Helgen som passert (nej inget a)

Fredag:
Började med dubbla massager på morgonkvisten och klättrade sen på IKSU med Annis (nostalgi) och fortsatte på Team sportia för att hämta lite saker åt laget samt reklamera mina innebandyskor å ja fick ett par nya, de sista som FINNS i den storleken, lite flyt ska man han. Sen blev det en sväng på boa och sedan styrde kosen mot Ronja för en jävligt jävligt rolig förefest och vidare på All star. Summerat en jävligt rolig kväll som vi måste göra om. SNART!

Lördag:
Vaknade och mådde som jag förtjänar: BRA! Blev upphämtad av mami och papi och åkte på strömpilen, fynda en skjorta till ett bröllop som ska serveras på den 18 dec och köpte varsin lussebulle to go (24kr st!!!!!!!) Men goda var dom. Vidare mot tuvis för fika och sen en sväng på stan där ja fynda en till julklapp till baby. Sen hem och mysa minilite innan middag på Lottas med mami. Plankstek såklart, alltid lika underbart. Sen hem med chips och gosmys hela kvällen med Sambohjärtat.

Söndag:
Vaknade med jonk som skulle upp på jobbet, somnade om några minuter sen upp och fika, gå prommis med Casse och sen styrde kosan mot Övik med laget för en match på skyttis som slutade med vinst för oss med 10-5. MVG. Efter lite korv och godis var jag i Umeå igen och efter sederlig middag på tuvgränd kom Ronja på besök på varvsgatan och efter en HELT JÄVLA ASDÅLIG film sitter jag nu och kollar på Jonas spela sitt skejtspel.

Summering av helgen: Alldeles lagom. Varvat fest med mys och är nöjd. Ser fram emot nästa.
(Bilder kommer, MASSA bilder)

ROCK ON

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0