TjockisSSSss

Ja så känner ja mig nu. Både igår och idag har det blivit massa gott framför tvn, och jag har inte tränat. Det känns konstigt! haha. Men imorgon blir det innebandymatch och sen kanske iksu med herrn.

Jag åker till övik på tisdag morgon och tycker synd om mig själv för att det har gått 2.5 veckor av 5 på denna underbara kurs! i love it!!

Idag har ja vart på stan, köpt nya träningskläder och skor och en ny magplatta till innebandyn.

LIKE




Rock on

NYA TIDERS INLÄGG

Ja som ni ser är det slut på delar i min blogg nu. Mitt liv består inte av delar utan en helhet så SLUT på det. (Eller så är ja för dålig och less på att hålla koll på vilket nummer som kommer näst) SLUT på tråkiga rubriker from now on!

IDAG:
Vattengympa
Gym med Jonas
Robinson
Hemmastyrkepass

IMORGON:
Hålla i styrkepass på skolan
mot Umeå
middag på REX med momanddad.
 




ROCK ON

Del 271

Jonas kom från helskinnad igår kväll, 1.5 timme för sent men bättre sent än aldrig. Då hade ja gjort fruktsallad med grädde, chokladbollar, te, kex med ost osv. Mycket gott och tänt massa ljus, då blev karln mimn glad :) Och jag med! Sen hade ja renbädda också. INTE dåligt.

Idag blir det Vattengympa på skolan, sen ikväll gymet med J och kanske R. MM!

Sen imorgon äre SUPERFREEEDAG!!
skola 10-12
hem 12.30
middag 16.00 på rex med mor o far
panacotta hemm sen med dom+j (hoppas ja)
sen TVV O GÖTTAA!!

MUMS!!!!!

Rock on


Del 270

Fy så otäckt väder det är ute!! Det blåser så man tror att fönsterna ska spricka snart! Och jag som var så glad att jonas är påväg hit.. Nu är jag nästan ångerfull att han är ute på vägarna.. Bussen är en timme sen typ. Hoppas på få krama om en HEL Jonas om en timme.

Min deo var slut så idag skulle jag på Åhléns och köpa en ny, och då står en "rea-snurra" med kläder 75% av reapriset. Så ja tog en kik o hitta ett par svarta chinos, å de ha ja vela ha länge, som ja prova o köpte samtidigt som deon, kassörskan sa "72 kronor tack" å ja ba vaaa?
Så chinosen kosta alltså 38 kr!!!!!!!
Dessutom, deon som kosta 49 annars kosta 35 idag för en kampanj.

Ja kan lova att ja gick därifrån med ett stort leende.



Chinos 38:- & Deo 35:- = super!


Del 269

Denna lediga (och snöiga) dag har bestått av helvettestvätt som slutade med att mina fina älskade vita tröja blev smått rosa/orange..suck, dator, plågsamma kisspromenader med Casilo (Casper+Milo! haha) och annat dylikt. När man har lite tid över en sådan dag så kan man antingen göra nåt värt.. eller locka håret. jag valde det andra och reultatet blev roligt, tänk att man kunde göra detta med en plattång! (jag blev glad som ni ser)

 

Det blir fler dagar med denna frilla, dock lite mer välgjort men de var kul att testa nåt nytt!

Nu ska ja försöka hitta energi och motovation att göra nån mat, sen ska ja ut på schtan o köpa vispgrädde och smör.
vad kan det vara till?

Det återstår att se.


Del 268

Ibland funderar jag på om Casper skulle heta Casper, det är ju för sent att byta men jag tycker han ser ut som en Milo ibland. Lill-Milo. Det skulle han passa att heta. Nu kanske det får bli:

Casper Milo Sjöstedt Johannesson.

Det klingar fint i öronen. Ellerhur?

Fick en riktig face-bild på han igår när vi skulle sova;



FACE på Casse-Milo !


