A-LA-LA-LA-LA LIFE IS WONDERFUL

Jag har haft en (konstig) dröm i livet om att sitta i reception nånstans och att köra postbil. På onsdag får ja bocka av en av dom drömmarna då ja börjar jobba på posten 50% med å dela ut post! WOOP! haha. Jag å moppen, here we come! :o)

http://www.folkbladet.nu/wp-content/uploads/2008/07/postmoped__468.jpg

ROCK ON

BILDUPPLADDNING SOM LOVAT

.. kommer INTE idag för ha ja försökt typ en halvtimme å ladda upp en jäkla bild men de går inte. Sorry. Det kommer vid en annan tidpunkt!

Rock on

MÅNDAG 29 AUGUSTI

Helgen har varit super. Torsdag å fredag blev en jobbdagar som gick superfort å sen hade Jonas komme till Vindeln så vi åkte till Avalund för en myskväll med mami och papi. Lördag blev de upp tidigt å åka till Lycksele å köpa de sista inför kvällens fest, sen hem å fixa allt. Bilder kommer senare idag, ja glömde helt bort kameran men Tobbe lånade den å fotade lite iallafall..
Mamma tog denna med sin iphone:



De finns fler bilder på oss å alla andra å dom kommer under dagen!


Vi fick massa fins presenter också! Ljuslyktor, badskum, godsaker, vin, en prenumeration på VK. TACK allihopa, vi är supernöja med allt :o)

Idag känner ja mig som en hemmafru. Jonas är i skolan å ja ska städa lite, betala räkningar, skriva in oss på en prenumeration på VK som vi som sagt fick i lördags(!), ner på stan en sväng å ikväll blir de faktiskt match! Ja känner inte mig inte helt frisk men är på bättringsvägen så de blir
Vindeln - IKSU ungdom på IKSU arena 19.00 ikväll. Kom å kika!

ROCK ON




ONSDAG 24 AUGUSTI

Det är precis 4 månader tills Kalle är färdig på TV och julmaten snart ska tryckas ner i magen. (en liten notis bara)

Idag har ja gjort mig själv nöjd, men främst mamma tror jag. Jag har sökt 5 olika jobb, lagt in mitt intresse på ytterligare 3 OCH besökt arbetsförmedlingen. Jag har dessutom tagit en promenad i det fina vädret och ska snart ta en till så gnäll-hunden blir nöjd. Sen blir det middag och rep innan det bär av till Vindeln för jobb torsdag å fredag. Kommer icket blogga då. Å i helgen äre dax för min å Jonas fest, tagga!

Vi hörs efter helgen om inte annat.

ROCK ON

TISDAG 23 AUGUSTI

Alltså de ha vare den sjukaste natten ja ha vare med om på länge kan ja be å få tala om. Jag vaknade vid 3 av att de lät som att himlen höll på att ramla in, en bulldozer var påväg genom fönstret (på andra våningen), taket rasade in, ja you name it. Hemskt var de iallafall! Efter ja vaknade till så förstod ja att himlen hade öppnat sig å de regnade utta helvete alltså! De va helt galet! Å de måste ha blive nå stopp i stupröret så att allt föll rakt ner på fönsterbrädan istället. Som sagt helt galet!
Sen var Jonas borta också (som han är ibland), men oftast ligger han bara skavfötters med mig gömd under täcket. Men just denna natt, när ja vakna å trodde ja skulle dö å va asrädd, då va han borta! Å de va kolsvart överallt såklart. Men när ja letat mig framåt hade han lagt sig i soffan. Han har dock inget minne av detta själv. Men vi bestämde oss att lägga oss i gästsängen istället, som är i andra delen av huset, där inte regnet slog lika hårt. Men den sängen är 120 å inte 160 vilket resulterade i att ja bara snurrade å kunde inte alls sova.

Nu är det morgon och Jonas vill aldrig äta frukost själv så ja fick kliva upp med han å vakna kl 7. Fast jag är ledig. Men ja fick gröt iallafall, de va gott. Å nu kanske man gör nå nyttigt av dagen. Vi ska iallafall spela in kl 1 å ja hoppas låten blir klar snart, de kommer bli awesome.

http://annicasandstedt.blogg.se/images/2010/regn_1183648650_7605851_86160403.jpg



ROCK ON

MÅNDAG 22 AUGUSTI

Fredag: Kollade på när pappa åkte ballong





Lördag: Spelade i döbelns park och åkte sen mot Hotellet i Vindeln. Det sög :o)



Söndag: Träningsmatch i Holmsund: VINST 6-0. TACK!


foto: Emelia Granström

ROCK ON

ETT ANNORLUNDA PÅFUND

Jag kom på en rolig sak för å ha nåt å skriva om här. Varje dag, eller så ofta som jag har möjlighet, ska ja skriva om nåt som ja tänkt på. Ja kom underfund med det igårkväll när ja gick isäng. Så dagens ämne blir - Sängar.

