot Sveriges rikes lag om att lämna djur ensamma för länge! hehe. Nej. Han är ensam mycket nu eftersom han inte får va inne i själva restaurangen/baren/rec. Men å andra sidan får han aldrig promenera så mycket som han får nu eftersom man nästan alltid är ute, dagtid iallafall :o) han må nog ganska bra tror jag!

Lagom till midnatt ska jag natta kudden och önskar att jag orkade bjuda på kvällens bilder, men dom kommer imorgon. Om inte solen kikar fram hela dagen (som utlovat) för då ska ja göra en snögrop och ligga i den hela långa dagen och inte röra mig ur fläcken.


en schön oldie. en tröja jag saknar å inte vet vars den finns. LOL

ROCK ON

SKÄRTORSDAG

Dagen D har bestått av morgonpromenad, hotellfrulle, promenad med Vidar, After ski. Bilder från dagen:

promenad med småkillarna







Afterski med Zackes. pappa bakom trummorna









Halv 8 serveras middag inne på fjällbyn och sen får vi se vad kvällen erbjuder. Papi spelar på och där ska det nog diggas. Hoppas ni får en fin kväll!

Rock on

TORSDAG

Upp i ottan å äta hotellfrukost, inte så att de tar emot dirre ;o)
Ida få vi se vare bli. kom no bli bra tro ja!

Juste, ja ha haft så jävla ont i tungan dom senaste dagarna, typ en infektion eller nå skit, så ronja (TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK!!!) promenerade med min långa stav så påappa kunde ta me den hit å igår bråka ja me den svullna å hårda tungan å bytta å de kändes bättre dirre. Idag känns de nästan helt bra igen å tacka gudarna för den för ja vill INTE ta ut den. TACK RONJA DU ÄR BÄST, I LOVE YOU :D


världens bästa vän som ställer upp i vått å torrt ;o)

ROCK ON

ONSDAG

Hela dagen ha vi vare barnvakt till kusinerna och tvingat de stora å gå massa promenader så att lillebror skulle somna i vagnen. Sen blev det simhallen och en av dem ville promenera med mig tillbaka också. Den minsta av dem är inte den som gillar att röra på sig så efter denna mördardag kände som sig sjuk och trött å ja försökte förklara att de är så de känns när man ha träna :o) Hehe. Märdad av storkusin!

Sen åkte vi till tärna där vi ska bo resten av veckan på fjällbyn där papi ska spela. Här möttes vi av en uppvärmd jacuzzi och bastu sen en god middag bestående av souvas! gött men synd ba man va så mätt efter middag man åt före.. haha!

Jag avslutade dagen med att se gårdagens BB avsnitt på BBplay.
Gilla.

ROCK ON

TISDAG (ONSDAG)

Idag ha vi sutte hela dagen hemma hos mig å kämpat oss igenom grupparbetet. Nu ligger vi bra till å de känns super inför det påsklov som jag nu officiellt har tagit! WOOP!

Jag å mamma åkte hit till Hemavan ikväll å kom fram runt 22. Möttes av ett glad vitt i dörren och nu är det lov. Det är ju för underbart. Imorgon ska vi va barnvakt jag å mor min å sen blire att byta boende från morbrors i hemavan till tärnaby fjällby.

Annars har ja en knöl på tungan precis vid piiercingen som ja tycker ä lite obehaglig. är det en varböld? infektion? cancer? Jag gissar och hoppas på det första.

ROCK ON

CHEAP MONDAY

Jag och min tillfälliga sambo Ronja låg och pratade långt in på småtimmarna efter att resten av vinkvällsgänget lämnat oss. En riktigt trevlig kväll blev resultatet - och ännu bättre visade den sig bli när Annie åkte vi BB!

Nu har jag vaknat för ett bra tag sen och försöker smyga omkring här för att inte väcka den björn som sover i min säng. Vi har lite olika dygnsrytm vi två.. Jag är kvällstrött och Ronja är morgontrött. Men det är så man kompletterar varandra lixom.