Del 267

Såhär ser det ut på morgon om man lämnar kudden 2 sekunder..



del 266

Idag är vi halvt lediga från skolan, vi ska träna på ett litet pass vi ska hålla i på fredag men det känns lugnt.
Med tanke på hur det ser ut utanför fönstret idag har man inte dåligt samvete att sitta inne och dricke te hela dagen, inte mig emot idag.

Jag drömde en askonstig dröm inatt, jag träffade en av mina killkompisar och han såg ut som en tjej! Han var helt obrydd och lät precis som en tjej.. inte okej. 
tur att Jonas inte är så.. haha!

Del 264

Ja önskar ja kunde lägga ut shoppingbilder på nyss inhandlade kläder hela tiden som alla storbloggare gör, de sku int va helt fel.
Men är man student och tränar 400 timmar i veckan har man inte tid eller pengar. Vilket liv är bäst?

Mitt med privatliv, knapert me pengar, kunna gå ut asful utan o bry sig, hemmakvällar..
Deras med inget privatliv, mycket pengar, en känsla av att alltid måsta va snygg, gratis presentkort/inbjudningskort på roliga affärer och fester...

Det är ju frågan.......... ?




Del 263

Försöker envisas med att ändra utseendet på bloggen men fan så svårt o så less man blir.
De går liite sen skit de se sen tappa man hoppe. BLÄ
Nu blev de ny bakgrundsbild, mer kommer sen nån gång när ja känn för de.

Idag har ja badat casse o ja glömmer jämt ta bilder för fasen så söt han är! Han ser ut som en döende assmal kattunge.. lillskitn. Men här är en bild från imorse, såhär söt är han alltid på morgon, myser sönder!!





han är jämarns jobbig ibland när han vägrar samarbeta..
men så tittar på man på han och förlåter för hans jobbiga
tonårstrotstid...
Kärlek.

Rock on

Del 262

Hjärntömning:

Jag har sjukaste utomlands-längtan! Jag vill bara ut o resa. Jonas försökte nåt extremt att få oss att resa runt efter sommarn men ja kände mig "nöjd" för ja reste rätt mycket under gymnasiet o ja gillar ju inte alls att flyga så de var ganska påfrestande under malaysiaresan när vi åkte 6 olika flygplan! samma jobbiga trauma 12 gånger!! hatar start, landning och tiden i luften så allt är scheisse med att flyga. Men nu är ja redo.
Ja vill så gärna ta med jonas ut i världen, plugga spanska i barcelona, hälsa på hand syster anna i usa, sola o bada i thailand.. vad som helst. Jag vill dela en lång resa i världen som ett minne för livet med jonas. MUMS.

Men.. duktig som jag är (?) så pluggar jag 2 år nu istället. SKITKUL är det, kurserna är givande och man lär sig verkligen nåt nytt varje dag men det är så tråkigt att bo ensam. Det beror egentligen bara på mig själv har jag kommit fram till. Jag har min fina voppis som håller mig sällskap men han kan inte prata, TYVÄRR! Jag är prat och sällskapssjuk, kramar får ja av casper så de räcker men inte såna mysiga kramar som ja får av jonas. därför saknad han och hans närhet.
Jag har massa fina vänner som bor i närheten men man drar ju aldrig tummen ur röven o är med dom. Så det är bara mitt fel.


I sommar har jag tänkt jobba första halvan sen umgås med jonas och familja och vänner andra halvan, samt jobba lite extra då. Sen plugga 2 sista terminer SEN vill ja plugga spanska några månader i barcelona med jonas o casse. Det är en underbar stad som ja bott en månad i och jonas har vart där 2 veckor och känner likadant så varför inte åka dit igen?
Jag känner lite folk runtom stan och skulle va underbart och hälsa på dem igen! Dessutom känner jag till många olika gator och vrår i stan eftersom ja jobbade med att möta upp gäster och ge nyklar till dom i olika lägenheter runtom i hela barcelona.
Jag längtar! Då har jag en färdig utbildning som väntar på att få användas när ja kommer hem från våra resor. Först vill ja läsa spanska och njuta.

Livet leker om 1.5 år! (Förstås lite nu med men..)

ROCK ON




Barceloneta beach

Del 261

Helgen har varit super!