De ä rätt roligt dedär med sängar.
Man längtar hela dagen efter å få gå å lägga sig på kvällen. Speciellt om man har en ny säng! tänk den som kom på att man ska ligga ner å sova? De kunde ju lika gärna blivit så att den personen "uppfann" att man skulle stå upp å sova? Då hade ju de vare lika normalt som det är å ligga ner idag. Men de är så jävla skönt å dö av i sängen å lägga täcket över sig på kvällarna. TÄCKET? Varför finns det egentligen? JA såklart för att de ska va varmt å mysigt. Men de också ett roligt påhitt! Å kudden.. Vad skulle man gör utan kudden? Armen skulle ju domna av hela tiden. De finns så sjukt många olika sängar, täcken, kuddar. Sen tillbehör som sängkappor, sängkläder, sänggavlar å ramar, överkast, prydnadskuddar.
Tänk va man kan komma på "onödiga" tillbehör till saker för å tjäna pengar på det. Ja menar, ett överkast, varför finns de egentligen? Om ingen hade haft de skulle de va normalt å alla skulle spara en liten slant per livstid.

Ja.. Tänka sig.

http://www.hastens.com/upload/5075/valja_sang3.jpg

ROCK ON

AND AGAIN IT'S FRIDAY, AND I'M IN LOVE!

Har haft en städdag idag. Utan dess like! Vi har flyttstädat i stort sett! Inte för att vi ska flytta utanför att de behövdes en sjukt genomgående städning i lägenheten. CHECK.

Ikväll ska vi göra nån god middag tillsammans å sen blir det mys för hela slanten.



ROCK ON

TORSDAG 18 AUGUSTI

Nu är designen klar, för tillfället iallafall.  Lyckat?

Snart ska ja möta upp Ida på stan för å åka på EM. Vad hon ska kolla på där är en gåta! haha. Resten av helgen/veckan ser ut såhär:

Fredag: STORSTÄDARDAGEN. å middagslagning och mys på kvällen med bästa Jonas.
Lördag: Mysdag fram tills Ahead spelar 18.00 i Döbelns park. Sedan hotellet i Vindeln med Ida.
Söndag: Sovmorgon utta tusan, sen första träningsmatchen för säsongen! Borta i Holmsund 16.30.


Jag gjorde precis lunch, stuvade makaroner och köttbullar med vitlöksbröd! M-MM!!
Nu dricker vi kaffe å smaskar på kakor. NOM NOM!!

ROCK ON

PÅBYGGNAD TILL ÖNSKELISTA

Presentkort på IKEA!
IKEA.se

http://malinthewriter.files.wordpress.com/2010/10/ikea_logo.jpg


Presentkort på Wilmas
Wilma.se

http://www.studentnytta.se/images/logotypes/wilma.jpg

RE-DESIGN

Som ni ser så händer det saker i designen igen. Jag blev aldrig nöjd med den förra och nu provar jag igen. Jag blir tokig för ja fattar aldrig hur man gör, men ja hoppas ja ska lyckas denna gång!

BE PATIENT!

RoCk On!

ÖNSKELISTA

En prenumeration på VK
Vk.se


http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQARUyMql4mIUCNr&w=90&h=90&url=http%3A%2F%2Fwww.vk.se%2Fgbilder%2Fvk_weblogo_w.png


En genomskinlig tekanna
(gärna med genomskinliga tekoppar)
http://marpan.files.wordpress.com/2009/10/tekanna-225-kr-ahlens.jpg?w=400&h=400http://www.tehusetjava.se/Upload/Images/Products/2538/kaffetekopp%20glas.jpg



Frekvensminne till bilen
Teknikmagasinet.se




Vad som helst från The Body Shop

http://www.jonkopingcity.com/BinaryLoader.axd?OwnerID=5c29357e-4bd9-42df-90af-16a092a9a830&OwnerType=0&PropertyName=Logo1&FileName=bodyshop_logo.jpg

