ETT ANNORLUNDA PÅFUND

Jag kom på en rolig sak för å ha nåt å skriva om här. Varje dag, eller så ofta som jag har möjlighet, ska ja skriva om nåt som ja tänkt på. Ja kom underfund med det igårkväll när ja gick isäng. Så dagens ämne blir - Sängar.

De ä rätt roligt dedär med sängar.
Man längtar hela dagen efter å få gå å lägga sig på kvällen. Speciellt om man har en ny säng! tänk den som kom på att man ska ligga ner å sova? De kunde ju lika gärna blivit så att den personen "uppfann" att man skulle stå upp å sova? Då hade ju de vare lika normalt som det är å ligga ner idag. Men de är så jävla skönt å dö av i sängen å lägga täcket över sig på kvällarna. TÄCKET? Varför finns det egentligen? JA såklart för att de ska va varmt å mysigt. Men de också ett roligt påhitt! Å kudden.. Vad skulle man gör utan kudden? Armen skulle ju domna av hela tiden. De finns så sjukt många olika sängar, täcken, kuddar. Sen tillbehör som sängkappor, sängkläder, sänggavlar å ramar, överkast, prydnadskuddar.
Tänk va man kan komma på "onödiga" tillbehör till saker för å tjäna pengar på det. Ja menar, ett överkast, varför finns de egentligen? Om ingen hade haft de skulle de va normalt å alla skulle spara en liten slant per livstid.

Ja.. Tänka sig.

http://www.hastens.com/upload/5075/valja_sang3.jpg

ROCK ON

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0