10.30 nalkas det grupparbete med Malin å Emelie, men först ska jag trotsa stormen och ta en promenad med lilleman. Han kommer att blåsa bort, i'm sure of it.

Ha en bra dag everybody (rock your body)


En annan vinkväll Casper fick joina, i somras.

ROCK ON

SÖNDAG

Gårkvällens spelning på hamnis och rockkarusellens semifinal gick awesome. De kändes som att vi kunde släppa lös och ge allt och spelet gick väl också helt okej. Vi får veta på måndag om det blir final!

Efter spelet åkte jag till mami och papi och sov här för de är så tråkigt å va själv. Ja är verkligen ingen ensamvarg utan måt bäst i sällskap av andra :o)
Idag blir det att gå ut å röra på sig en sväng och ikväll nalkas vinkväll med några flickor från klassen.

http://3.bp.blogspot.com/-Ah6n1nN4T6k/TZhno8D-YgI/AAAAAAAAABk/ODavTooKcf0/s1600/vin.jpg

Rock on!

LÖRDAG

Gårkvällen var så sjukt sjukt rolig och jag hade velat stanna ute hela natten om inte jonas hade vare hemma för sista kvällen på en vecka. Många bidrog till skratt och andra bidrog med annat! haha. Tack alla inblandade för en trevlig kväll men GRATTIS EMMY PÅ FÖDELSEDAGEN!! :o)

Kl 08 imorse åkte Jonas iväg med sina skatebuddies till England för att skejta en vecka. Måtte veckan gå fort för det känns konstigt att inte kunna prata ens vejt ni. Men på tisdag åker jag upp till hemavan och tack gud för det så jag har nåt att sysselsätta mig med. Men askul för gubben min å få åka ivåg å ha kul!

Nu blire frulle och ikväll nalkas rep samt spelning på hamnis.

ROCK ON

SUPERFREEEDAG

ALLTSÅ så underbart med fredag. Jag älskar fredagar för man mår så bra då! Vi sitter i Övik och har 2 timmar seminarium 10-12 men ja ska åka med tåget 11.50 hem, punkt och slut. Sen ska ja springa lite på stan, inte shoppa, nono. Men ska på systemet och på en annan affär. Har abolut inte mer på kontot än så. sad. Men snart "lön"!

IKVÄLL nalkas utgång med laget. Vi ska fira den magiska segern i div 2! Mat på droskan, föris hos algot och superfest på nåt uteställe. SWEET!


MAGISKT!

Hoppas på att alla får en superfredag.
för det ska jag ha.

ROCK ON

UNDERBARA TORSDAG

Vi klev upp tidigt allesammans (i gruppen) å åkte till Övik för handledning på vårt cirkelgympapass som vi jobbar med och efter det skrev vi lite mer på rapporten och tog sen 11.50 tåget hem! MARWELLOUS! Då läste ja på facebook att alla var rosa efter att ha suttit i solen, så ja tänkte, varför inte joina dem? Sagt och gjort, nu sitter jag inne och skivar en apelsin efter att ha sovit nästan 2 timmar i solen. Med en axelbandslös bh och en soldyrkande hund. Så nu har mina sommarfräknar börjar växa fram. SÅ underbart med sommar och värme! ge mig mer sånt tack!


för några veckor sen när ja å casper invigde ballen. Nu syns ingen snö i bakgrunden och sablar vad solen värmer! underbart!

Rock on

ONSDAG

Hela dagen ha ja trott att det va torsdag å att de snart va helg, men tji fick ja när ja insåg att de va onsdag. Idag ha ja å ewe gjort bort lite grupparbete och efter en nyligen uppäten lunch är det snart dax för cirkelgympa/total training. Ni kanske minns att ja skrev om total training när ja hade praktik på iksu? Om ja nu gjorde de. Men de är iallafall dödens träning.. Man ska ta ut sig totalt i 6 minuter på olika stationer, lika cirkelgympa. Ja hoppas detta pass är en lugnare variant för ja känner inte alls för å ta ut mig idag. Slö snarare.