Fredag: Kom till vindeln och gick en promenad med Johanna, sen mys med mormor innan rep.

Lördag: Började med att vi vann en tuff match väl förtjänta!! Sen direkt till Umeå och gjorde mig fin tillsammans med Ida och Elin för att sen gå på high school musical och den var jättebra, man rös hela tiden. Sen åt vi tacobuffé på balder och hade det jättemysigt! Sen Åkte jag och Rebecka upp till tomtebo och några tjejer från klassen på förfest sen skulle vi ut och stod i kön och FRÖÖÖÖS sen blev jag tvungen att gå hem innan vi kom in för jag hade strulat till det med nyckeln som Jonas skulle öppna dörren med. (Inte smart att lägga nyckeln under dörrmattan i trappuppgången när man behöver den för att öppna porten..)
När jag GLATT insåg att dörren till källaren var öppen grät jag nästan av lycka för ja frös så hemskt! Så ja spola i ett varmt bad och det bara brände om kroppen, sen kom jonas och allt blev frid och fröjd :)

Rock on

Del 260

Just nu är livet bra.
Det består av träning, träning, jonas, casper, bra vänner, bra klass, och en otroligt rolig helg som komma skall.

1. Först och främst klarade jag anatomi och fysiologi tentan med G, hade dock vela ha VG men. Jag klara det och jag är ASNÖJD med det!!!

2. Jonas har vart i övik hela veckan och det har varit SÅ mysigt! han har dessutom sökt 2 jobb! :) Hoppas på dom! Dessutom har han myst med mig heela tiden. Det gör en flickvän varm inombords.

3. Casper är världens bästa och snällaste hund. Han ligger och väntar på mig när jag kommer hem, han ligger och myser med mig när jag är hemma och är bara allmänt jättebra.

4. Helgen som kommer består av rep, match sen julklappen ja fick av ida o annis, musikalen high school musical med kevin borg, efter den blir det middag med ida o elin sen utgång med klassen hoppas ja i umeå. söndag blir en lugn dag innan det bär av till övik igen.

5. Hela kursen vi har nu består av träning och kroppen och själen mår så bra av det, kanske inte under själva träningspasset men efter.. ujuj. beach 2010 here i come! Dessutom avslutas kursen med en eximination i form av att hålla i ett gympapass och INTE en salstenta = inget plugg!!!!!! ME LIKE

6. Ronja är världens bästa vän. punkt.

7. Jag har möblerat om i min lilla lägenhet och det vart SUPER!

8. Jag har världens bästa pojkvän. Han tål att nämnas i minst 2 punkter i min bra-lista. Han bryr sig om mig och han är snäll och får mgi att må bra, hans närhet är allt som behövs. Jag älskar dig min prins! ♥ forever and ever and ever!



Mina absoluta favoritpojkar !




Del 259

Idag var skolan precis som den ska va, först lite lektion på skolan, sen 3 timmars träning. Idag var de gympa på olika vis. INTE NOG MED DET! Jag, jonas o ronja var på gymet o körde slut på resten av orken som FANNS i kroppen... nu är jag DÖD.

Imorgon är det sovmorgon sen livräddning och vattenmetodik.

(På måndag har vi sista lektionen i skolan sen består alla lektioner av träning i olika former. GILLA)

ROCK ON


Del 258

Oh nu råkade jag göra mer än det jag tänkte idag.. jag skulle städa o tvätta men nu har jag möblerat om också! och det blev bra :)

Jag har ont i ryggen också så om nån känner för att ge mgi massage så let me know.

Jonas är i sundsvall och skejtar över dagen, han kommer tillbaka hit 11 typ. Jag längtar :) Ska bli kul att de hans reaktion när ja möblerat om :) höhö.

Sen var de inget mer som hänt really.

ROCK ON

Del 257



Möttes av detta när jag kom hem från skolan idag. Lillgubben ligg o
vänta på mig innanför dörren, sötnosen!