En spikmatta
http://litenpyret.files.wordpress.com/2008/11/spikmatta.gif

Tavlor, små som stora med bilder eller motiv

http://decoria.se/wp-content/uploads/Vita-ramar1.jpg

Blommor

http://www.vendelsoblommor.se/shop/images/POT06_01.jpg

Kameratillbehör, med presentkort på Media Markt

http://schander.files.wordpress.com/2009/10/mediamarkt_logo.jpg

Pulsklocka, med band runt magen
http://4.bp.blogspot.com/_tJTN7jufOBA/TLRTSia7rOI/AAAAAAAAAW8/tQi-foP2QB8/s400/pulsklocka_17130726.jpg

Money, money, money!

http://aamaziing.blogg.se/images/2010/pengar2_58392923_122483600.jpg

Presentkort på:

H&M, Servera, JC, Village, Lagerhaus, Mias Lustgård, Team Sportia



MÅNDAGEN DEN 15 AUGUSTI

Nu är vi hemma efter en super helg i skellefteå, piteå och luleå! En norrlandsturné med you skate girl med några stopp och 2 nätter i piteå där vi sov i en ju-jutsu lokal, vilket var awesome.

Helgens bästa citat går till en kille som hängde i skejtparken i Piteå och som ramlade och fick axeln ut led, vilket gjorde jävligt ont och fick honom lite ur balans. När en kille sedan följde med till ambulansen och skulle lämna hans skateboard där sa han: "Äh, släng bara upp den på taket på huset där så hämtar jag den sen!"

WELL. Idag blir de jobb 14-21 å imorgon 7-15.30.

Sen blire lite innebandy å rep å grejs på det.

ROCK ON

Nu ha vi vakna här i Luleå å gårkvällen be...

Nu ha vi vakna här i Luleå å gårkvällen bestod av skejt. Vi somna kanske runt 2 å sov gott här i jujutsu-lokalen ända till 10 :-). Idag blir det mer skejt. Imorgon med å den hemgång. Jag lär va mätt på det sen. Höhö! Igår när vi åkte hit missade vi avfarten till Luleå å körde 4 mil längre.. Awesomeness! Rockon


LIVSTECKEN

Åter i Umeå för en kort natt hemma. Imorgon ska ja cykla så ja är på I20 kl 06.00 å lifta med chefen till jobbet, himla snällt av henne! Sen blire jobb 7-15 å sen innebandy å sen hejm. SEN ska ja sova. Å på fredag bär de av mot Skellefteå, Piteå å slutligen Luleå för lite skejt, sägs det.

Kommer nog bli bra tro jag.

Ehm, ja. helvete. ja ha så lite å skriva om nu för tiden!

rock on

THE WEEKEND HAS COME TO AN END

I Fredags åkte vi iväg mot stugan med ett par stopp på returbutiken i Vännäsby å på café ljuslyktan i Vännäs. Sen i bjurfors på loppis! Jonas fynda en kavaj i vännäsby för 40 kr, fräckt! Sen köpte vi ett spel. Med ett konstigt namn! Höhö. Det som är typ som biljard?

Sen spela vi de hela kvällen å fiska en sväng. Lördag bjöd på Granö water festival å käglorna som körde vattenshow som ha awesome. Sen blev de en lugn kväll i stugan me de konstiga spelet å sen somna vi till dude, where's my car?

ROCK ON

AND AGAIN IT'S FRIDAY, AND I'M IN LOVE!

Yepp. Äntligen fredag igen! Även om man vare ledig hela veckan så är de nå speciellt med fredag. Denna fredag, med regn, ska spenderas i stugan. Som resten av helgen.

Men först ska vi åka till holmsund å hämta 2 stolar till balkongen från blocket. Igår köptes ett nytt bort. Jag älskar blocket och returmarknaden vid maxi! Ett bord (bild kommer) för 80 kr och 2 stolar (bild kommer) för 120 kr! Fynda mera.

Igår var det barnvaktsdag som sagt, de gick bara fint å min minsta kusin är världens finaste unge! När han åkt hem ringde Jonas å sa att dom satt på Vita Björn så ja joinade dom med en kall.
GÖTT!

WELL, be gudarna för sol i helgen!


Pågående solnedgång från Färjan mot Finland förra helgen

ROCK ON

SWEDISH BEACH TOUR

Jag å mamma kolla på swedish beach tour idag. Bildbevis nedan.
I mitten längst ner lixom.



rock on


TORSDAG 4 AUGUSTI

Idag är jag uppe med tuppen (på min lediga dag) för å va barnvakt till Lillkusin Vidar. Ikväll åker vi mot stugan för å spendera heela långa helgen där. Awesomeness indeed!