Ikväll nalkas rep och en sväng på gymet vill ja tro.

Imorgon ha vi handlening på grupparbetet sen en lugn kväll med massa mys med jonk hoppas ja, eftersom han åker till england på lördag en vecka. Skejt-o-man som han är mitt älskade hjärta.



Årets första mjukglass på apberget:) med m...

dsc00242 (MMS)

Årets första mjukglass på apberget:) med malin!


MÅNDAG

Igår kom vi hem från en helg i hemavan och de va inte alls så jobbigt i åka hem när man vet att man ska upp igen om drygt en vecka. Hoppas då på sol sol och sol och inget annat. Tack för en bra helg family!

Idag blire lite grupparbete på café gbg och sen ikväll lite innebandy och sen till övik tis-fre. Känns tungt men snart är skiten över å ja längtar nåt så djuriskt! drygt 1.5 månad kvar bara!! like!

Nä, nu ska casper få gå andra promenaden för dagen och ja ska göra mig iordning.

Rock on

HEMAVAN

Igår hade vi först snöstorm sen blev det riktigt fint med sol och värme. Vi tog skotern upp på fjälle å fika å sola. Sen blev de hemn å sola mera innan kvällen drog igång.
Ja banga dock för ja va så trött så de blev hemmakväll i soffan.

Idag blire nog skoter om de blir sol igen sen hockey. Å mat. Sen får vi se.

ROCK ON

Spinningen imorse tog där den skulle vill ...

Spinningen imorse tog där den skulle vill Ja lova å de känns skönt i kroppen nu. Efter en lunch bestående av hemköps stuvade makaroner och kort (och en rolig incident som jag skriver om sen) så har vi nu satt oss för grupparbete. Det går sakta men säkert framåt :) och på tal om det har jonas tillhört mig 2 år och 11 månader idag ;) puss älskling! Rock on


TORSDAG (FREDAG)

Idag är en ganska bra dag, det är fredag för att vi är lediga imorgon men det är en lång å ganska tuff dag. Vi ska börja me spinning 10.00 i typ 2 timmar enligt schemat? Sen ska vi ha grupparbete å hemtantamenarbete fram tills tåget hem 17.27.. Sen står bilen på tågstation och väntar på att ta mig till bibblan å hämta en bok å sen hem å packa klart för avresa mot hemavan ikväll typ 20.00.

Imorgon när ja vaknar blir en bra dag. MYCKET BRA!

Ser fram emot helgen naaanting!

ROCK ON

ONSDAG

Jag hittar nya recensioner på vår match hela tiden (okej, inte hela tiden, men iallafall 3 st) och varje gång jag läser om "mirakelvädningen" får ja rysningar i hela kroppen. SUPER!

Nu sitter vi på skolan i solsken och ska göra grupparbete innan det är dax för gym 13-16. Ikväll nalkas rep och imorgon spinning.. tagga. typ.

Rock on

REPEAT

Jag önskar så innerligt att söndagens match kunde spelas om och om igen i en filmkamera som inter fanns på plats. TÄNK om du hyade kunnat filma den och se den igen! fysatan! Jag går fortfarande på rosa moln och ryser när jag tänker tillbaka. Så sjukt roligt å fantastiskt!

Tycker så väldigt mycket om et laget! :o)

Ikväll är det i vanlig ordning innebandyträning.. eller inte. Det är slut nu å de känns så sjukt tomt å tråkigt. Men det blir lite grupparbete istället och imorgon skola sen rep! TJO! sen äre torsdag och en kort dag i skolan sen grupparbete sen åker vi till hemavan hela helgen! TJOO!

