TISDAG 23 AUGUSTI

Alltså de ha vare den sjukaste natten ja ha vare med om på länge kan ja be å få tala om. Jag vaknade vid 3 av att de lät som att himlen höll på att ramla in, en bulldozer var påväg genom fönstret (på andra våningen), taket rasade in, ja you name it. Hemskt var de iallafall! Efter ja vaknade till så förstod ja att himlen hade öppnat sig å de regnade utta helvete alltså! De va helt galet! Å de måste ha blive nå stopp i stupröret så att allt föll rakt ner på fönsterbrädan istället. Som sagt helt galet!
Sen var Jonas borta också (som han är ibland), men oftast ligger han bara skavfötters med mig gömd under täcket. Men just denna natt, när ja vakna å trodde ja skulle dö å va asrädd, då va han borta! Å de va kolsvart överallt såklart. Men när ja letat mig framåt hade han lagt sig i soffan. Han har dock inget minne av detta själv. Men vi bestämde oss att lägga oss i gästsängen istället, som är i andra delen av huset, där inte regnet slog lika hårt. Men den sängen är 120 å inte 160 vilket resulterade i att ja bara snurrade å kunde inte alls sova.

Nu är det morgon och Jonas vill aldrig äta frukost själv så ja fick kliva upp med han å vakna kl 7. Fast jag är ledig. Men ja fick gröt iallafall, de va gott. Å nu kanske man gör nå nyttigt av dagen. Vi ska iallafall spela in kl 1 å ja hoppas låten blir klar snart, de kommer bli awesome.

http://annicasandstedt.blogg.se/images/2010/regn_1183648650_7605851_86160403.jpg



ROCK ON

Kommentarer
Postat av: sandra

<3<3<3<3<3

2011-08-24 @ 14:56:01
URL: http://rocksandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0