Igår efter repet åkte ja till mor å far, som ja skrev, å lånade verktyg. När ja kom hem sen skruva ja upp 2 hyllor å 2 tavlor alldeles själv! WOOP! Ja ville få de gjort å Jonas va å skejta så då fick de göras själv. Nöjd!
(Bilder kommer)


En blek å svettig Sandra å en snygg liten Vidar, påsk i Hemavan 2011

ROCK ON

JAG HITTADE DET ULTIMATA ORDSPRÅKET

Tänk bara på hur lycklig du skulle vara om du förlorade allt du har - och fick tillbaka det igen.


WEPPEDIWOPP!

De är ett sånt glädjerus i mig just precis nu!
Varför vet ja inte för ja sitter ensam hemma hos mor å far en tväris för å hämta lite saker. ALLTSÅ! PRECIS NU passar ja på å lyssna på Mr.saxobeat för att Jonas inte ä här. (han tycker inte alls om den) Å ljudet här på datorn är to die for! Haha! Ja blir så taggad på livet! Ja vill ut å springa, festa, DANSA(!?)! Ja hatar å dansa! haha.

JA ni fattar vinken, JAG MÅR BRA NU!!!





ROCK ON

I'm moving on and I'm gonna get stronger now and nothing will break me down

Igårkväll fick ja en panikattack.
Det slog mig medvetslöst att jag inte vet vad som händer om ett par veckor. Jobb, pengar, liv. Vart ska jag söka jobb? Vad vill jag göra? Tänk om jag inte får nå jobb? Hur ska ja då ha råd me hyran?
Ja.

Jag hatar å söka jobb. Å gå runt å känna sig som en barnunge å sen om man lyckas få ett jobb, att va en nybörjare. De är fan aldrig kul. Ja tycker om å lära mig nya saker å prova sånt men de är ändå. Fan. Inte kul.

Men nu ha ja bestämt mig för å försöka.
Imorgon ska ja söka ett jobb som ja funderat på å som ja tror skulle va skitkul en period. Det ligger här i Umeå vlket innebär att ja slipper pendla till Vindeln i jobba som ja gör nu, å de jobbar många unda människor där. Ja tro de kan bli kul.

Dessutom fick ja ångest över att ja tränar så lite. Ja måste börja igen mera innan säsongen börjar! Å ja ska ju springa tjejmilen! Tagga till nu!

Å ja ha också lämnat en del dåliga saker bakom mig. En period av en Sandra som mådde bajs tack vare en annan människa som jag nu lagt bakom mig. Tänk vad FB kan påverka, att ta bort nån där är väl som att ta bort i verkligheten med?

NU är det slut på dåliga tankar!!



ROCK ON


MUSIKEN BÖRJAR DÄR ORDEN UPPHÖR

Ja tänkte på en sak idag när ja lyssna på musik i bilen. De kom upp en låt som pappa brukar spela med sitt band och som de spelade när vi va i fjällen i påskas. Det var en helt underbar påsk med sjukt varmt å fint soligt väder å ja å mamma hängde med å levde som rockstjäre-bihang under en långhelg.


pappa med Zackes

De finns så sjukt många låtar som påminner om saker som hänt å att man råkade ha den låten på repeat just då. Det kan va både råligt å mindre roligt å höra på gamla låtar. Ofta tycker ja de påminner om nåt dåligt som hänt eller nån rolig period i ens liv som aldrig kommer komma tillbaka.

Några exempel:

Jag och Jonas: Snurra du min värld
Fjällen nu i påsk: White wedding
Stensjön: You remind me
Gamla gänget: Cold as ice
Förra seriesegern: Vinterland
Johanna å första dagarna på Lilja: Life is wonderful
En dålig tid i livet: Jag kommer
Fest: Mr. Saxobeat


Långt mera kloka än man tror
Så snurra du min värld


Sjukt alltså va man kan bli påverkad av att höra musik! Ja kan fan börja gråta ibland om ja hör en låt å saknar en person eller en tid så mycket att de gör ont!
Likadant om jag hör Mr.Saxobeat, då bli ja så sjukt taggad på livet å på allt! Har ingen aning varför. Jag hatar vanligtvis sån musik, men den låten är nåt speciellt med. Den gör mig superglad!

Lyssna på musik själv, å känn efter!

ROCK ON

MÅNDAG 1 AUGUSTI

Det blev inge jobb idag. Jag kände mig fasen inte pigg igår.
Huvudvärk, ögonvärk, mensvärk, halvfeber. Linda var sugen på att jobba å så fick det bli!

Idag känns de ganska bra. Ja ska passa på att söka lite jobb idag, punkt slut. Satan va svårt de ä å ta de för å söka jobb. Men hoppas på ett bra resultat sen!

Rock on

free music
RSS 2.0