Torsdag-söndag hemavan! NAJS

ROCK on


VÄRLDENS BÄSTA HELG

Ja ha haft en så sjukt bra helg alltså, de kom å va svårt å toppa den kan ja lova!

Fredag:
Kl 11 va ja å Erik på plats på folkets hus för å träffa Gerard å Pia från P4 för en kort intervju om Ahead och ume open, klicka på länken för att lyssna: Ahead i P4 . Efter det åkte ja hem för å ladda om och klockan 16 hämta ja upp Erik för å känna in stämningen på plats på Ume open å sen hade vi soundcheck 18.00 cirkus å kl 19 spelade vi in en film med hammocksessions, filmen kommer upp om cirka 3 veckor, håll utkik HÄR: Hammocksessions. Efter det år vi en snabb middag och vår spelning kickade igång 20.30. De va dock kanske 20-30 personer i publiken för vi spelade samtidigt som kvällens största dragplåster, men ja va rånöjd ändå för de va så satans roligt! Vi kom med på västerbottensnytt en liten snutt, kolla in det här: Västerbottensnytt. Vi blev också recenserade av VF, kolla in det här: VF. Till sist var det en fotograf som heter Carina Hedlund som fotade oss och här kommer hennes bilder. 

 








Efter det firade vi en bra spelning med ett par öl och tog oss sen hemåt för att sova och tagga morgondagen.

Lördag:
Klockan ringde 6.00 å efter slutpackning, frulle och tillsnyggning kom pappa å hämta oss 7.15 för å åka till flygplatsen. Vi tejpade ihop alla våra 9 väskor (gitarrer osv) med orange tejp, snyggt, checkade in dom å oss själva å sen lyfta flyget 08.20 tro ja. Ett helvete såkalrt för ja hata å flyga mer än allt annat, men de va ändå en bra tur för de va lite luftgropar osv. När vi väl landa vart ja så satans taggad på kvällen! Från arlanda sku vi åkta tåg mot Sala å buta tåg där mot flen. Men väl i sala hade vårt tåg spårat ur så de blev ersättningsbuss därifrån mot Eskilstuna å byte av buss där mot flen. men SÅKLART så fanns ingen buss där så efter lite väntetid fick vi kalrtecken att åka taxsi sista biten och finally på plats i Flen och på tobbes amazon där vi sku spela chilla vi en stund innan middag och sen soundcheck. Å SATAN va bra ljud de va! Taggen steg mig över huvudet! Vi åkte till hotellet sen... "hotellet". Våra nycklar väntade i ett kuvert under en stor askkopp utanför ytterdörren och ingen personal jobbade. Men de va ändå fint å sängkläderna va wonderschöna! Sen duscha vi av oss flygresan å snygga till oss å åkte tillbaka till Tobbes amazon. Första bandet entrade scenen 20.15 och satte ribban högt med bra musik å fullt ös. Vi klev på 21.00 å röjde som aldrig förr och fick igång en del av publiken, som bestod av kanske 100 pers. (bilder på detta kommer senare) Efterspelningen fick ja nån form av "jet-lag" och blev råtrött. Men såklart såg vi Millencolin kl 23 och sen åkte vi till hotellet igen å nattade kudden direkt.

Söndag:
Klockan ringde kl 7.00 å de blev tillsnyggning, frulle å sen kom vår skjuts mot arlanda 08.30 å vägen dit blev en minst sagt skitig resa.. Med upp å ner vända nervösmagar. Men de gick bra! mycket bra. Vi hade god marginal på plats och tejpade än en gång ihop våra väskor med orange tejp och checkade in dem och oss tillsammans med Lill-babs och gänget. När flyget väl lyfta va ja lugnare för ja tänkte att man kan ju inte störta ett plan om lillbabs sitter i det? Nä precis. Men de va ändå en helvetisk resa som liknade botsmarksvägen. Guppigt uta bara den.. Men vi landade tillslut, tack å lov, å där stod pappa å vänta för å ta mig till helgens sista hållplats. Kvalmatchen del 2. (värt å nämna va att vi mötte Roger Pontare på parkeringen sen)