Del 256

Hjärntömning:

Jag har SÅ ont i magen just nu. Jag vet inte hur jag själv önskar att framtiden ska se ut. Jag bor nu i en liten men jättefin lägenhet 5 minuter från skolan, pluggar ett jätteroligt program med världens finaste hund som sällskap. Och har världen bästa pojkvän HEMMA i Umeå. HEMMA i Umeå, det är det som är grejen. Jag hatar att va ifrån jonas länge och jag hatar att vara ensam. Jag har dessutom läst mitt hyreskontrakt nu och jag får inte ens ha min voppis i lägenheten, hundar är ej tillåtna. Så jag måste leta nåt nytt för jag hatar att göra saker man inte får. Jag har aldrig snattat nåt i hela mitt liv och jag gick hem när det var dax att tjuvplinga när man var liten. Jag HATAR att smyga med saker. Men att flytta känns inte heller skitkul.
Allra helst, mest i hela världen just nu, önskade jag att jonas skulle flytta till mig i en mysig liten lägenhet och starta vårt gemensamma liv redan nu, inte när jag gått ut skolan sen. Men jag är ensam om att vilja det..
Mycket känns så jobbigt nu. Vissa stunder älskar jag övik men för de mesta längtar jag mest tillbaka till umeå och får lust att hoppa av men jag vet att jag skulle ångra mig och jag vet att det inte är värt de.

Men ja drömmer ibland att det vore annorlunda.
jag trivs inte ensam.


Del 255

Annis skriver så mycket och bra på annamariabostrom.blogg.se nu så de är därför ja inte hinnet uppdatera.. säkert..

Idag har ja pluggat. och pluggat och pluggat.
i 6 jävla timmar.
Ändå känns de som ja inte gjort nånting. suck.
Nu blir det läsa LITE till, sen ska ja blunda.

Imorgon ringer klockan 07.30, då blir de nesquick och mjölk,
sen hämta jonas ♥. Sen hämta alma o elsa för trevligheter.
Hela bilen blir packad med jullovssaker ja tog hem förut,
bra att få tillbaka dom utan att släpa till o från bussen.

Casper fick ett ben idag som han fick i julklapp, han vart heelt galen, sprang runt som e tok i typ en timme! Rullade sig på benet och lekte me de o sprang runt runt runt, ja tro han gillare.

Just nu är han dock billig.. han är NÄSTAN rumsren, men ibland händer det olyckor ändå. Som nu, när ja la mig, då vare blött på täcket. Ja trodde ja spillt vatten som ja nyss drack men de lukta nå annat.... jag som behöver 2 täcken att värma mig när ja inte sover med jonas.
Dessa karlar.... i olika former.

Rock on

(Håller på välja bilder ja ska framkalla och sätta upp i lägenheten,
så om nån har en bra bild på nåt som rör min närhet så TELL ME!)


Del 254

Efter att min vän klagat på min kolossalt dåliga update under lovet måste jag börja smyga igång.. men jag tar inga riktiga tag förrän måndag då skolan börjar på riktigt.
SÅ NI VET! :)

Hela lovet har bestått av jonas, vila, casper, vila.
sen nu sista veckan plugg. inför tentan på torsdag.

Imorgon ska ja plugga heela dagen. mindre kul.
sen på onsdag åker ja, jonas, alma och elsa till övik för att bada på paradisbadet hela dagen sen sova över och jag min tenta på torsdag sen hem igen. kommer bli riktigt mysigt !!

På måndag börjar skolan sen på riktigt. 5 dagar i veckan (som de står på schemat) tills vecka 7. Det känns bra o dåligt, skönt med lite struktur i skolvardagen men tråkigt med lite jonas. (denna kära pojkvän)



Casper tycker jag är tråkigt nu som sitter här så han har lagt sig
läääängst ner i sängen och kollar på mig med sina uttråkad-ögon.

ROCK ON

Del 253

Dålig update, ja vet... men ja har tagit jullov från allt.
Plugget också.. vilket är dåligt.
det blior hårdplugg sista veckan nu.

haft ett bra lov med mycket kärlek och värme.

rock on

free music
RSS 2.0