Lugnet efter stormen

Veterinärbesöket igår kostade mig några hundra och vi fick inget resultat. Först tog dom tempen i rumpan på lillen och de tyckte han inte om! sen lyssna dom på hans hjärta å lungor å de va ba bra å sen visste dom int riktigt va de kunde va som orsaka dom konstiga andnings"problemen" han får ibland. Hon misstänkte ett knäck på luftstrupen och de tog 2 röntgenbilder som visade att allt såg bra ut. Det hon kom fram till va att de kunde va att hans halsmandlar var stora (men att donm ä de på små hundar) å att de borde växa bort, men vi fick me oss kortison som han ska få i 5 dagar å se om de hjälp.
Man hann bli riktigt orolig meda de kollade på röntgenbilderna för vi fick vänta drygt 45 min på svar å de berodde väl förmodligen på att de hade mer å göra men vi prata om de, att så orolig man kan bli för en älskad liten hund, tänk då hur det kommer bli när man får barn..

Nåväl! Igår kom småkusinerna å sov över hos oss på varvsgatan å vi åt marängsviss och såg harry potter. Idag ha vi köpt medicin åt Cilla, morfars gråhund, som blivit ormbiten. Sen åkte vi ut till mami å papi i stugan där vi är nu och tills på fredag.

Stackars Cillaprinsessan ser ut som en svullen blodhund. Dessutom ser hon ganska bra ut nu. Stackars lillgumman!

Rock on


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0