Kvalmatchen:
Förra helgen åkte vi upp till Kalix för att möta dem borta i första matchen av två. Denna resa slutade med förlust för oss med 10-3 och resultatet följde med oss till andra matchen så vi va inte bara tvungna att vinna, utan med 7 mål. Ja tänkte att de sku va roligt om vi iallafall kunde vinna matchen för att avsluta säsongen på ett bra sätt men efter en vecka med sjukt bra träningar skrev vi historia istället. Vi tog igen oss till 9-2 och därmed stod det 0-0 om man ser det på båda matcherna, vi hade tagit igen 7 mål. Med 3 sekunder kvar satte vi det avgörande målet och där och då började jag gråta och har knappt slutat än. De va helt sjukt faktastiskt roligt å helt rätt ord för det finns inte. ALLA kämpade för varandra och en tanke på att ge upp fanns inte. VI VANN DIVISION 2 och nästa säsong väntar division 1. Så sjukt jävla häftigt och roligt och ja, MARWELLOUS!



Vi är helt enkelt bäst! Detta firades med en mini lagfest som fortsätter om 2 veckor.

TACK ALLA som gjorde min helt till den bästa ja varit med om tro ja, är de ens möjligt å va förband till millencolin och sen nästa dag vinna som vi gjorde? Tydligen är det så och jag är så glad. JAG ÄR SÅ GLAD!

ROCK ON

Landningen gick jävligt dåligt. Nej. Men g...

Landningen gick jävligt dåligt. Nej. Men guppigt så in i helvete å Ja dog en aning. Men nu är vi snart i vindeln och helvete va Tagg Ja är! WO! rock on!


Nu sitter vi på arlanda efter en skitresa ...

Nu sitter vi på arlanda efter en skitresa med bil från Flen :) Hehe. Hoppas på en lugn och fin flygresa hem till Umeå innan matchstart 16.00. Jävlar va svårt de är å tagga om, men de ska bli kul! Rock on


Spelningen gick så jävla bra och så satans...

dsc00241 (MMS)

Spelningen gick så jävla bra och så satans roligt de var! Nu spelar millencolin där långt fram som ni ser och FAN va ärad man känner sig när man inser att vi var förband till dom! TJOHO. Livet är allt bra bra ibland:):)


När vi kom fram till sala där vi skulle by...

När vi kom fram till sala där vi skulle byta tåg från stockholm så hade ett tåg spårat ur och det resulterade i att vårt tåg va inställt och vi har åkt buss till eskilstuna där vi skulle byta buss till Flen men där fanns ingen buss så nu åker vi taxi för 900kr och är snart framme i Flen, finally! Rock on


Nu har vi landat för ett tag sen efter en ...

Nu har vi landat för ett tag sen efter en bra flygresa. Jag hatar att flyga så det var hemskt Såklart, men det flög på fint :) Nu väntar vi på våra 9 väskor och ska redan käka lunch här på arlanda innan tåget mot flen går 12. Rock on!


Nu har vi soundcheckat och spelat in filme...

Nu har vi soundcheckat och spelat in filmen till hammocksessions och ätit middag. Om 30 minuter börjar vi spela och SATAN! TAGGA!


FREDAG 1 APRIL

Om 40 minuter drar helgen igång. Smygstarten imorse när vi spelade på radion var bara en kick off! TJO.
lyssna igen!

Ahead i P4

Kl 16 hämtar ja Erik och drar till folkets hus för att checka in stämningen och sen är de soundcheck och annat smått och gott som händer innan ahead spelar 20.30 på pub Freja ikväll. Hoppas på mycket folk och att det går bra! Nervösiteten har stigit mig över taket och magen väder sig ut och in, men FAN så roligt!

ROCK ON

free music
RSS 2.0